Cum de a anula un cont de afaceri yelp

Acest lucru vă cum să faceți o cerere de afaceri pe Yelp și să renunțați la proprietate, folosind un browser de internet desktop. Yelp, în general, nu elimină paginile de afaceri, dar dacă nu mai doriți să gestionați o afacere, puteți să-l descurajați cu ușurință și să renunțați la proprietate.

Pași

  1. Imagine intitulată Anulează un cont de afaceri Yelp Pasul 1.Jpeg
1. Deschide Formular de cerere de cerere de afaceri În browserul dvs. de internet. Tip scheunat.COM / Suport / Contact / Business_Conlaim în bara de adrese și apăsați ↵ Introduceți sau ⏎ Reveniți la tastatură.
  • Imagine intitulată Anulează un cont de afaceri Yelp Pasul 2.JPEG
    2. Găsiți-vă de afacerea dvs. Introduceți numele și locația dvs. de afaceri și faceți clic pe Căutare pentru a vedea rezultatele potrivite.
  • Imagine intitulată Anulează un cont de afaceri Yelp Pasul 3.JPEG
    3. Clic Selectați această afacere lângă afacerea dvs. Acesta este un buton roșu din partea dreaptă a paginii.
  • Imagine intitulată Anulează un cont de afaceri Yelp Pasul 4.Jpeg
    4. Completați formularul de solicitare de revendicare a ONU. Introduceți orice informație pe care doriți să o aveți în "Informații suplimentare" câmpul și adresa de e-mail a contului dvs. de afaceri în câmpul de mai jos.
  • Imagine intitulată Anulează un cont de afaceri Yelp Pasul 5.JPEG
    5. Finalizați sarcina CAPTCHA. Apasă pe "nu sunt un robot" caseta și completați sarcina Random Captcha pentru a dovedi că sunteți un om.
  • Imagine intitulată Anulează un cont de afaceri Yelp Pasul 6.Jpeg
    6. Clic Trimite. Acesta este un buton roșu în partea de jos a formularului de solicitare. Acesta vă va trimite cererea de afacere nerevenită la Yelp.
  • Imagine intitulată Anulează un cont de afaceri Yelp Pasul 7.JPEG
    7. Verifica-ti email-ul. Yelp va trimite un e-mail de confirmare la adresa dvs. de e-mail înainte de a elimina accesul la contul dvs. de afaceri.
  • Imagine intitulată Anulează un cont de afaceri Yelp Pasul 8.Jpeg
    8. Faceți clic pe linkul de confirmare din e-mail. Acest lucru vă va confirma acțiunea și vă va reclama contul de afaceri. Nu veți mai fi responsabil de gestionarea acestei pagini de afaceri.
  • Pagina de afaceri va fi în continuare disponibilă pe Yelp.
  • sfaturi

    Avertizări

    Yelp, în general, nu elimină paginile de afaceri. În circumstanțe extraordinare, puteți aborda un reprezentant al serviciului pentru clienți pentru a elimina definitiv pagina dvs. de afaceri de pe site.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar