Cum să cumpărați asigurări de afaceri mici

Din cauza riscurilor implicate, având dreptul de asigurare de afaceri mici în vigoare, vă poate face sau vă poate rupe compania. Asigurarea este o protecție a activelor dvs. și, ca proprietar de afaceri mici, puteți fi răspunzător pentru o serie de lucruri dacă ceva nu merge bine. Știind cum să cumpere asigurări de afaceri mici, totuși, este ușor dacă știți tipurile potrivite de cumpărare și aveți un agent de încredere pentru a vă plimba prin proces.

Pași

Partea 1 din 5:
Identificarea cerințelor de reglementare și legale
  1. Imagine intitulată Cumpărați asigurările mici de afaceri Pasul 1
1. Cercetarea cerințelor de asigurare ale statului dvs. Majoritatea statelor au un anumit nivel de asigurare necesară pe care toate întreprinderile trebuie să le achiziționeze. În fiecare stat, poate exista un birou diferit care controlează fiecare cerință de asigurare. Discutați cu agentul dvs. de asigurare despre aceste probleme. Cele mai frecvent necesare tipuri de asigurare pentru întreprinderile mici sunt:
  • Asigurări de compensare a lucrătorilor
  • asigurare de somaj
  • asigurare de invaliditate.
  • Imagine intitulată Cumpărați o asigurare de afaceri mici Pasul 2
    2. Să transporte asigurarea de compensare a lucrătorilor pentru a proteja împotriva rănilor angajaților. În majoritatea statelor, dacă afacerea dvs. are alte angajați decât dvs., sunteți obligat să aveți asigurarea de compensare a lucrătorilor pentru a putea plăti pentru rănile lor legate de muncă.
  • Pentru mai multe informații despre cerința de compensare a lucrătorilor, majoritatea statelor vor avea un birou de compensare a lucrătorilor sau un site web.
  • Imagine intitulată Cumpărați o asigurare de afaceri mici Pasul 3
    3. Plătiți pentru asigurarea de șomaj prin impozite. Asigurarea de șomaj este o altă formă care este cerută de majoritatea statelor pentru afaceri care au angajați. Primele pentru asigurarea de șomaj sunt de obicei plătite prin retrageri fiscale periodice.
  • Pentru informații despre asigurarea de șomaj, verificați cu consiliul forței de muncă ale statului sau alt birou similar.
  • Imagine intitulată Cumpărați asigurările de afaceri mici Pasul 4
    4. Cumpărați asigurarea de invaliditate în locații limitate. Asigurarea de invaliditate protejează angajații și oferă salarii pierdute care pot veni ca urmare a vătămării sau a bolii, dincolo de acoperirea compensației lucrătorilor. În prezent, este necesară asigurarea de invaliditate în următoarele state:
  • California - Contactați departamentul de dezvoltare a ocupării forței de muncă
  • Hawaii - Contactați divizia de asigurări de șomaj
  • New Jersey - Contactați Departamentul de Dezvoltare a Muncii și Forței de muncă
  • New York - contactați comisia de compensare a lucrătorilor din New York
  • Puerto Rico - Contactați departamentul de del Trabajo Y Recurse Uman / Departamentul de Muncă și Resurse Umane
  • Rhode Island - Contactați Departamentul de Muncă și Instruire al Insulei Rhode.
  • Imagine intitulată Cumpărați asigurări de afaceri mici Pasul 5
    5. Identificați cerințele contractuale pentru asigurare. Băncile pot solicita ca orice întreprinderi mici să împrumute să aibă anumite tipuri de asigurare. Acest lucru este adesea specificat în contractul de împrumut sau în timpul procesului de aplicare. De exemplu, un proprietar de afaceri mici poate fi obligat să aibă o poliță de asigurare de viață în care banca este listată ca beneficiar. Acest lucru este astfel încât banca să recupereze pierderea dacă proprietarul ar muri. Discutați asigurarea necesară cu un profesionist de împrumut la instituția financiară aleasă.
  • Partea 2 din 5:
    Identificarea zonelor de risc
    1. Imagine intitulată Cumpărați asigurările de afaceri mici Pasul 6
    1. Revizuiți riscurile potențiale. Întreprinderile se confruntă cu multe riscuri potențiale care pot însemna pierderea proprietății fizice sau răspunderea juridică costisitoare. De exemplu, focul, furtul, daunele, uzura și vremea extremă pot distruge produsele sau facilitățile. Este posibil să fiți deschis la riscuri suplimentare în funcție de activitățile de afaceri. Acestea ar putea include încălcări ale securității datelor, erori de servicii profesionale, fraudă, calomnie, neajunsuri internaționale de transport maritim sau alte vulnerabilități. Evaluați-vă sensibilitatea la aceste probleme și scrieți toate cele pe care le considerați că ar putea afecta afacerea dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați asigurările de afaceri mici Pasul 7
    2. Atribuiți un nivel de probabilitate fiecărui risc. Încercați să vă dați seama cât de probabil trebuie să vă confruntați cu fiecare risc pe care l-ați enumerat. Pentru un punct de plecare, încercați să analizați probabilitatea fiecărui risc bazat pe mai multe criterii. Evaluați fiecare câte:
  • Riscul istoric: Are un astfel de eveniment sa întâmplat anterior sau în apropiere?
  • Riscul geografic: Cât de aproape sunteți la riscul potențial? De exemplu, o afacere care operează în munți nu poate fi nevoie să vă faceți griji cu privire la inundații, dar ar putea avea nevoie de protecție împotriva rockslidelor.
  • Risc de proprietate: Care sunt riscurile inerente clădirii sau proprietății dvs?
  • Riscul organizațional: Există aspecte ale organizației, angajaților sau activităților de afaceri care ar spori probabilitatea acestui risc?
  • Regulatori: Sunteți obligat să aveți protecție împotriva anumitor riscuri de către orice organisme de reglementare sau grupuri industriale?
  • Apoi puteți clasifica fiecare risc de a fi foarte probabil să apară foarte puțin probabil să apară.
  • Imagine intitulată Cumpărați o asigurare de afaceri mică Pasul 8
    3. Evaluați impactul potențial asupra afacerii dvs. Odată ce ați evaluat șansa de a face față unui risc, puteți evalua daunele potențiale pe care le-ar putea avea evenimentul asupra afacerii dvs. Încercați să atribuiți o valoare monetară pierderii, chiar dacă este doar o estimare. Acest lucru vă va ajuta să evaluați ce riscuri sunt cele mai potențial dăunătoare și trebuie absolut acoperite de asigurare. De exemplu, puteți evalua eventualele daune cauzate de un incendiu prin calcularea costului de înlocuire a instalațiilor de birou, echipamentelor și inventarului.
  • Imagine intitulată Cumpărați o asigurare de afaceri mici Pasul 9
    4. Prioritizează riscurile cu impact ridicat. Faceți o listă prioritizarea riscurilor dvs. cu pierderi și probabilități mari potențial. Veți dori să acordați prioritate obținerii asigurărilor pentru a acoperi aceste riscuri. Asigurarea pentru riscuri care sunt probabilitate ridicată și risc ridicat, cum ar fi delapidarea, poate să nu fie disponibilă, deci veți avea nevoie de o altă strategie de gestionare a riscurilor. Cu toate acestea, probabilitatea scăzută, riscurile cu impact ridicat ca focul sunt de obicei acoperite de asigurare.
  • Partea 3 din 5:
    Găsirea unui agent de asigurare bun
    1. Imagine intitulată Cumpărați asigurările mici de afaceri Pasul 10
    1. Consultați-vă cu agentul dvs. de asigurări personale sau cu compania. Vorbiți cu agentul care oferă serviciile dvs. personale (acasă, auto, sănătate etc.) și întrebați dacă el sau ea acoperă și nevoile de afaceri. Orice agent de calitate nu va ezita sa te transmite pe o companie de renume care sa specializata in asigurarea de afaceri daca compania sa nu este capabila sa-ti satisfaca nevoile dvs. de afaceri.
  • Imagine intitulată Cumpărați asigurările de afaceri mici Pasul 11
    2. Obțineți recomandări de la colegii de afaceri sau prieteni.Cereți altor proprietari de afaceri mici pentru trimiteri la agenții de asigurare pe care îi cunosc și sunt mulțumiți de. Poate doriți să vă concentrați întrebările dvs. printre alte întreprinderi care au ceva în comun cu dvs. sau sunt o dimensiune similară.
  • Imagine intitulată Cumpărați o asigurare de afaceri mici Pasul 12
    3. Găsiți pe cineva care înțelege afacerea dvs. Operarea unui magazin de reparații de încălțăminte este diferită de a conduce o firmă de avocatură cu două persoane. Oricare ar fi afacerea dvs., aveți nevoie de un agent de asigurări care înțelege ceea ce faceți. Când vă întâlniți cu potențiali agenți, întrebați despre experiența lor de lucru cu întreprinderile care sunt ale tale. Luați-i să vă descrie tipurile de afaceri pe care le-au servit și tipurile de asigurare pe care le consideră că aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Cumpărați o asigurare de afaceri mici Pasul 13
    4. Cercetarea licenței agentului. Multe state au un departament de asigurare sau un comisar de asigurare ca parte a guvernului de stat. Aceste agenții sunt acuzați de agenții de asigurări de licențiere și monitorizând serviciul lor. De obicei, puteți utiliza acest birou pentru a cerceta agentul dvs. de asigurare potențial. Puteți afla dacă el sau ea este licențiată în prezent sau a făcut obiectul unor plângeri sau taxe criminale sau etice.
  • Imagine intitulată Cumpărați asigurările de afaceri mici Pasul 14
    5. Verificați referințele agentului. Adresați-vă agentului pentru referințe care vă pot oferi o relatare a experienței lor care lucrează cu el sau cu ea. Apelați referințele și obțineți pe scurt o idee despre modul în care a fost experiența lor. Asigurați-vă că ați ascultat referințele și asigurați-vă că orice problemă pe care au avut-o au fost trimise repede sau nu au fost vina agentului.
  • Partea 4 din 5:
    Consultanță cu agentul dvs
    1. Imagine intitulată Cumpărați asigurările de afaceri mici Pasul 15
    1. Fiți pregătiți pentru prima dvs. numire a agentului cu o listă completă a informațiilor companiei. Acest lucru poate include profituri și cheltuieli, informații de proprietate, numărul de angajați, tipul de societate și riscurile și pasivele potențiale. Cu cât mai multe informații pe care le puteți oferi, cu atât va fi mai productivă întâlnirea.
    • Luați o plimbare fizică prin spații, astfel încât dvs. și agentul dvs. să puteți identifica posibilele domenii ale riscurilor.
  • Imagine intitulată Cumpărați o asigurare mică de afaceri Pasul 16
    2. Discutați despre pierderile potențiale cu agentul dvs. Vorbește despre ce s-ar întâmpla dacă o parte sau toată afacerea dvs. au fost pierduți. În acest moment, trebuie să vă gândiți creativ (și agentul dvs. ar trebui să vă ajute) deoarece considerați o varietate de pierderi posibile. Luați în considerare accidentele, focul, daune vremii, vătămarea personalului sau clienților și orice altceva credeți că ar putea să se întâmple. În acest moment, trebuie să luați în considerare cel mai rău.
  • Imagine intitulată Cumpărați asigurări de afaceri mici Pasul 17
    3. Începeți cu proprietatea sau locația dvs. Dacă acea locație nu mai era acolo din cauza focului sau a altor dezastru, ați putea reloca cu ușurință activitatea la capacitatea de operare într-o perioadă scurtă de timp? Uită-te la acoperire pentru a înlocui clădirea dvs. dacă o dețineți sau luați în considerare acoperirea pentru a vă proteja afacerea dacă închiriați sau închiriați spațiu de birouri.
  • Imagine intitulată Cumpărați o asigurare de afaceri mică Pasul 18
    4. Discutați despre un inventar complet al echipamentului dvs. Majoritatea politicilor de asigurare de afaceri vor înlocui echipamentul dvs. fie cu același element, fie unul comparabil, în loc să vă dau doar valoarea depreciată pe bucată. Discutați cu agentul dvs., totuși, pentru a vă asigura că acest lucru se aplică politicii pe care le aveți în vedere.
  • Imagine intitulată Cumpărați o asigurare de afaceri mici Pasul 19
    5. Luați în considerare vătămăriile sau răul angajaților sau clienților. Nevoile dvs. de asigurare vor fi diferite dacă aveți angajați sau veți avea clienți în incinta dvs. de afaceri. Trebuie să luați în considerare ce s-ar putea întâmpla clienților sau angajaților în timp ce în biroul dvs. sau la magazin, inclusiv vătămăriile potențiale. Dacă cineva este rănit acolo, probabil că va fi responsabil și ar putea face față unui proces scump. În funcție de rănire, ați putea fi sute de mii de dolari sau mai mult, care ar putea fi crippling financiar pentru afacerea dvs. Trebuie să discutați toate aceste probleme cu agentul dvs. atunci când selectați o politică.
  • Partea 5 din 5:
    Achiziționarea de acoperiri necesare
    1. Imagine intitulată Cumpărați o asigurare mică de afaceri Pasul 20
    1. Achiziționați accidentul sau asigurarea de proprietate pentru a proteja activele fizice.
  • Imagine intitulată Cumpărați o asigurare de afaceri mici Pasul 21
    2. Luați în considerare asigurarea de întrerupere a afacerilor pentru a proteja împotriva închiderilor temporare. Dacă se întâmplă ceva care vă forțează să vă închideți afacerea pentru o scurtă perioadă, ați putea pierde venituri semnificative din pierderea clienților sau o scădere a vânzărilor. Asigurarea de întrerupere a afacerilor vă va ajuta să vă protejați împotriva acestui tip de pierdere.
  • Imagine intitulată Cumpărați o asigurare mică de afaceri Pasul 22
    3. Obțineți asigurări principale pentru operațiunile de afaceri deosebit de mici. Asigurarea de viață a afacerilor va proteja împotriva pierderii veniturilor care pot veni ca urmare a vătămării semnificative a decesului unui angajat sau unui membru al personalului. Aceasta este o opțiune pe care ar putea fi nevoie să o luați în considerare dacă aveți puțini angajați, astfel încât absența oricărei să poată duce la o pierdere semnificativă a companiei.
  • Imagine intitulată Cumpărați asigurările de afaceri mici Pasul 23
    4. Gândiți-vă la achiziționarea de acoperire a răspunderii profesionale pentru unele întreprinderi profesionale de servicii. Dacă vă aflați în domeniul medical, aveți un birou de avocatură sau o altă afacere care oferă servicii profesionale, este posibil să fie necesar să cumpărați răspundere profesională sau asigurare de malpraxis. Acest lucru vă va proteja în caz de pierdere din cauza erorilor sau a neglijenței în ceea ce privește serviciul profesional sau sfaturile.
  • Întreprinderile care vin în primul rând produse ar trebui să ia în considerare, de asemenea, asigurarea de răspundere a produselor, care le protejează de acțiunile juridice întreprinse ca urmare a utilizării produselor lor.
  • Imagine intitulată Cumpărați asigurarea de afaceri mici Pasul 24
    5. Achiziționați asigurarea auto dacă afacerea dvs. deține și se bazează pe vehicule. Dacă executați un camion alimentar, un serviciu de transport sau orice altceva care se bazează pe utilizarea autovehiculelor, veți avea nevoie de asigurare auto. Discutați cu brokerul de asigurare despre diferențele dintre asigurarea auto pentru o asigurare de afaceri și de asigurare auto pentru uzul obișnuit rezidențial.
  • De exemplu, dacă operează un serviciu de transport, veți conduce mai multe mile decât majoritatea oamenilor care asigură mașini pentru o utilizare simplă a familiei. Veți avea, de asemenea, străini în interiorul mașinii, ducând la posibilitatea de a daune, vandalism sau nevoile sporite de curățare.
  • Imagine intitulată Cumpărați o asigurare de afaceri mici Pasul 25
    6. Obțineți compensarea lucrătorilor și asigurarea de șomaj pentru a vă acoperi angajații. Dacă aveți angajați care lucrează pentru dvs., va trebui să aveți acoperire în cazul în care vă răniți la locul de muncă sau pentru a acoperi pentru posibile șomaj. În multe state, sunt necesare aceste acoperiri. Va trebui să verificați comisarul de asigurare al statului dvs. sau să discutați cu agentul de asigurări.
  • Imagine intitulată Cumpărați asigurările de afaceri mici Pasul 26
    7. Luați în considerare adăugarea unei acoperiri cuprinzătoare. Disponibil pentru dvs. și angajații dvs. sunt opțiuni cum ar fi Asigurări de Life Group, Asigurări de Sănătate de Grup și Asigurări de invaliditate. Puteți alege să acoperiți aceste cheltuieli ca proprietarul afacerii sau majoritatea companiilor permit angajaților să opteze prin acoperirea unor costuri.
  • Imagine intitulată Cumpărați o asigurare de afaceri mici Pasul 27
    8. Selectați asigurarea proprietarului de afaceri generale pentru a acoperi cele mai multe nevoi. Asigurarea de afaceri este de fapt o varietate de acoperiri specializate într-o singură politică sau politici diferite pentru a acoperi riscurile pe care o întreprindere le-ar putea face față. Majoritatea proprietarilor de afaceri mici vor avea o politică generală de afaceri, la fel ca un proprietar de case are o politică cuprinzătoare a caselor de case. Acest tip de politică va oferi o combinație de protecții de răspundere și asigurare de proprietate.
  • Citiți din nou planul pentru a vă asigura că acoperirile asigură o protecție adecvată pentru toate riscurile.
  • sfaturi

    Beneficiul de a oferi o acoperire globală de sănătate sau de viață a grupului este că majoritatea politicilor nu necesită un examen ca atunci când scoateți o politică personală, astfel încât acoperirea poate fi mai ușoară pentru cei mai greu de asigurat dacă devin parte din planul de grup al companiei lor. Oferirea de asigurări de grup este, de asemenea, un factor major în ceea ce privește beneficiile atunci când angajați noi angajați.
  • Dacă afacerea dvs. are mai puțin de 25 de angajați, puteți economisi și un sezon serios de bani. Pentru a beneficia de beneficiul fiscal, trebuie să aveți un salariu mediu de 50.000 $ sau mai puțin pentru fiecare angajat cu normă întreagă și trebuie să acoperiți 50% din prima pentru asigurarea de sănătate mică.
  • Dacă există o schimbare majoră a structurii dvs. de afaceri (mișcarea locației, schimbarea semnificativă a numărului de angajați, adăugarea sau reducerea majoră a echipamentelor), discutați acest lucru cu agentul dvs. pentru a vă ajusta politica în consecință.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar