Cum să facă față stresului de mișcare

Mutarea poate fi foarte stresantă, fie că ați anticipat sau o nouă oportunitate sau de a face dificultăți în viața voastră. Cu toate acestea, cu o mică pregătire și perspectivă, puteți face procesul de relocare puțin mai ușor pentru dvs. și familia dvs. Pentru a vă deplasa mai puțin stresantă, este important să rămâneți organizat înainte de a vă deplasa, să aveți grijă de dvs. în timpul acestui timp stresant și să vă adaptați la noua dvs. reședință. Copierea cu stresul de mișcare poate fi dificilă, dar mișcarea poate fi un capitol nou interesant și distractiv al vieții voastre.

Pași

Partea 1 din 4:
Stați organizat înainte de a vă deplasa
  1. Imagine intitulată Pack și mutați rapid pasul 13
1. Scapi de aglomerație excesivă. Când vă mișcați este un moment minunat pentru a scăpa de lucruri vechi pe care nu mai aveți nevoie. Poate fi o mare ușurare a stresului și se poate mișca mai ușor, deoarece veți avea mai puțin să vă mișcați.
  • Când te duci prin lucrurile tale, puneți-le în patru grămezi: vinde, donați, aruncați-vă și păstrați-vă. Puteți încerca să vindeți câteva articole online, în timp ce donați obiecte mai puțin valoroase în magazinele de economisire.
  • Minimizarea lucrurilor pe care le aveți, de asemenea, să ușureze stresul. Te vei simți mai bine când nu ești îngrijorat să păstrezi tot ce ai în mișcare.
  • Imagine intitulată Pack și mutați rapid pasul 1
    2. Ambalaj cu un plan clar. Este important să aveți o idee clară despre ceea ce vă împachetați și de ce. Acest lucru va face despachetarea atât mai ușor și să vă dați un sentiment de ușurare atunci când sunteți în cele din urmă mutați în noul loc.
  • Veți dori să începeți să colectați casete cu câteva săptămâni înainte de a vă deplasa, astfel încât să aveți suficient pentru a vă împacheta lucrurile. Mulți comercianți cu amănuntul vă vor da cutii și puteți cumpăra casete de specialitate la birourile companiei în mișcare.
  • Etichetați toate casetele în funcție de categoria din care aparțin și ei se vor induce. De asemenea, le puteți organiza după culoare dacă este posibil sau după număr.
  • Imagine intitulată Pack și mutați rapid pasul 3
    3. Păstrați o listă de sarcini a ceea ce trebuie să faceți înainte de a vă deplasa. Ambalarea nu este singura parte a mișcării - va trebui, de asemenea, să coordonați mișcarea din locul vechi și în noul dvs. loc. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să tăiați utilitățile vechi la locul vechi și să le puneți la noul dvs.
  • Prioritizați-vă lista de sarcini de la cele mai puțin importante. În general, orice implică plăți sau date specifice ar trebui să fie în partea de sus a listei dvs.
  • Verificați că aveți datele corecte de mutare și mutare pentru ambele locuri. Este posibil să trebuiască să plătiți o chirie dublă pentru câteva zile sau săptămâni, dar va merita să scape de stresul în exces.
  • Imagine intitulată Deal cu copiii enervant Pasul 17
    4. Atribuiți sarcini altora. Dacă aveți o familie, acordați sarcini specifice fiecărui membru al familiei. Când aveți copii mici, ei nu vor putea să-și împacheteze camera proprie, dar pot ajuta la curățarea în câteva moduri mici.
  • Este important să nu încercați să faceți totul singur. Chiar dacă nu aveți o familie, vedeți dacă prietenii dvs. vă pot ajuta în timpul mișcării dvs. Ajutându-vă pachetul sau rămâne organizat poate fi cu adevărat util în timpul acestui timp stresant.
  • Închiriați ajutor dacă este posibil și necesar. Poate doriți să angajați mișcări, în funcție de cantitatea de lucruri pe care le aveți și de distanța pe care trebuie să o călătoriți.
  • Partea 2 din 4:
    Având grijă de tine
    1. Imagine intitulată face față anxietății și depresiei Pasul 22
    1. Participați la nevoile dvs. emoționale.Chiar dacă motivele pentru mișcarea voastră sunt pozitive, pot apărea sentimente de tristețe și anxietate. Nu reduceți cât de dificilă poate fi mișcarea, dar, în schimb, luați-o în considerare când vă planificați mișcarea.
    • În timp ce este posibil să aveți multe de așteptat în mișcare, făcând o schimbare poate fi totuși greu. Este important să vă permiteți să vă plângeți mișcarea, precum și să așteptăm cu nerăbdare noile provocări înainte.
    • Dacă vă mișcați din cauza unor schimbări dificile de viață, poate fi o idee bună să încercați să rămâneți în sarcină. Deoarece mișcarea va fi dificilă într-un timp deja dificil, rămâneți focalizat pe ceea ce faceți vă poate ajuta să vă mișcați cu un cap clar, dacă vă simțiți emoțional, nu-l înăbuși, ci vă permiteți să simțiți aceste emoții in totalitate.
    Sfat de experți
    Laura Horne, mph

    Laura Horne, MPH

    Educația pentru sănătate SpecialistLaura este ofițerul principal al programului pentru mintea activă, organizația nonprofit a națiunii, care susține conștientizarea și educația sănătății mintale pentru studenți. Înainte de mintea activă, Laura a condus inițiativele de sănătate publică la Asociația Națională a Oficialilor Județeni și a Sănătății orașului și la Universitatea Tulane. Ea și-a câștigat maestrul de sănătate publică de la Universitatea Tulane. Ea este certificată ca specialist în educația medicală de către Comisia Națională pentru Creditarea educației în domeniul sănătății.
    Laura Horne, MPH
    Laura Horne, MPH
    Specialistul educației pentru sănătate

    Încercați să vă concentrați pe altceva dacă vă copleșiți. Specialistul educației pentru sănătate Laura Horne spune: "Când nivelul dvs. de stres este prea mare, este posibil să nu puteți face față în mod eficient unei situații și este posibil să aveți nevoie de modalități de a vă aduce starea dvs. emoțională. În acest caz, găsiți o activitate care vă place acest lucru vă va distrage atenția de la ceea ce treceți. De exemplu, ați putea crea ceva, faceți un puzzle, participați la un eveniment, ieșiți să mâncați sau faceți ceva pentru altcineva."

  • Imagine intitulată face față soțului tău
    2. Spuneți la revedere la locuri și oameni înainte de a pleca.Poate fi distractiv să vizitați locurile din cartier și să vă amintiți de vremurile pe care le-ați petrecut acolo înainte de a pleca. Adu-ți prieteni cu tine poate face aceste momente mai ușor și mai plăcut.
  • Puteți ieși la o cină finală sau o seară cu prietenii înainte de a vă deplasa. Efectuarea unui eveniment din ultima oară în oraș poate fi o modalitate bună de a vă închide timpul în care ați trăit.
  • Când vă spui la revedere prietenilor, este important să le spuneți cum și de ce le-ați apreciat. Chiar dacă promiteți să rămâneți în contact, veți dori să spuneți prietenilor dvs. cât de importanți sunt pentru voi înainte de a vă deplasa.
  • Imagine intitulată face față soțului tău
    3. Vorbește despre sentimentele tale cu cineva în care ai încredere.Deși unii oameni simt că este mai bine să ignori sentimentele tale în timpul unei mișcări, vorbind despre sentimentele tale poate ușura o parte din tensiunea ta și te reîmprospătează pentru zilele următoare. Având un confidențial în care aveți încredere poate fi de neprețuit pentru a face față stresului de mișcare.
  • Mutarea vă poate face să vă simțiți o mulțime de emoții, cum ar fi speranța, anxietatea, frica și dezamăgirea. Este bine să vorbești cu cineva despre aceste lucruri, astfel încât să nu le eviți.
  • Dacă aveți nevoie, poate fi o idee bună să discutați cu un terapeut despre mutarea dvs. Acest lucru poate fi deosebit de util dacă vă deplasați din cauza dificultăților din viața voastră.
  • Imagine intitulată Deal cu copiii enervant Pasul 10
    4. Încurajați-i pe copiii să se exprime. Dacă aveți copii, ei trebuie să știe că sentimentele lor sunt normale. Mai ales că sunt tineri, copiii trebuie să poată simți și să-și proceseze emoțiile.
  • Adresați-vă copiilor dvs. cum se simt despre mutare. Implicându-le în procesul în mișcare, dacă nu decizia în mișcare, le poate face să se simtă mai investiți în mișcare.
  • Dacă aveți copii în tweens sau adolescenți, asigurați-vă că există ceva în fiecare zi pentru ca ei să facă. Puteți face lucruri cum ar fi mergeți la o plimbare, înot sau văzând un film. Aceasta poate fi o idee deosebit de bună dacă există un divorț sau o separare implicată.
  • Imaginea intitulată are o dimineață mai sănătoasă mai energizată Pasul 3
    5. Țineți-vă rutina acolo unde este posibil. În timpul zilelor agitate, vârtejului de mișcare, oamenii pierd adesea somnul și uită să mănânce în mod corespunzător.Cât mai mult posibil, încercați să vă mențineți rutinele și să obțineți suficientă odihnă și nutriție, deoarece poate fi cu adevărat nevoie în acest timp dificil.
  • Continuați să faceți aceleași lucruri cât mai mult posibil atunci când se mișcă. Dacă aveți o cină de familie sau o noapte în fiecare săptămână, nu vă opriți acest lucru doar pentru că vă deplasați în câteva săptămâni.
  • Ia destul somn în fiecare noapte. Prin planificarea mișcării dvs. cu atenție, puteți obține suficient somn în fiecare noapte și pentru a evita toate sesiunile de ambalare sau de planificare a nopții.
  • Partea 3 din 4:
    Adaptarea la noua locație
    1. Imagine intitulată face față anxietății și depresiei Pasul 6
    1. Permiteți-vă timp să vă ocupați de mutare. Mutarea este emoțională, deci este mai bine să aveți ceva timp pentru a vă adapta la noua locație. Dacă este posibil, încercați să vă oferiți cel puțin câteva zile înainte de a începe munca sau un nou loc de muncă.
    • După ce ați terminat de despachetare, puteți să explorați zona din jurul noului loc. Puteți călători cu piciorul, dacă este posibil sau poate merge doar pentru o unitate casual.
    • Dacă vă deplasați într-o țară străină, cercetarea soc cultural. Veți avea nevoie de ceva timp pentru a înțelege noul ritm al vieții și al mai multor al societății.
  • Imagine intitulată Plimbare câinele în modurile imaginative Pasul 3
    2. Construi noi rutine odată ce ați ajuns în noul dvs. loc. Rutinele pot fi confortabile atunci când sunteți într-un loc nou, mai ales că totul este atât de nou. Având ceva ce vă puteți baza în fiecare zi poate fi o modalitate bună de a vă obișnui cu un mediu nou.
  • Începând din fiecare zi cu un mic dejun sănătos sau o ceașcă de cafea pe pridvor poate fi o bună rutină confortabilă. Chiar și pentru o plimbare zilnică la sfârșitul zilei vă poate ajuta să învățați cartierul și să vă ajutați să vă simțiți mai confortabil în noul dvs. mediu.
  • Dacă aveți o familie, puteți încerca să faceți o cină de familie săptămânală într-o locație nouă. În plus, puteți încerca să vă petreceți weekend-urile inițiale Învățarea mai multor despre orașul dvs. cu copiii dvs., mergând pe piețele fermierului sau la întreprinderile locale.
  • Imagine intitulată Pack și mutați rapid pasul 9
    3. Obțineți lucrurile despachetate după cum este necesar sau despachetați rapid. Pentru unii oameni, a fi despachetat rapid este mai reconfortant, în timp ce alții preferă să aștepte o vreme. După ce obțineți esențialele neplacute, faceți ceea ce se simte cel mai bine în ceea ce privește despachetarea bunurilor dvs.
  • Dacă doriți să despachetați rapid, luați câteva zile pentru a despacheta la toate. Acest lucru poate fi util în special dacă aveți ajutor de la un prieten sau membru al familiei când ajungeți mai întâi la noua locație.
  • De asemenea, puteți simți că doriți să vă luați timpul de despachetare. În timp ce va trebui să aveți cele mai importante lucruri despachetate, poate doriți să luați mai mult pentru a despacheta în special bunurile personale.
  • Imagine intitulată face față anxietății și depresiei Pasul 1
    4. Dezvoltați obiceiuri noi în noul dvs. mediu. Unii oameni folosesc în mișcare pentru a începe noi obiceiuri mai sănătoase. Dacă începeți cu aceste obiceiuri după ce vă mutați, sunt mult mai probabil să rămână cu dvs.
  • Relocarea este un moment bun pentru a adăuga obiceiuri pozitive pe care le-ați dorit întotdeauna să faceți. Poate doriți să începeți să mâncați mai bine, să vă exercitați în mod regulat sau să vă îmbunătățiți în mod obișnuit rutina zilnică.
  • Nu vă copleșiți cu prea multă îmbunătățire a auto-îmbunătățirii atunci când vă mișcați. Încercați să alegeți o zonă pentru a lucra și a stabili un nou obicei încet, dar cu atenție.
  • Partea 4 din 4:
    Învățând cum să se adapteze la mutarea ca un copil
    1. Imagine intitulată Deal cu copiii enervant Pasul 2
    1. Adresați-vă o mulțime de întrebări despre această mișcare. Este normal să fii confuz despre de ce, unde și cum te mișci. Vorbind cu părinții dvs. despre această mișcare vă informează și vă poate face să înțelegeți de ce vă mișcați mai mult.
    • Părinții dvs. ar trebui să vă poată spune principalele motive pentru care vă mișcați. Poate fi din cauza unui nou loc de muncă, schimbarea circumstanțelor financiare sau poate divorțul sau separarea.
    • Când vorbești cu părinții tăi despre mișcare, încercați să nu fiți acuzatorie. În schimb, înțelegeți mișcarea din perspectiva lor și de ce cred că este necesar.
  • Imagine intitulată Evitați greșelile atunci când arătați o casă 3
    2. Vizitați noua dvs. casă înainte de a vă deplasa. Uneori, vă ajută să vedeți noua dvs. casă înainte de a vă deplasa la ea. Apoi, vă puteți da seama că vor fi multe de făcut și să vadă în noul dvs. oraș natal.
  • O vizită de pre-mutare este o idee bună atât pentru părinți, cât și pentru copii. Poate fi distractiv să te uiți la școlile locale, magazine și atracții diferite în noua dvs. casă.
  • Dacă este posibil, du-te la casa ta nouă. Mergându-se în jurul valorii de locul înainte ca totul să fie mutat poate fi o modalitate bună de a vă imagina noua dvs. viață acolo.
  • Imagine intitulată Motivați copiii să exercite pasul 12
    3. Găsiți câteva sarcini mici pentru a finaliza în timpul procesului în mișcare. Mutarea poate fi o mulțime de muncă, dar poate fi bun pentru copii să ajute. Ajutarea nu trebuie să fie o sarcină majoră, dar poate fi doar ceva de ședere în acest proces.
  • Dacă sunteți un adolescent mai în vârstă, puteți fi cel care vă împachetează camera. Este important să scapi de ceva care nu este esențial, dar împachetați camera dvs. și stabilind-o la noua dvs. casă poate fi o activitate bună de făcut pentru a rămâne ocupat în timpul mișcării dvs.
  • Chiar dacă nu vă puteți împacheta întreaga cameră, părinții dvs. vor avea probabil câteva sarcini pentru a face. Tot ce puteți face pentru a ajuta va fi util pentru ei și probabil vă va face să vă simțiți mai bine și mai mult implicați în mișcare.
  • Imaginea intitulată Scoateți rapid telefonul Pasul 16
    4. Rămâneți în contact cu prietenii după o mișcare. Când vă mutați, probabil veți lăsa în urma unor prieteni buni pe care ați făcut-o. Chiar dacă nu le mai vedeți în fiecare zi, există încă o mulțime de modalități de a rămâne în legătură cu vechiul prieteni.
  • Puteți să vă cumpărați părinții dvs. o agendă, astfel încât să puteți rămâne în legătură cu prietenii dvs. Dacă aveți adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon, ar trebui să fie ușor să găsiți modalități de a vorbi cu prietenii dvs. de multe ori.
  • Stați în contact cu prietenii este mai ușor acum din cauza social media și video online. Puteți încerca să configurați ore pentru a discuta cu prietenii dvs. pe Skype, astfel încât veți putea să vedeți și să auziți prietenii dvs.
  • Imaginea intitulată Schimbă copilul
    5. Luați timp pentru a vă adapta la o nouă școală. O nouă școală poate fi o perspectivă înfricoșătoare, mai ales că veți întâlni toți oamenii noi. Când începeți pentru prima oară o școală nouă, încercați să nu subliniați prea mult despre câți oameni pe care îi întâlniți - dați-vă ceva timp pentru a vă adapta noilor dvs. împrejurimi.
  • Multe școli vă vor atribui un amic în prima zi sau în prima săptămână care vă vor arăta cum să ajungeți peste tot. Aceasta poate fi o persoană bună de a vorbi despre școală și să învețe despre ceea ce este bun și rău despre locul.
  • După ce ați dat seama cum funcționează școala, poate fi o idee bună să vă alăturați unor cluburi distractive sau după activități școlare. Aceasta poate fi o modalitate bună de a întâlni oameni noi și de a face noi prieteni.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar