Cum să intrați într-o școală de artă

Aplicarea la școala de artă poate fi un proces stresant, dar puteți facilita o rupere în secțiuni. Odată ce decideți unde doriți să vă trimiteți cererea, vă puteți concentra pe construirea unui portofoliu și aplicație care vă arată abilitățile și abilitățile dvs. Indiferent dacă doriți să fiți pictor, un designer sau un profesor de artă, puteți compila o aplicație excelentă pentru școala viselor dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Hotărând unde să se aplice
  1. Imaginea intitulată intra într-o școală de artă Pasul 1
1. Căutați școli care oferă programe care vă interesează. Când aplicați la școli, probabil că va trebui să alegeți un program specific pe care doriți să îl aplicați, cum ar fi designul grafic, desenul, pictura, designul industrial sau designul jocurilor video. Faceți unele cercetări privind locurile de muncă în acest domeniu și ce fel de muncă vă puteți aștepta să faceți după absolvire și uitați-vă la școlile care au acel program.
  • Dacă ați avut o mulțime de experiență cu desenul și pictura, dar doriți să intrați în design industrial sau design grafic, amintiți-vă că multe dintre abilitățile dvs. artistice vor fi transferabile. Cu toate acestea, va trebui să vă explicați cum demonstrează portofoliul dvs. că aveți abilitățile programului.
  • Imaginea intitulată intra într-o școală de artă Pasul 2
    2. Participați la "Zilele Open" la școlile în care sunteți interesat să aplicați. Odată ce ați decis ce domeniu de artă doriți să intrați, mergeți la site-urile școlilor care vă interesează și găsiți datele casei deschise. În aceste zile, puteți merge în jurul campusului, întâlniți cu profesori și studenți și obțineți o idee mai bună a programului.
  • Participarea la aceste evenimente vă va oferi, de asemenea, o idee despre ceilalți studenți care ar putea să-și prezinte aplicațiile.
  • Dacă nu sunteți în stare să mergeți fizic la casa deschisă, luați în considerare participarea la "case deschise", unde consilierii de admitere organizează un grup de chat și pot răspunde la întrebări de la potențialii studenți.
  • Imaginea intitulată intra într-o școală de artă Pasul 3
    3. Întrebați despre ajutorul financiar, bursele, granturile și premiile. Mulți studenți se tem să meargă la școala de artă, deoarece se tem că nu vor putea să plătească pentru el. Să fie proactiv cu privire la situație și să facă o întâlnire pentru a vorbi cu departamentul de ajutor financiar. Aflați despre tipul de finanțare disponibil și faceți o matematică pentru a vedea cât de mulți bani ați cheltuit pentru a vă obține gradul.
  • Dacă școala nu are o finanțare prea mare, ar putea fi un semn că programele lor nu sunt foarte reputate.
  • Încercați să trimiteți cererea dvs. la fel de multe burse și granturi pe măsură ce vă calificați.
  • Imaginea intitulată intra într-o școală de artă Pasul 4
    4. Contactați membrii facultății în departamentul dvs. dorit pentru a discuta despre școală. Când studiați școli potențiale, aruncați o privire la lista de facultă pentru departamentul pe care ați aplica. Verificați pentru a vedea ce membri ai facultății studiază sau creează și trimit un e-mail rapid, politicos la 1-2 dintre ei pentru a discuta despre școală.
  • De exemplu, ați putea spune ceva asemănător "Bună dimineața, profesorul Smith, numele meu este Jennifer, și sunt un senior la Liceul McKinley din Connecticut. Având în vedere să-mi prezint cererea de a risca pentru semestrul de toamnă viitoare. Ai putea să răspunzi la câteva întrebări pe care le am despre aplicarea la designul industrial major?"
  • Image denumită intra într-o școală de artă Pasul 5
    5. Vizualizați lucrările create de absolvenții școlii. Una dintre cele mai bune modalități de a decide dacă o școală este potrivită pentru dvs. este, văzând ce au realizat foștii studenți. Pur și simplu căutați numele școlii și cuvântul "absolvenți" pentru a vedea ce oameni care au absolvit lucrează și fac cu gradul lor.
  • Dacă aveți probleme la găsirea de informații despre absolvenții programului, acesta poate fi un semn că foștii studenți nu lucrează în domeniul artei.
  • Partea 2 din 3:
    Asamblarea unui portofoliu
    1. Imaginea intitulată intra într-o școală de artă Pasul 6
    1. Faceți un dosar cu cea mai puternică lucrare pe care ați terminat-o recent. Alegeți piesele finalizate care evidențiază abilitățile cele mai importante și unice. Asigurați-vă că fiecare lucrare de artă demonstrează ceva care este unic pentru acel mediu și vă arată stăpânirea abilităților tehnice necesare pentru un artist bun.
    • De exemplu, puteți trimite o varietate de piese, inclusiv desene de creion și hârtie, desene de cărbune, picturi de ulei, fotografie și sculptură. Acest lucru vă arată abilitatea de a face o artă atrăgătoare și unică folosind diferite medii.
    • Asigurați-vă că piesele dvs. sunt unice și nu copiază stiluri de la artiștii populari. Încercați să alegeți piesele care împingă limitele și fac ceva complet nou.
  • Imaginea intitulată intra într-o școală de artă Pasul 7
    2. Luați imagini clare ale artei dvs. dacă școala necesită un portofoliu digital. Utilizați o cameră bună pentru a face fotografii clare sau pentru a face scanări ale muncii dvs. Apoi, încărcați-le la computer pentru a vedea dacă sunt suficient de clare pentru a vedea toate detaliile importante. Odată ce aveți imaginile de pe computer, în funcție de școală, le veți atașa la aplicația dvs. prin intermediul site-ului web al școlii, fie prin e-mail la biroul de admitere.
  • În funcție de cerințele școlare, este posibil să fie necesar să puneți toate imaginile într-un singur PDF sau să încărcați .JPG /.jpg fișiere separat cu aplicația dvs.
  • Imaginea intitulată intra într-o școală de artă Pasul 8
    3. Includeți orice piese specifice școlare în portofoliul dvs. Unele școli solicită studenților să deseneze, să sculpteze sau să picteze un element sau obiecte specifice pentru a-și demonstra stăpânirea abilităților tehnice de bază necesare pentru școala de artă. Asigurați-vă că adăugați piesa potrivită pentru fiecare școală pe care o aplicați.
  • De exemplu, Rhode Island School of Design (RISD) prevede că toți elevii includ un creion și desenarea hârtiei a unei biciclete în portofoliul lor. Puteți obține ca creativ așa cum doriți cu misiunea, dar trebuie să aveți desenarea bicicletei în portofoliul dvs. pentru a fi luat în considerare.
  • În mod similar, Parsons Noua școală pentru design cere elevilor să completeze o "provocare parson" care implică crearea unui anumit număr de piese originale și eseuri corespunzătoare ca răspuns la un prompt.
  • Imaginea intitulată intra într-o școală de artă Pasul 9
    4. Lucrați la artă în afara școlii dacă aveți nevoie de mai multe piese pentru portofoliul dvs. Dacă nu sunteți mulțumit de munca pe care o aveți sau nu credeți că aveți suficient, începeți un nou proiect în afara clasei. Planificați-vă înainte să vă oferiți timp suficient pentru ao termina înainte ca portofoliul să fie datorat și să vă asigurați că este o piesă unică care nu este ca orice altceva pe care l-ați făcut înainte.
  • Dacă doriți mai multe îndrumări atunci când faceți arta dvs., luați în considerare luarea de cursuri suplimentare la un colegiu comunitar local sau la un centru de recreere.
  • Puteți încerca chiar un mediu nou pe care nu l-ați lucrat niciodată înainte, cum ar fi ceramica, media mixtă sau pictura, pentru a arăta că sunteți dispus să încercați ceva nou.
  • Imaginea intitulată intra într-o școală de artă Pasul 10
    5. Creați un site de site de portofoliu pentru a vă face trimiterea. Mulți artiști stabiliți își prezintă munca pe un site personal. Utilizați un creator de site-uri precum WordPress, Wix sau Blogger pentru a încărca imagini sau scanări ale lucrărilor de artă, descrieri scurte ale fiecărei piese și câteva informații despre dvs. și trimiteți site-ul împreună cu portofoliul dvs. Acest lucru vă va ajuta să parcă mai profesionist și mai serios despre artă.
  • Aceasta este o idee deosebit de bună dacă aplicați într-un program grafic sau un program de design web, deoarece site-ul în sine poate acționa ca parte a portofoliului dvs. unde vă puteți afișa abilitățile și abilitățile.
  • Imaginea intitulată intra într-o școală de artă Pasul 11
    6. Participați la Ziua Națională a Portofolei pentru a obține feedback despre portofoliul dvs. Ziua portofoliului național se desfășoară în 42 de orașe diferite din Statele Unite între septembrie și ianuarie. Căutați cel mai apropiat oraș și "Ziua Națională de Portofoliu" pentru a vedea dacă există una lângă dvs. Apoi, aduceți-vă portofoliul și duceți-l la diferite cabine cu reprezentanți ai școlilor de artă și de proiectare pentru a obține feedback cu privire la modul în care vă puteți îmbunătăți.
  • Dacă nu o puteți face personal, ei dețin, de asemenea, o zi de portofoliu online în care puteți discuta online cu reprezentanți și obțineți feedback despre munca dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Completarea și trimiterea cererii dvs
    1. Imaginea intitulată intra într-o școală de artă Pasul 12
    1
    Scrie o declarație personală care se concentrează asupra punctelor forte. Majoritatea școlilor necesită un anumit tip de declarație personală sau de un scop de a merge împreună cu portofoliul dvs. de artă și aplicația. Asigurați-vă că răspundeți la toate întrebările pe care le întreabă și să se concentreze asupra convingerii comisiei de admitere că sunteți cel mai bun candidat la școală.
    • Dacă întâmpinați probleme cu un răspuns, discutați despre modul în care ați creat unele dintre lucrările din portofoliul dvs. Acest lucru vă va ajuta să vă concentrați asupra obiectivelor și punctelor forte ca artist, mai degrabă decât povestea vieții voastre.
  • Imaginea intitulată intra într-o școală de artă Pasul 13
    2. Trimiteți scorurile și transcrierile de testare standardizate. Aproape toate instituțiile de învățământ superior necesită un scor de testare standard, cum ar fi SAT, ACT sau TOEFL. Când luați testul și obțineți scorul dvs., mergeți online pentru a selecta colegiile în care doriți să trimiteți scorurile dvs. În plus, nu uitați să contactați liceul dvs. și să solicitați transmiterea transcrierilor dvs. la colegiu.
  • Dacă nu ați primit confirmarea că școala a primit scorurile sau notele dvs., apelați la biroul de admitere pentru a confirma acest lucru. Dacă nu au, mergeți online și trimiteți din nou scorurile de testare sau vizitați consilierul dvs. de orientare pentru a vă ajuta să transmiteți transcrierile dvs.
  • Imaginea intitulată intra într-o școală de artă Pasul 14
    3. Trimiteți portofoliul dvs. împreună cu restul aplicației dvs. Odată ce ați răspuns la toate întrebările despre aplicație și atașați toate materialele necesare, puteți trimite aplicația dvs. online. Nu uitați să includeți imaginile dvs. de portofoliu și materialele suplimentare, de asemenea.
  • În funcție de școală, este posibil să vi se solicite să trimiteți portofoliul separat la o anumită adresă de e-mail. Câteva școli tradiționale ar putea să vă solicite să trimiteți prin e-mail portofoliul sau să îl prezentați personal. Asigurați-vă că verificați site-ul școlii pentru a obține informațiile corecte.
  • Imaginea intitulată intra într-o școală de artă Pasul 15
    4. Programați un interviu în persoană. Pentru unele școli, interviul este factorul de decizie pentru aplicațiile multor candidați. Asigurați-vă că programați imediat ce sunteți invitat să faceți acest lucru și să vă pregătiți vorbind despre lucrările din portofoliul dvs. și ce vă face un bun candidat.
  • În majoritatea cazurilor, veți programa interviul online sau prin intermediul unui administrator la școală.
  • Imaginea intitulată intra într-o școală de artă Pasul 16
    5. Stați pozitiv pe măsură ce așteptați un răspuns din partea școlii. După ce trimiteți cererea dvs. și completați interviurile, fiți răbdători în timp ce vă auziți din școală. Poate dura până la 4 luni înainte ca școala să vă contacteze cu decizia de admitere.
  • Dacă sunteți acceptat, amintiți-vă să vă plătiți depozitul pentru a vă rezerva spațiul cât mai curând posibil.
  • Nu vă descurajați dacă nu vă acceptați în școlile dvs. de top. Mergeți la cea mai bună școală posibilă sau continuați să lucrați la arta dvs. și să reaplicați anul următor.
  • sfaturi

    Amintiți-vă că școala de artă poate fi extrem de competitivă și depinde de tine să-ți faci munca de la mulțime. Dacă faceți lucrări unice, demonstrați o bună înțelegere a abilităților artistice și aveți o idee bună despre obiectivele viitoare, aveți o șansă mare de a intra în școala dvs. de top.

    Avertizări

    Feriți-vă de școlile de artă pentru profit, care nu sunt acreditate la nivel regional, ceea ce înseamnă că nu veți putea să vă transferați creditele la o altă școală de artă. De multe ori, aceste școli nu sunt capabile să accepte ajutor financiar federal și nu necesită un portofoliu.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar