Cum să găsiți proprietăți nerevendicate în statul washington

Fie că ați trăit în statul Washington sau ați lucrat acolo pentru o perioadă scurtă de timp, este posibil să aveți o proprietate nerevendicată să vă așteptați să revendicați. Proprietatea nerevendică este de obicei bani rămași în conturi bancare, depozite de utilitate, casete de siguranță și alte lucruri. Este ușor să revendicați proprietatea din Washington. De ce să aștepți? S-ar putea să vă așteptați bani.

Pași

Metoda 1 din 3:
Privind proprietatea nerevendică
  1. Imaginea intitulată Găsiți proprietatea nerevendicată în statul de la Washington Pasul 1
1. Utilizați baza de date a statului. Statul Washington are o bază de date convenabilă online, unde puteți căuta să vedeți dacă statul ține proprietatea care vă aparține sau altcineva.
  • Mergi la: http: // UCP.Dor.Wa.Gov /. Veți găsi spații pentru a introduce informațiile dvs. personale pentru a începe căutarea.
  • Puneți numele și prenumele dvs. sau numele dvs. de companie sau un număr de referință dacă ați început deja o revendicare. Faceți clic pe butonul de căutare albastru sau butonul de returnare a utilizatorului.
  • Proprietatea nerevendică din Washington provine de la mai mult decât guvernul. De asemenea, poate proveni de la bănci, comercianți cu amănuntul, uniuni de credit, companii de utilități, companii de asigurări și diverse corporații.
  • Departamentul de Venit este titularul proprietății nerevendicate și, ca atare, administrează programul pentru a căuta proprietarii de drept și a returna proprietatea acestora.
  • Imagine intitulată Găsiți proprietatea nerevendicată în statul Washington Pasul 2
    2. Determinați definiția proprietății nerevendicate. Statul Washingtonului are definiții foarte precise pentru ceea ce contează ca proprietate nerevendicată. Nu pierdeți timpul în căutarea unui lucru care nu contează.
  • Proprietatea tipică nerevendicată din Washington include lucruri precum conturile bancare, venituri din asigurare, obligațiuni stocuri sau fonduri mutuale, conținut sigură, depozitele companiei de utilitate și telefon și cecuri.
  • Cecurile necorespunzătoare pot include verificări de salarizare, plăți de asigurare sau chiar verificări ale călătorilor. Proprietatea nerevendică este definită ca proprietate care este deținută de o organizație care nu a avut contact cu proprietarul pentru o perioadă extinsă de timp. În general, este nevoie de trei ani pentru ca proprietatea să fie considerată nerevendicată.
  • În Washington, imobiliare, mașini și cele mai multe alte proprietăți fizice nu se iau în considerare ca proprietate nerevendicată în temeiul dreptului de proprietate nerevendicat, care este capitolul 63.29 în statutele de stat.
  • Imaginea intitulată Găsiți proprietatea nerevendicată în statul Washington Pasul 3
    3. Cunoaște-ți drepturile. Legile de proprietate nerevendicate sunt foarte specifice în Washington. Puterea legii vă protejează proprietatea până când vă poate fi returnată.
  • Nu există limită de timp pentru depunerea unei cereri de ao primi înapoi. Proprietarii sau moștenitorii lor pot depune să-și recâștige proprietatea care a fost raportată din 1955. Revendicările sunt actualizate o dată pe săptămână.S-ar putea să nu fi primit o notificare de la compania care ți-a dat banii dacă suma a fost mică.
  • O singură excepție de la această lipsă de limită de timp pentru depunere este că statul ar putea licita în afara conținutului casetelor de siguranță care rămân nerevendicate timp de cinci ani.
  • Există o mulțime de proprietăți nerevendicate acolo. Mai mult de 1 miliard de dolari în proprietatea nerevendicată a fost preluată la Departamentul de Venit din Washington, datând din 1955. În 2013, Departamentul a primit 138 milioane de dolari în proprietate nerevendicată, o sumă care este în creștere.
  • Metoda 2 din 3:
    Depunerea unei cereri
    1. Imaginea intitulată Găsiți proprietatea nerevendicată în statul de la Washington Pasul 4
    1. Fișier de revendicare prin poștă sau online. Odată ce ați găsit o revendicare care vă aparține prin baza de date a proprietății nerevendicate a statului, faceți clic pe butonul de revendicare urmărire și urmați instrucțiunile ecranului.
    • Puteți alege să trimiteți prin poștă în revendicarea dvs. Pentru a face acest lucru, alegeți opțiunea Mail în opțiunea când vedeți pagina de probă. Imprimați voucherul de revendicare care apare.Formularul electronic trebuie să vă ghidă prin procesul de depunere a unei revendicări pas cu pas.
    • Acest voucher va lista ce trebuie să vă furnizați pentru a vă dovedi reclamația. Trimiteți copii ale dovada solicitată cu revendicarea prin poștă.Dacă preferați să depuneți reclamația online, să le încărcați pe Internet utilizând un scaner.
    • Dacă nu aveți o imprimantă, puteți solicita ca un formular de revendicare să fie trimis prin poștă. Includeți numele găsit în baza de date sau numărul de solicitare, precum și adresa dvs. de corespondență.
  • Imagine intitulată Găsiți proprietatea nerevendicată în statul Washington Pasul 5
    2. Contactați departamentul de venituri. Poate că nu aveți o imprimantă sau aveți alte întrebări despre reclamația dvs.
  • Sunați la departament la 1-800-435-2429 (în WA) sau (360) 534-1502 între 8 a.M. și 5 P.M. Luni până vineri pentru a solicita un formular de revendicare. Ei o vor trimite în casa dvs. dacă îl cereți.
  • De asemenea, puteți trimite prin e-mail Departamentul de Venituri online prin formularul de contact. Sau le scrie la: Departamentul de Venituri, secțiunea de proprietate nerevendicată, PO Box 47477, Olympia, WA 98504-7477.
  • Scrieți numărul de revendicare pe fiecare pagină.Dacă trimiteți online și nu aveți un scaner, utilizați o cameră digitală pentru a face fotografii ale documentelor dvs. de dovadă și pentru a le atașa. Departamentul acceptă doar tipuri de fișiere care se termină în: .JPG, .XLS, .Doc, .pdf, .TIF, .txt, .jpg, și .jpg.
  • Imaginea intitulată Găsiți proprietatea nerevendicată în statul de la Washington Pasul 6
    3. Finalizați o declarație de afaceri. Completați numai acest formular dacă afacerea este deschisă. Dacă afacerea este închisă, furnizați o copie a programului IRS K-1.
  • Formularul programului K-1 iRS enumeră acționarii afacerii și proprietatea acestora asupra acestuia.
  • Afacerea de afaceri necesită semnătura unui notar și poate fi găsită pe site-ul Departamentului de Venituri. Vă solicită să enumerați suma totală datorată și să ateste că sunteți angajat sau ofițer al afacerii îndreptățite la proprietate.
  • Întreprinderile trebuie să raporteze proprietatea nerevendicată statului dacă o țin. De asemenea, statul a contactat întreprinderile dacă consideră că posedă proprietăți nerevendicate. Ei sunt obligați să trimită un anunț scris proprietarului, dacă este cunoscut.
  • Imaginea intitulată Găsiți proprietatea nerevendicată în statul de la Washington Pasul 7
    4. Revendicați titluri de valoare. Există reguli speciale pentru proprietarii care doresc să recupereze titluri de valoare. Este specificat în legislația care a trecut în 2011.
  • Departamentul ar trebui să vândă Valori mobiliare cât mai curând posibil atunci când le primește. Dacă depuneți o reclamație, iar Departamentul nu a comandat valorile mobiliare vândute, puteți avea valorile mobiliare returnate sau alegeți să primiți veniturile nete ale unei vânzări.
  • Dacă departamentul a comandat o vânzare, puteți alege să primiți veniturile nete la data vânzării.
  • Practic, valorile mobiliare sunt astfel convertite în numerar dacă sunt vândute. Aveți dreptul la acea numerar dacă sunteți proprietarul valorilor mobiliare sau moștenitorul proprietarului.
  • Metoda 3 din 3:
    Dovedind documentele necesare
    1. Imagine intitulată Găsiți proprietatea nerevendicată în statul Washington Pasul 8
    1. Furnizați dovezi solicitate. Va trebui să dovediți cine sunteți și unde locuiți pentru a revendica proprietatea dacă depuneți online sau prin poștă.
    • Ar trebui să scrieți departamentul un e-mail care să explice de ce nu puteți furniza documentul solicitat dacă există o problemă. Utilizați formularul online pentru a face acest lucru.
    • Pentru a dovedi identitatea dvs., puteți oferi o copie a permisului de conducere, a pașaportului sau a altor identificări de fotografii juridice. Dacă cererea este pentru verificarea unui casier, va trebui, de asemenea, să furnizați cecul original.
    • Pentru a dovedi adresa dvs., puteți oferi tot ce afișează atât numele, cât și adresa dvs., cum ar fi înregistrarea automată, certificatul de căsătorie, o declarație bancară, un document de instanță, un pachet poștal pe care îl adresat dvs., o transcriere școlară sau o carte de raport.
    • Dacă mai mult de o persoană solicită proprietatea, fiecare persoană trebuie să furnizeze dovada identității și a adresei.Dacă numele dvs. sa schimbat de la revendicare, veți avea nevoie de dovada schimbării numelui.
  • Imaginea intitulată Găsiți proprietatea nerevendicată în statul de la Washington Pasul 9
    2. Revendicați proprietatea pentru altcineva. Poate că trebuie să revendicați proprietatea pentru o persoană vie care nu este în stare să o facă el însuși, dar este încă în viață. Este posibil.
  • Cu toate acestea, pentru a revendica proprietatea în această circumstanță, va trebui să furnizați documente certificate care să dovedească că aveți autoritatea de a face acest lucru pentru persoana vii.
  • Documentele acceptate includ procura, scrisorile de tutelă sau un certificat de naștere în cazul proprietarului fiind minor.
  • Ar trebui să dureze aproximativ 60 de zile pentru ca Departamentul să proceseze cererea dvs. Poate dura mai mult dacă cererea implică fonduri de stoc sau mutuale.
  • Imaginea intitulată Găsiți proprietatea nerevendicată în statul de la Washington Pasul 10
    3. Revendicați proprietatea pentru un proprietar decedat. Dacă proprietarul inițial este decedat și acum aveți dreptul la proprietate, va trebui să furnizați informații suplimentare.
  • Dacă proprietatea este în probate, trimiteți o scrisoare certificată de administrare sau scrisori de la Testamentar. Dacă piața este închisă, dar a fost în probate înainte, furnizați o copie certificată. Doar moștenitorii numiți în voință ar trebui să depună cererea. Trebuie să furnizați adresele moștenitorilor.
  • Dacă pretindeți proprietatea pentru moștenitori, veți avea nevoie de o declarație scrisă scrisă notarizată de la toți moștenitorii care vă dau permisiunea. Dacă proprietatea nu a fost în probate, dar persoana decedată are o voință, oferă o copie a voinței și o declarație completă a formei succesorilor.
  • Dacă decedatul nu a avut o voință și sunteți un moștenitor legal, completați declarația formularului succesor. Toți moștenitorii potențiali vor fi anunțați.
  • Dacă persoana decedată nu a fost un rezident de la Washington și nu a avut o voință sau nu a avut o voință neplăcută, va trebui să furnizați voința, dacă este disponibilă și să completați o afirmație proprie imobiliară pentru decentele nerezidenți.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Dacă alegeți să angajați o companie care să vă ajute să localizați proprietatea nerevendică, este posibil să plătiți locatorului o taxă mai mică de 5% din valoarea oricărui ban pe care l-ați primit. De ce face asta? Uită-te singur.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar