Cum de a atrage băieți fără a vorbi cu ei

Este normal să vă simțiți nervos atunci când vorbiți cu băieți, mai ales dacă încercați să flirtați. Din fericire, este posibil să vă atrageți băieți fără să discutați cu ei! Pentru a-și atrage atenția, purta haine, machiaj și o coafură care te fac să te simți minunat. Apoi, utilizați limbajul corpului pentru a arăta băieților că sunteți interesați să fiți abordați. În cele din urmă, trageți-le la dvs. cu comportamente subtile.

Pași

Partea 1 din 3:
Prindeți ochii lor
  1. Imaginea intitulată atrage băieții fără a vorbi cu ei Pasul 1
1
Purtați roșu pentru a-și atrage atenția. Culoarea roșie este un declanșator emoțional care poate atrage toate ochii pentru tine. În plus, bărbații percep de obicei culoarea roșie ca fiind sexy. Când sperați să atrageți atenția unui om, alegeți un costum care încorporează culoarea roșie.
  • De exemplu, ați putea purta o rochie roșie, un blazer roșu sau o cămașă roșie sau o cămașă.
  • De asemenea, puteți purta un pop de roșu, cum ar fi o eșarfă sau o cravată.
  • Imaginea intitulată atrage băieți fără a vorbi cu ele pasul 2
    2
    Alegeți un costum care te face să te simți încrezător. Când vă simțiți încrezători, pari mai atractiv, care poate atrage băieți. Purtați îmbrăcăminte care vă potrivește bine și vă ajută să vă arătați cel mai bine. Acest lucru vă poate ajuta să atrageți atenția fără a face nimic.
  • Încercați pe toate hainele tale în dulapul tău să-ți dai seama ce costume arată cel mai bine pe tine. Apoi, desemnați aceste haine atunci când sperați să obțineți un tip pentru a vorbi cu dvs.
  • Bacsis: Dacă identificați ca femeie, arătați-vă curbele, vă poate ajuta să atrageți atenția unui tip. Aceasta ar putea include un indiciu de scindare, funduri care afișează șoldurile sau pantalonii care vă îmbunătățesc spatele. Subconștient, băieții vă observă curbele și le face interesați de dvs.

  • Imaginea intitulată atrage băieți fără a vorbi cu ele pasul 3
    3. Arătați-vă gâtul și umerii pentru subtil Apel sexual. Afișarea pielii este dificilă, deoarece intermitent prea multă piele poate fi o oprire la baieti. Dezvăluind gâtul și umerii îi atrage atenția deoarece pielea este goală într-un mod nonsexual. Acest lucru îi face să vrea să vadă mai mult. Purtați un vârf de tăiere scăzut, fără mâneci sau în afara umărului superior, sau rezervor de sus pentru a face baieti doresc mai mult din voi.
  • De exemplu, s-ar putea să purtați un vârf de umăr care acoperă clivajul, dar vă împiedică întreaga zonă a umărului și a gâtului. Ca altă opțiune, purtați un vârf de rezervor care are curele subțiri.
  • S-ar putea să nu fiți în stare să faceți acest lucru în timp ce sunteți la școală și asta e în regulă! Urmați întotdeauna regulile, astfel încât să nu aveți probleme.
  • Imaginea intitulată atrage băieți fără a vorbi cu ele pasul 4
    4. Creeaza o Aspect de machiaj natural Dacă îl purtați. Nu aveți nevoie să purtați machiaj pentru a obține atenția unui tip, așa că nu vă simțiți presați să o utilizați. Dacă vă bucurați de machiaj, utilizați-l pentru a vă îmbunătăți frumusețea naturală, dar nu încercați să arătați îndrăzneață atunci când încercați să obțineți atenția unui tip. Cei mai mulți tipi spun că le place un aspect de machiaj natural, astfel încât păstrarea machiajului dvs. subtile vă poate ajuta să atrageți un tip.
  • De exemplu, ați putea purta fundație, Concealer, pudra, Blush, subtil fard de ochi, tus de ochi pe genele dvs. de vârf, rimel pe genele tale de vârf și o nudă sau de boabe ruj.
  • Dacă te duci la școală, purtați doar machiajul dacă este permis în codul de îmbrăcăminte al școlii.
  • Imaginea intitulată atrage băieți fără a vorbi cu ele pasul 5
    5
    Alegeți o coafură măgulitoare care te face să te simți încrezător. Stilul părului dvs. oferă un cadru pentru fața dvs. și vă poate aduce întregul aspect împreună. Alegeți o coafură care vă plătește forma feței, funcționează bine cu textura părului dvs. și este ușor să vă mențineți. Apoi, stilul tău când vei fi în jurul valorii de băieți, sperați să atrageți.
  • Adresați-vă coafurii cum să vă păstrați coafura.
  • Uită-te la imagini în reviste și online pentru a vă inspira pentru coafura dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Folosind limbajul corpului
    1. Imaginea intitulată atrage băieți fără a vorbi cu ele pasul 6
    1
    A stabili un contact vizual Apoi uita-te departe. Când vă întâlniți cu ochii, îl arătați că l-ați observat. Țineți privirea timp de 1-3 secunde, apoi priviți departe. Acesta este un mod subtil de a flirta fără a vorbi.
    • Nu faceți contact vizual pentru mai mult de 1-3 secunde pentru că ar putea simți că vă uitați.
    • Dacă contactul cu ochii este greu pentru dvs., practicați-vă prin privirea la ochii voștri în oglindă. Apoi, faceți contact vizual cu oamenii pe care îi pasă, cum ar fi prieteni și rude. Va fi mai ușor de practic!
  • Imaginea intitulată atrage băieții fără a vorbi cu ele pasul 7
    2
    Zâmbet și râdeți, așa că pari atractiv și distractiv. Zâmbind luminează caracteristicile dvs., astfel încât arăți mai atractiv, și râde că te face să arăți ca și cum ai un moment minunat. Acest lucru poate face un tip mai interesat să te cunoască. Păstrați un zâmbet pe față în timp ce încercați să vă întâlniți cu băieții. În plus, găsiți motive pentru a râde, cum ar fi conversația pe care o aveți sau ceva ce se întâmplă în jurul vostru.
  • Dacă sunteți la școală, încercați să arătați că vă distrați mereu la prânz sau între clase. De exemplu, spuneți povesti amuzante cu prietenii dvs. sau discutați despre emisiunile dvs. preferate de televiziune.
  • Practicați zâmbind și râzând pentru a vă face mai ușor să faceți acest lucru când încercați să obțineți atenția unui tip.
  • Imaginea intitulată atrage băieții fără a vorbi cu ele pasul 8
    3. Jucați cu părul dvs., astfel încât să arătați flirtatious. Twirling, Mussing, sau flipping părul tău poate atrage ochii unui tip la tine. În plus, îl arată că simțiți flirta, ceea ce îl poate face să se simtă confortabil apropiindu-te. Când vedeți un tip care vă interesează, întoarceți-vă părul peste umăr, răsuciți-l în jurul degetului sau faceți degetele prin el.
  • Film-vă jucând cu părul dvs., astfel încât să puteți vedea ceea ce arată cel mai atractiv.
  • Nu trebuie să te joci cu părul tău tot timpul. De fapt, asta ar putea să vă facă să parcă nervos. Doar faceți-o timp de 5-10 secunde pentru a flirta subtilă.
  • Imaginea intitulată atrage băieți fără a vorbi cu ei Pasul 9
    4
    A face cu ochiul la el să-i arate că sunteți interesat. Când vedeți un tip care vă interesează, semnalizați-i că sunteți deschis să vă apropiați de Winking la el. Dacă sunteți aproape unul de celălalt, prindeți atenția și faceți click. În caz contrar, umblați după el și dă-i un wink rapid.
  • De exemplu, să spunem că primești o băutură la un bar și vezi un tip fierbinte la câteva locuri în jos. Ai putea să te apleci pe bar și să-i dai un ochi pentru a-i arăta că ești interesat să vorbești.
  • Dacă sunteți în școală, ați putea să traversați căile cu el în hol și să-i dați un ochi.
  • Bacsis: Încercați un wink lent pentru a clarifica faptul că sunteți flirta. Când vă privește, vă întâlniți cu ochii și încetinește-l încet. Acest lucru îl arată că flirtează intenționat.

  • Imaginea intitulată atrage băieții fără a vorbi cu pasul 10
    5. Atingeți-vă pentru al face să vă imaginați atingerea. Când știi că un tip se poate uita, atingeți subtil șoldul, jucați cu colierul sau faceți brațul. Acest lucru va prinde o atenție deosebită și îl va face să-și imagineze că te atinge, ceea ce îl poate face să te apropie.
  • Nu fi super evident prin atingerea sânilor sau a bumei. În mod similar, nu te freci, care ar putea arăta ciudat. În schimb, atingeți ușor de 2-3 secunde sau rulați degetele de-a lungul pielii.
  • Imaginea intitulată atrage băieții fără a vorbi cu ei Pasul 11
    6. Periați-l împotriva lui, pe măsură ce îl treceți pentru a sparge bariera de atingere. Atingerea este o modalitate excelentă de a flirta cu un tip, inclusiv atingeri casual. Când încercați să atrageți un tip fără a vorbi cu el, pășunatul "accidental" împotriva lui este o modalitate excelentă de a face contact. Umblați după el și vă periați ușor corpul împotriva lui.
  • De exemplu, periați-l după el în timp ce mergeți pe hol la școală sau spre contor la o cafenea.
  • Ca altă opțiune, puteți alege scaunul din spatele sau lângă el. Apoi, atingeți ușor când vă așezați.
  • Din moment ce nu vrei să vorbești cu el, cel mai bine nu-l bateți prea tare.
  • Partea 3 din 3:
    Scoate-l la tine
    1. Imaginea intitulată atrage băieți fără a vorbi cu ele pasul 12
    1. Unghi-ți corpul departe de prietenul cu care vorbești. Fiind cu prietenii poate obține atenția unui tip pentru că te face să apară popular. Cu toate acestea, poate, de asemenea, să fie greu pentru băieți să vă abordăm. Pentru a arăta băieților că sunteți deschis să vă apropiați, să vă îndreptați corpul departe de prietenul dvs., pe măsură ce vorbiți.
    • De exemplu, să spunem că tu și prietenul tău sunteți la o petrecere. În timp ce discutați, se confruntă cu camera în locul altora. În acest fel, băieții se vor simți confortabil de mers pe jos de tine.
  • Imaginea intitulată atrage băieții fără a vorbi cu pasul 13
    2. Crucea și vă dezvăluie picioarele la fiecare 2 minute în timp ce stați. Băieții sunt adesea atrași de picioare, deoarece le fac să se gândească la atingerea sexuală. Mișcarea picioarelor pot prinde atenția unui tip, astfel încât trecerea și neîncetarea picioarelor dvs. adesea vă pot atrage băieți la dvs. Unghi corpul tău, astfel încât picioarele tale să se confrunte cu camera. Apoi, treceți încet și vă dezvăluie picioarele aproximativ la fiecare 2 minute.
  • Acest lucru funcționează cel mai bine dacă stați pe un scaun înalt, dar îl puteți face, de asemenea, într-un scaun regulat.
  • Bacsis: Îmbunătățirea pantofului dvs. la capătul degetului de la picioare vă poate ajuta, de asemenea, să obțineți un tip care să vină cu dvs. Acest lucru îl arată că vă simțiți confortabil și nu vă este frică să vă uitați puțin.

  • Imaginea intitulată atrage băieții fără a vorbi cu ele pasul 14
    3. Stați de pe telefon în timp ce încercați să atrageți băieți. S-ar putea să doriți să scoateți telefonul astfel încât să arătați ocupat, dar acest lucru poate să se backfire. Dacă vă uitați la telefon, este greu pentru băieți să vă apropiați. Puneți telefonul departe, astfel încât să știe că sunteți deschis să fiți abordați.
  • Este bine să verificați ocazional telefonul. Cu toate acestea, nu vă concentrați atenția asupra telefonului dvs.
  • Imaginea intitulată atrage băieții fără a vorbi cu ele pasul 15
    4. Acționează ca și cum ai nevoie de ajutor cu ceva pentru a declanșa instinctele sale de protecție. Mulți tipi se bucură de sentimentul de ajutor, deci este probabil să ofere asistență dacă pari că ai nevoie de ajutor. Dacă situația permite, creați o problemă minoră pe care aveți nevoie de ajutor. Apoi, vezi dacă un tip va veni să ajute.
  • De exemplu, să spunem că sunteți la o petrecere. S-ar putea să vă acționați ca și cum ați avea probleme cu deschiderea băuturii.
  • În mod similar, ați putea să vă acționați ca și cum ați avea probleme cu atingerea unui obiect ridicat.
  • La școală, s-ar putea să vă acționați ca și cum ai nevoie de ajutor cu o misiune.
  • Nu vă simțiți ca și cum trebuie să faceți acest lucru dacă nu vă simțiți confortabil, acționând ca și cum ai nevoie de ajutor atunci când nu. Băieții vor fi la fel de tineri!
  • sfaturi

    Nu acționați prea entuziasmat când un tip se va întoarce pentru că ar putea crede că ești prea dornic să întâlnești pe cineva.
  • Încercați să vă distrați în loc de a vă îngrijora de băieți. Dacă aveți un timp minunat, vor dori să vă cunoască.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar