Cum să fii creativ în design grafic

Creativitatea este o parte imensă de a fi un designer grafic mare. Din păcate, nu poți să-ți întorci creativitatea când vrei să faci niște lucrări de design. Acest lucru face ca un artist sau un designer să fie puțin complicat. Dacă vă simțiți blocați, nu vă faceți griji! Fiecare mare artist experimentează acest lucru la un moment dat. Din fericire, există o mulțime de trucuri simple pentru a obține creativitatea care curge din nou și a aborda orice proiect în fața dvs.

Pași

Metoda 1 din 12:
Lucrați la cel mai productiv timp al zilei.
  1. Imaginea intitulată Fiți creativi în designul grafic Pasul 1
1. Creativitatea nu funcționează la un program de 9 până la 5. S-ar putea să existe momente ale zilei că sunteți mai creativi decât alții. Dacă puteți lucra în acele vremuri, astfel încât creativitatea dvs. este la cea mai înaltă.
  • Unii oameni lucrează mai bine dimineața, iar unii ar putea să lucreze noaptea. Profitați de momentul în care sunteți la cel mai bun lucru.
  • Acest lucru este cel mai util dacă sunteți un freelancer sau lucrați de la domiciliu. Ar putea fi mai dur pentru a planifica dacă aveți o slujbă de zi la un birou, dar ați putea încerca încă alte trucuri pentru a vă stimula creativitatea.
Metoda 2 din 12:
Schițați mai întâi ideile.
  1. Imaginea intitulată Fiți creativi în designul grafic Pasul 2
1. În timp ce majoritatea designerilor folosesc un computer, nu neglijați tamponul de schiță. Ideile curg diferit atunci când lucrați cu un stilou și hârtie față de șederea la un computer. Intrați în obiceiul de a vă schița ideile înainte de a încerca să le faceți pe computerul dvs. S-ar putea să veniți doar cu o idee nouă că nu v-ați fi gândit la computer!
  • Dacă utilizați un tampon de desen sau tabletă pentru computerul dvs., încercați încă schițarea pe hârtie. Schimbarea mediului cu care lucrați ați putea ajuta la stimularea unor creativități.
  • Este o idee bună să vă păstrați în permanență tamponul de schiță cu dvs., astfel încât să puteți începe să lucrați ori de câte ori se inspiră. Acesta este un alt motiv pentru care un pad de schiță funcționează mai bine decât un tampon de desen.
  • Nu vă faceți griji dacă nu sunteți foarte buni la schițare. Acest lucru este doar pentru propriile idei personale, și veți obține cu siguranță mai bine dacă vă lipiți de ea.
Metoda 3 din 12:
Lucrați pe propriile proiecte personale de proiectare.
  1. Imagine intitulată Fiți creativi în designul grafic Pasul 3
1. Nu trebuie să lucrați cu un client care să fie creativ! Făcând propriile proiecte de design în fiecare zi este o modalitate excelentă de a intra într-o dispoziție creativă, așa că nu țineți înapoi. Unele dintre aceste proiecte ar putea chiar să ajungă în portofoliul dvs., ceea ce vă va ajuta să vă sprijini cariera de proiectare. Unele activități bune pentru a obține sucurile creative care curg includ:
  • Retragerea spațiului de lucru sau o altă parte a casei dvs.
  • Desenarea sau pictura în timpul liber.
  • Redistribuirea grafică în revista dvs. preferată, site-ul web sau posterul filmului.
  • Voluntariat pentru a face grafica pentru o organizație comunitară.
Metoda 4 din 12:
Strak out folosind diferite medii și programe.
  1. Imaginea intitulată Fiți creativi în designul grafic Pasul 4
1. Lucrul cu același mediu tot timpul vă poate face să vă simțiți blocați. Rupe rutina prin ramificarea și lucrul cu un mediu sau un program diferit. Acest lucru ar putea spori unele creativitate și vă pot oferi noi idei.
  • De exemplu, dacă vă schițați întotdeauna ideile, poate că pictura ar fi o schimbare plăcută a ritmului.
  • De asemenea, ați putea schimba programul cu care lucrați. Dacă lucrați în mod normal cu Photoshop, atunci trecerea la Illustrator vă poate oferi câteva idei noi.
Metoda 5 din 12:
Luați locuri de muncă mai provocatoare pentru a vă îmbunătăți abilitățile.
  1. Imaginea intitulată Fiți creativi în designul grafic Pasul 5
1. Aceasta este una dintre cele mai bune modalități de a crește ca un designer. Dacă luați întotdeauna locuri de muncă pe care le găsiți ușor, abilitățile dvs. nu se vor îmbunătăți. În plus, lucrul la unele proiecte mai dificile ar putea să vă inspire să veniți cu idei noi și creative. Faceți un angajament de a vă extinde portofoliul și căutați câteva locuri de muncă provocatoare.
  • Dacă în mod normal, proiectați logo-urile produselor, de exemplu, ramificarea și faceți unele design web ar putea fi o schimbare binevenită.
  • Ar putea fi frustrant să încerci ceva care nu ești foarte priceput, ci să rămâi cu el! Acesta este modul în care veți învăța și obțineți mai bine ca un designer.
Metoda 6 din 12:
Salvați conținut pe care îl găsiți creativ sau inspirat.
  1. Imaginea intitulată Fiți creativi în proiectarea grafică Pasul 6
1. Luați inspirație creativă de pretutindeni! Fie că vedeți un logo frumos pe un site web, un font bun pe o copertă a revistei sau un poster de film frumos, salvați acea imagine. Creați un fișier sau un portofoliu de lucru inspirat și uitați-vă ori de câte ori vă simțiți că aveți nevoie de un impuls.
  • Scrapbooking Cu proiectele pe care le doriți este, de asemenea, o modalitate excelentă de a stimula creativitatea. Veți păstra toate modelele într-un singur loc în timp ce faceți o activitate de ambarcațiune distractivă.
  • Dacă utilizați Pinterest, este foarte ușor să fixați idei creative sau modele care vă inspiră și să le privească mai târziu.
  • Este bine să influențezi de la alți designeri și proiecte, dar nu le copiați direct. Acest lucru vă va afecta reputația de designer.
Metoda 7 din 12:
Căutați modele de inspirație pe site-urile sociale.
  1. Imaginea intitulată Fiți creativi în proiectarea grafică Pasul 7
1. Dincolo de Twitter și Facebook, există tone de site-uri creative. Încercați să verificați tumblr, designpirați, niice, baubauhaus sau dribble, unde artiștii își pot încărca munca și ideile. S-ar putea să vedeți o mare lucrare care vă oferă idei noi.
  • Amintiți-vă să salvați toate modelele pe care le doriți pe aceste site-uri! A avea o privire la ele atunci când aveți nevoie de o sursă de inspirație vă poate oferi un impuls frumos.
Metoda 8 din 12:
Aflați istoria artei și a designului.
  1. Imaginea intitulată Fiți creativi în designul grafic Pasul 8
1. Sunt atât de multe de învățat din trecut! Dacă vă simțiți ca și cum ați fi într-o criză creativă, încercați să vă uitați înapoi în istorie. Studiați modul în care artiștii s-au exprimat de-a lungul anilor. Acest lucru vă poate oferi câteva idei noi pe care nu v-ați gândit înainte.
  • Există tone de cărți de mare de artă, astfel încât biblioteca locală ar fi un loc minunat pentru a începe.
  • Ați putea, de asemenea, să priviți pe site-urile web pentru muzee, cum ar fi Muzeul Metropolitan de Artă pentru a vedea mii de piese pentru inspirație.
  • Dacă vedeți toate piesele de artă, vă place în mod deosebit, adăugați-le la scrapbook-ul dvs. de inspirație.
Metoda 9 din 12:
Continuați educația pentru a obține idei noi.
  1. Imaginea intitulată Fii creativ în design grafic Pasul 9
1. Învățarea lucrurilor noi este o modalitate excelentă de a vă extinde creativitatea. Considerați-vă un student perpetuu și faceți un angajament de a învăța lucruri noi tot timpul. Cu mai multe abilități în buzunarul din spate, puteți găsi mai multe soluții creative la problemele dvs. de proiectare.
  • Dacă nu aveți o diplomă în design grafic, atunci mergeți la școală vă poate învăța câteva abilități și trucuri extrem de valoroase pentru a vă stimula creativitatea.
  • De asemenea, ați putea completa un certificat în design sau folosind un anumit mediu. Multe dintre acestea sunt disponibile online pentru un preț rezonabil.
  • Există, de asemenea, o mulțime de canale YouTube și site-uri web care produc complet conținut gratuit.
Metoda 10 din 12:
Ștergeți-vă capul pentru a scăpa de distragere.
  1. Imaginea intitulată Fiți creativi în designul grafic Pasul 10
1. Este greu să fii creativ dacă capul tău este aglomerat cu alte gânduri. Stresul vă poate răni în special creativitatea. Încercați să faceți câteva exerciții zilnice pentru a vă șterge capul și pentru a lăsa gândurile creative să curgă.Unele alegeri bune includ:
  • Meditaţie.
  • Yoga.
  • A face o plimbare.
  • A face exerciții profunde de respirație.
Metoda 11 din 12:
Petreceți mai mult timp în afara.
  1. Imaginea intitulată Fiți creativi în designul grafic Pasul 11
1. Artiștii au inspirat din aer liber de mii de ani. Nu este nevoie să terminați acum! Poate fi greu să gândiți creativ dacă sunteți în biroul dvs. sau acasă tot timpul. Încercați să petreceți ceva timp afară, luând o plimbare, așezată într-un parc sau îndreptându-vă spre o excursie. Această schimbare a peisajului ar putea obține cu adevărat sucurile creative care curg.
  • Chiar dacă nu locuiți lângă o zonă rurală, orice parcare mică sau zonă liniștită va funcționa perfect.
  • Peisajele urbane pot fi inspirate prea. Du-te și verificați trenurile, podurile, arhitectura, mașinile și oamenii care interacționează dacă vă oferă o scânteie creativă.
  • Amintiți-vă să vă aduceți tamponul de schiță când ieșiți! Niciodată nu știi când inspirația va lovi.
Metoda 12 din 12:
Puneți muzică pe timp ce lucrați.
  1. Imagine intitulată Fiți creativi în designul grafic Pasul 12
1. Muzica fericită și optimistă vă poate oferi o creștere a creativității. O mulțime de artiști și profesioniști creativi părăsesc muzica în timp ce lucrează și sunt de acord că îi ajută să se simtă inspirată. Dacă lucrați în mod normal în tăcere, dați o încercare și vedeți dacă vă ajută.
  • Un studiu a constatat că muzica "fericită" a ajutat la stimularea creativității, indiferent dacă persoana îi plăcea sau nu.
  • Rețineți că acest lucru nu poate funcționa pentru toată lumea. Unii oameni găsesc muzica foarte distragătoare atunci când încearcă să lucreze, așa că nu vă faceți griji dacă aveți nevoie de tăcere pentru a fi creativi.

sfaturi

Dacă vă simțiți blocați și necredinței, nu fiți greu pentru voi înșivă. Fiecare artist se simte așa ocazional! Nu înseamnă că ești un artist rău, înseamnă că ești uman.
  • Uneori, luând o pauză este o modalitate bună de a vă stimula și creativitatea. Petrecerea orelor de pe computerul dvs. ar putea să nu fie de ajutor, dar o pauză ar putea să vă îndepărteze mintea și să obțină creativitatea care curge.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar