Cum să-ți urmezi inima

Ascultarea inimii dvs. nu este întotdeauna ușoară, mai ales într-o cultură ocupată și exigentă. Dar, în ciuda vieții încercând să vă tragă într-un milion de direcții, există modalități prin care puteți să vă scufundați un spațiu sacru pentru dvs. Puteți face tot posibilul pentru a trăi în funcție de dorința inimii voastre, care vă va ajuta să vă bucurați de viața pe care o trăiți și să fiți mai prezenți oamenilor din jurul vostru.

Pași

Partea 1 din 3:
Identificarea dorinței inimii
  1. Imagine intitulată Urmați-vă inima Pasul 1
1. Faceți o listă de lucruri pe care doriți să le realizați. A "chestii de rezolvat în viata asta" vă poate ajuta să vă dați seama în ce direcție, inima voastră vrea să intre. Încercați să stabiliți obiective pe care probabil că le puteți realiza (nu "Fii primul om pe Marte"). Această listă poate fi o mare sursă de inspirație atunci când căutați evenimente semnificative pentru a lucra în viața voastră. Dacă este cu adevărat din inimă, va reflecta unele dintre cele mai profunde interese și aspirații.
  • Imagine intitulată Urmați inima dvs. Pasul 2
    2. Creați un spațiu deschis. Primul pas pentru a intra legătura cu inima dvs. într-o manieră mai profundă este să vă dați inima timpului și spațiului pentru a vorbi. Este important să stați încă fără distrageri pentru inima voastră să se poată lăsa auzit. Poate doriți să creați un loc intenționat în care puteți merge la doar pentru a sta. Dacă aveți o cameră suplimentară în casa dvs., puteți lumina unele lumânări și puteți crea un mediu confortabil pentru această sarcină.
  • Imagine intitulată Urmați inima dvs. Pasul 3
    3. Asculta-ți inima. Odată ce ați stabilit condițiile potrivite, puteți începe să faceți munca de a fi deschisi în minte inima voastră. Poate doriți să vă puneți o întrebare, cum ar fi "Ce mă simt sub suprafață chiar acum?" Așteptați un timp după ce întrebați întrebarea pentru a vedea dacă un răspuns bubbles din inima voastră. Acest tip de practică vă va ajuta inima, și dorința voastră interioară, exprima-o.
  • De asemenea, puteți utiliza o tehnică numită Focusing, care este minunată pentru a intra în legătură cu corpul vostru. Iată cum să vă concentrați:
  • Odată ce ați eliminat spațiul și ați întrebat ce se întâmplă în interiorul vostru, acordați atenție la ceea ce răspunde corpului. Nu încercați să o explorați, observați-o de la distanță. De exemplu, puteți simți o strângere în piept atunci când întrebați ce se întâmplă sub suprafață. Observați-l de la distanță.
  • Puneți un mâner pe senzație. Aceasta este, de obicei, sub forma unui cuvânt sau a unei fraze scurte. De exemplu, puteți spune "etanşeitate" sau "presiune toracică" sau "tensiune." Continuați să încercați cuvintele până când se pare că se potrivește cu senzația.
  • Du-te înainte și înapoi între senzație și cuvântul care îl descrie. Verificați și vedeți cum interacționează. Vedeți dacă senzația corpului se modifică puțin când aveți un nume corect pentru el.
  • Întrebați-vă ce cauzează această senzație. Ce este despre viața ta chiar acum, care te provoacă să te simți strâns în piept? Nu înțelegeți pentru un răspuns, lăsați răspunsul bubble. S-ar putea să nu se întâmple prima dată. Concentrarea poate avea practică, dar aceasta este o serie de pași minunați pentru a vă ajuta să vă deschideți inima și tot ce se întâmplă în tine.
  • Imaginea intitulată Urmați-vă inima Pasul 4
    4. Anulați timpul în fiecare zi. O viață hectică vă poate atenua cu adevărat capacitatea de a vă urma inima. Ia-ți timp din ziua ta, în fiecare zi, pentru tine. Nu permiteți altceva să impună în acest moment. Ce faci cu el depinde de tine, dar aici sunt câteva sugestii:
  • Medita. Există o serie de beneficii de sănătate mentală și fizică pentru meditația, cum ar fi scăderea tensiunii arteriale și stresul mai mic. Încercați să stați în poziție verticală timp de cel puțin 10 minute într-un loc liniștit. Concentrați-vă pe un singur lucru, cum ar fi senzația de aer care intră și iese din nările dvs. sau un obiect ca un creion. Când atenția vă lasă obiectul, reamintiți-vă ușor să vă întoarceți.
  • Avea o baie lungă. Relaxarea în apă are efecte similare cu alte tehnici de relaxare. Este o modalitate foarte bună de a coborî. Puteți folosi acest timp pentru a reflecta asupra vieții dvs. sau pentru a vă bucura de tăcerea și senzarea unei băi calde.
  • Aveți o dată de cafea cu un prieten. Este posibil să nu vă petreceți cât mai mult timp cu prietenii așa cum doriți. Foloseste asta "Timpul tău" Pentru a invita un prieten prețuit să aibă prânz sau cafea cu dvs.
  • Imagine intitulată Urmați-vă inima Pasul 5
    5. Găsiți interese care vă activează inima. Societatea pune un mare accent pe creier. Se spune că ar trebui "gândiți-vă înainte de a acționa" și luați decizii bune și raționale. Cu toate acestea, acest lucru nu lasă mult spațiu pentru intuiția sau inima ta. Aceste lucruri pot face viața plăcută mai degrabă decât rutină și eficientă. Găsirea activităților care ating inima dvs. poate ajuta la menținerea căii deschise, mai degrabă decât să angajați lumea cu creierul dvs.
  • De exemplu, dacă doriți să citiți, asigurați-vă că permiteți timp pentru citirea în program. Adresați-vă prietenilor pentru recomandări de cărți bune. O colecție de poezie poate fi mai apreciată.
  • Dacă sunteți mai mult de un film de film, verificați câteva filme foarte evaluate care vor remorca pe coarnele dvs. de inimă.
  • Petrecerea timpului în natură este o altă opțiune bună - vă poate ajuta să vă simțiți mai vii și în legătură cu dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Organizarea vieții tale
    1. Imaginea intitulată Urmați inima dvs. Pasul 6
    1. Căutați terapie dacă pare a fi utilă. Dacă problemele care vă blochează de la urmărirea inimii dvs. par mai grave decât puteți face față propriilor dvs. sau cu ajutorul unui prieten, luați în considerare vederea unui terapeut. Mulți terapeuți se ocupă de acest tip de problemă în mod regulat. Dacă ați avut o copilărie traumatică, o căsnicie proastă sau dacă tocmai v-ați prăbușit sub o tonă de stres, terapia vă poate ajuta să vă redescoperiți inima și să vă simțiți mai vii.
    • Terapia cu experiență somatică este similară cu focalizarea, unde vă concentrați asupra senzațiilor din corpul dvs., mai degrabă decât asupra gândurilor și amintirilor.
    • Terapia cognitiv-comportamentală vă poate ajuta să examinați gândurile și credințele fixe care vă pot împiedica să vă urmați inima.
    • Găsiți un terapeut local făcând clic pe Aici.
  • Imaginea intitulată Urmați inima dvs. Pasul 7
    2. Adresați-vă prietenilor pentru ajutor. Uneori este greu să trecem la locul în care inima ta este totul pe cont propriu. Înscrieți-vă ajutorul unui prieten pentru această sarcină. Puteți să vă concentrați cu un prieten, unde treceți prin pașii împreună și raportați ce se întâmplă. De asemenea, puteți vorbi despre ce se întâmplă în viața voastră chiar acum și exprimați-vă dorința de a obține mai multe legături cu inima voastră. Vezi dacă are sfaturi pentru tine. Vorbind-o, poate, de asemenea, ajuta, pentru că exprimarea emoțiilor dvs. în cuvinte are un efect puternic.
  • De exemplu, puteți spune "Hei, simt că nu-mi urmăresc inima în viața mea chiar acum. Aș putea folosi cu adevărat pe cineva cu care să vorbească despre asta. Ați fi dispus să vă ajutați?"
  • Imagine intitulată Urmați inima Pasul 8
    3. Trăiți propria viață. Este ușor să trăim viața noastră ca răspuns la presiunea de la alți oameni, cum ar fi prieteni, familie, soț sau chiar copii. Dacă doriți să vă urmați inima, asigurați-vă că trăiți în funcție de dorințele voastre, mai degrabă decât ceea ce doresc alți oameni de la dvs. Acesta este de fapt unul dintre cele mai frecvent raportate regrete de la oameni care se află pe moartea lor.
  • Intreaba-te pe tine insuti, "Asta vreau cu adevărat, sau o fac pentru altcineva, în ciuda mea?"
  • Nu este nimic în neregulă cu faptul că a fi generos și de a face lucruri pentru alți oameni, desigur, dar trebuie să găsiți un echilibru în cazul în care vă aflați adevărate atunci când sunteți bun și ajutați pe alții. În caz contrar, totuși bine intențiile dvs., puteți să vă ardeți cu ușurință și să vă pierdeți legătura cu inima voastră.
  • Imagine intitulată Urmați-vă inima Pasul 9
    4. Să vă angajați pe calea voastră. Schimbarea minții tale poate fi o cale ușoară din situații dificile, dar dacă întotdeauna înapoi afară, nu vei învăța niciodată din greșelile tale sau nu vei face progrese. Este important să vă angajați pe calea pe care o aveți în viață. Angajamentul vă va oferi puterea de a continua în fața dificultății. Urmând inima dvs. nu se presupune întotdeauna că este ușor.< Dacă simțiți o tonă de rezistență față de acest tip de angajament, fie că este vorba de educație sau o anumită carieră, atunci ar putea fi o idee bună să examinați dacă vă urmați cu adevărat inima.
  • Evitați greșit rezistența naturală și dificultatea cu acest tip de rezistență mai mare. Este normal să vă simțiți distreinați uneori, chiar dacă sunteți pe calea cea bună pentru dvs. Dacă nu sunteți sigur dacă faceți ceea ce trebuie, încercați să întrebați pe cineva în care aveți încredere, cum ar fi un prieten apropiat sau un membru al familiei.
  • Imaginea intitulată Urmați inima dvs. Pasul 10
    5. Curățați și organizați spațiul personal. S-ar putea să fiți surprins de cât de mult vă afectează mediul înconjurător. Culoarea, de exemplu, poate avea un mare efect asupra modului în care oamenii se simt. Asigurați-vă că casa dvs. este curată și bine organizată. Vopsea pereții o culoare diferită dacă nu le place. Decora cu lucrări de artă care vă inspiră și provoacă o "Răspunsul frumuseții." Au imagini ale celor dragi în jur. A face aceste tehnici simple de organizare la domiciliu va schimba modul în care vă simțiți și faceți mai ușor să accesați adevărata dvs. dorință. Aglomerația și un mediu slab pot provoca dezordine în mintea voastră, ceea ce vă va limita capacitatea de a vă urma inima.
  • Partea 3 din 3:
    Acționând asupra dorinței voastre
    1. Imaginea intitulată Urmați inima dvs. Pasul 11
    1. Să se angajeze în activități expresive. Există o serie de activități creative pe care le puteți face pentru a intra în legătură cu inima voastră. Scopul de aici este de a vă deschide în inima voastră sau dorința voastră mai interioară. Stilurile de auto-exprimare, cum ar fi cele utilizate în terapia de artă, vă pot ajuta să deveniți mai deschisi pentru dvs. și în inima voastră. Iată câteva idei pentru lucrurile pe care le puteți face:
    • Muzică. Încercați să vă alăturați unui cor sau luați lecții de chitară.
    • Artă. Luați o clasă de pictură sau învățați cum să sculptați.
    • Dans. Înscrieți-vă într-o clasă salsa sau chiar cursuri de dans la sala de gimnastică.
    • Dramă. Vedeți dacă există grupuri de teatru deschise în jurul dvs. pe care vă puteți alătura. Acționarea este o modalitate excelentă de a vă exprima creativitatea.
  • Imagine intitulată Urmați inima dvs. Pasul 12
    2. Liber-scriere. Viața poate provoca adevărații dorințe și rutinele dvs. zilnice să se înclină cu obligații și așteptări. O practică ca scrierea liberă vă poate ajuta să vă accesați inima și să începeți să dezvoltați o relație mai strânsă cu această parte esențială a dvs.
  • Alegeți un subiect și scrieți-l în partea de sus a unei bucăți de hârtie. Subiectul poate fi un cuvânt, cum ar fi "voiaj," sau poate fi o scurtă declarație, cum ar fi "Ceea ce mă gândesc la călătoria." Setați un cronometru timp de 5 sau 10 minute și încercați să scrieți despre subiect fără a vă gândi mult în ceea ce faceți. Nu planificați înainte de timp. Scopul este de a lăsa mintea voastră inconștientă să preia pentru dvs., mai degrabă decât să lăsați partea centrală de control a creierului să țină reini.
  • Imagine intitulată Urmați inima dvs. Pasul 13
    3. Practicați mintea. Există două moduri diferite pe care le puteți trăi viața: Fiind și faceți. "face" Modul este ceea ce mulți oameni se găsesc blocați într-o mulțime de timp. Este un mod necesar pentru cultura noastră rapidă, de înaltă stres și este de fapt foarte utilă pentru a ține pasul. Însă "face" Modul poate face greu să vă ascultați nevoile și să încetinească suficient pentru a vă bucura de viață. Mentalitatea meditației vă poate ajuta să vă consolideze "fiind" Modul de viață, care este modul care vă va ajuta să începeți să vă urmați inima.
  • Stați într-o poziție confortabilă și verticală. Obișnuiți-vă cu această poziție pentru câteva minute. Începeți să acordați atenție la ceea ce se întâmplă în experiența dvs. Veți avea o mulțime de gânduri rătăcite, senzații de corp și supratensiuni emoționale aparent aleatoare. Fiți atenți la toate aceste lucruri și orice altceva care se întâmplă, făcând tot ce este mai bun pentru a lua a "curios" poziția față de ei, unde nu trebuie să reacționați la ei. Pretindeți că sunteți un om de știință și doriți să observați această experiență fără a interveni. Odată ce ați făcut acest lucru într-un mediu sigur, liniștit, așezat, puteți încerca în viața dvs. de zi cu zi în timp ce faceți alte lucruri.
  • Imagine intitulată Urmați inima dvs. Pasul 14
    4. Face o mișcare mare. Pe baza listei dvs. de găleți și a obiectivelor generale de viață, decideți să faceți o mișcare mare dacă este necesar. Acest lucru ar putea să se întoarcă la școală pentru mai multă educație, care se deplasează într-un alt oraș cu oportunități mai bune sau familii apropiate sau renunțând la locul de muncă pentru a face ceva care rezonează mai îndeaproape cu dorința inimii voastre. Poate fi o idee bună să discutați cu prietenii și familia dvs. despre mutare înainte de a începe schimbarea uneltelor, pentru a vedea ce cred și înscrie sprijinul lor.
  • Imaginea intitulată Urmați inima pasul 15
    5. Faceți mici modificări. Tu nu neapărat trebuie să facă schimbări mari pentru a vă schimba viața și pentru a începe să vă urmați inima. Vedeți dacă există lucruri mici pe care le puteți face în rutina zilnică pentru a vă simți mai mult latitudinea dvs. și dorinței voastre. De exemplu, poate doriți să petreceți mai mult timp cu prietenii dvs. sau să petreceți mai puțin timp în fața televizorului. Consultați lista de găleți pentru a vedea dacă există ajustări minore pe care le puteți face pentru viața dvs. pentru a obține ceea ce într-adevăr doriți din ea.
  • sfaturi

    Avertizări

    Dacă credeți că inima voastră vă spune un lucru, iar creierul vă spune un altul, faceți timp să vă gândiți. Nu este întotdeauna bun să fii impulsiv.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar