Cum se compară asigurarea auto

Cumpărările pentru asigurarea de mașini este un pic de hassle, dar vă poate economisi foarte mult bani. Cel mai bine este să comparați ratele de asigurare cel puțin o dată pe an pentru a vedea cele mai multe beneficii. Obținerea asigurării excelente a mașinilor este un proces complicat care implică compararea unei varietăți de factori, inclusiv primele, calitatea de acoperire și cele mai bune practici de afaceri. Începeți procesul dvs. de cumpărături mai devreme și adunați cât mai multe informații posibil. Redați-vă cu diferitele opțiuni de acoperire pentru a vedea ce se potrivește cel mai bine stilului dvs. de viață și finanțelor.

Pași

Metoda 1 din 4:
Pornirea procesului de cumpărături
  1. Imagine intitulată Compara Asigurare auto Pasul 1
1. Știți când să comparați citate. Căutați un nou citat dacă profilul dvs. financiar sau personal sa schimbat într-un mod semnificativ. Când obțineți o notificare de reînnoire a politicii, luați-o ca pe un semn că ar trebui să investigăti opțiunile. Sau, dacă l-ați oprit, asigurați-vă că comparați prețurile la fiecare doi ani sau cam asa ceva.
  • Un eveniment de schimbare a vieții ar putea fi o schimbare în înregistrarea dvs. de conducere din cauza unui accident sau bilet, căsătoriți, adăugând un nou șofer, etc.
  • Dacă decideți să creați un buget nou, nu uitați să includeți costurile de asigurare. Privind în jur pentru o afacere mai bună ar trebui să facă parte din proces.
  • Investigarea la fiecare câțiva ani la un nivel minim vă va permite să vedeți ce companiile noi au de oferit. De asemenea, vă poate obține o reducere de vârstă suplimentară.
  • Imagine intitulată Compara Asigurare Auto Pasul 2
    2. Strângeți informațiile necesare. Majoritatea companiilor de asigurări vor necesita anumite documente care mărturisesc starea dvs. personală și financiară. Va trebui probabil să oferiți numărul dvs. de securitate socială, data nașterii, numărul de licență al șoferului, toate informațiile despre vehicule, toate informațiile despre înregistrarea de conducere, informațiile despre obiceiurile dvs. de conducere și dovada acoperirii actuale de asigurare.
  • Va trebui să furnizați aceste informații tuturor driverelor care vor fi acoperite și pentru toate mașinile cu privire la politică, de asemenea.
  • Unele companii de asigurări auto au mai multe cerințe de documentație mai mult. Dacă sunteți incomod oferind unele dintre aceste informații, un agent vă poate prezenta mai multe opțiuni.
  • Imagine intitulată Compara Asigurare auto Pasul 3
    3. Înțelegeți terminologia asigurărilor auto. Fiți familiarizați cu termenii majori prin cercetarea online și vorbind cu oameni din industria asigurărilor, cum ar fi agenții. Nu vă faceți griji - nu va trebui să cunoașteți totul, dar obținerea unui mâner pe Lingo vă va ajuta să înțelegeți cu adevărat citatele pe care le veți obține.
  • Asigurarea de răspundere vă protejează în cazul în care cineva din afara gospodăriei dvs. acoperite este rănit sau deteriorat ca urmare a unei coliziuni sau a unui accident. Acesta va acoperi plățile necesare pentru acestea. Acesta este un nivel minim de acoperire. Asigurarea completă vă protejează vehiculul de la daune mai extinse. Asigurarea de coliziune acoperă autovehiculul dvs. în cazul unei coliziuni.
  • Deductibilul dvs. este suma în afara buzunarului pe care vă va datora asigurării dacă depuneți o reclamație. Pe măsură ce deductibilele merg mai sus, primele scade de obicei.
  • Imagine intitulată Compara Asigurare auto Pasul 4
    4. Vizitați un site web de comparație. Există multe site-uri disponibile care vă vor permite să introduceți informațiile dvs. și să primiți ghilimele instantanee. Unele site-uri vă permit să vă comparați instantaneu magazinul prin plasarea citatelor și a companiilor unul lângă altul. Aceasta este o opțiune bună dacă doriți o modalitate rapidă de a vedea dacă ar trebui să efectuați o căutare mai detaliată a ratei.
  • Fiți conștienți de transparența site-urilor de comparare automată și modul în care își fac banii. Unele site-uri vă pot direcționa spre anumite opțiuni (nu întotdeauna cele mai ieftine) sau pot omite anumite companii formează comparația generală.
  • Imagine intitulată Compară Asigurarea Auto Pasul 5
    5. Discutați direct cu un agent. Mergeți la unul dintre site-urile de comparație și introduceți informațiile dvs. pentru a vă contacta un agent. Căutați agentul dvs. local pe un site web al companiei de asigurări. Apelați unul dintre agenții de asigurări enumerați în agenda telefonică. Fiți pregătiți să petreceți puțin timp vorbind cu ei despre opțiunile dvs.
  • Spuneți agentului tipul de acoperire care vă interesează și cât de mult ați fost citat înainte. S-ar putea să spuneți: "Acum am un citat de 420 de dolari pe an, credeți că puteți bate acest lucru? Chiar și cu același nivel de acoperire?"
  • Dacă vă aflați la pagina de asigurare a statului dvs., puteți vedea, de asemenea, un program "Agent Finder" pe care îl puteți utiliza.
  • Imagine intitulată Compara Asigurare Auto Pasul 6
    6. Utilizați raportul de asigurare de la o agenție de stat. Multe state adună informații privind primele și acoperirea. Ei postă aceste informații pe un site de căutare, împreună cu câteva sfaturi generale. Acesta este un alt loc bun pentru a începe dacă doriți mai multe informații despre cerințele minime în special.
  • Metoda 2 din 4:
    Decizia privind tipul și nivelul de acoperire
    1. Imagine intitulată Compara Asigurare auto Pasul 7
    1. Fiți familiarizați cu cerințele statului dvs. Du-te la site-ul Asociației Naționale a Comisarilor de Asigurări (NAIC) pentru a afla despre nivelul minim de acoperire necesară pentru statul dvs. Majoritatea statelor necesită acoperirea de răspundere care include atât daunele de proprietate, cât și vătămarea corporală. Sumele de acoperire variază în funcție de starea dvs.
    • Mulți profesioniști din industria de asigurări sugerează obținerea unui pachet standard de acoperire de răspundere "100/300/100", la minimum. Acest lucru vă oferă o acoperire corporală de 100.000 de dolari pe persoană și 300.000 de dolari pe accident. De asemenea, acoperă daunele de proprietate până la 100.000 de dolari.
    • Puteți reduce primele prin scăderea acoperirii de răspundere la limita de stat, dar amintiți-vă că se poate întoarce dacă vă aflați într-un accident și costurile depășesc acoperirea dvs. Găsiți cea mai bună afacere, analizând costul de acoperire a răspunderii, alături de costul unui an sau șase luni de primă.
  • Imagine intitulată Compară Asigurarea Auto Pasul 8
    2. Decide asupra unui deductibil. Prima dvs. va merge în sus dacă alegeți un deductibil inferior sau în jos dacă alegeți o deductibilă mai mare. Deductibilul este suma de bani pe care trebuie să o plătiți înainte ca societatea dvs. de asigurări să ia măsuri pe o reclamație. Deci, dacă vă urcați, doriți să vă asigurați că aveți acea bani la îndemână în cazul unui accident.
  • Încercați diferite numere deductibile pentru a vedea cum influențează costurile de primă generală. Acest lucru este deosebit de ușor de făcut dacă lucrați mai întâi cu un site web.
  • Dacă știți că o anumită deductibilă este prea mare pentru dvs., faceți un obiectiv pentru a salva niște bani într-un cont de urgență și apoi re-shop pentru asigurare la o dată ulterioară.
  • Imagine intitulată Compara Asigurare auto Pasul 9
    3. Luați în considerare acoperirea cuprinzătoare sau de coliziune. Acestea sunt straturi suplimentare de protecție pe care le puteți dori sau nu doriți. Acoperirea cuprinzătoare plătește pentru deteriorarea vehiculului dvs. dintr-o varietate de mijloace. Acoperirea de coliziune vă protejează costul vehiculului în cazul unei coliziuni. Veți dori să comparați modul în care aceste caracteristici influențează primele dvs. și ce deductibile individuale pe care le transportau.
  • Fiți conștienți de faptul că, dacă plătiți în prezent un împrumut sau leasing un vehicul, creditorul dvs. va necesita probabil că aveți o acoperire cuprinzătoare și de coliziune. Discutați cu creditorul dvs. pentru a vedea ce niveluri exacte de acoperire necesită.
  • Deoarece acestea sunt acoperiri suplimentare, puteți diminua impactul asupra primelor dvs. prin ridicarea deductibilă în sus. De exemplu, un deductibil de 1.000 de dolari vă va acoperi în cazul unui accident semnificativ.
  • Este, în general, o idee bună să scăpăm de aceste acoperiri suplimentare pe vehiculele mai vechi. Dacă costul anual al primelor dvs. pentru o anumită mașină depășește 10% din valoarea mașinii, apoi ia în considerare eliminarea. Cartea Blue Kelley este o sursă bună pentru estimările valorii auto.
  • Imagine intitulată Compara Asigurare auto Pasul 10
    4. Evaluați posibilele add-uri de acoperire. Există o serie de acoperiri suplimentare pe care le puteți adăuga la politica dvs. sau chiar la politică pentru o anumită mașină. Fiecare dintre aceste add-on-uri va crește, totuși, primele dvs., astfel încât să vă contrabalanseze costul față de recompensa potențială în caz de daune.
  • Închirierea de acoperire a rambursării parțial, sau total, plătește pentru o mașină de închiriat în timp ce a ta este în magazin. Dacă aveți un alt vehicul, ați putea folosi, economisiți banii prin săriți acest lucru. Ditto cu acoperirea asistenței rutiere. Dacă sunteți deja acoperită prin AAA etc., atunci nu o considerați aici.
  • Protecția autovehiculelor neasigurate / subterane este adesea o investiție bună. Se estimează că unul din fiecare opt șoferi nu este acoperit de asigurare. Adăugați acest lucru la politica dvs. la aceleași niveluri ca și acoperirea răspunderii.
  • Metoda 3 din 4:
    Aplicarea pentru reduceri și utilizarea măsurilor de control al costurilor
    1. Imagine intitulată Compara Asigurare auto Pasul 11
    1. Gândiți-vă la achiziția mașinii dvs. Costul dvs. de asigurare este direct legat de anul, marca și modelul mașinii dvs. Mașinile mai noi, mai scumpe duc la prime mai mari și la cerințe extinse de acoperire. Mai în vârstă, mașinile uzate fac opusul. Dacă vă aflați pe piață pentru o mașină, nu uitați să factați costurile de asigurare.
    • Odată ce ați avut mașina dvs. pentru un timp, nu uitați să raportați kilometraj redus. Uzura și ruperea mașinii sau a obiceiurilor de conducere modificate ar putea duce la economii mari pentru dvs.
    • S-ar putea să doriți să luați în considerare împărțirea unei mașini între mai mulți șoferi. Aceasta este o opțiune deosebit de bună dacă încercați să dezactivați costul adăugării unui driver adolescent la politica dvs.
  • Imagine intitulată Compara Asigurare auto Pasul 12
    2. Cunoașteți scorul dvs. de credit. Majoritatea companiilor de asigurări auto vă vor trage raportul de credit la generarea unui citat premium final. Dacă aveți un credit bun, apoi utilizați-l pentru a face negocierile pentru o rată mai mică. Dacă aveți credit rău sau fără credit, atunci fiți pregătiți să plătiți mai mult sau să faceți cumpărături pentru o agenție care nu accentuează creditul la fel de mult.
  • Dacă creditul dvs. a fost afectat negativ de un eveniment dincolo de controlul dvs., cum ar fi o moarte familială, puteți cere asigurătorului dvs. să acorde o scutire de circumstanțe de viață extraordinare. Acest lucru reduce impactul negativ al raportului dvs. de credit.
  • Imagine intitulată Compară asigurarea auto Pasul 13
    3. Fiți familiarizați cu înregistrarea dvs. de conducere. Sunteți considerat un risc curat dacă ați fost fără un accident sau o revendicare recentă. Companiile de asigurări vor trage o copie oficială a înregistrării dvs. de conducere și o vor evalua pentru riscurile potențiale. Driverul mai bun (sau mai norocos) pe care îl aveți, cu atât veți fi mai mici primele dvs.
  • Imagine intitulată Compara Asigurare auto Pasul 14
    4. Căutați reduceri personale. Odată ce intrați în contact cu un agent, cereți-i să-și prezinte toate programele de reducere pe care le puteți califica. S-ar putea să fiți surprins de numărul de opțiuni de tăiere a costurilor care sunt disponibile. Unele oferă reduceri demografice pentru studenți, pensionari, profesori sau angajați guvernamentali / serviciului public.
  • Unele companii oferă programe specifice orientate spre reducerea costului driverelor adolescente. Cereți teenului dvs. să păstreze note bune, să participe la o clasă suplimentară de siguranță a șoferului sau să ia un alt test de siguranță pentru a vedea economii potențiale.
  • De asemenea, puteți obține o reducere substanțială cu mai multe politici pentru a vă asigura acasă, mașini multiple, asigurare de viață etc. toate cu o singură companie. Întrebați despre acest lucru pentru a vedea dacă merită merită.
  • Imagine intitulată Compara Asigurare auto Pasul 15
    5. Luați în considerare diferite planuri de plată. În general, puteți plăti primele dvs. până în lună, fie în șase luni sau anuale. Dacă plătiți integral, așteptați să vedeți un fel de reducere. Puteți chiar să salvați mai mult prin configurarea unei trageri automate din contul dvs. bancar. Majoritatea agențiilor vor accepta, de asemenea, plata în alte forme, inclusiv la telefon sau chiar în persoană.
  • Adresați-vă asigurătorului despre un program de reducere cu plată. Aceasta este adesea o afacere bună cu mașinile care vor fi conduse mai puțin de 20.000 de mile (32.000 km) într-un singur an. Primele merg în sus sau în jos în funcție de kilometrajul dvs.
  • Imagine intitulată Compara Asigurare auto Pasul 16
    6. Luați în considerare un program de asigurare de stat. Anumite state oferă o acoperire de asigurare auto cu costuri reduse sau gratuite persoanelor care sunt rezidenți cu un venit mai mic. Verificați site-ul guvernului pentru statul dvs. pentru a determina dacă aceasta este o opțiune pentru dvs. Acestea sunt în esență aventuri de punere în pericol în cazul în care asiguratul suplimentar a stabilit costul total al asigurării.
  • Aceasta poate fi, de asemenea, o opțiune bună pentru șoferii care nu pot asigura o altă acoperire din cauza unei înregistrări de conducere slabă.
  • Metoda 4 din 4:
    Determinarea calității serviciului
    1. Imagine intitulată Compara Asigurare Auto Pasul 17
    1. Citiți recenzii clienți. Du-te online și verificați recenzii pentru companiile cu care sunteți cei mai interesați. De asemenea, puteți găsi chiar și recenzii pentru agenți individuali. Căutați modele (bune sau rele) în comentariile și care vă va ajuta să luați o decizie.
    • De exemplu, dacă vedeți comentariul repetat ", ei nu returnează niciodată apelurile telefonice", poate doriți să vă uitați în altă parte.
  • Imagine intitulată Compara Asigurare auto Pasul 18
    2. Discutați cu reprezentanții companiei și respectați nivelurile de servicii pentru clienți. Nimic nu bate efectiv apelul telefonic pentru a experimenta modul în care o companie își tratează clienții. Vedeți cât de informative sunt și dacă sunt dispuși să lucreze cu dvs. pentru a personaliza acoperirea.
  • Multe state și site-uri de servicii pentru clienți Publicați statistici privind plângerile clienților efectuate împotriva agențiilor de asigurări auto. Căutați numele dvs. de stat și "Statistici de reclamație auto auto" și veți vedea o diagramă care prezintă o listă de companii, numărul de AutoS Asigurat pe companie și numărul de plângeri primite.
  • Imagine intitulată Compara Asigurare auto Pasul 19
    3. Întrebați despre politicile de reclamații în față. Discutați cu agentul dvs. cu privire la pașii exacți care ar avea loc după un accident sau un prejudiciu. Aflați cât timp va dura un agent pentru a vă vedea mașina. Întrebați despre practicile de plată și în ce moment va fi emis o plată.
  • Imagine intitulată Compara Asigurare auto Pasul 20
    4. Întrebați despre politicile de reparații. Aflați dacă asigurătorul dvs. participă la un program de reparare directă (DRP), care ar putea limita și magazinele pe care le aveți și le aveți. Întrebați dacă folosesc piese originale producător pentru reparații sau înlocuitori.
  • Puteți, de asemenea, să discutați direct la un magazin auto și să întrebați ce companii de asigurări sunt mai bune pentru a face față și care se împingă pentru tăierea colțurilor.
  • Imagine intitulată Compara Asigurare auto Pasul 21
    5. Evaluați sănătatea financiară a unei companii specifice de asigurări auto. Doriți să găsiți o companie de asigurări de mașini care va fi stabilă pe termen lung și va putea să vă susțină revendicările, dacă este necesar. J.D. Power and Associates Publicează clasamente și rapoarte privind companiile de asigurări și le puteți folosi pentru a compara punctele forte sau punctele slabe ale opțiunilor preferate.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Când sunteți de acord cu un citat, veți primi un pachet lung care conține toți termenii și condițiile politicii dvs. Citiți cu atenție acest material.
  • Nu fiți prea tentați de cea mai ieftină rată pe care o vedeți după căutarea inițială. Continuați să vă asigurați că rata este bună și calitatea este bună, de asemenea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar