Cum să cumpărați legături de trezorerie

Achiziționarea unei obligațiuni de trezorerie este ca și cum ați împrumutat banii guvernului SUA - cumpărarea obligațiunilor înseamnă cumpărarea drepturilor la plățile de dobânzi la fiecare șase luni asupra vieții obligațiunilor, precum și deținerea drepturilor la o plată în numerar a valorii obligațiunii Data scadenței lui Bond. Dacă sunteți un nou investitor, obligațiunile de trezorerie reprezintă o modalitate excelentă de a învăța despre investiții și de a câștiga un interes. De asemenea, cetățenii pot cumpăra legături de trezorerie. Dacă aveți deja un portofoliu de valori mobiliare dezvoltate, obligațiunile de trezorerie vă pot consolida investiția și vă pot proteja împotriva modificărilor pieței.

Pași

Partea 1 din 2:
Alegerea unei strategii de investiții de obligațiuni
  1. Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție antreprenorială Pasul 2
1. Familiarizați-vă cu terminologia obligațiunilor. O legătură de legătură "valoarea nominală" este suma de bani Trezoreria va plăti deținătorul de obligațiuni (dvs.) cu privire la data scadenței obligațiunilor. Obligațiunile sunt vândute în incremente de valoare de valoare de 100 $. "Date de maturitate" a unei legături de trezorerie este întotdeauna de 30 de ani de la data emiterii obligațiunilor. În plus față de valoarea par, obligațiunile sunt vândute la un anumit "rata dobânzii," Care este procentajul valorii obligațiunii, obligațiunea va plăti cu interes la fiecare șase luni. Obligațiunile de trezorerie plătesc titularul la șase luni.
  • Iată un exemplu de legătură de trezorerie cu o valoare par de 100 $ și o rată a dobânzii de 5%. Înainte de licitație, ofertanții știu deja că deținătorii de obligațiuni vor primi $ 2.50 (jumătate din rata dobânzii anuală de 5% din 100 de dolari) de interes la fiecare șase luni de la această legătură și că vor primi 100 de dolari atunci când obligați-i pe obligațiuni.
  • Imaginea intitulată reușește în marketingul de rețea Pasul 5
    2. Înțelege randamentul obligațiunilor. Cumpărătorii pot cumpăra obligațiuni de mai sus sau sub valoarea parului pentru a primi un anumit "Randament." Randamentul se calculează prin împărțirea ratei de cupon prin prețul plătit pentru obligațiune. Randamentele obligațiunilor se deplasează invers la ratele dobânzilor (când ratele cresc, randamentele obligațiunilor merg în jos și invers).
  • În cazul în care randamentul determinat la licitație este mai mare decât rata dobânzii atat a obligațiunii, obligațiunea va vinde la o reducere sau mai mică decât valoarea parului obligațiunii. Dacă randamentul determinat este mai mic decât rata dobânzii obligațiunilor, prețul vânzării obligațiunilor este mai mare decât valoarea parului obligațiunii.
  • La licitație, licitarea determină randamentul obligațiunii din exemplul anterior ar trebui să fie de 6%. Deci, trezoreria reduce prețul de achiziție al legăturii la 83 USD.30, ceea ce face randamentul, (prețul dobânzilor / prețul de achiziție sau 5 USD.00 / $ 83.30), 6%. Cumpărați legătura pentru 83 de dolari.30 la data achiziționării. În fiecare an primiți o plată de 5 USD.00 (sau 6% din 83 dolari.30) Până când legătura se maturizează și apoi pe data scadenței, Trezoreria vă plătește înapoi valoarea de 100 de dolari a legăturii.
  • T-obligațiunile sunt foarte lichide, în special în comparație cu alte obligațiuni și pot fi ușor de tranzacționat pe piața secundară. Aceasta înseamnă că nu trebuie să țineți legătura la maturitate.
  • Prețurile actuale ale obligațiunilor de trezorerie pot fi găsite prin vizitarea trezoreriei.Gov sau pe site-urile de știri ale pieței financiare, cum ar fi Bloomberg sau Wall Street Journal.
  • Imaginea intitulată devine un cont contabil
    3. Evaluați-vă nevoile dvs. de investiții. Întrebați-vă ce sperați să ieșiți din investiții și să evaluați cât de mulți bani puteți investi în obligațiuni pe termen scurt și lung. Obligațiunile plătesc în două moduri: plățile bi-anuale de dobândă și plățile de scadență ale valorii obligațiunilor. De exemplu, dacă obiectivul dvs. în salvare este de a avea o sumă forfetară disponibilă la un moment dat în viitor, cum ar fi pentru pensionare sau educație, veți beneficia de cumpărarea de legături multiple care se maturizează în aceeași zi.
  • Imagine intitulată Fii datoria Free Pasul 3
    4. Determinați strategia dvs. de investiții. Mulți oameni folosesc interesul pe care îl câștigă pe investițiile lor de obligațiuni, iar plățile de scadență a obligațiunilor atunci când obligațiunea este răscumpărată, să investească în mai multe obligațiuni. Prin investiții în mai multe obligațiuni, vă veți diversifica portofoliul și veți câștiga un interes rezidual. De asemenea, puteți să vă exprima scadențele de obligațiuni pentru a obține diferite programe de plată. Strategia pe care o alegeți va depinde de obiectivele dvs. de economii.
  • În timp ce puteți investi cât mai mulți bani în obligațiuni, cum doriți, amintiți-vă că piața bursieră are tendința de a se întoarce mai mari decât obligațiunile pe termen lung. Ar trebui să luați în considerare obligațiunile ca una dintre numeroasele opțiuni de investiție pentru investiții pe termen lung. Alte opțiuni includ acțiuni, obligațiuni corporative și opțiuni de valori mobiliare.
  • Imagine intitulată demisia grațios Pasul 16
    5. Construi o scară de legătură. O strategie de investiții este de a construi o scară de obligațiuni, astfel încât la un interval recurent cumpărați o nouă legătură cu veniturile din vânzarea sau maturitatea unei alte investiții de obligațiuni în portofoliul dvs. Puteți construi scări pentru doar 200 de dolari (sau prețul a două obligațiuni), iar pentru că obligațiunile sunt o investiție foarte sigură, investiția dvs. este mult ca un cont de economii de interes ridicat.
  • Scările de obligațiuni sunt avantajoase pentru a ajuta un investitor să evite riscurile de la ratele dobânzii fluctuante. Ele pot oferi, de asemenea, un flux constant de venit pe care îl puteți modifica pentru a se potrivi nevoilor dvs. pe măsură ce se schimbă în timp.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 5
    6. Cumpărați obligațiuni care se maturizează în același timp. De asemenea, puteți lua în considerare cumpărarea de multe obligațiuni pe care toate maturează în același timp, cum ar fi un cont de economii de colegiu. Dacă investiți pentru a finanța educația fiicei dvs., cumpărați o valoare de valoare de 100 de dolari în fiecare lună cu o dată de scadență cândva între ani va fi 18 și 23 de ani. Veți primi venituri din investiții la fiecare șase luni până atunci că puteți reinvesti sau utiliza pentru cheltuieli, iar când fiica dvs. absolvenți de la liceu puteți folosi plățile de plată obligatorii pentru a plăti pentru colegiul ei.
  • Partea 2 din 2:
    Cumpărarea obligațiunilor de trezorerie
    1. Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 21
    1. Decideți cum veți cumpăra. Dacă sunteți un împrumutat care intenționează să cumpere multe tipuri de obligațiuni, cumpărare și comerț adesea, cumpărați și comercializați alte tipuri de valori mobiliare, cum ar fi stocurile, ar trebui să luați în considerare utilizarea unui broker pentru a vă gestiona activitatea de investiții. Brokerii de investiții vă pot ajuta să dezvoltați o strategie de investiții sau să faceți legile pentru a vă implementa. Dacă nu planificați și cumpărați mai multe tipuri de valori mobiliare, Trezoreria SUA permite investitorilor să cumpere și să vândă legături direct prin intermediul site-ului lor TreasuryDirect.Gov fără a fi nevoie să lucrați cu un broker sau cu bancă.
    • Brokerii pot fi în general clasificați ca brokeri cu servicii complete sau cu discount.Brokerii cu discount, cum sugerează numele lor, sunt servicii de facilitare a comerțului la prețuri accesibile. Acest lucru poate fi la fel de de bază ca un cont de comerț electronic, unde vă înregistrați la broker, e-Trade și utilizați serviciul pentru a cumpăra, vinde și monitoriza investițiile. O brokeraj de servicii complete poate fi la fel de personalizată ca agent care dezvoltă o strategie de investiții pentru dvs. și chiar cumpără și vinde în numele dvs. cu permisiunea dvs.
    • Dacă investiți o mică sumă de bani sau sunteți nou pentru a investi, un broker de reducere este probabil cea mai bună alegere. Utilizarea unui broker cu discount vă va economisi costurile mai mari ale serviciului complet și vă va oferi posibilitatea de a învăța un pic despre tranzacționare în timp ce faceți primele dvs. investiții. Cele mai multe grupuri de reduceri, cum ar fi Etrade sau Scottrade, oferă investitorilor materiale de învățare, deci nu veți fi complet pe cont propriu.
    • Pentru a crea un cont folosind un broker sau prin treazuryDirect® Veți avea nevoie de numărul dvs. de securitate socială (sau dacă sunteți o afacere), adresa de e-mail și numerele de rutare și conturile bancare pentru a vă finanța achizițiile și colectarea câștigurilor.
    • TreasuryDirect® Utilizatorii pot achiziționa și vinde titluri de trezorerie de toate tipurile de pe site și pot chiar să programeze achiziții recurente sau să răscumpărăm noi obligațiuni, cum ar fi Strategia de investiții la scară sau sumă forfetară.
  • Imagine intitulată Cumpărați un stoc fără un deplasare Pasul 4
    2. Alegeți o licitație. Trezoreria SUA deține licitații de obligațiuni în fiecare februarie, mai, august și noiembrie, când emite noi obligațiuni cu scadența datează de 30 de ani în viitor. În celelalte luni ale anului, trezoreria reediu obligațiunile mai vechi, cu scadența datelor mai aproape de data vânzării. Puteți plasa oferte la data licitației în sine sau puteți programa achiziții în avans, specificând valoarea parului de stoc pe care o veți cumpăra și de a fi de acord cu prețul de achiziție necompetitiv determinat.
  • Imagine intitulată Cumpărați un stoc fără un deplasare Pasul 6
    3. Plasați oferta. Licitațiile de obligațiuni ale trezoreriei sunt alcătuite din două faze, mai întâi de competitivi și apoi de licitare necompetitivă. În timpul liciditului competitiv, ofertanții specifică valoarea parului de obligațiuni pe care doresc să le achiziționeze, precum și randamentul pe care îl solicită. Acestea sunt acordate pe toate, unii sau nici una din valoarea parului pe care o licitează, pe baza modului în care ofertantul lor se angajează împotriva celorlalți ofertanți. După ce licitarea competitivă este completă, trezoreria ia rata medie a randamentului obligațiunilor de oferte competitive de răcire și acordă oferte necompetitive la acel randament.
  • Licitarea necompetitivă este cea mai comună formă de licitare pentru achiziții de obligațiuni noi sau modeste. Ofertanții necompetitivi sunt de acord să accepte randamentul ridicat determinat de licitația competitivă și să precizeze valoarea valorii obligațiunilor pe care le va cumpăra.
  • Ofertanții competitivi sunt, de obicei, instituții sau experți de pe piață, și ei licitează unul împotriva celuilalt pentru valoarea obligațiunilor par. Acestea licitează în valoare de valoarea de valoare pe care doresc să o cumpere și de randamentul pe care doresc să îl primească. Ofertele de premiere a trezoreriei începând cu oferta pentru cel mai mic randament, deși niciunui ofertant nu poate cumpăra mai mult de 35% din oferta totală.
  • Oferta competitivă este complexă și necesită mai multe cunoștințe decât această schiță. Pentru a plasa o ofertă competitivă, ar trebui să înveți despre piață, să vă uitați la reducerea recentă a vânzării de vânzare sau la prețul de primă pentru tipul de obligațiune pe care doriți să îl cumpărați și să lucrați cu un broker sau pe cont propriu pentru a prezice modul în care inflația se împiedică împotriva ratei dobânzii oferit pe obligațiuni.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Pentru deschiderea treazurydirect® sau alt cont:

    • Cod numeric personal.
    • Numărul de licență al șoferului sau ID-ul de stat.
    • Numărul de rutare a băncii și numărul contului la un cont cu fonduri pentru achizițiile dvs.
    • Adresa de e-mail.
    • Un browser care acceptă criptarea pe 128 de biți.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar