Cum să devii designer de mașini

Un designer de mașini sau un designer de automobile, este responsabil pentru crearea de modele inovatoare care îmbunătățesc funcționalitatea și aspectul automobilelor. Majoritatea designerilor de automobile lucrează în echipe cu alți designeri sau ingineri. Designerul va face schițe de bază ale automobilului utilizând redactarea asistată de calculator (CAD) și va produce apoi imagini mai detaliate 3-D. Designerii de mașini pot face un salariu decent și pot combina abilitățile tehnice cu creativitate și inovare.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea educației necesare
  1. Imaginea intitulată deveni un designer de mașini Pasul 1
1. Obțineți mâini pe experiență care lucrează cu mașinile. Înainte de a obține educația formală în designul auto, ar trebui să începeți cu un interes real și pasiune în mașini. Dacă este posibil, petreceți timp într-un magazin de automobile sau la prima mână pe o mașină pentru a vedea cum sunt construite mașinile și modul în care funcționează pe un nivel mecanic.
  • De asemenea, trebuie să dezvoltați cunoștințe despre cele mai recente tendințe în proiectarea automobilelor și să fiți interesați să învățați mai multe despre inovații în proiectarea automobilelor.
  • Abilitățile puternice de desen și sculptură sunt, de asemenea, esențiale pentru a fi un designer de mașini de succes. Majoritatea angajatorilor caută persoane care posedă abilități creative și cunoștințe mecanice ale mașinilor, deoarece vor fi designeri bine rotunzi.
  • Imaginea intitulată deveni un designer de mașini Pasul 2
    2. Completați o diplomă de licență într-un program de design auto. O diplomă de licență este de obicei cerințele minime de educație pentru aplicarea posturilor de designer de mașini. Școlile tehnice care au relații strânse cu companiile de automobile și universitățile tradiționale cu programe de proiectare a automobilelor care sunt bine respectate în industrie sunt ambele opțiuni bune.
  • Deși o diplomă într-un design auto sau un program de inginerie auto este ideal, vă puteți califica pentru a fi un designer de mașini dacă aveți o diplomă de licență în design industrial sau inginerie industrială.
  • Adesea, angajatorii vor recruta absolvenții de la programele de proiectare a autovehiculelor pentru a lucra la companiile lor sau pentru a le plasa într-un stagiu. Astfel încât este important să alegeți cu atenție programul. Căutați programe de proiectare a automobilelor care sunt accesibile, bine respectate și oferă o varietate de cursuri necesare. De asemenea, puteți lua cursuri de începători în proiectarea automobilelor sau a transportului în timpul gradului dvs. de licență și apoi luați în considerare aplicarea unui program specializat sau a unui grad de proiectare a automobilelor.
  • Cele mai multe programe de proiectare a autovehiculelor oferă cursuri care se concentrează pe proiectarea autoturismelor și a altor vehicule rutiere, precum și funcțiile mecanice ale automobilelor și dinamicii vehiculelor. Veți lua, de asemenea, cursuri pe matematică, redactarea asistată de calculator (CAD) și modelarea modelului pentru a vă pregăti pentru industrie.
  • Imaginea intitulată deveni un designer de mașini Pasul 3
    3. Luați în considerare obținerea unui masterat dacă doriți un salariu mai mare. Unii designeri auto decid să urmărească o diplomă de masterat în probabilitatea de a se califica pentru o plătire mai mare. De asemenea, puteți lua în considerare obținerea unui masterat în ingineria automobilelor pentru a vă extinde cunoștințele și setul de competențe. Cu toate acestea, având o diplomă de masterat nu este în nici un caz o cerință pentru aplicarea pozițiilor de designer de automobile.
  • O diplomă de masterat în designul industrial sau ingineria industrială poate fi, de asemenea, o opțiune bună.
  • Imaginea intitulată deveni un designer de mașini Pasul 4
    4. Aplicați pentru stagii la firmele de proiectare. Mai degrabă decât capul de scufundare mai întâi în lumea competitivă de design auto, aplicați pentru stagii la firmele de design în ultimul an de școlarizare. Un stagiu vă va oferi posibilitatea de a lucra cu profesioniști cu experiență și de a vă construi portofoliul.
  • Țineți minte că majoritatea stagiilor sunt neplătite. Cu toate acestea, multe stagii pot duce la ocuparea forței de muncă la compania sau la un picior pe concurs dacă solicitați o poziție și compania este familiarizată cu munca dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Construirea portofoliului și a contactelor
    1. Imaginea intitulată deveni un designer de mașini Pasul 5
    1. Doamne de desene pentru diferite companii. Portofoliul dvs. ar trebui să vă prezinte creativitatea și inovația. Dar ar trebui să demonstreze, de asemenea, o conștientizare a tipurilor și stilurilor de design actuale utilizate de companiile majore de automobile. Profesioniștii profesioniști cu autovehicule sunt așteptați să inginerilor care se vor potrivi într-un portofoliu "corporativ" existent sau de design al unei companii. Alegeți mai multe nume mari în mașini, cum ar fi Ford, Toyota sau Volkswagen, și creați schițe pe baza desenelor existente ale mașinilor lor.
    • De exemplu, Ford folosește o temă numită Kinetic Design. Centrele de proiectare pe ideea unui obiect nemișcat care apare ca și cum se mișcă. Această temă influențează designul fiecărei mașini Ford, de la modele sportive, cum ar fi Focus St la Modele Famolate Familate, cum ar fi 4x4. Ca designer, trebuie să puteți lucra în această temă, în timp ce demonstrați încă creativitatea și inovația.
    • Portofoliul dvs. ar trebui să vă prezinte, de asemenea, abilitățile dvs. cu modelarea asistată de calculator și modelarea luturilor pentru a oferi angajatorilor un sentiment al setului de calificări.
  • Imaginea intitulată deveni un designer de mașini Pasul 6
    2. Faceți conexiuni în timpul stagiului dvs. Concentrați-vă pe a face o impresie în timpul stagiului dvs. solicitând sfaturi și îndrumări de la mentori și alți profesioniști. Construiți relații profesionale cu colegii dvs. și faceți o impresie bună asupra superiorilor din companie, finalizându-vă sarcinile și demonstrarea abilităților dvs. în timpul stagiului dvs.
  • La sfârșitul stagiului dvs., schimbul de cărți de vizită cu orice mentori sau colegi pe care îl considerați că ați legătură cu un nivel profesional. Aveți o discuție cu superiorul dvs. cu privire la posibilele oportunități de muncă în viitor și cum vă puteți dezvolta în continuare setul de calificare pentru a vă face un candidat de top pentru ocuparea forței de muncă la companie.
  • Imaginea intitulată deveni un designer de mașini Pasul 7
    3. Alăturați-vă unei organizații profesionale de proiectare a automobilelor. Mulți designeri de mașini care încep doar se vor alătura unei organizații profesionale pentru a obține un mâner mai bun asupra industriei. Aceste organizații vă pot ajuta să întâlniți alți designeri de mașini în domeniu, să discutați despre inovațiile actuale în designul mașinilor și rețeaua cu designeri mai experimentați.
  • Adresați-vă colegilor în programul dvs. auto dacă acestea fac parte din orice asociații profesionale de comerț sau caută organizații profesionale de proiectare automobile online. Începeți prin contactarea a două organizații comerciale majore în domeniu: Societatea Proiectanților Industriali din America și Organizația de Design Automotive.
  • Imaginea intitulată deveni un designer de mașini Pasul 8
    4. Rețea la Expoziții și conferințe de design auto. Acestea sunt mari oportunități de a întâlni designerii cheie din industrie, verificați cele mai recente inovații de proiectare și rețeaua cu potențial angajatori. Multe asociații comerciale vor organiza propriile conferințe anuale și pot avea legături cu expozițiile și convențiile comerciale mai mari.
  • Aduceți cărți de vizită la spectacole și conferințe pentru o rețea ușoară. Concentrați-vă pe să fiți personalizați și angajați atunci când întâlniți un potențial contact.
  • Partea 3 din 3:
    Aplicând pentru poziții
    1. Imaginea intitulată deveni un designer de mașini Pasul 9
    1. Căutați poziții la corporații multinaționale mari. Mulți designeri caută poziții la nivel de intrare la corporațiile stabilite, cum ar fi General Motors, Ford, Chrysler sau Honda. Beneficiul de a lucra pentru corporații mai mari este că puteți învăța dintr-o echipă de designeri cu experiență, vă puteți familiariza cu o anumită marcă și temă și probabil veți câștiga un venit stabil. În U.S., Salariile pot varia de la 43.000 dolari- $ 57.000.
  • Imaginea intitulată deveni un designer de mașini Pasul 10
    2. Luați în considerare aplicarea pentru o poziție la o companie de start-up. Ca designer, este posibil să fiți o potrivire bună la o companie de combustibil mai mică, de pornire. Deși este posibil să primiți un salariu mai mic decât o poziție la o mare corporație, veți ajunge la lucru pe modele alternative și abordări inovatoare pentru autoturismele alternative de combustibil.
  • Imaginea intitulată deveni un designer de mașini Pasul 11
    3. Fi pregătit să se deplaseze pentru muncă. Adesea, la absolvire, va trebui să fiți dispuși să mergeți acolo unde puteți găsi locul de muncă. Este posibil să trebuiască să mutați în străinătate sau în întreaga țară dacă apare o poziție care ar fi o potrivire bună.
  • Salariul mediu din Marea Britanie pentru designerii de mașini este de aproximativ 50.000 de lire sterline. Producătorii din Marea Britanie tind să dezvolte piețe de sport de nișă sau de prestigiu, în loc de mai mult.S. Pe baza vehiculelor "consumatoare". Deci, acest lucru înseamnă că puteți fi eligibil pentru o mai mare salariu de peste mări.
  • Comunitatea Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Dacă am 16 ani și vreau să învăț cum să fiu un designer de mașini, ce ar trebui să fac?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Obțineți unele consumabile de desen și învățați să atrageți în perspectivă. Ia-ți o lut și încercați mâna la crearea designului în 3D. Photoshop este bun, dacă aveți acces. Încercați să faceți unele lucrări pe mașini, astfel încât să obțineți o înțelegere a modului în care lucrează. Amintiți-vă că mașinile sunt despre formă și funcție. Vizionați videoclipuri și citiți articole realizate de designeri în industrie. Munca grea este cheia.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 8 copilul 198
    • Întrebare
      Aș dori să devin un designer de automobile. Cum devin calificat în schiță auto?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Practică, practică și mai multă practică. Pe măsură ce continuați să practici, desenul va deveni a doua natură și vă puteți concentra într-adevăr pe aspectul pe care doriți să-l aduceți.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 12helpful 120
    • Întrebare
      Ce fel de mașină este un început bun?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Un Maruti 800 este un început bun, deoarece este ieftin și este ușor de înțeles structura sa.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este utilă 17Alpful 101
    Vedeți mai multe răspunsuri

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar