Cum să aflați dacă cineva are o poliță de asigurare de viață

Când un iubit trece, o sarcină crucială este gestionarea afacerilor financiare și a aranjamentelor funerare. Asigurarea de viață poate acoperi costurile serviciilor de înmormântare. De asemenea, poate reduce stresul de gestionare a problemelor financiare ale relative decedate în timpul încetării timpului. Începând cu 2013, peste 1 miliard de dolari din polițele de asigurare de viață au rămas nerevendicate.

Pași

Metoda 1 din 3:
Căutarea înregistrărilor financiare
  1. Imaginea intitulată Aflați dacă cineva are o poliță de asigurare de viață Pasul 1
1. Adunați documente importante. Primul dvs. pas în a determina dacă iubitul dvs. a avut asigurare de viață este de a aduna toate documentele legate de moartea lor.
  • De exemplu, obțineți o copie a voinței lor, dacă au avut unul și certificat de moarte. Unii oameni au pus informații despre polițele de asigurare de viață în voința lor. Aceste documente pot ajuta, de asemenea, la căutarea dvs. pentru mai multe informații.
  • Adesea, o instanță va decide valabilitatea voinței și supraveghează distribuția activelor unei persoane decedate. Aceasta se numește "probă." Dacă prietenul tău iubit a fost probabil, poți să te uiți la înregistrările probate pentru a vedea dacă polița de asigurare de viață a venit ca un bun.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva are o poliță de asigurare de viață Pasul 2
    2. Uită-te prin lucrări financiare. Dacă aveți acces la documentele financiare ale dvs. iubit, uitați-vă prin ele pentru a dovedi o poliță de asigurare de viață.
  • Acordați o atenție deosebită oricărei documente legate de asigurare. Este posibil ca să găsiți o poliță de asigurare de viață inclusă cu alte politici despre care știți deja. Mulți oameni pachet de asigurare de viață cu asigurare de mașini sau acasă.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva are o poliță de asigurare de viață Pasul 3
    3. Verificarea contului de verificare a plăților. Căutați dovezi că iubitul dvs. a făcut plăți premium. Uită-te la plata facturilor, cecuri anulate și declarații bancare pentru orice semn de plăți de asigurare.
  • Verificați, de asemenea, declarațiile de card de credit pentru ultimii câțiva ani. Unii deținători de polițe vor plăti primele cu credit.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva are o poliță de asigurare de viață Pasul 4
    4. Verificați toate casetele de siguranță. Mulți oameni păstrează documente importante într-un seif, în caz de efracție sau incendii. Dacă iubitul dvs. a avut un seif, verificați-l pentru orice documente financiare importante.
  • Metoda 2 din 3:
    Utilizarea instrumentelor online
    1. Imaginea intitulată Aflați dacă cineva are o poliță de asigurare de viață Pasul 5
    1. Vizitați Departamentul de Asigurări al statului. Unele state au instrumente de localizare online pe care le puteți utiliza pentru a căuta o poliță de asigurare de viață lipsă. California, Texas și Ohio vă colectează informațiile dvs. și apoi contactați companiile de asigurări de viață. Furnizați informații fie printr-un instrument de căutare online sau trimiteți o aplicație de hârtie.
    • De exemplu, biroul controlerului de stat California are un instrument de căutare a proprietății de asigurări de viață online. Puteți să-l utilizați pentru a găsi politici care vă enumeră ca beneficiar. Instrumentul de căutare online afișează numai beneficiarii care sunt sau au fost în California.
    • Instrumentele de căutare vă vor cere numele de familie, prenumele, inițialei inițiale și orașul deținătorului proprietății.Rezultatele căutării vor oferi un nume, o adresă, un număr de identificare al revendicării și tipul de revendicare.
    • Ohio are un formular pe care îl puteți descărca și de imprimat. Formularul solicită informațiile dvs. de contact și titularul politicilor. Formularul trebuie să fie notariat înainte de a fi trimis prin poștă la Departamentul de Asigurări.
    • Dacă statul găsește politica, ar trebui să vă contacteze și să vă spună unde este. Unele politici vor fi în continuare în posesia companiei de asigurări. Alții ar fi putut fi deja avansați de stat.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva are o poliță de asigurare de viață Pasul 6
    2. Vizitați site-urile gratuite. Site-uri web precum MissingMoney.COM și nerevendicat.Org Permiteți utilizatorilor să găsească site-ul web al proprietății de stat. Dacă relativul dvs. a murit mai mult de câțiva ani în urmă, este posibil ca beneficiile unei polițe de asigurare de viață să fie transformate în stadiu. Ambele site-uri web sunt afiliate la Asociația Națională a Administratorilor de proprietăți nerevendicate (NAUPA).
  • MissingMoney.com vă permite să căutați active nerevendicate cu un instrument simplu de căutare. Solicită numele și prenumele dvs. și statul dvs. Acesta va căuta baza de date de proprietate a proprietății statului pentru orice proprietate legată de numele dvs.
  • Pentru a căuta o poliță de asigurare de viață pentru un iubit decedat, puneți numele și prenumele sale în baza de date.
  • Nerevendicat.ORG vă permite să faceți clic pe starea dvs. pentru a găsi site-ul dvs. de proprietate neretribuit al statului dvs. Unele state vă pot solicita să vă înregistrați înainte de a putea efectua căutări pe site-urile lor.
  • Revendicarea proprietății de la stat este gratuită, dar va trebui să furnizați înregistrări care să susțină cererea dvs. Aceste cerințe vor varia de la stat la stat, dar includ, în general, dovada identificării dvs. și certificatul de deces al titularului politic.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva are o poliță de asigurare de viață Pasul 7
    3. Contactați direct furnizorii de asigurări importante. Unii dintre cei mai mari asigurători din Statele Unite au Instrumente de Asigurări de Sănătate gratuită pentru tine de a utiliza pe site-urile lor. MetLife, New York Life și Național Lincoln toate au instrumente.
  • Pentru a începe, asigurați-vă că aveți următoarele informații pentru iubitul dvs.: nume, data nașterii, data morții și ultima adresă cunoscută.
  • Apoi, veți introduce aceste informații în motorul de căutare. De asemenea, vi se va solicita să introduceți informațiile dvs. de contact, astfel încât compania de asigurări să vă poată reveni după căutarea sa.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva are o poliță de asigurare de viață Pasul 8
    4. Plătiți o companie privată pentru o căutare. Există mai multe companii care vor căuta o poliță de asigurare de viață pierdută. Fiecare dintre ele taxează rate diferite. Cei trei locatori privați de companie privați sunt MIB, L.L.I.F.E., și inspectorul politic.
  • Pentru 75 de dolari, MIB va căuta înregistrările oricărei persoane care a solicitat asigurarea. A păstrat înregistrări timp de aproximativ șapte ani. Puteți face clic pe linkul "Serviciul de localizare a politicii" de pe site-ul lor.
  • Rata de răspuns MIB este de aproximativ 30%. De asemenea, nu există nicio opțiune gratuită - trebuie să plătiți 75 USD.
  • L.L.I.F.E. taxează 108 USD.50 și contacte în jurul a 400 de companii.
  • Politica Inspectorului Contacte de peste 500 de companii de asigurări de viață și taxează o taxă de o singură dată de 99 USD.
  • Metoda 3 din 3:
    Vorbind cu alții
    1. Imaginea intitulată Aflați dacă cineva are o poliță de asigurare de viață Pasul 9
    1. Discutați cu angajatorii. O altă abordare este să discutăm cu persoanele care ar putea să furnizeze informații despre politica dvs. iubită. Un loc bun pentru a începe este cu oamenii iubiți a lucrat pentru.
    • Cereți angajatorilor dacă iubitul dvs. a achiziționat asigurarea de viață ca parte a unui pachet de beneficii ale companiei.
    • În plus, puteți să întrebați cu sindicatele sau asociațiile pe care le-a aparținut cel iubit. Uneori, aceste entități oferă asigurare de viață.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva are o poliță de asigurare de viață Pasul 10
    2. Discutați cu prietenii sau membrii familiei. Închidere asociați ai celor dragi, cum ar fi prietenii sau alți membri ai familiei ar putea ști dacă ea sau el a avut asigurare. Ei vă pot spune unde să găsiți informații despre politică.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva are o poliță de asigurare de viață Pasul 11
    3. Adresați-vă avocatului sau contabilului iubit. Oamenii discută adesea polițele de asigurare cu acești indivizi.
  • Încercați să vorbiți cu avocatul care a elaborat voința voastră iubită. Acestea au discutat asigurarea de viață în timpul elaborării voinței.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva are o poliță de asigurare de viață Pasul 12
    4. Discutați cu agentul de asigurări pentru o politică diferită. Adesea consumatorii vor cumpăra mai mult de un produs de asigurare prin același agent. Contactați orice agent sau agenți care v-au vândut iubită o poliță de asigurare a automobilelor sau a proprietății și întrebați dacă au vândut o poliță de asigurare de viață.
  • Acești agenți s-au vândut, de asemenea, iubiți o poliță de asigurare de viață sau la care i-au făcut-o pe cineva care a făcut-o.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă găsiți o politică pentru cei dragi, determinați dacă a fost o "politică de asigurare de viață a termenului" sau un "plan de viață universal."Politicile de asigurare pe termen vor plăti doar un beneficiu dacă decedatul plătea primelor cu privire la politică atunci când a murit. Viața universală își păstrează valoarea, chiar dacă decedatul nu plătea în momentul morții sale. Banii din aceste tipuri de politici acționează ca un tip de "cont de economii", astfel încât să existe valoare în politică chiar dacă nu a fost plătită într-o vreme.
  • Revizuirea impozitelor pe venit pentru ultimii 2 ani pentru a vă asigura că aveți cele mai complete informații.
  • Verificați e-mailul pentru un an sau mai mult, deoarece informațiile de asigurare de viață sosesc de obicei pe o bază anuală.
  • Este o idee bună să consultați un avocat înainte de a căuta informații despre asigurarea de viață a altei persoane.
  • Dacă găsiți un transportator de asigurări de viață, întrebați dacă știu despre politicile persoanei asigurate cu alți transportatori. Oamenii dau adesea polițe de asigurare de viață cu mai mulți companii.
  • Dacă aveți o poliță de asigurare de viață, asigurați-vă că vă spuneți beneficiarilor dvs. despre el. Lăsați-i să știe unde să găsească documentația pentru politică.
  • Avertizări

    Fiți atenți la companii sau firme de avocatură care oferă pentru a colecta bani datorate de la MissingMoney.com sau nerevendicat.Org. Departamentul de proprietate nerevendicat de stat nu vă va percepe să vă colectați proprietatea. Ar trebui să puteți face o reclamație fără avocat.
  • Mai multe state au dat în judecată companiile de asigurări de viață pentru a nu depune eforturi pentru a găsi beneficiari. Aceste companii au păstrat banii după ce deținătorii de polițe au murit. Dacă credeți că unul iubit care a murit mai mult de câțiva ani în urmă a avut o politică, contactați direct compania de asigurări. De asemenea, puteți să vă sunați la biroul de protecție al protecției consumatorilor de stat pentru a solicita orice proces anterior sau în curs de desfășurare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar