Cum să intrați în design grafic

Designul grafic este un câmp în creștere cu multe oportunități.Intrarea în designul grafic poate părea descurajantă.În cazul în care proiectați logo-uri, aplicații sau site-uri web?Puteți alege să proiectați un anumit tip de muncă sau în multe subfielduri diferite.Indiferent de ce alegeți să faceți, echipându-vă cu tehnologia potrivită și înțelegerea unor principii artistice de bază vă va pune pe calea de a deveni un artist grafic.

Pași

Partea 1 din 4:
Construirea setului de calificări
  1. Imaginea intitulată Intrați în proiectarea grafică Pasul 1
1. Aflați cum să atrageți. Nu este nevoie să luați multe clase de desen pentru a afla cum să atrageți (deși acest lucru ar putea ajuta).În schimb, ridicați o carte cum ar putea să vă puteți desena în 30 de zile și să urmați instrucțiunile cărții.
  • Practicând desenul dvs. timp de o jumătate de oră în fiecare zi pe parcursul unei luni vă va ajuta să vă dezvoltați propriul stil artistic și vă veți obișnui cu ritmul muncii creative.
  • Dacă doriți să luați o clasă, verificați site-ul web comunitar pentru informații despre clase gratuite sau accesibile.
  • Imaginea intitulată Intrați în proiectarea grafică Pasul 2
    2. Obtine o educatie.Dacă intenționați să lucrați pentru dvs., ați putea crede că nu aveți nevoie de o diplomă.Cu toate acestea, chiar și clienții care contractează un designer privat vor dori să știe un pic despre fundalul dvs. pentru a vă asigura că știți ce faceți.Obținerea unei educații vă va oferi BONA FIDE-urile de care aveți nevoie pentru a impresiona clienții potențiali și angajatorii.
  • Nu numai că un grad de design grafic își extinde oportunitățile pentru rețele și locuri de muncă, dar poate deschide ochii la noi tehnici, stiluri și teorii care ar putea informa munca dvs. într-un mod pozitiv.
  • În timp ce multe școli oferă programe de design grafic, școlile de top din Rhode Island School of Design, Universitatea Yale și Colegiul de Artă al Institutului Maryland.
  • Chiar și un program de certificat vă poate ajuta să învățați mult mai multe despre comerțul dvs.
  • Beneficiați de lecțiile gratuite de design grafice online.Tutoriale despre cum să devii un designer grafic mai bun sunt ușor disponibile online.De exemplu, Endero oferă 50 de lecții de proiectare la http: // design.Tutsplus.COM / Articole / 50-Total-Lecții-In-grafic-design-teorie - PSD-2916.Introduceți o căutare simplă ca "Cum se îmbunătățește ca designer grafic" în motorul dvs. de căutare preferat.
  • Image denumită intra în design grafic pas 3
    3. Găsiți-vă specialitatea.Designul grafic este un câmp larg cu multe sub-împrejurimi din cadrul acestuia.Ca designer grafic, ați putea alege să proiectați logo-uri, aplicații mobile, site-uri web și multe altele.Experimentați cu diferite aspecte ale designului grafic și urmăriți specialitățile sau specialitățile care vă vorbesc.
  • Dacă doriți să creați site-uri web, verificați cartea nu mă face să mă gândesc, revizuită: o abordare de bun simț a utilizării web.
  • Dacă doriți să proiectați aplicații, citiți cartea TAPWORTY: Proiectarea de aplicații de iPhone excelente.Verificați disponibilitatea bibliotecii locale sau librăriei.
  • Apple oferă multe ghiduri de design pentru designeri pentru a construi noi aplicații pe software-ul său.Verifica https: // dezvoltator.măr.com / design / pentru mai multe detalii.
  • Partea 2 din 4:
    Obținerea instrumentelor necesare
    1. Imaginea intitulată Intrați în proiectarea grafică Pasul 4
    1. Obțineți hardware-ul potrivit.Designul grafic este un domeniu intensiv de tehnologie.La nivel profesional, multe locuri de muncă depind de a avea setul potrivit de competențe informatice.
    • Mac-urile sunt mai frecvente în lumea designului grafică, deoarece acestea sunt orientate spre utilizarea și creația în mass-media.
    • Dacă veți obține un PC, asigurați-vă că este clar programe pre-încărcate și software-ul junk.Astfel se va desfășura mai repede și se va întâlni mai puține sughițuri tehnice.Asigurați-vă că computerul are o placă grafică puternică și un procesor și un hard disk mare.
    • Este important să știți elementele de bază ale unui Mac și PC, dar la domiciliu, probabil că veți avea doar unul sau altul.Testați ambele și alegeți cel care funcționează pentru dvs.
    • O tabletă este, de asemenea, un instrument de design grafic bun.Cu comprimatul drept și stiloul, îl puteți folosi ca pe un stilou și hârtie pentru a crea schițe digitale slick ale ideilor dvs. sau încorporați detalii fine în designul dvs.Wacom Bamboo este o opțiune bună dacă sunteți în căutarea unui comprimat care satisface designerii grafici.
  • Imagine denumită intra în design grafic Pasul 5
    2. Achiziționați software-ul.Software-ul de design grafic poate face munca mai ușoară și vă poate permite să realizați rapid sarcinile care altfel ar dura mult mai mult.În timp ce probabil veți dezvolta o plăcere pentru un anumit program, este mai bine să fiți familiarizați cu mai multe.
  • Adobe Photoshop este o bucată de software crucială pe care fiecare designer grafic ar trebui să o înțeleagă.În timp ce ar putea lua în mod literal ani pentru a obține o înțelegere aprofundată a Photoshop, o înțelegere de bază este ușor de obținut.Căutați videoclipuri online și jucați în jur cu programul un pic.
  • Există, de asemenea, multe cărți disponibile despre cum să utilizați multe instrumente Photoshop oferte.Verificați disponibilitatea bibliotecii locale sau rezervați.
  • Adobe Illustrator este un alt program important pe care îl puteți învăța prin explorare.Două cărți --- ADOBE Illustrator Sala într-o carte și o pregătire de bază vectorială - vă poate ajuta să înțelegeți elementele de bază ale programului.
  • În plus, Adobe InDesign, Microsoft Editor, Quark și Coreldraw sunt programe utile pentru a vă familiariza.
  • Imaginea intitulată Intrați în proiectarea grafică Pasul 6
    3. Descărcați instrumente utile.În designul grafic, ca și în viață, nu este vorba doar de ceea ce spui, dar despre cum spui asta.Având fontul potrivit poate face sau sparge un design.Site-uri precum Dafont (http: // Dafont.COM /) și myfonts (http: // Myfonts.COM /) Sunt locuri bune pentru a începe, dar mulți designeri grafici oferă fonturile pentru descărcare prin blogurile sau site-urile personale.Uită-te în jur pentru fonturi care vorbesc cu tine.
  • Să notați site-urile sau aplicațiile bine executate.Identificați aspectele fiecărei lucrări și cele care nu fac acest lucru.Utilizați-le ca inspirație atunci când vă proiectați propria muncă.Odată ce știți ce a fost făcut (și a fi făcut), veți putea să identificați și să vă dezvoltați propriul stil.
  • Partea 3 din 4:
    Făcând un nume pentru tine
    1. Imaginea intitulată Intrați în proiectarea grafică Pasul 7
    1. Rețea cu alții în câmpul dvs.Alăturați-vă organizațiilor de proiectare.Există numeroase organizații de design grafic atât la nivel local, cât și la nivel național, care găzduiesc webinarii, conferințe și alte evenimente în care membrii lor pot pune întrebări și pot învăța noi tehnici.
    • De exemplu, Institutul American de Arte Graphic are capitole în întreaga țară.Utilizați baza de date la http: // Aiga.Org / Capitole / pentru a localiza unul lângă tine.
    • Ați putea trimite o parte din munca dvs. unui designer cu un stil similar cu al tău, împreună cu o notă gratuită explicând: "Cred că ați putea dori această piesă pe care am făcut-o recent.Dați-mi voie să știu ce credeți!"Dacă acestea arată interes, să dezvolte relația și să rămână în contact cu ei.Ei ar putea trimite munca ta.
    • Rămâneți conectat la colegii de clasă.Când dezvoltați abilități de design grafic în colegiu, dezvoltați legături strânse cu colegii dvs. de clasă.Ei vor fi viitorii dvs. colegi în industria de design grafică și ar putea fi de ajutor atunci când căutați muncă.Fii cu adevărat prietenos și interesat de ideile și desenele lor.
  • Imaginea intitulată Intrați în designul grafic Pasul 8
    2. Voluntar cu nonprofits.Multe nonprofituri locale necesită design grafic sau asistență web de proiectare web.Ca un nonprofit, ei doresc în mod natural să economisească bani pe aceste costuri.Oferind abilitățile dvs. de design grafic este o modalitate bună de a reveni la comunitatea dvs. și să vă înșelați CV-ul.
  • Identificați o caritate pe care o credeți și o abordați cu o ofertă pentru a le ajuta cu design grafic.De exemplu, dacă sunteți pasionat de justiția alimentară și sărăcia, ați putea aborda banca locală sau bucătăria de supă cu o ofertă de a împrumuta o mână.
  • Cereți managementului nonprofit Ce fel de proiecte doresc ajutor.Proiectarea mai multor iterații pentru desenele de care au nevoie și le-au lăsat să aleagă cea mai bună.
  • Imaginea intitulată Intrați în designul grafic Pasul 9
    3. Dezvoltați o prezență online.Există multe locuri online unde vă puteți expune munca.Tumblr se ocupă de posturile de design grafic bazate pe imagine, deși puteți utiliza, de asemenea, o platformă de blogging, cum ar fi WordPress sau SquareSpace pentru a face o prezentare digitală a muncii dvs.Behment, un serviciu de portofoliu online, este o altă opțiune bună pe care o puteți direcționa pe potențial angajatori sau clienți.În cele din urmă, ați putea utiliza întotdeauna mai multe medii sociale tradiționale, cum ar fi Facebook și Instagram pentru a vă arăta munca și pentru a obține numele dvs.
  • Introduceți concursuri de design grafic.Multe organizații de design grafice și universități oferă concursuri de design grafic bazate pe o anumită caracteristică de design sau temă.De exemplu, universitatea sau colegiul dvs. local ar putea oferi concurs de design bazat în jurul proiectării unor faite noi.
  • Verificați cu AIGA (http: // Aiga.Org / concursuri /) și cu site-uri precum concursuri grafice (http: // Grapcomompetiții.Com / design grafic /) Pentru a găsi unul, vă simțiți calificat să depuneți lucrări la.
  • Câștigarea unei concurențe - sau chiar plasarea a doua sau a treia - arata grozav pe un CV și poate fi util pentru a obține mai multă muncă.În plus, vă va oferi încrederea de care aveți nevoie pentru a obține mai adânc în design grafic.
  • Imaginea intitulată Intrați în designul grafic Pasul 10
    4. Nu opriți crearea.Chiar dacă nu sunteți angajat în design grafic, ar trebui să utilizați timpul liber pentru a continua să vă exercitați talentul creativ și să vă dezvoltați abilitățile.Materialul mai de calitate pe care îl aveți sub centură, cu atât veți putea să vă împărtășiți cu potențialii angajatori atunci când mergeți la interviuri de angajare sau să căutați noi clienți.
  • Partea 4 din 4:
    Găsirea unui loc de muncă
    1. Image denumită intra în design grafic Pasul 11
    1. Caut de munca.Verificați site-urile de angajare ca Monster.com sau ziarul dvs. local pentru oportunități de angajare.De asemenea, puteți încerca să apelați la rece la o companie care vă interesează să lucrați.Puteți aplica fie pentru un loc de muncă, fie pentru un stagiu.
    • Un stagiu este o misiune temporară de lucru cu o companie sau o firmă de proiectare.Dacă aveți noroc, puteți obține un stagiu plătit.Dacă nu, s-ar putea să vă mulțumiți pentru un stagiu neplătit.Cu toate acestea, chiar stagiile neplătite pot oferi experiență valoroasă de lucru, conexiuni de rețea și deschideți ușile la oportunități mai bune în continuare pe drum.
    • Căutați anunțuri care respectă îndeaproape setul de competențe.
  • Imaginea intitulată Intrați în designul grafic Pasul 12
    2. Taiați-vă CV-ul la fiecare loc de muncă.Cu alte cuvinte, în cazul în care compania caută un designer grafic cu un set de calificări specifice sau o grămadă specifică de experiențe, ar trebui să fiți sigur că enumerați aceste experiențe și abilități pe care compania le pare foarte interesată în mod special.
  • De exemplu, dacă anunțul de angajare solicită un designer grafic cu o diplomă în design grafic și experiență în fotografie și aveți amândouă, asigurați-vă că accentuați acest lucru pe CV-ul dvs.
  • Verificați dublu CV-ul și trimiteți un portofoliu de cea mai bună lucrare.
  • Nu aveți nevoie să listați fiecare loc de muncă pe care l-ați avut vreodată în CV-ul dvs.Listează doar locuri de muncă pe care le-ați avut în ultimii cinci ani, plus orice alte poziții sau stagii de voluntariat pertinente în poziția pe care o aplicați.
  • Imagine intitulată Intrați în designul grafic Pasul 13
    3. Scrie o scrisoare de intenție.Scrisoarea dvs. de intenție ar trebui să dea mai multă profunzime informațiilor despre CV.De exemplu, dacă ați enumerat educația și alte locuri de muncă pe CV, explicați în scrisoarea de intenție exact ce cursuri ați luat și exact ceea ce au fost natura responsabilităților dvs. la celelalte locuri de muncă relevante.Limitați scrisoarea de intenție la o pagină, single-distanțată.
  • Imaginea intitulată Intrați în proiectarea grafică Pasul 14
    4. Aplicați pentru locuri de muncă.Trimiteți imediat CV-ul și portofoliul.Dacă compania acceptă aplicații numai până la prima din luna următoare, nu așteptați până la sfârșitul lunii curente pentru a vă trimite cererea.Dacă compania deține interviuri în timp ce primește aplicații, ați putea fi primul care a primit un interviu.Dacă impresionați, ați putea obține locul de muncă la fața locului.
  • Apelați sau vizitați compania pe care ați solicitat-o.Dacă este posibil, trimiteți cererea în persoană.De asemenea, puteți merge la firmă cu întrebări despre cererea dvs. înainte de ao trimite.De exemplu, dacă aplicația cere trei piese de lucru recente, ați putea întreba dacă este în regulă să includeți puțin mai mult de trei.Vizitarea sau apelarea departamentului de design grafic al companiei pe care doriți să-l aplicați va oferi personalului acolo o idee despre cine sunteți și vă ajuta să construiți relații cu liderii departamentului înainte de a vedea cererea dvs.
  • Chiar dacă nu aveți întrebări, este o idee bună să faceți un pretext pentru a vizita doar pentru a verifica condițiile în care ați putea lucra și oferiți personalului șansa de a vă întâlni.
  • După o săptămână, dați companiei un apel. Spuneți: "Bună, cer doar să urmărim cererea pe care am trimis-o săptămâna trecută.Mă întrebam dacă încă conduci interviuri pentru această funcție?Dacă da, aș vrea să programez unul."Dacă spun ei că nu mai intervievați pentru această poziție, reveniți la anunțurile de locuri de muncă și aplicați pentru un alt loc de muncă care vă interesează.
  • Imagine intitulată Intrați în proiectarea grafică Pasul 15
    5. Land A loc de munca.Unghii interviul prin faptul că a fost cinstit, personalizabil și inteligent.Rochie profesional - o cămașă de îmbrăcăminte și costum pentru bărbați și o rochie de gust sau blazer pentru femei.Alegeți tonuri de pământ mut, cum ar fi marina, maro, negru și verde închis.
  • Pregătiți și puneți întrebări ale angajatorului despre poziția.De exemplu, "Când aș începe?"" Ce departamente cu care aș lucra?", Și" cât de mult varietate implică poziția?"
  • După interviu, trimiteți o notă de mulțumire sau un e-mail către persoana sau persoanele pe care le-ați intervievat.Fiți specifici în mulțumirile dvs., citând anumite întrebări clarificate sau puncte de interes pe care le-ați învățat în timpul interviului.
  • Dacă încercați să vă angajați de o firmă de marketing, pregătiți-vă pentru o muncă grea.Fiți pregătiți să începeți în partea de jos și să vă deplasați în sus.
  • Odată ce obțineți o poziție sau o țară la un client, dați-i tot ce aveți.Puneți fiecare uncie de energie creativă pe care o aveți în fiecare loc de muncă pe care îl faceți, chiar dacă se pare că un loc minor.Aceasta va plăti în cele din urmă, sub formă de recunoaștere sau mai mulți clienți.
  • Nu renunta.Dacă nu obțineți imediat un loc de muncă, nu vă faceți griji.Dacă vă simțiți pasionați de designul grafic și aveți un temperament artistic, continuați să îl urmăriți chiar dacă este nevoie de mult timp pentru a obține un stagiu sau un loc de muncă.Puneți în multe aplicații, continuați să vă construiți portofoliul și să rămâneți în contact cu colegii dvs. în design grafic.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Mereu comunica cu clienții dvs. și aflați exact ceea ce caută.
  • În timp, încercați să vă dezvoltați propriul stil care vă îndepărtează de restul.
  • Continua sa inveti!Software-ul sau tehnicile noi fac de proiectare grafică un câmp în continuă evoluție.Luați clase suplimentare, dacă este necesar.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar