Cum să fii inspirat de smallville clark kent

A vrut vreodată să fie ca supermanul fără a purta ciorapi și a trebuit să știe cum să sfideze gravitatea. Bine că sună foarte mult ca Smallville Clark Kent.Acest articol vă va arăta cum să vă vedeți chemarea și să treceți prin prostiile noastre adolescente, la fel ca Clark a făcut. Găsiți destinul.

Pași

  1. Imaginea intitulată Fiți inspirată de Smallville Clark Kent Pasul 1
1. Fi un fiu bun. Clark întotdeauna ascultă părinții săi și îi respectă părinții, indiferent cât de enervant există reguli pot obține, crede-mă, el se supără foarte mult. Tatăl său ia spus întotdeauna să nu se alăture echipei de fotbal pentru că se temea că Clark ar răni pe cineva accidental sau dezvăluie secretul său. Ați ne-ați ascultat vreodată părinților și ați găsit consecințe grave, de aceea ar trebui să vă ascultați părinții. Dar asigurați-vă că vă dau spațiu pentru a face greșeli și pentru a fi propria persoană. Totul este vorba despre creșterea. Și crede-mă, au fost acolo. Asimposible ca sună, unii părinți doresc de fapt ce este mai bine pentru copiii lor.
  • Imaginea denumită să fie inspirată de Smallville Clark Kent Pasul 2
    2. Lucrați la hârtie școlară. Nu știi niciodată, ar putea fi alegerea viitoare a carierei tale. Clark sa bucurat întotdeauna de jurnalism. A fost întotdeauna una dintre studiile majore ale lui Clark. El este un scriitor natural, dar nu la fel de bun un snoop ca prietenul său Chloe. Este foarte important să găsiți ceva care vă interesează, nu trebuie să fie același cu Clark, alegeți doar ceva care vă oferă scopul.
  • Imaginea intitulată Fiți inspirată de Smallville Clark Kent Pasul 3
    3. Ajutați pe cineva care are nevoie de tine. Cadourile tale te fac special în felul tău. Aveți responsabilitatea de a le folosi pentru alții. Oliver Regina a spus odată că cu Clark`spotențial, nu-i poți aștepta să vină la tine. Este nevoie de timp, dar Clark descoperă că nu există o chemare mai mare decât a ajuta omenirea. Dar asta e tot apelul tău. Nu trebuie să fii un erou. Luați măsuri în ajutarea altora. Știi vechiul zic. Urmăriți-vă acțiunea, va deveni obiceiurile dvs., urmăriți obiceiurile, ele devin caracterul dvs. și urmăriți personajul dvs. pentru că va deveni destinul vostru. Asta e doar, ești responsabil pentru acțiunile tale, pentru destinul tău.
  • Imaginea intitulată Fiți inspirată de Smallville Clark Kent Pasul 4
    4. Fi un model bun de rol. Clark sa simțit mereu destul de confortabil fiind figura fratelui mare. Ajutați-i cu temele, joacă sport cu copilul. Cerul este limita. Credeți-mă că veți simți atât de minunat pentru a vă ajuta să faceți o diferență în viața copiilor. Niciodată nu știți, ați putea găsi o bucată din ele în ele.
  • Imaginea denumită să fie inspirată de Smallville Clark Kent Pasul 5
    5. Găsiți pe cineva care te iubește suficient pentru a spune acelui secret întunecat profund și nu vă judecați. Ar putea fi greu, dar dacă vrei să fii ca Clark, trebuie să ai încredere în cei pe care îi spui acele secrete. Clark foarte valorizează încrederea. Dar nu lăsați-o să vă copleșească sau veți ajunge la fel ca "Clark relație". Ai nevoie de cineva cu care poți fi sincer cu cineva să-ți împărtășească traseele și greutățile și îți promit că, dacă găsești adevăratul lucru pe care ești sigur că ești sigur de a urca. Găsiți loisul dvs.
  • Imaginea denumită să fie inspirată de Smallville Clark Kent Pasul 6
    6. Găsiți un aspect de semnătură. Din moment ce nu puteți merge în jurul publicului purtând un costum superman (dacă nu ați fost cu adevărat motivați), utilizați Clark lui Smallville ca un exemplu de ceea ce puteți face. Clark este aproape întotdeauna văzut purtând o combinație a culorilor primare. Cel mai frecvent este un jachetă roșie / tricou albastru, jachetă albastră / tricou roșu și o jachetă galben-bej / combinație tricoul roșu sau albastru. Chiar și în timpul unor ocazii oficiale, cum ar fi absolvirea sa, el poartă o cămașă albastră, cravată roșie și pantaloni galben-bej. Nu trebuie neapărat să faceți asta, dar găsiți o privire care vă exclusă: Ceva pe care toți ceilalți vă vor recunoaște, chiar dacă este ceva la fel de simplu ca o hoodie întotdeauna purtați (asigurați-vă că o spălați, Clark are bun simț al igienei). Este mult mai puțin vizibilă, apoi cu ciorapi și o capă.
  • Imaginea intitulată Fiți inspirată de Smallville Clark Kent Pasul 7
    7. Menține o reputație bună. Clark nu se pune niciodată într-un loc în care colegii săi de la Smallville High (sau oamenii din Smallville în general) au avut vreodată un motiv să-l dea grupe împotriva lui sau să fie supărat pe el (dacă nu erau ciudați de meteoriți care au fost pusă în Belle Rex). Fii prietenos cu toată lumea și toată lumea ar trebui să fie prietenoasă cu tine. Chiar dacă oamenii nu sunt, pur și simplu nu abandonează atitudinea de sine și continuați să le tratați în același mod. Dacă vor continua să acționeze neprietenos, încercați să vă puneți în pantofii lor și să înțelegeți dacă ar putea trece printr-un timp greu în viața lor. Țineți minte că toți copiii nu au fost ridicați de părinți ca Jonathan și Martha Kent, și nu toată lumea este atât de norocoasă să aibă unele dintre luxurile vieții pe care le faceți.
  • Imaginea denumită să fie inspirată de Smallville Clark Kent Pasul 8
    8. Găsiți cele mai bune în toată lumea. Chiar și dușmanii tăi. Clark a fost întotdeauna ușor prea încrezător, chiar și la o defecțiune. Așa că da chiar și dușmanii lui au nevoie de o șansă. Trebuie să înveți să ierți și să uiți, deși Chiar și Clark a avut probleme cu a face asta. Ei pot căuta doar pe cineva să-i salveze. Cine este cel mai mare inamic al lui Superman? Lex Luthor. Cine ar fi crezut că au fost odată cei mai buni prieteni, nu, frații. Chiar și băieții răi au nevoie de cineva să-i salveze. Nu renunta la ele.
  • Imaginea denumită să fie inspirată de Smallville Clark Kent Pasul 9
    9. Creați o nouă identitate. În a face toți acești pași găsiți puncte forte în tine că niciodată nu știai că erau acolo. Veți vedea, de asemenea, ce te face să fii slab. Nu puteți ignora aceste lucruri sau veți face o dezamăgire pentru tine și pentru toată lumea din jurul tău. Aceste daruri au fost destinate a fi folosite pentru binele mai mare. Clark a descoperit că are un scop și a fost făcut departe de ea, era gata să intre în lume, deși nu este complet pregătit. El a decis să lucreze la planeta zilnică, astfel încât să le găsească pe cei care aveau nevoie de el. Dar acesta a fost doar începutul, accidental el a fost expus cu o mică măsură și a învățat că poate că ideea era că cineva care salvează că oamenii nu era o idee atât de rea. Blurul roșu roșu sa născut. Deși nu este nevoie să creați un alias, deoarece Clark a fost timp să înceapă o nouă viață cu o nouă identitate, Clark era gata să ia ceea ce în lume pentru a face un loc mai bun și în a face acest lucru a început o nouă viață. Poate că este timpul să facem același lucru.
  • sfaturi

    Amintiți-vă că sunteți în controlul propriului dvs. destin.
  • Când îi ajuți pe oameni, încercați să ajutați anonim.
  • Avertizări

    Nu vă pedepsiți de oamenii pe care nu ați putut-o ajuta.
  • Spell în mod corespunzător și obțineți gramatica dvs. drept. Toți jurnaliștii înfloriți ar trebui.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un sacou roșu (Cape)
    • O cămașă albastră sau o cămașă superman (ciorapi)
    • Un loc de a gândi în vremuri grele (fortăreață de singurătate)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar