Cum să fii un mare convertitorist

Poate fi greu să vorbești uneori cu alți oameni! Indiferent dacă vorbești cu un prieten sau cu cineva pe care tocmai l-ați întâlnit, există câteva abilități de conversație de bază pe care le puteți practica pentru a vă face mai încrezătoare și primitoare. Încercați să fiți pozitivi și angajați atunci când vorbiți cu o altă persoană, oferindu-le toată atenția. Cereți întrebări deschise pentru a menține conversația care curge și dau indicii, cum ar fi captarea capului, pentru a arăta că ascultați.

Pași

Metoda 1 din 4:
Punând întrebări
  1. Imaginea intitulată Fii un mare pas de conversație 1
1. Concentrați-vă pe întrebarea Întrebări deschise pentru a încuraja conversația. Întrebând întrebările "da" sau "nu" nu oferă în mod firesc o oportunitate de a se extinde și de a vorbi mai mult. În schimb, încercați să întrebați întrebări deschise, cum ar fi:
  • "Spune-mi unde ai crescut," mai degrabă decât "unde ai crescut?"
  • "Ce tipuri de activități doriți să faceți atunci când aveți timp liber?"
  • "Cum te-ai implicat mai întâi cu ____," sau "Cum te-ai întâlnit și ____?"
  • Rețineți că oamenii nu vor aprecia dacă solicitați întrebări personale sau necorespunzătoare care nu au legătură cu subiectul conversației. Repetarea aceleiași întrebări din nou și peste va face ca persoana să nu mai vorbească cu dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un mare pas de conversație 2
    2. Spune "spune-mi mai mult" pentru a invita cealaltă persoană să continue să vorbească. Uneori o conversație se poate stop, deoarece cealaltă persoană se teme că au vorbit prea mult sau poate că ei cred că povestea lor este neinteresantă. Prod și îi încurajează să continue să vorbească spunând "spune-mi mai mult" într-un mod deschis și amabil.
  • De exemplu, ați putea spune: "Spuneți-mi mai multe despre acest proces" sau "spune-mi mai multe despre ce a fost pentru tine."Aceste afirmații arată că sunteți interesat de ceea ce are de spus cealaltă persoană și pot duce la conversații mai profunde.
  • Imaginea intitulată Fii un mare pas de conversație 3
    3. Întoarceți întrebarea după ce ați răspuns la unul singur. Uneori, alte persoane sunt foarte bune la întrebarea întrebărilor, care este mare! După ce le-a răspuns, păstrați conversația care le-a întrebat despre ei înșiși. De exemplu, dacă vă întreabă ce fel de cărți doriți să citiți, întrebați-i dacă au citit ceva bun în ultima vreme încât ar putea recomanda.
  • Când cineva vă întreabă despre un anumit subiect, șansele sunt într-o anumită familiaritate cu acel lucru și este sigur să se concentreze asupra acestui subiect.
  • Imaginea intitulată Fii un mare pas de conversație 4
    4. Întrebați pe cineva mai multe informații dacă nu sunteți familiarizați cu un subiect. Nu este nimic în neregulă cu admiterea că nu știți ceva - dacă vă aflați într-o situație în care cineva vă întreabă sau vorbiți despre ceva despre ceva ce nu știți, spuneți ceva de genul: "Știi, eu sunt de fapt nefamiliar cu ce. Poți să-mi spui mai multe despre asta?"
  • Dacă vă fac să vă simțiți rău că nu știți ceva, șansele sunt doar o persoană foarte bună sau grațioasă.
  • Nu pretindeți că știți mai mult decât vă arată că sunteți o persoană autentică și probabil că alții să simtă că sunteți mai de încredere și de o persoană.
  • Metoda 2 din 4:
    Fiind abordabil și prietenos
    1. Imaginea denumită este un mare pas de conversație 5
    1. Mențineți A Tone prietenos Pentru a arăta că sunteți interesat de conversație. Uneori, când ești nervos, tonul tău ar putea să iasă puțin ciudat, așa că practica vorbind cu amabilitate altora. Zâmbește când vorbești să arăți că ești deschis să vorbești și să-i faci pe alții să se simtă mai confortabil.
    • De asemenea, fiți conștienți de dvs limbajul trupului. Brațele încrucișate sau umerii slumpați indică faptul că este neplăcut - încercați să vă păstrați brațele în laturile dvs. și să evitați să vă uitați la sol.
  • Imaginea intitulată Fii un mare pas de conversație 6
    2. Practicați limba corpului deschis să apară mai accesibilă. Încercați să nu vă traversați brațele peste piept, așa cum vă poate face să arătați furios și închis. În schimb, țineți-vă brațele la părțile dvs., dacă puteți, fiți conștienți de umerii dvs. - păstrați-i înapoi și relaxați mai degrabă decât în ​​jurul urechii voastre.
  • Privind în sus și înainte exidează încrederea, spre deosebire de păstrarea capului în jos, ceea ce vă poate face să arătați nervos și timid.
  • Chiar dacă nu vă simțiți încrezători și sunteți nervoși despre a vorbi cu alții, încercați să o falsificați cu limba corpului dvs. - puteți fi surprinsă de cât de mult influențează limba corpului dvs. atitudinea dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un mare pas de conversație 7
    3. Face contact vizual pentru a lăsa cealaltă persoană să știe că sunteți angajat. Principalul lucru pe care trebuie să-l amintiți este că doriți ca atenția dvs. să fie îndreptată spre persoana și nu la telefonul dvs. sau altceva care vă înconjoară. Este în regulă dacă priviți și întrerupeți contactul cu ochii o dată într-o vreme, dar în general, încercați să urmăriți cealaltă persoană cât de mult puteți.
  • Păstrați cu siguranță telefonul să vă îndepărtați când vorbiți cu cineva. Notificări, texte și apelurile primite vor distrage atât dvs. cât și persoana cu care vorbești.
  • Există un echilibru între faptul că nu caută pe cineva în ochi și uitându-i în jos și făcându-i inconfortabil - încercați să-i dați din cap, să zâmbiți și să priviți din când în când să arate mai natural.
  • Imaginea intitulată Fii un mare pas de conversație 8
    4. Potriviți volumul dvs. de vorbire la setare pentru a menține intimitatea. Dacă vorbești cu un grup mai mare de oameni, asigurați-vă că vocea dvs. este suficient de puternică pentru a fi auziți de toată lumea. Dar dacă sunteți într-un cadru mai intim, ca un restaurant sau o petrecere mică, păstrați-vă vocea suficient de mică pentru a nu distrage atenția altora.
  • De exemplu, dacă sunteți la un restaurant puternic, mai degrabă decât să strigați să fiți auziți și adăugați la zgomot, să vă apropiați mai aproape de companion, astfel încât să vă puteți auzi mai bine.
  • Metoda 3 din 4:
    Practicând ascultarea reflectorizantă
    1. Imaginea intitulată Fii un mare pas de conversație 9
    1. Acordați atenție celorlalți persoane limbajul trupului pentru a practica empatia. Aveți grijă de semne că cealaltă persoană este nerăbdătoare sau supărată, cum ar fi: atingând degetele de la picioare, frecvente privirea departe, brațele încrucișate, verificându-și telefonul, scowlingul sau grimeața și mișcările repetitive. Aceste lucruri pot însemna că cealaltă persoană dorește să se deplaseze din conversație sau poate că sunt nervoși sau stresați.
    • Dacă sunteți îngrijorat că cealaltă persoană este supărată sau nervoasă, le puteți întreba: "Este totul bine? Pare un pic de nervi."
    • Dacă credeți că cealaltă persoană dorește să încheie conversația, încercați să spuneți ceva de genul: "Nu vreau să vă țin prea mult timp."
  • Imaginea intitulată Fii un mare pas de conversație 10
    2. Utilizați "răspunsurile de confirmare" pentru a arăta că ascultați. Răspunsurile de confirmare sunt declarații scurte sau gesturi care au cealaltă persoană pentru a continua să vorbească. Gesturile nonverbale includ captarea capului, cocoșându-ți capul în lateral și brăzdarea frunții un pic pentru a arăta că vă concentrați. De asemenea, puteți încerca unele dintre aceste afirmații verbale:
  • Mm-hmm.
  • Dreapta.
  • da.
  • Țineți minte că, dacă interserați prea frecvent aceste comentarii, acesta poate distrage atenția pentru vorbitor. Un loc natural care le spune este atunci când ceilalți persoană se oprește sau poate vă privește pentru confirmare că ascultați.
  • Imaginea denumită este un mare pas de conversație 11
    3. Reflectă înapoi ceea ce înțelegeți persoana care să se gândească sau să se simtă. Acest lucru nu este doar imitarea pe care a spus persoana, ci mai degraba sa iati informatiile si sa refuza sa aratati sa intelegi despre ce vorbesc. În esență, doriți să empatizați cu sentimentul persoanei și să arătați că înțelegeți de ce simt așa.
  • De exemplu, dacă un prieten vă spune despre o situație frustrantă la locul de muncă, ați putea răspunde spunând ceva de genul: "Sună ca acel necorespunzător a fost cu adevărat dificil de răspuns."
  • Imaginea intitulată Fii un mare pas de conversație 12
    4. Evitați întreruperea celeilalte persoane cu povestiri similare pe cont propriu. Dacă aveți ceva de împărțit, este perfect bine - asigurați-vă că cealaltă persoană este terminată să vorbească înainte de a începe. Întreruperea altora comunică că nu le ascultați cu adevărat - mai degrabă, vă așteptați doar ca rândul dvs. să vorbească.
  • Dacă vă aflați că întrerupeți altora, este bine să spuneți ceva de genul: "Îmi pare rău. Am un obicei atât de prost de a întrerupe. Vă rog, continuați ce spuneți."
  • Metoda 4 din 4:
    Depășirea obstacolelor de conversație
    1. Imaginea denumită este un mare pas de conversație 13
    1. Învață să fii confortabil cu pauze și tăcere. Tendința este în mod normal de a începe să vorbească pentru a umple tăcerile ciudate, dar data viitoare când te confrunți cu o pauză lungă într-o conversație, încercați să numărați pe plan intern la 5 și să vă reamintiți că este în regulă dacă există o înălțime în conversație-șanse sunt, va dura doar timp de 15 secunde sau deci veți merge mai departe.
    • Puteți introduce un nou subiect de conversație dacă doriți, sau ați putea să călătoriți cu tăcerea și să vedeți dacă cineva are ceva de vorbit.
    • Dacă tăcerea continuă pentru o vreme, este bine să vă scuzați să mergeți la toaletă sau să vă reîmprospătați băutura. Pauza vă oferă de fapt un timp natural pentru a vă desprinde dacă doriți.
  • Imaginea intitulată este un mare pas de conversație 14
    2. Discutați mai degrabă decât dezbaterea pentru a promova o atmosferă pozitivă. Utilizați conversații cu alții ca o șansă de a învăța și de a vă distra. Dacă cineva spune ceva cu care nu sunteți de acord, încercați să aflați mai multe despre motivul pentru care cred că. Și este bine să spuneți că nu sunteți de acord, încercați să fiți amabili și amintiți-vă că punctul de discuție nu este să schimbați mintea cuiva despre ceva - este să cunoaștem persoana mai bună.
  • Cu toate acestea, dacă cineva spune ceva care este lipsit de respect sau ostil, este bine să terminați conversația. Ar trebui să evitați să judecați pe alții și să vizați întotdeauna să respectați diferite puncte de vedere, dar dacă persoana vă face inconfortabil, încercați să atrageți pe altcineva în conversație cu dvs. sau să faceți o scuză pentru a pleca departe.
  • Imaginea intitulată Fii un mare pas de conversație 15
    3. Da beneficiul de îndoială dacă cineva face un comentariu negativ. De exemplu, dacă cineva se plânge de o situație, considerați că, probabil, nu au reușit să vorbească despre sentimentele lor încă (toată lumea trebuie să venită uneori) sau dacă cineva face un comentariu, credeți că este ciudat, încercați să vă amintiți că toată lumea este puțin ciudat și probabil ați spus câteva lucruri ciudate în conversație când ați fost și nervoși.
  • De exemplu, dacă sunteți la o petrecere și cineva dezvăluie puțin multe informații despre recenta lor luptă a gripei, amintiți-vă că acestea pot fi nervoase și vor vorbi mai mult pentru a încerca să mențină conversația în mișcare. Încercați să lucrați peste situație și să nu evidențieți că supravegherea lor era ciudată prin găsirea unui lucru cu care vă puteți referi. De exemplu, ai putea spune ceva de genul: "Oh, cred că prietenul meu a avut gripa în același timp. Care este filmul dvs. preferat pentru a viziona când sunteți bolnav?"Aceasta ține conversația care se mișcă într-o direcție pozitivă.
  • În general, încercați să vă concentrați conversațiile într-un mod pozitiv, de gândire înainte, și să fiți respectuoși față de ceilalți, chiar dacă credeți că sunt puțin ciudați.
  • Image denumită un mare pas de conversație 16
    4. Stick Subiecte pozitive Pentru a menține conversația de la devoltare. Este cu siguranță bine să vorbești despre lucruri dificile, dar dacă vorbești cu cineva nou sau cine nu știi foarte bine, încercați să vă concentrați asupra vorbirii despre lucruri care vă încurajează sau că sunteți pasionat.
  • Evitați informațiile personale de împărțire cu noi cunoștințe. Dacă doriți să discutați despre detaliile intime ale relației dvs. sau despre ceva ce vă luptați personal, încercați să faceți acest lucru cu un prieten de încredere, apropiat în schimb.
  • Imaginea intitulată Fii un mare pas de conversație 17
    5. Ieșiți o conversație grațios. Terminarea unei conversații poate fi cea mai grea parte a interacțiunii cu o altă persoană. Încercați să practicați câteva afirmații la domiciliu, astfel încât să le puteți scoate atunci când aveți nevoie. Încercați unele dintre aceste terminații diferite:
  • "A fost atât de frumos să vorbim cu tine. Trebuie să spun hi la câțiva oameni în seara asta, dar sper că ai o mare odihnă de seara ta."
  • "Trebuie să încep să plec, dar mi-a plăcut foarte mult să știu mai multe despre tine. Am putea schimba numerele si sa vorbim mai mult mai tarziu?"
  • "Mulțumesc atât de mult pentru a vorbi cu mine în seara asta. Mă voi opri la toaletă și voi spune Hi la câțiva alți oameni, dar sperăm că te voi vedea din nou în curând!"
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Cu cât vorbești mai mult cu ceilalți, cu atât veți fi mai confortabil, așa că ieșiți acolo și practicați!
  • Citiți titlurile de știri înainte de a ieși la un eveniment de partid sau de rețea. Fiind la curent cu evenimentele recente vă va ajuta să participați la conversații.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar