Cum să abordăm o fată în public

Abordarea unei fete în public poate fi descurajantă. Cu toate acestea, dacă acordați atenție limbii corpului și respectați limitele personale, nu există nici un motiv să vă întâlniți ca fiind înfiorător. Cu o anumită încredere și practică, puteți învăța cum să vă apropiați de o fată și să începeți o conversație!

Pași

Partea 1 din 3:
Măsurarea interesului ei
1. A stabili un contact vizual. Dacă vedeți o fată pe care doriți să o întâlniți, încercați să faceți contact vizual înainte de a vorbi cu ea. Uită-te la câteva minute, apoi încercați să o priviți din nou. Dacă ea captează că fură privirile rapide la ea, ea va demonstra că ea ți-a atras atenția și ești interesat de ea.
  • Dacă faceți în mod repetat contactul cu cineva, ar putea fi un semn că vrea să o apropii de ea. Trei priviri de la o fată ar putea semnala că este interesată.
  • Contact cu ochii activează Centrul de recompense al creierului nostru, făcând ca ochii să contacteze un instrument puternic pentru atragerea pe cineva.
  • 2. Zâmbet! Un zâmbet prietenos este o modalitate excelentă de a arăta pe cineva care sunteți interesat de ei. Dacă returnează zâmbetul, acesta este un semn că ar putea fi interesată de tine. Odată ce ați schimbat câteva priviri și un zâmbet, încercați să vă apropiați de ea să-i spuneți și să o întreb despre ea despre ceea ce face: "Bună, nu am putut să vă văd aici. Ce studiați / citiți / până la?"
  • 3. Evaluați-i pentru limbajul corpului pozitiv. În timp ce citirea limbajului corpului altei persoane nu este o știință exactă, există cu siguranță câteva comportamente pentru a căuta acest lucru care va semnala că persoana este interesată să se angajeze în conversație. Dacă ea se confruntă cu corpul ei spre tine sau înclinându-se spre tine, asta ar putea însemna că se simțea confortabilă cu te-ai apropiat de ea.
  • Dacă ea face contact cu ochii sau zâmbește la tine, ar putea fi un semn că ea este interesată să te apropie de ea!
  • 4. Verificați limba negativă a corpului. Dacă o fată nu vrea să fie abordată, ea va demonstra, în general, acest lucru prin semnale închise. Câțiva indicatori includ, în general, orientarea spre tine, brațele încrucișate, ascultând muzică, citind o carte, se încruntă sau se uită la tine departe de dvs. În timp ce nu sunt indicatori, expresii și limbaj corporal ca acesta, cel mai probabil înseamnă că ar trebui să o lași singur. Fiți respectuos și lăsați-l să meargă dacă nu vă răspunde cu limbajul pozitiv și deschis al corpului.
  • Partea 2 din 3:
    Vorbind cu ea
    1. Inițiați o conversație. Lovind o conversație prietenoasă poate fi flirteze pe cont propriu. Există mai multe modalități de a ajunge la o conversație. De exemplu, ai putea să o întrebi dacă și-a făcut cerceii / rochie / alt element rece. Ai putea chiar să spui ceva asemănător "Nu am putut ajuta, dar observând cum rochia ta se potrivește cu ochii tăi. Este o culoare minunată." Nu fiți timizi să comentați ceva care este captivant și / sau ciudat, dar evitați să vă tachineze sau să vă distrați la ea prima dată când vorbiți cu ea.
    • Dacă sunteți într-un loc ca o librărie sau un magazin de cărți de benzi desenate, întrebați-i ce este cartea ei preferată sau ce carte ea citește în prezent. De asemenea, ați putea comenta cu atmosfera generală a locului: "E destul de cool aici, nu-i așa?"Sau" Nu pot să cred că au pictat pe pereți portocalii "pentru a sparge gheața.
    • Ați putea încerca, de asemenea, să o complimenteze pe părul sau îmbrăcămintea ei.
    • Dacă nu pare interesată să vorbească, lăsați-o singură. Există numeroase modalități de a spune: fără a face contact vizual, răspunsuri monosilabice, privindu-se în jur pentru o cale de ieșire din conversație.
    • Dacă ea este interesată, ea va face acest lucru clar prin contactul vizual, zâmbind și, uneori, înclinat mai aproape de tine.
  • 2. Ascultă când vorbește. Dacă vrea să vorbească sau să spună ceva, să-i acorde atenția completă și să asculte în mod activ ceea ce spune ea. Evitați să jucați pe telefonul dvs. sau să vă lăsați distragerea de alte lucruri. Astfel va ști că sunteți interesat de ceea ce are de spus și veți afla mai multe despre ea, au oportunități de a continua conversația și să o arătați că sunteți interesat de ea ca persoană.
  • Modalități de a arăta că ascultați în mod activ includeți menținerea contactului vizual, dând din cap, zâmbind și sunteți de acord cu indicii verbale, cum ar fi "da" sau "MHMM."
  • 3. Nu-l răstoarne. Când vă apropiați de o fată, nu doriți să ieșiți ca și cum ați încerca prea tare. Acționați ocazional, dar prietenos. Încercați un banter ușor pentru a sparge gheața. Veți dori să vă prezentați ca și cum vă adresați unui prieten sau cunoștință. Dacă sunteți nervos, amintiți-vă spunând "falsificați-l până când faceți acest lucru" și prefaceți că sunteți încrezători și nu este deloc nervos.
  • 4. Practicați ce vreți să spuneți. Gândiți-vă la ceva de spus înainte de timp înainte de a vă apropia de ea pentru a preveni sufocarea și a fi prea nervos pentru a vorbi cu ea. Practicați ce veți spune de câteva ori în cap sau chiar cu voce tare înainte de a vorbi cu ea.
  • Ai putea practica ceea ce ai putea spune în capul tău. Dacă sunteți singuri sau unde sunteți singuri sau unde vă simțiți confortabil să faceți acest lucru - spuneți-vă, vă scuzați în toaletă - încercați să spuneți cu voce tare în vocea voastră normală pentru a vă familiariza cu cuvintele, tonul și inflexția pe care ați putea folosi.
  • Dacă nu sunteți confortabil repetat cu voce tare, încercați să mergeți peste el în cap sau să-l scrieți de mai multe ori până când vă simțiți confortabil cu el.
  • 5. Abordați-o chiar dacă este cu un grup de prieteni. Dacă este cu prietenii, încercați să vorbiți cu grupul, mai degrabă decât o singură fată. Ai putea spune ceva de genul: "Nu puteam să observ că se pare că discuți ceva foarte amuzant - trebuie să fie tipul portocaliu acolo..."Sau ceva stupid și / sau sarcastic de-a lungul acestor linii.
  • Nu te teme că se apropie de un grup de fete. Dacă sunteți încrezători, veți fi admirați pentru încrederea și curajul dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Stabilirea unei conexiuni
    1. Exchange informații de contact. Dacă pare interesată și sunteți încă interesați, încercați să faceți planuri pentru o întâlnire viitoare. Dați-i numărul dvs. de telefon sau adresa de e-mail. Astfel se simte în controlul situației. Veți ști sigur că este interesată dacă urmează. Dacă spune că nu, lăsați-o. Ea nu vă datorează nimic mai departe, chiar dacă ea sa bucurat de compania dvs.
    • Ai putea să o întrebi pentru numărul ei sau să-i dai a ta. Când vă dați numărul, ați putea încerca să spuneți ceva care pare a fi în afara manșetei și netedă spunând: "Hei, pot să-ți dau numărul meu reală înainte?"Apoi, scrieți-l în jos sau introduceți-l în telefonul ei (dacă îl oferă). Dacă aveți o carte de vizită, puteți pur și simplu să o predați în loc să vă scrieți informațiile de contact, deși aceasta este o abordare mai formală.
  • 2. Întreabă-o la o întâlnire. Dacă este în timpul zilei, înainte de ora 5:00 p.M., sugerează că cei doi luați cafeaua undeva spunând: "Doriți să luați o cafea?"Dacă e 5:00 p.M. sau o mai târziu o întreb la cină. Ai putea spune: "Te interesează să apuci o mușcătură de mâncare?"Dacă nu este disponibilă, întrebați-o dacă are planuri în weekend:" Aveți planuri în acest weekend? Ai fi interesat să ieși cu mine?"
  • Alegeți întotdeauna un loc public pentru o dată - doriți să se simtă confortabil. Au loc în minte dacă întrebați sau întrebați-o dacă știe de un loc bun.
  • Dacă descoperiți prin a vorbi cu ea că împărtășiți un interes sau un hobby, vă puteți sugera să lucrați la acest interes / hobby împreună într-un mod casual. De exemplu, ați putea spune: "Unii prieteni și îmi place să ies cu camerele noastre și să fac fotografii ale orizontului pe râul de sâmbătă, după-amiezii, ați vrea să vă alăturați cândva?"Invită-o la un eveniment sau o activitate publică și implică alții o va face să se simtă mai confortabilă și să ia o presiune de pe amândoi.
  • 3. Fii respectuos. Aceasta este cea mai importantă parte a apropierii unei fete în public sau în orice situație. Arată respectul vorbind cu ea într-un mod politicos. Evitați înjurări, făcându-se de ea, comentând pe corpul ei în mod necorespunzător și spunând glume murdare. Fiind respectuos, în general, indică faptul că sunteți o persoană bună pe care o puteți avea încredere. Puteți dovedi că sunteți de încredere prin faptul că sunteți respectuoși față de cei din jurul vostru, pentru prietenii și familia dvs. și prietenilor și familiei ei. Dacă nu este interesată, acceptați-o grațios și lăsați-o să fie.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu vă descurajați dacă lucrurile nu merg așa cum ați planificat. Uneori este doar modul în care funcționează viața. Nu înseamnă că e ceva în neregulă cu tine.
  • Fetele le place să fie întrebați - Așa face ca fata să se simtă mai confortabilă și să se asigure cu dvs. De exemplu, spuneți "Cum a fost ziua voastră?", "Care sunt interesele dumneavoastră?", "Aveți prieteni buni?", sau "Stai aproape de familia ta?" Fetele iubesc un tip care este foarte aproape de familia lor.
  • Adresați-vă unei sora, mătuilor sau unui prieten de sex feminin pentru sfaturi. Sunt fete, la urma urmei. Ei pot avea niște sfaturi pentru dvs.
  • Igiena este importantă. Spălați-vă, periați dinții, curățați urechile, tăiați unghiile etc.
  • Fii autentic, mai ales prima dată când te întâlnești.
  • Foarte important: nu fiți enervant pentru că credeți că le place - tratați o fată așa cum ați fi la o petrecere de fantezie, nu încercați nici un truc sau glume până când nu ați stabilit o prietenie adecvată sau mai mult.
  • Asigurați-vă că conversația este reciprocă. Nu este nimic mai rău decât să fii într-o conversație în care doar o singură persoană vorbește. Întrebați-i opinia și ascultați ceea ce spune ea. Aceasta arată că îți pasă de ceea ce crede ea și că plătiți atenția.
  • Evitați scufundarea într-o conversație cu privire la interesele obscure, cu excepția cazului în care este un interes reciproc. De exemplu, dacă amândoi vă place să discutați despre echipe și să vizionați un joc poate fi o dată excelentă.
  • Nu fi ieftin. Dacă lucrurile progresează destul de departe, plătiți pentru băuturile ei, cina și taxiul ei de călătorie acasă. Dacă ea insistă să-și plătească propria cale, să spună ceva de genul asta: "Voi obține asta, plătiți data viitoare." Cu toate acestea, dacă pare cu adevărat intenția de a plăti, nu împinge prea mult. Pur și simplu spune că veți plăti data viitoare. Sugestie: Aceasta este o modalitate bună de a stabili posibilitatea unei a doua date.
  • Avertizări

    Dacă vă respingeți în public, nu reacționați negativ, doar zâmbiți la ea și treceți mai departe.
  • Nu fi acel ticălos care citește prea mult în ceea ce spune o fată. Dacă spune că nu este interesată, ea nu încearcă să joace din greu pentru a obține, ea nu este interesată.
  • Dacă vă apropiați de o fată care este cu prietenii ei, fiți pregătiți să impresionați întregul grup.
  • Nu spuneți unei fete să zâmbească dacă nu este. Unele fete li se spune acest lucru constant și poate fi foarte iritant.
  • Fii respectuos. Tratați-o ca o ființă umană - nu acționați lipsită de respect și prea flirtativă.
  • Nu vă apropiați de fete la sala de gimnastică. Ei sunt acolo pentru antrenament și rareori apreciază că au fost lovite.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar