Cum să devii mecanic de mașini electrice

Mecanica electrică a mașinilor efectuează o gamă variată de sarcini care include serviciul auto, întreținerea și repararea automobilelor. Deși tipul de lucru este similar cu lucrările pe vehicule alimentate cu gaz sau motorină, tehnologia electrică a mașinilor este diferită, deoarece implică acumulatori de înaltă tensiune ca sursă primară pentru a genera energie la motor. Cei care lucrează în acest domeniu trebuie să aibă formare în lucrul cu tehnologia vehiculelor hibride, care cuprinde concepte care se concentrează asupra surselor alternative de energie. Pregătirea pentru a deveni un mecanic de mașini electrice include finalizarea unui program educațional la o școală profesională sau de comerț care include cursuri specializate.

Pași

  1. Imaginea intitulată devine un mecanic electric mecanic pas 1
1. Cercetați domeniul tehnologiei Hybrid Automotive pentru a afla mai multe despre industrie pentru a vedea dacă o poziție ca mecanic de mașină electrică este cariera potrivită pentru dvs. Dacă lucrați deja ca tehnician de automobile și doriți să vă specializați în vehicule electrice, luați în considerare formarea suplimentară pentru a avansa în postul dvs. actual.
  • Imaginea intitulată deveni un mecanic electric mecanic Etapa 2
    2. Evaluați-vă abilitățile actuale și nivelul educațional pentru a vă stabili punctele forte și punctele slabe. Lucrul cu tehnologia hibridă în industria automobilelor necesită o puternică aptitudini mecanice și raționamente pentru a diagnostica, service și a repara lucrările cu cele mai avansate componente pe vehicule electrice.
  • Imaginea intitulată deveni un mecanic electric mecanic pas 3
    3. Decideți ce tip de program educațional comercial sau profesional pe care doriți să îl înscrieți. Formarea pentru lucrul la vehiculele hibride și mașinile electrice este disponibilă la școli comerciale și tehnice, precum și la unele colegii comunitare.
  • Imaginea denumită devine un mecanic electric mecanic pas 4
    4. Check out mai multe site-uri web pentru programele de formare profesională care se concentrează pe tehnologia vehiculelor hibride și pe mașinile electrice. Citiți temeinic despre programele disponibile și solicitați să aveți informații suplimentare trimise.
  • Imaginea intitulată devine un mecanic electric mecanic pas 5
    5. Vizitați unele dintre campusurile școlare și organizați să vă întâlniți cu cei care oferă instrucțiuni privind tehnologia vehiculelor hibride și mașinile electrice. Vizita vă va ajuta să clarificați procesul și să alegeți cel mai bun program pentru nevoile dvs.
  • Imaginea intitulată devine un mecanic electric mecanic Etapa 6
    6. Determinați dacă obiectivele dvs. vor participa la un program de bază de 6 luni sau o formare mai formală, detaliată, care poate include certificarea. Achiziționarea certificării ASE (Automotive Service Excellence) vă va oferi o margine suplimentară atunci când aplicați pentru un loc de muncă.
  • Imaginea intitulată deveni un mecanic electric mecanic pas 7
    7. Luați în considerare posibilitatea de a lucra spre un grad asociat. Dacă o poziție de conducere sau deținerea propriului dvs. magazin de servicii și reparații este obiectivul dvs. eventual, atunci cursurile suplimentare într-un program de 2 ani care include abilități de afaceri este o alegere bună.
  • Imaginea intitulată deveni un mecanic electric mecanic pas 8
    8. Contemplați posibila opțiune a unui program de ucenicie sau de formare la locul de muncă. Există facilități de service auto și dealeri care pot oferi persoane interesate și entuziaști cu formare și educație plătită ca mecanic electric.
  • Imaginea intitulată devine un mecanic de mașină electric Etapa 9
    9. Confirmați alegerile dvs. pentru programele profesionale care vă interesează și solicitați oficial pentru admitere. În funcție de momentul în care aplicați și deschideți deschiderile pentru student, este posibil să doriți să luați în considerare aplicarea mai multor școli.
  • Imaginea intitulată devine un mecanic electric mecanic Etapa 10
    10. Contactați școala cu care veți participa la Aflați mai multe despre ajutorul financiar care poate fi disponibil. Multe școli comerciale și tehnice, precum și colegii comunitare oferă, de asemenea, burse.
  • Imaginea intitulată deveni un mecanic electric mecanic pas 11
    11. Luați în considerare obținerea de certificare suplimentară care poate fi solicitată de unii producători de automobile atunci când efectuează reparații și servicii de serviciu pe vehiculele lor. Participați la cursurile dvs. concentrându-vă pe tehnologia hibridă de automobile, să studiați, să vă dezvoltați abilitățile și aptitudinile și veți fi pregătiți în curând să deveniți mecanic electric de mașină.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar