Cum să devii un om romantic

Romantismul este o parte importantă a oricărei relații. Dacă vă simțiți că nu știți cum să vă povestești partenerul, există câțiva pași simpli pe care îi puteți urma pentru a deveni un om mai romantic. În timp ce filmele ar putea să vă facă să credeți că trebuie să vă dați în mod constant partenerul cu cadouri generoase, în viața reală, romantismul este mai mult despre construirea conexiunilor semnificative. Face gesturi în fiecare zi, astfel încât partenerul tău știe ce înseamnă pentru tine. Să-ți comunici sentimentele prin complimente și să-ți arăți aprecierea pentru tot ceea ce fac pentru tine. Pentru a ajunge chiar mai aproape, petreceți timp de planificare a timpului și noi activități pe care tu și partenerul dvs. le puteți experimenta împreună.

Pași

Metoda 1 din 3:
Făcând gesturi iubitoare
  1. Imaginea intitulată deveni un om romantic pas 1
1. Surprinde partenerul dvs. cu cadouri simple pentru a arăta că vă gândiți la ele. Când te gândești la cadouri romantice, s-ar putea să te gândești la o duzină de trandafiri. Cu toate acestea, uneori simplitatea este mult mai bună și mai atentă. Ascultați partenerul dvs. și aflați ce le place. Apoi, utilizați acele informații pentru a le obține un mic cadou din când în când. Acest mic token arată că ascultați partenerul dvs. și acordați atenție nevoilor lor.
  • S-ar putea să știți că partenerul dvs. iubește o băutură specială de la o oprire de cafea în oraș. Opriți-vă pe drumul spre casă de la locul de muncă și ridicați-l pentru a le surprinde când vă plimbați.
  • Pentru ceva mai permanent, încercați să obțineți o fotografie a celor doi dintre voi încadrați și să-i dați partenerului dvs.
  • Salvați aceste mici cadouri pentru vremuri aleatorii. Dați cadouri mai mari pentru ziua de naștere sau Crăciun.
  • Imaginea intitulată deveni un om romantic Pasul 2
    2. Puneți efort în aspectul fizic pentru a vă impresiona partenerul. În timp ce arată că nu este totul într-o relație, atracția fizică este încă importantă. Având în vedere aspectul dvs. arată că puneți efort în relație. Este ușor să fii leneș despre aspectul tău, în special în relațiile pe termen lung. Dacă ați purtat transpirații și uitați să vă bărbați foarte mult, luați ceva timp în fiecare zi pentru a planifica un costum mai frumos. Acest lucru vă arată partenerului dvs. că vă interesează încă să le atrageți.
  • Continuați îmbrăcarea pentru date, chiar dacă ați fost împreună pentru o lungă perioadă de timp.
  • Afișează aspectul dvs. la ceea ce îi place partenerul dvs. Dacă preferă să arăți puțin scârțâit, atunci nu radeți câteva zile înainte de o dată.
  • Alegeți o zi aleatorie în timpul săptămânii pentru a vă îmbrăca puțin mai frumos. Acest lucru vă va surprinde partenerul și vă va păstra atras.
  • Imaginea intitulată deveni un om romantic pas 3
    3. Faceți mici favoruri pentru a vă surprinde partenerul. Permiteți partenerului dvs. să vină acasă și să vă relaxați. Au cina gata atunci când umblă prin ușă. Frecați înapoi după o zi lungă la locul de muncă. Aceste gesturi lasă partenerului dvs. să știe cât de mult le apreciați și să creșteți intimitatea dintre voi doi.
  • Favorurile particulare pe care le depindeți de ceea ce îi place partenerul dvs. Dacă doriți să le faceți o favoare, faceți întotdeauna ceva ce știți că vor aprecia.
  • De exemplu, nu ați face partenerul dvs. de cafea dacă nu-i plăcea cafeaua. Dar ați putea să vă pregătiți ceaiul de dimineață pentru ei înainte de a pleca la muncă, făcându-și rutina mai ușoară.
  • Imaginea intitulată deveni un om romantic Pasul 4
    4. Finalizați treburile de uz casnic înainte ca partenerul dvs. să ajungă acasă. În timp ce faceți feluri de mâncare sau curățarea podelei ar putea să nu sune foarte romantice, aceste gesturi își fac viața mai ușoară și vor aprecia acest lucru. A face treburile vă arată partenerului dvs. că vă pasă. Surprinde-i prin îngrijirea treburilor lor într-o zi când știi că munca a fost stresantă, sau doar pentru că.
  • Dacă aveți o zi liberă, de exemplu, surprindeți-vă partenerul prin curățarea întregii acasă. Când se întorc la această surpriză, ei vor aprecia gestul tău grijuliu.
  • Imaginea intitulată deveni un om romantic Pasul 5
    5. Distribuiți lucrurile cu partenerul dvs., astfel încât ei să știe că fac parte din viața voastră. Acest lucru arată că doriți ca partenerul dvs. să fie o parte din viața voastră. Dacă ieșiți să mâncați, dați-i gusturi de masă și desert. La domiciliu, lăsați-i să aleagă ceea ce priviți împreună. Gesturi mici, cum ar fi acest lucru arată partenerul dvs. pe care doriți să le împărtășiți viața cu ei.
  • Partajați informațiile cu partenerul dvs. Dacă primiți o promovare la locul de muncă sau auziți că prietenul dvs. are un copil, spune partenerului dvs. despre el. Lăsați-i să împărtășească în aceste evenimente de viață cu tine.
  • Imaginea intitulată deveni un om romantic Pasul 6
    6. Lăsați partenerul dvs. să aibă și un singur timp. În timp ce timpul împreună este important pentru romantism, timpul în care este important, de asemenea. Smoală partenerul dvs. cu dragoste poate avea în mod constant efectul opus și s-ar putea să se îmbolnăvească de toată atenția. Înapoi din când în când și le permiteți să aibă spațiul lor. Dacă sunt în mijlocul unei activități pe care le place, nu le deranjează. Dacă vor să iasă cu prietenii într-o noapte, nu vă supărați. Petrecerea timpului în afară este cheia pentru a face munca dvs. de relație.
  • Unele cupluri doresc să programeze o noapte pe săptămână în care își petrec timpul singur. Alții preferă să fie mai spontan cu timpul lor singur. Alegeți opțiunea care funcționează cel mai bine pentru dvs. și pentru partenerul dvs.
  • Dacă voi doi luați nopți pentru a fi cu prietenii sau cu voi înșivă, spuneți-i unii pe alții după aceea. Vă puteți obliga să vorbiți despre ceea ce ați făcut fiecare.
  • Ascultați întotdeauna partenerului dvs. dacă spun că au nevoie de un spațiu. Răspunsul negativ ar putea să le conducă mai departe.
  • Metoda 2 din 3:
    Anunțând sentimentele
    1. Imaginea intitulată deveni un om romantic Pasul 7
    1. Dați partenerului dvs. complimente adesea, astfel încât să se simtă apreciate. Complimentele sunt una dintre cele mai importante părți ale relațiilor romantice. Ele arată partenerului dvs. că apreciați eforturile lor și vă faceți doi să vă apropiați. Nu țineți cont de complimente. Dacă partenerul dvs. face ceva care vă impresionează sau arată foarte bine, spuneți-le!
    • Fii specific cu complimentele tale. Mai degrabă decât să spui: "Arăți frumos," spune "că rochia pare uimitoare pe tine."Aceasta arată că sunteți observați.
    • Amintiți-vă că complimentele nu trebuie doar să fie despre aspect. Spunând: "Ești atât de mare bucătar" după cină este un alt compliment măgulitor.
  • Imaginea intitulată deveni un om romantic Pasul 8
    2. Mulțumesc partenerului dvs. ori de câte ori fac ceva pentru dvs. Acesta este un alt mod de a vă arăta aprecierea pentru ceea ce face partenerul dvs. Oamenii iubesc sentimentul apreciat și știind că observați lucrurile pe care partenerul dvs. le va aduce mai aproape de dvs. Nu ezitați să vă mulțumiți partenerului dvs. ori de câte ori fac ceva pentru dvs.
  • Chiar mulțumind partenerului dvs. pentru sarcini mundane, cum ar fi scoaterea lucrărilor de gunoi pentru a arăta aprecierea.
  • Faceți întotdeauna aprecierea dvs. autentică, fără nici un sarcasm sau sunet ca un compliment cu backhanded. Nu spuneți ceva de genul: "Mă bucur că vă amintiți în cele din urmă să faceți feluri de mâncare după cină în seara asta."Acest sarcastic. Pur și simplu spuneți: "Vă mulțumim că ați făcut feluri de mâncare."
  • Imaginea intitulată deveni un om romantic Pasul 9
    3. Atingeți partenerul dvs. pentru a construi intimitate fizică cu ei. Atingerea fizică este o mare parte a atracției. Ia cât mai multe oportunități de a construi această atracție cât poți. Țineți mâna când mergeți împreună. Dați-le lovituri de braț când vorbești. Sărută pe frunte aleatoriu. Aceste atingeri mici ajută la construirea intimității dintre voi doi.
  • Când începeți, nu faceți niciunul dintre atingerile dvs. sexuale. Puteți construi la asta. Începeți doar prin stabilirea unei legături fizice între dvs. și partenerul dvs.
  • Amintiți-vă că dacă partenerul dvs. vă spune vreodată să nu mai atingeți-le, ascultați-le.
  • Imaginea intitulată deveni un om romantic Pasul 10
    4. Spune-i partenerului tău că le iubești. Uneori fiind simplă este cea mai bună abordare. Nu-ți face partenerul să ghicească ceea ce sunt sentimentele tale. Spune-le în mod direct că le iubești. Audierea care vă va aduce partenerul mai aproape de dvs.
  • Găsiți modalități creative de a spune partenerului dvs. le iubiți. Lăsați mici note de dragoste în jurul casei dvs. pentru a găsi. Trimiteți un mesaj text aleatoriu. Schimbați-l pentru a le păstra ghicitul.
  • Urmați-vă spunând: "Te iubesc" cu un sărut sau o îmbrățișare bună.
  • Metoda 3 din 3:
    Planificați datele perfecte
    1. Imaginea intitulată deveni un om romantic Pasul 11
    1. Alegeți activitățile pe care partenerul dvs. le place să le arate că ați acordat atenție. Dacă intenționați o dată de surpriză pentru partenerul dvs., știți ce le place să facă. Luând partenerul dvs. pentru a face ceva ce iubesc arată că vă acordați atenție și amintiți-vă detalii despre ele. Începeți întotdeauna cu idei pe care le cunoașteți că le vor dori să planifice date minunate.
    • Dacă știți că partenerul dvs. iubește un anumit restaurant și nu ați mai fost acolo într-un timp, luați-le acolo pentru o dată mare.
    • Asigurați-vă că sunteți pozitiv că partenerul dvs. îi place această activitate. Dacă faceți o greșeală, ați putea obține rezultatul opus și ar putea crede că nu le ascultați.
  • Imaginea intitulată deveni un om romantic Pasul 12
    2. Planificați-vă datele împreună pentru a afla interesele celuilalt. Nu toate datele trebuie să fie o surpriză. Datele de planificare împreună pot fi o modalitate excelentă de a construi intimitate și de a afla mai multe despre ce altcineva îi place. Luați o oră și discutați despre ce activități doriți să faceți a doua zi. Faceți o listă și alegeți împreună.
  • Ca compromis, ați putea alege activitatea și partenerul dvs. ar putea alege unde vă mâncați după aceea sau viceversa.
  • Fiți deschisi la ceea ce sugerează partenerul dvs., chiar dacă nu ați mai făcut-o niciodată înainte. Arată că sunteți deschis pentru a încerca ceea ce le place.
  • Imaginea intitulată deveni un om romantic pas 13
    3. Sugerați o nouă activitate pentru a vă schimba rutina. A face același lucru tot timpul poate fi învechit. Întrerupeți rutina obișnuită prin încercarea de noi activități împreună. Acest lucru vă arată partenerului dvs. că sunteți spontan și deschis la experiențe noi. Încercând ceva nou împreună vă construiește conexiunea unul cu celălalt.
  • Faceți o listă de lucruri pe care nu le-ați făcut niciodată înainte. Acest lucru va depinde de situația dvs. Ar putea fi pescuit, drumeții, luând o clasă de gătit sau ceva nou. Păstrați această listă și alegeți noi opțiuni atunci când aveți nevoie de o nouă idee de dată.
  • Ați putea încerca un nou stil de mâncare pentru cină. Dacă mâncați întotdeauna italian, încercați să căutați un restaurant din Orientul Mijlociu în apropiere pentru o nouă experiență.
  • Imaginea intitulată deveni un om romantic Pasul 14
    4. Faceți o excursie de o zi romantică pentru a vă bucura de compania celuilalt. Nu toată lumea are timp sau bani pentru o vacanță lungă. Din fericire, excursii de zi sunt o modalitate excelentă de a obține același sentiment. Alegeți o locație la câteva ore distanță de casa dvs. Pleacă mai devreme, petreceți ziua explorând, apoi întoarceți-vă în timp pentru pat. Este o modalitate perfectă de a petrece singură timpul cu partenerul dvs. fără a rupe banca.
  • Unele idei de călătorie bune sunt o viță de vie sau vinărică din apropiere, plajă, parcul național sau site-ul istoric. Lucrați cu partenerul pe care unul se va bucura cel mai mult.
  • De asemenea, încercați să vizitați un oraș pe care nu l-ați mai fost niciodată. Bucurați-vă de magazine și restaurante pe care nu le-ați vizitat niciodată înainte.
  • sfaturi

    Amintiți-vă, nu vă adresați sfatul de romantism din filme. Acestea nu sunt reale.

    Avertizări

    Respectați întotdeauna limitele partenerului dvs. sau limitele oricărei persoane pe care doriți să le prezentați. Nu apelați în mod constant sau nu vă așteptați să petreceți fiecare moment cu dvs. Acest lucru le va îndepărta.
  • Dacă cineva vă respinge progresele, luați-o în pas și treceți mai departe. Nu le urmăriți sau încercați să vă schimbați mintea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar