Cum de a cumpăra un condo

Cumpărarea unui condo poate fi o experiență intimidantă, mai ales dacă sunteți un cumpărător pentru prima dată. Învățați câteva sfaturi despre cum să cumpărați un Condo vă poate ajuta să vă apropiați de procesul cu mai multă încredere și să vă salvați câțiva dolari pe termen lung. Faceți munca pregătită, planificați bine și înainte de mult timp, veți închide noul Condo!

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea pentru a cumpăra un condo
  1. Imagine intitulată Cumpărați un Condo Pasul 1
1. Obțineți pre-aprobați pentru un împrumut. Înainte de a începe chiar să căutați apartamentul potrivit pentru dvs., trebuie să știți ce vă puteți permite. O excursie la bancă nu numai că vă va oferi detaliile financiare pe care va trebui să le continuați să achiziționați un apartament, dar și să stabiliți un buget rezonabil pentru nivelul dvs. de venit.
  • Poate doriți să luați în considerare vizitarea mai multor instituții financiare pentru a obține cea mai bună rată a dobânzii la împrumutul dvs. O mică lucrare de la început vă poate salva o mulțime de bani pe termen lung.
  • Nu greșiți pre-calificarea cu pre-aprobare. Suma dvs. pre-calificată nu este o sumă garantată, dar acest lucru trebuie făcut înainte ca finanțele dvs. să fie mai bine investigate și sunteți aprobat.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Condo Pasul 2
    2. Utilizați suma împrumutului pre-aprobat în avantajul dvs. Acum că sunteți pre-aprobat, ar fi trebuit să primiți un acord condiționat în scris de la creditorul dvs. Acest lucru indică faptul că aveți un pas mai aproape de obținerea unei ipoteci reale și vă va oferi o putere de negociere atunci când se ocupă de vânzătorii de proprietăți. De asemenea, va defini limita superioară a ceea ce vă puteți permite.
  • Imagine intitulată Cumpărați un apartament pas 3
    3. Zonele ideale de cercetare. Petreceți ceva timp pentru a afla zona de câteva locuri pe care le place foarte mult. Fiți atenți la modelele de trafic, apropierea de atracțiile zonei majore, magazinele de bacanie și alți factori care pot fi atrăgătoare, fie nepăsători, pentru dvs. și familiei dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați un apartament Pasul 4
    4. Căutați activ pentru casele din zonele ideale. Acest lucru este deosebit de important dacă alegeți să renunțați la utilizarea unui agent imobiliar. Găsirea listelor potențiale care ar putea fi o potrivire bună este scopul principal al unui imobiliar, dar în loc să angajeze un agent imobiliar pe care îl puteți:
  • Aboneaza-te la o revista imobiliara
  • Verificați listele online, cum ar fi Craigslist și Zillow.COM
  • Pagina prin ziarele locale, care pot avea liste
  • Cartierele peruse pe care doriți să le trăiți
  • Căutați site-uri imobiliare online, care păstrează frecvent o bază de date de case de vânzare
  • Imagine intitulată Cumpărați un apartament Pasul 5
    5. Frecventați case deschise. Odată ce ați redus alegerile dvs. într-o listă scurtă, aflați când Condo va fi disponibil pentru vizualizare. Adesea, există case deschise programate, dar este posibil să trebuiască să contactați vânzătorul pentru a configura o vizionare separată. Luați-vă timpul să treceți prin condo și să faceți note speciale de argumente pro și contra.
  • Luați-vă de-a lungul unui notepad pentru a vă ajuta să vă amintiți ce vă plăceți și nu vă place despre fiecare conduită pe care o faceți.
  • Puneți întrebări despre ce tipuri de taxe de condo sunt asociate cu complexul. Deși comunitățile condo vin cu facilitățile de întreținere și alte servicii, aceste beneficii vin, de asemenea, cu un preț de preț.
  • Imagine intitulată Cumpărați un apartament Pasul 6
    6. Întrebați despre asociațiile de proprietar de acasă (HOA). Dacă proprietatea dvs. este inclusă ca parte a unei comunitare HOA, va trebui să plătiți o taxă lunară pentru a menține zonele comune (amenajarea teritoriului, bazinul, locul de joacă, zona de fitness etc.). Această taxă ar trebui inclusă în suma dvs. pre-calificată.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea unui potențial imobiliar
    1. Imagine intitulată Cumpărați un apartament Pasul 7
    1. Fă-ți tema. Realtorul drept poate face procesul de cumpărare a unui apartament mult mai ușor, dar potrivirea greșită ar putea să vă depășească timpul. Cereți agentului dvs. să furnizeze o listă de clienți anteriori cu informații de contact și care pe lista respectivă ar putea fi mulțumiți sau dezamăgiți de performanța realtoarei.
    • O întrebare de luat în considerare în timp ce contactați clienții anteriori ai realtorului dvs .: Care a fost prețul solicitării și prețul de vânzare al proprietății? Acesta este un ecartament bun despre cât de greu va funcționa realtorul dvs. pentru dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați un apartament pas 8
    2. Căutați licențierea. Fiecare stat / provincie în care trăiești ar trebui să aibă panouri care licențiate și disciplină agenți imobiliari. În timp ce întrebați cu agenția locală de reglementare reală, verificați pentru a vedea starea permisului de autor al agentului dvs. și dacă au existat acțiuni disciplinare sau plângeri.
  • Imagine intitulată Cumpărați un apartament Pasul 9
    3. Evaluați certificările dvs. de realtor. Agenții imobiliari se specializează în diferite tipuri de vânzări de proprietăți. Chiar și în rândul generaliștilor, veți găsi probabil că agentul dvs. are o pregătire suplimentară în unele zone. Cele trei acreditări principale pe care trebuie să le evaluați sunt:
  • CRS (Specialist rezidențial certificat): a completat formarea suplimentară, concentrându-se pe realitatea rezidențială.
  • Abr (Reprezentantul cumpărătorului acreditat): a completat formarea suplimentară reprezentând cumpărătorii într-o tranzacție.
  • Suri (Senior Real Estate Specialist): a absolvit formarea suplimentară care ajută cumpărătorii și vânzătorii deasupra marcajului de vârstă de 50 de ani.
  • Imagine intitulată Cumpărați un apartament Pasul 10
    4. Verificați înregistrările actuale ale potențialului realtor. Există două locuri principale pe care le-ați putea găsi înregistrări curente: site-ul agentului sau agenției dvs. și agentul imobiliar.COM, un site web care respectă mai multe servicii de listare.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Pasul Condo 11
    5. Angajați un imobiliar pentru a vă susține. Deși puteți achiziționa un apartament fără ajutorul unui agent imobiliar, procesul poate merge mai bine dacă vă înscrieți ajutorul unui expert. El sau ea va fi capabil să vă ajute să găsiți rapid Condos care să vă satisfacă nevoile, precum și să vă informați despre condo-urile recent enumerate, care ar putea fi potrivite pentru dvs. Agentul imobiliar va pune timpul și efortul în căutarea dvs. de cumpărare a Condo, astfel încât să nu trebuiască să.
  • Partea 3 din 3:
    Închiderea condoului
    1. Imagine intitulată Cumpărați un apartament Pasul 12
    1. Face o ofertă de condo. Vânzătorii aleg în mod intenționat un preț de listare pe care îl știu că vor fi contracarate. Plasați oferta inițială, dar asigurați-vă că este rezonabil. Dacă plasați oferta prea mică, vânzătorul nu vă va lua în serios. Dar, dacă nu mergeți suficient de jos, s-ar putea să plătiți mai mult pentru apartament decât necesar.
    • Nu vă fie frică să negociezi în timpul acestui pas. În unele cazuri, costurile de închidere pot fi negociate ca parte a ofertei dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați un apartament pas 13
    2. Examinați orice contradicător. Când ați făcut o contradicare, vă va spune foarte mult dacă vânzătorul este dispus să negocieze sau dacă vor fi fermi în prețul lor. În cazul în care vânzătorul pare nu vrea să negocieze prețul, să întrebi dacă există și alte domenii, cum ar fi costurile de închidere, taxele de procesare etc., unde vânzătorul ar putea fi dispus să facă o concesiune.
  • Imagine intitulată Cumpărați un apartament Pasul 14
    3. Semnează contractul de vânzare. Odată ce toate părțile relevante au semnat contractul de vânzare, va trebui, în general, să așteptați un avocat pentru a revizui contractul și orice modificări aduse acestuia. Când ambele părți sunt mulțumite de starea contractului, revizuirea avocatului va fi completă.
  • La câteva zile după ce vânzătorul a acceptat oferta dvs., va trebui, de obicei, să plătiți serios bani (cunoscută și ca un depozit de bună credință). Aceste fonduri vor fi puse în direcția plății în avans, dar dacă tranzacția cade, este posibil să nu puteți recupera acești bani.
  • Imagine intitulată Cumpărați un apartament Pasul 15
    4. Așteptați data de închidere. Data de închidere este stabilită rar în piatră în acest moment, dar vă va oferi o idee de bază atunci când vânzarea va fi finalizată. În multe cazuri, va trebui să transmiteți un cec către avocatul vânzătorului pentru echilibru și depozit inițial.
  • Puteți utiliza această perioadă de așteptare pentru a începe inspectarea proprietății și aplicarea și completarea documentelor ipotecare.
  • Imagine intitulată Cumpărați un apartament Pasul 16
    5. Urmărirea inspecției. Dacă nu efectuați inspecțiile dvs. de către data intrării de inspecție definită în contractul dvs., ați putea renunța la dreptul dvs. la o inspecție sau la ipotecă. Toate rapoartele de inspecție ar trebui să fie transmise vânzătorului, iar creditul de închidere poate fi negociat pentru reparațiile necesare. Când sunteți ferm angajați în achiziționarea proprietății, va trebui să comandați lucrări de titlu pentru a verifica dacă proprietatea este liberă de garanții sau de alte revendicări.
  • Starea ipotecii dvs. ar trebui, de asemenea, urmărită îndeaproape. Cu puțin înainte de a vă închide apartamentul dvs., veți avea nevoie de pachetul ipotecar al instituției dvs. de creditare. Unele agenții ar putea funcționa pe o estimare de închidere, plătindu-se în sus cu diferența rambursată după finalizarea închiderii.
  • O verificare bancară certificată este adesea necesară la închidere. Adresați-vă agentului, creditorului sau vânzătorului proprietății care formează cea mai bună plată pentru situația dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Condo Pasul 17
    6. Realizați-vă ultima plimbare și transmiteți informațiile necesare creditorului dvs. Asigurați-vă că toate problemele discutate anterior au fost luate în considerare și că nu au apărut noi probleme. În acest moment, trebuie să primiți certificarea sondajului, revizuirea titlului și alte documente pertinente pentru agenția dvs. de creditare pentru a vă completa ipoteca.
  • Imagine intitulată Cumpărați un apartament pas 18
    7. Finalizați vânzarea. Acum, că informațiile ipotecare necesare au fost finalizate, vânzătorul și consulul juridic potențial va semna documentele finale și vor completa orice schimburi financiare rămase. Fapta va fi apoi transmisă fie pe tine, fie la agentul tău.
  • Lucrările de titlu trebuie trimise băncii dvs. pentru o recenzie finală.
  • Informațiile pertinente și ipotecare vor trebui trimise registratorului județului dvs. să înregistreze în mod oficial vânzarea.
  • Imagine intitulată Cumpărați un apartament Pasul 19
    8. Urmați instrucțiunile de închidere aplicabile. Acum, data de închidere ar trebui să fie setată, iar creditorul dvs. ar fi trebuit să includă instrucțiuni despre modul de procedură și informații finale de inspecție. În funcție de situația dvs., acest picior final al călătoriei dvs. poate dura până la trei luni. Odată ce județul a înregistrat și a transmis toate informațiile necesare părților implicate, vă veți închide și puteți începe să vă deplasați.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Condo Pasul 20
    9. Plătiți taxele de închidere. Acestea vor varia în funcție de agentul, agenția și locația dvs. Costul estimat al închiderii este de aproximativ 2.3% din prețul dvs. de cumpărare. Unele taxe comune asociate cu închiderea Condo sunt:
  • Lucrări de titlu
  • Taxele escrow
  • Taxe
  • Taxele de capital de condominiu
  • Taxele de anchetă
  • Dobândă
  • Taxele de depunere
  • Taxe de curierat sau poștă
  • Imagine intitulată Cumpărați un apartament Pasul 21
    10. Închideți noul dvs. condo. Acum că ați închis-o, ar trebui să aveți cheile și puteți începe să vă deplasați la noul Condo nou!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar