Cum să flirtezi cu zdrobi (pentru fete)

Indiferent dacă doriți mai mult decât o prietenie cu o persoană care vă place sau ați întâlnit pe cineva drăguț, acest articol vă va instrui cum să faceți prima mișcare și să începeți o relație.

Pași

  1. Imagine intitulată flirt cu zdrobi (pentru fete) Pasul 1
1. Asigurați-vă că vă place foarte mult această persoană și că sunteți angajat. Nu jucați din greu pentru a obține și flirta cu alți oameni pentru a-și atrage atenția. Le va face doar să creadă că nu sunteți disponibili. Un mic chat sau zâmbet cu o altă persoană ar fi destul de bun. Acest lucru îi va face un pic gelos și - cel mai probabil - vă doresc mai mult.
  • Imagine intitulată flirt cu zdrobi (pentru fete) Pasul 2
    2. Să le cunoașteți dacă nu sunteți deja. Au conversații despre lucrurile pe care le aveți în comun. Uitați-le în ochi și zâmbiți când vorbiți. Dacă zâmbesc și fac contact vizual cu tine, acesta poate fi un semn că sunt interesați de tine. Întrebați-le câteva întrebări ocazionale, doar pentru a le cunoaște mai bine. Cu toate acestea, nu întrebați prea multe! Probabil că se vor simți incomod. Nu trebuie să vă concentrați doar pe ele - vorbiți puțin despre voi! Dacă vă plac, ei ar putea începe să asculte trupa dvs. preferată sau să aibă un interes în hobby-urile dvs. pentru a vă atrage atenția.
  • Imagine intitulată flirt cu zdrobi (pentru fete) Pasul 3
    3. flirt! Începeți ușor și lucrați în sus. Pentru cei care sunt începători la flirturi, fac contact vizual pentru o secundă și zâmbet, apoi priviți încet. Nu priviți prea mult timp, deoarece va face lucrurile cu adevărat ciudate. Încercați să faceți un mic contact fizic. Periați-le atunci când puteți și lăsați brațul să rămână puțin. Ați putea să vă jucați înapoi și - dacă sunteți gata - începeți să le îmbrățiți! Cu toate acestea, asigurați-vă că le cunoașteți destul de bine și că nu va fi ciudat dacă le îmbrățișezi.
  • Făcând prima mișcare poate fi diferită pentru toată lumea. Poate că o persoană vrea să stea sau să meargă la o întâlnire. Poate că o altă persoană vrea să "deveni oficial". Acest pas se va concentra pe alegerea a două. Dress up, dar nu încercați prea tare.
  • Apropiați-le și dați-le un zâmbet. Întreabă-i dacă vor să stea după școală, sau să ajungă la un film. Dacă sunt de acord, spune-le, "Bine, vezi tu" și să le dați un zâmbet sau o îmbrățișare, apoi să mergeți. Dacă ei declin politicos, atunci probabil că vor doar să fie prieteni. Nu vă descurajați, pentru că există multe pești în mare!
  • Imagine intitulată flirt cu zdrobi (pentru fete) Pasul 4
    4. După dată, faceți mișcarea dvs. Spune-le că ai avut un timp minunat și că vrei să o faci din nou. Dacă arată că au avut un timp bun, atunci acesta este un semn bun. Acum se confruntă cu ei și priviți-le în ochi și spuneți-le "Chiar îmi place și mă întrebam dacă am putea fi mai mult decât prieteni." Zâmbiți la ei și fiți încrezători. Încercați să nu fiți timizi. Dacă spun da, atunci tocmai ați făcut o mișcare. Dacă spun că nu, atunci fi prieteni. Nu le împingeți în nimic!
  • Imagine intitulată flirt cu zdrobi (pentru fete) Pasul 5
    5. Sărută-i. Unele fete pot sări peste acest pas, dar alții ar putea dori să o încerce. Când sunteți pe punctul de a pleca, dați-i un sărut rapid, moale pe obraz și să pleci, fără să se uite înapoi. Dacă le întâlniți deja și ați sărutat deja, mutați-vă pe gură dacă voi doi sunteți gata. Dacă nici unul dintre voi nu sunteți gata, nu îl împingeți. Dați-le o îmbrățișare.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Fii tu însuți în orice fel. Afișați-vă individul unic! Lăsați-i să vadă cine sunteți. Dacă vă schimbați pentru zdrobirea voastră, ei vor plăcea persoanei greșite. Lăsați-vă personalitatea să strălucească.
  • Râdeți la glumele lor - chiar și cei morți sau stupizi. Cu toate acestea, nu râdeți la fiecare singurul. S-ar putea să fie supărați.
  • Începe mai multe conversații. Dacă există ceva pe care îl aveți în comun, ca un sport.
  • Când purtați machiajul, puneți doar o mascara, luciu de buze sau chiar umbra ochilor. Arata natural!
  • Avertizări

    Dacă spun da, nu mergeți peste bord. Totuși să fie casual și nu fi încă dragoste-gooey încă. Continuă să vorbești cu ei, să zâmbești și să-i dai îmbrățișări în fiecare zi. Când sunteți gata, voi doi îl puteți lua la pasul următor!
  • Dacă spun că nu, atunci este un nu. Nu este sfârșitul lumii. Există mai multe pești în mare. Poate să rănească să fie respinsă, dar acum nu-ți pierzi timpul cu cineva care nu este în tine. Nu știi niciodată dacă există cineva care va fi cu adevărat interesat de tine. Ei pot aștepta la colț!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar