Cum să acționăm și să arate inteligent

Ai doar o singură șansă pentru o primă impresie. Arata inteligent prin alegerea hainelor curate, bine montate si mentinind o buna igiena si postura. Acționați inteligent prin construirea bazei de cunoștințe, comentând doar pe teme pe care le cunoașteți și întrebați întrebări insightfle care demonstrează disponibilitatea dvs. de a învăța. Acționarea și căutarea inteligentă va lăsa oamenii cu o impresie pozitivă despre dvs. și pot deschide oportunități atât din punct de vedere social cât și profesional.

Pași

Metoda 1 din 2:
Privind inteligent și prezent
  1. Imagine intitulată act și arata inteligent pas 1
1. Purtați îmbrăcăminte curată, potrivită pentru a face o primă impresie bună. Purtarea hainelor, rupte sau colorate vă poate face accidental să arătați nedorite și neprofesionale. Deși nu are nimic de-a face cu inteligența voastră interioară, oamenii fac o mulțime de judecăți rapide unul despre celălalt, deci este mai bine să le dați o primă impresie bună. Găsiți cămăși, pantaloni sau rochii care se potrivesc bine și nu sunt prea strânse sau prea libere.
  • Du-te pentru o cămașă buton-jos din când în când, în loc de doar un tricou.
  • Image intitulată act și arata inteligent pas 2
    2. Evitați să purtați transpirații și uneltele atletice. Desigur, puteți purta tricouri și sweatpants atunci când lucrați sau lounging pe canapea. Dar când ieșiți în public, puneți niște blugi, o fustă sau pantaloni, pentru a vă oferi un stimulent suplimentar de încredere. Nu numai că veți arăta mai profesionist, dar vă veți simți mai bine: mai pregătiți, alertă și gata să faceți cele mai bune.
  • Dacă intenționați să lucrați mai târziu în timpul zilei, aduceți hainele de antrenament în geanta dvs. pentru a vă schimba mai târziu, astfel încât să puteți arăta în continuare pe tot parcursul zilei.
  • Imagine intitulată act și arata inteligent pas 3
    3. Purtați ochelari să arate mai inteligenți. Noțiunea că oamenii care poartă ochelari sunt inteligenți, este complet nefondată, dar este un astfel de popular trope în filme, cărți și TV, că o mulțime de oameni vor crede automat că arăți mai inteligent dacă purtați ochelari. Dacă aveți nevoie de lentile corective, mergeți la ochelari în loc de lentile de contact și poate crește imaginea.
  • Dacă doriți să purtați ochelari, dar nu aveți nevoie de ele să vadă, puteți obține "ochelari de modă" care sunt doar lentile clare de sticlă.
  • Imagine intitulată act și arata inteligent pas 4
    4. Investiți într-o pereche de pantofi bine pentru a vă termina costumul. Ei nu trebuie să fie scumpi, sau înalți, dar cu o încălțăminte curată și fără incorporă pot merge mult spre a vă oferi un aspect inteligent. Încercați să mergeți pentru ceva puțin mai frumos decât adidașii pentru a vă urca aspectul.
  • Încercați cizmele Chelsea sau adidașii de suede.
  • Evitați purtarea pantofilor de alergare atunci când nu lucrați.
  • Imagine intitulată act și arata inteligent pas 5
    5. Mențineți igiena personală pentru a mirosi proaspete și a arăta curat. Duș și bărbierit în mod regulat și purta întotdeauna deoderant. Spala-te pe dinti și Floss. Nu trebuie să faceți o coafură elaborată sau purtați machiaj pentru a arăta inteligent, dar trebuie să aveți grijă de corpul vostru și să miroșiți frumos și curat.
  • Dacă nu aveți timp să vă spălați părul într-o anumită zi, purtați-o într-o panglică, astfel încât să nu pară uleioasă.
  • Imagine intitulată act și arata inteligent pas 6
    6. Practicați postura în poziție verticală. Încercați să stați cu umerii înapoi și coloana vertebrală dreaptă. Dacă trebuie să petreceți o mulțime de timp, puteți să vă îmbunătățiți în continuare postura, așezându-vă ușor cu spatele arcuit ușor și monitorul computerului în linie cu ochii dvs. Practicarea unei posturi bune vă face să arătați mai inteligent, pentru că arăți încrezător și profesional.
  • Menținerea unei posturi bune poate evita, de asemenea, o mulțime de dureri de spate.
  • Imagine intitulată act și arata inteligent pas 7
    7. Mențineți contactul cu ochii atunci când vorbiți și ascultați. Făcând contact vizual în conversație te face să arăți încrezător, la ușurință cu tine însuți și angajat în tot ce discuți. Dacă nu vă simțiți confortabil, făcând contact vizual, practicați-vă între ochii cuiva sau la sprâncenele lor și mergeți de acolo.
  • Nu simți nevoia de a privi în ochii cuiva în timpul întregii conversații. Acest lucru se poate simți prea intens. În schimb, încercați să mențineți contactul cu ochii timp de aproximativ 5 secunde și apoi să vă uitați la altceva înainte de a vă întoarce să căutați în ochii lor.
  • Încercați să mențineți contactul cu ochii aproximativ 50% din timpul când vorbiți și aproximativ 70% din timp când ascultați.
  • Metoda 2 din 2:
    Acționând inteligent
    1. Imagine intitulată act și arata inteligent pas 8
    1. Ascultați mai mult decât vorbiți să absorbiți informațiile. S-ar putea să fiți tentați să vă alăturați unei conversații și să spuneți o grămadă de lucruri făcute pentru a vă face să arătați inteligent, dar de fapt asta te face să ieșiți ca falsă. Dacă nu știi nimic despre un subiect, nu-l face evident prin a face lucruri în sus. În schimb, ascultați. Vei învăța de fapt! Apoi puteți conduce în mod politicos conversația spre un subiect pe care îl cunoașteți ceva.
    • Nu schimbați subiectul pentru a vă lăuda despre dvs. În schimb, comutați-l la un subiect pe care îl discutați confortabil. Cum ar fi: "Oh, asta îmi amintește de o conversație pe care am avut-o cu bunicul meu. Avea o viață atât de interesantă. El obisnuia sa…"
  • Imagine intitulată act și arata inteligent pas 9
    2. Cereți întrebări inspirate. Când există o conversație despre ceva pe care nu-l cunoașteți prea mult, puteți arăta în continuare inteligenți. Nimeni nu știe totul, dar oamenii inteligenți știu cum să ceară întrebări insightful care iau conversația din discuții mici și în ceva mai semnificativ.
  • De exemplu, dacă cineva descrie o experiență pe care o aveau, puteți întreba: "Cum vă simțiți că experiența a schimbat modul în care interacționați cu oamenii de astăzi?"Sau dacă descriu o carte pe care au citit-o, puteți întreba:" Ce sa remarcat cel mai mult despre carte?"
  • Imagine intitulată act și arata inteligent pas 10
    3. Citiți cărți pe navetă și înainte de culcare. Acest lucru ar putea părea un simplu, dar vă va face de fapt să ieșiți într-o mulțime. Mulți oameni cred că nu au e timpul să citim, Dar nu aveți nevoie de o bucată mare de timp pentru a citi o carte. Aduceți o carte în rucsac sau pungă și scoateți-o ori de câte ori ați începe în mod normal prin telefon: În linie, în autobuz, în tren, așteptați ca un prieten să apară. Alegeți un gen pe care îl bucurați de lectură și nu se va simți ca o corvoadă.
  • Nu numai că veți arăta inteligent prin citirea unei cărți în public, dar veți obține de fapt mai inteligent prin expunerea la noi lumi, cuvinte și idei.
  • Încercați să citiți înainte de a vă culca în loc să vizionați televiziunea. Acesta vă va liniști creierul pentru culcare mai bine decât vizionarea luminilor strălucitoare și a imaginilor în mișcare. Doar nu citiți nimic prea trist sau înfricoșător chiar înainte de culcare!
  • Imagine intitulată act și arata inteligent pas 11
    4. Țineți la curent cu știrile, astfel încât să puteți avea conversații interesante. Nu vă simțiți ca și cum trebuie să citiți un ziar din față în fiecare zi pentru a fi pe partea de sus a lucrurilor. O privire rapidă la titlurile de pe telefonul dvs. dimineața ar putea fi suficientă pentru a începe o conversație inteligentă. Puteți spune: "Ați auzit despre ..." și apoi lăsați cealaltă persoană să facă cea mai mare parte a vorbirii.
  • De asemenea, nu trebuie să păstrați toate știrile care se întâmplă peste tot. Alegeți un subiect care vă interesează și verificați-l.
  • Multe posturi de știri oferă rezumate podcast ale știrilor lor, deci nu trebuie să citiți dacă nu aveți timp. De exemplu, puteți asculta Podcast-ul din New York Times ", zilnic."
  • Imagine intitulată act și arata inteligent pas 12
    5. Ia notele și faceți temele pentru a arăta inteligent în clasă. Pentru a reuși la școală, trebuie să fii pregătit. Oamenii nu sunt într-adevăr mult mai inteligenți decât alții - este mai mult de pregătire. Faceți lectura și ia notite În timp ce profesorul vorbește.
  • Dacă nu înțelegeți ceva și nu doriți să întrebați în fața întregii clase, trageți o stea pe notele dvs. în marjă pentru a vă reaminti să întrebați profesorul după clasă.
  • Nu vorbi despre test note cu alți studenți. Acest lucru vă face să vă întâlniți ca fiind blocați și obsedați de grad, nu mai inteligenți. Dacă oamenii vă vor cere gradul dvs. pe un test, spuneți doar: "Prefer să nu vorbesc despre note, dar am fost mulțumit de modul în care am făcut-o" sau "" Nu am făcut așa de bine de data asta, o să mă duc invata mai mult."
  • Imagine intitulată act și arata inteligent pas 13
    6. Petrece timpul vorbind cu oamenii care sunt mai în vârstă decât tine pentru a câștiga înțelepciune. Este tentant să vă petreceți tot timpul cu prietenii propria voastră vârstă, dar faceți puțin timp să discutați cu bunicii dvs. sau cu alți bătrâni și mentori din viața voastră care au înțelepciune de a împărtăși. Întrebați despre experiențele lor de viață și ascultați poveștile lor.
  • Veți câștiga o mulțime de înțelepciune, iar oamenii ar putea chiar să înceapă să vă vadă ca "înțelepți dincolo de ani."
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar