Cum să faceți o căutare de titlu

Dacă achiziționați o casă sau o bucată de proprietate, este foarte important să efectuați o căutare de titlu înainte de a finaliza tranzacția. O căutare de titlu este procesul de trecere prin faptele anterioare, înregistrările fiscale și alte tranzacții financiare legate de o anumită piesă de proprietate. Scopul unei căutări de titlu este de a vă asigura că persoana care vă vând proprietatea este de fapt proprietarul, astfel încât proprietatea să vă poată transfera legal fără probleme. Sau mai important, proprietatea nu este supusă unor garanții sau greutăți care să cloreze titlul sau să interzică transferul de titlu clar. Puteți efectua o căutare de titlu - cu toate acestea, dacă aceasta este prima dvs. căutare de titlu, este posibil să doriți să luați în considerare angajarea unei companii de căutare cu titlu experimentat.

Pași

Partea 1 din 3:
Identificarea proprietății și localizarea faptelor
  1. Imagine intitulată Faceți o căutare de titlu Pasul 1
1. Verificați înregistrările evaluatorului fiscal. Trebuie să aduni cât mai multe informații despre proprietarul proprietății actuale și de proprietatea însăși. Faceți acest lucru astfel încât să puteți localiza mai ușor faptele actuale și trecute pentru proprietatea în care vă interesează. Cele mai multe înregistrări fiscale de proprietate pot fi situate la biroul evaluatorului fiscal din județul sau orașul în care se află proprietatea. Aceste înregistrări sunt deschise publicului și multe locuri au înregistrările online.
  • Trebuie să aveți adresa stradală pentru proprietatea în care sunteți interesat.
  • Puteți localiza biroul evaluatorului fiscal pentru zona dvs. la: http: // PublicRecords.OnlineSearches.COM / Evaluarea și-proprietatea-înregistrări.HTM.
  • Odată ce ați identificat biroul evaluatorului fiscal local, verificați site-ul lor pentru a vedea dacă puteți căuta online informații fiscale pentru proprietate.
  • Dacă nu au o opțiune de căutare online, sunați la birou și cereți-i să explice pașii pe care trebuie să le luați pentru a obține această informație fiscală pentru proprietate.
  • Recordurile fiscale pe proprietate vă vor oferi următoarele informații: numărul parcelei, numărul lotului, o descriere generală și istoricul fiscal, atât plătit, cât și neplătită de proprietate.
  • Aceste informații vă vor ajuta căutarea de faptă.
  • Imagine intitulată Faceți o căutare de titlu Pasul 2
    2. Căutați proprietatea Deed on-line. Multe state oferă acum acces fapte online, pentru o taxă mică sau gratuit. Aceasta este cea mai rapidă modalitate de a începe localizarea faptelor de proprietate și de a efectua căutarea titlului.
  • Doriți să localizați mai întâi cea mai recentă faptă. Această faptă va conține numele proprietarului proprietății, care ar trebui să se potrivească cu numele persoanei de la care achiziționați proprietatea.
  • Fiecare faptă va face referire la alte fapte anterioare și hărți ale locației de proprietate și a oricăror garanții.
  • Doriți să adunați fapte pentru ultimii 50-70 de ani pentru a vă asigura că titlul proprietății a trecut corect. Aceasta se numește lanțul de titlu și va fi discutată mai detaliat mai jos.
  • Ar trebui să aduni toate faptele disponibile online. Dacă sistemul online nu menține faptele pentru acești ani, va trebui să faceți o căutare în persoană (discutată mai jos).
  • Puteți efectua o căutare pe Internet pentru cuvintele "înregistrări de teren" și numele statului dvs. și acest lucru ar trebui să vă direcționeze către orice sistem online sau la o instalație locală de titlu.
  • Pentru a vedea ce arată sistemul de înregistrare a terenurilor online, puteți vizita: http: // masslocords.COM sau https: // MyfloridAcounty.com / oficial_records / index.HTML?Thispage = MyfloridAcounty.Ori.Ordin.stat.start.
  • Imagine intitulată Faceți o căutare de titlu Pasul 3
    3. Vizitați biroul care înregistrează fapte. În cazul în care județul în care se află proprietatea nu are un sistem de căutare de faptă online sau nu se întoarce suficient de departe în trecut, va trebui să localizați și să vizitați biroul responsabil pentru înregistrarea faptelor pentru zona în care este localizată proprietatea. Pentru a efectua o căutare de succes, trebuie să aduceți copii ale tuturor faptelor pe care le-ați găsit și / sau informațiile pe care le-ați obținut la biroul evaluatorului fiscal.
  • Puteți căuta birourile recorderului de la: http: // PublicRecords.OnlineSearches.COM / Evaluarea și-proprietatea-înregistrări.HTM.
  • Odată ce ați găsit biroul corect, contactați biroul și cereți cel mai bun mod de a continua cu căutarea. Curții sau lucrătorii de birou vă vor putea spune dacă ați adunat suficiente informații pentru a vă desfășura căutarea.
  • Veți localiza prima faptă recentă. Cele mai multe birouri mențin aceste informații într-o carte de faptă. Ar trebui să verificați dacă informațiile colectate la biroul evaluatorului fiscal vă direcționează într-o carte specifică de fapte. Dacă da, aici veți găsi cea mai recentă faptă.
  • Fiecare faptă va conține informații despre fapta anterioară, care vă va permite să localizați acel document. Aceste informații vor include numărul cărții de fapte și numărul paginii din cartea în care se află fapta anterioară.
  • Ar trebui să continuați să trageți și să copiați toate faptele până când ați adunat fapte care acoperă 50-70 de ani.
  • Acest lucru poate fi un proces foarte consumator de timp, dar puteți localiza toate informațiile de care aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Faceți o căutare de titlu Pasul 4
    4. Stabilirea lanțului de titlu. Odată ce ați adunat toate faptele, doriți să începeți cu cele mai recente și să vă deplasați înapoi în timp pentru a verifica dacă proprietatea a trecut corect. Aceasta înseamnă că o persoană care a cumpărat o proprietate este listată ca vânzător atunci când proprietatea schimbă proprietatea.
  • Ar trebui să creați o diagramă care conține următoarele coloane: fapte, vânzător și cumpărător.
  • Începând cu cea mai recentă faptă, doriți să vă asigurați că vânzătorul a fost cumpărătorul pe fapta anterioară. Doriți acest model de vânzător / cumpărător să continue neîntrerupt de la actualul 50 până la 70 de ani.
  • Prin completarea acestor informații într-o diagramă, puteți vedea mai ușor dacă există lacune în proprietate, care ar putea afecta capacitatea proprietarului proprietății actuale de a vă vinde în mod legal proprietatea.
  • De exemplu, dacă veniți pe un vânzător pe o faptă a cărei nume nu a fost listată ca un cumpărător anterior, există o pauză în lanțul de titlu. Poate că titlul nu a fost înregistrat în mod corespunzător sau că o persoană a trecut în mod fraudulos sau ea în funcția de proprietar unui vânzător fără voie.
  • Înainte de a cumpăra o proprietate cu o pauză în lanțul de titlu, ar trebui să vorbiți cu un avocat imobiliar pentru a determina riscurile asociate achiziției.
  • Partea 2 din 3:
    Verificarea garantelor, a ipotecarilor, a judecăților sau a impozitelor restante
    1. Imagine intitulată Faceți o căutare de titlu Pasul 5
    1. Efectuați o căutare fiscală. După cum sa discutat mai sus, puteți căuta înregistrările evaluatorului fiscal pentru a găsi informații despre proprietarul actual al unei proprietăți și locația faptei înregistrate. Aceleași înregistrări vor indica, de asemenea, dacă există impozite restante pe proprietate sau evaluări speciale pe teren. Ca parte a căutării titlurilor, doriți să vă asigurați că proprietatea nu este supusă niciunei garanții înainte de a cumpăra proprietatea.
    • Impozitele restante sunt garantate împotriva proprietății și ar putea transfera la noul proprietar.
    • În cazul în care impozitele din trecut sunt semnificative, județul sau statul pot fi capabile să introducă proprietatea în vânzare, chiar dacă noul proprietar nu a fost responsabil pentru acumularea datoriei.
  • Imagine intitulată Faceți o căutare de titlu Pasul 6
    2. Să stabilească dacă există o judecată de garanție împotriva proprietății. O altă parte importantă a căutării din titlu este de a determina dacă există judecăți nesatisfăcute împotriva vânzătorului sau a proprietarilor anteriori ai proprietății. O hotărâre este o garanție împotriva proprietății unei persoane și a actelor de proprietate ca garanție pentru orice bani datorate până când judecata este satisfăcută.
  • Dacă este descoperită o judecată, acest lucru este considerat un defect al titlului, iar vânzătorul ar trebui să elimine defectul înainte de a putea fi transmis unui nou cumpărător gratuit și clar. În general, un cumpărător care caută finanțare nu va putea să-și asigure finanțarea pentru o proprietate cu judecata Lien.
  • Dacă descoperiți o judecată Lien înainte de a achiziționa proprietatea, solicitați vânzătorului să contacteze creditorul de la Lien și să determine cum să remedieze hotărârea, fie prin plata IT, fie în cazul în care garanția a fost deja plătită, solicită o satisfacție a lui Lien. Acest document arată că datoria a fost descărcată și poate fi utilizată pentru a elimina lienul din titlu.
  • Majoritatea statelor au legi care interzic unui proprietar să vândă o proprietate cu judecata Lien.
  • Ar trebui să puteți determina dacă există o judecată de garanție împotriva proprietății în același loc în care ați găsit faptele, de exemplu grefierul faptelor sau grefierul instanței.
  • Ar trebui să contactați registratorul faptelor sau oricare dintre birourile înregistrează fapte din județul în care proprietatea este localizată și întrebați cea mai bună modalitate de a căuta orice judecată garantată împotriva proprietății.
  • Imagine intitulată Faceți o căutare de titlu Pasul 7
    3. Discutați orice restricții financiare cu un avocat imobiliar. Există vreun număr de restricții financiare care pot fi plasate împotriva unei proprietăți, cum ar fi: ipoteci excepționale, garanții, judecăți sau impozite neplătite. Toate aceste restricții pot reduce semnificativ valoarea proprietății. De asemenea, conduceți riscul de a vă pierde proprietatea pe cineva care are un alt interes juridic în proprietate. Deoarece nu toate statele restricționează vânzarea de bunuri cu restricții financiare, nu trebuie doar să efectuați o căutare detaliată a titlului, trebuie să discutați, de asemenea, restricții financiare pe care le descoperiți pe proprietate cu un avocat imobiliar înainte de a achiziționa proprietatea.
  • Dacă un vânzător determină că un lien pe proprietate este nevalid, el sau ea ar trebui să contacteze un avocat pentru a avea lienul eliberat de un judecător.
  • Nu este responsabilitatea unui cumpărător de a rectifica orice garanție a proprietății. Cu toate acestea, un cumpărător nu ar trebui să achiziționeze o proprietate care are o judecată Lien.
  • În cazul în care vânzătorul nu este în măsură să satisfacă o judecată Lien și un cumpărător dorește cu adevărat proprietatea, cumpărătorul ar trebui să discute cu un avocat dacă ar fi fezabil pentru cumpărător să plătească Lien și în schimbul vânzătorului ar reduce valoarea costului de proprietatea prin suma de la Lien.
  • Dacă un vânzător achiziționează o casă de blocare cu o judecată de judecată, în general, în cazul în care casa este achiziționată printr-o vânzare sau licitație a unui șerif, titlul trece vânzătorului liber și clar de orice garanție.
  • O persoană care achiziționează o casă de blocare cu un lien ar trebui să consulte un avocat pentru a determina dacă locuința, dacă este achiziționată, ar trece cu un titlu clar.
  • Dacă un cumpărător a achiziționat o proprietate pentru numerar și nu a descoperit judecata Lien înainte de transferul de titlu, cumpărătorul ar trebui să contacteze un avocat pentru a determina dacă există pași pe care el sau ea poate lua pentru a forța vânzătorul să plătească.
  • Partea 3 din 3:
    Angajarea unei companii de căutare a titlurilor
    1. Imagine intitulată Faceți o căutare de titlu Pasul 8
    1. Cereți o recomandare. În timp ce puteți efectua o căutare titlu pe cont propriu, ar trebui să luați în considerare în continuare angajarea unei companii de căutare a titlurilor pentru a efectua căutarea în numele dvs., mai ales dacă efectuați o investiție financiară semnificativă. Ar trebui să întrebați agentul imobiliar, familia, prietenii sau oricine știți cine a cumpărat recent proprietatea pentru o recomandare privind o companie de căutare a titlurilor. La evaluarea unei companii de căutare din titlu, luați în considerare următoarele:
    • Câți ani de experiență are compania? Vrei o companie care a terminat numeroase căutări de titlu și este familiarizat cu înregistrările unde se află proprietatea.
    • Verificați Biroul de afaceri mai bun pentru a vedea dacă toate reclamațiile au fost depuse împotriva unei potențiale companii. Puteți căuta plângeri la: https: // BBB.Org.
    • Comparați prețurile dintre mai multe companii de căutare a titlurilor experimentate din zona dvs. pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună afacere.
  • Imagine intitulată Faceți o căutare de titlu Pasul 9
    2. Alegeți o companie de căutare titlu cu care sunteți confortabil. Este posibil să trebuiască să vă întâlniți sau să discutați cu compania dvs. de căutare de titlu pe tot parcursul achiziționării proprietății. Trebuie să vă întâlniți sau să discutați cu un agent de la compania de căutare din titlu înainte de a vă decide să le angajați. Acest lucru vă permite să decideți dacă vă simțiți confortabil cu compania, indiferent dacă par să răspundă la întrebările dvs. și cât de accesibile sunt pentru dvs.
  • În unele state, oamenii sunt reprezentați la închiderea lor imobiliară de către un agent din partea companiei de titlu.
  • Aveți dreptul să contactați compania dvs. de căutare din titlu pe tot parcursul procesului.
  • Ar trebui să puneți întrebări cu privire la modul în care aceștia își desfășoară activitatea de pe căutătorii lor, inclusiv dacă se bazează numai pe baze de date online.
  • Cereți-i să explice raportul și rezumatele lor.
  • Dacă compania de titlu va face să se ocupe de închiderea proprietății dvs., cereți-i să explice procesul, să treacă peste toate documentele și să explice cum vor avea loc orice fonduri pe care le oferiți pentru achiziționarea casei în escrow.
  • Imagine intitulată Faceți o căutare de titlu Pasul 10
    3. Luați în considerare asigurarea titlului de cumpărare. În timp ce la prima vedere, cheltuielile de 1000 de dolari pe titlul de asigurare poate părea ca un cost inutil, ar trebui să luați în considerare serios plata pentru asigurare. Titlul Asigurări vă protejează împotriva multor probleme discutate mai sus. De exemplu, dacă o persoană vă vinde o casă pe care ea nu o deține sau o deține proprietatea, asigurarea vă va proteja de pierderea investiției financiare.
  • În general, agentul dvs. de închidere sau avocatul vă va ajuta să alegeți și să dobândiți asigurarea titlului.
  • În unele state, vânzătorul plătește costul asigurării.
  • De obicei, plătiți pentru asigurare cu o taxă de o singură dată, care este de aproximativ 1000 USD.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    În timp ce multe jurisdicții au acum imagini de vechile fapte și înregistrări fiscale salvate în baze de date care pot fi căutate, să fie pregătiți să facă unele săpat. În unele zone, acest lucru va însemna să lucrați prin rulouri de imagini microfiche sau chiar să căutați prin intermediul unor registre vechi pentru a găsi informațiile pe care le căutați.
  • O serie de jurisdicții oferă acum acces la înregistrările de proprietăți online. Jurisdicția poate solicita ca utilizatorii să se înregistreze pentru a avea acces la înregistrări și poate necesita o taxă pentru descărcarea copiilor documentelor selectate. Dacă scopul este de a face o căutare de titlu ca parte a unui proiect genealogic, disponibilitatea înregistrărilor online poate face sarcina mult mai ușoară.
  • O căutare de titlu în scopuri genealogice poate descoperi istoria unei case de familie sau poate identifica vecinii și comunitatea strămoșilor. Există fapte care datează din revoluția americană. Faptele situate printr-o căutare de titlu pot dezvălui informații despre valoarea terenului, care au avut dreptul legal să dețină un titlu și într-o oarecare măsură relațiile dintre oameni care transferă fapte de la o generație la următorul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar