Cum să devii un terapeut de artă pentru copii

Terapia de artă oferă un tratament eficient și o priză creativă pentru copiii afectați de provocări sociale, emoționale sau de învățare. Un terapeut de artă poate ajuta copiii să se exprime prin diferite forme de artă și să-și îmbunătățească funcționarea, încrederea și simțul bunăstării. Pentru a deveni un terapeut de artă pentru copii, va trebui să obțineți o diplomă de masterat, să obțineți experiență clinică supravegheată, să treceți un examen de bord și să solicitați licențiere prin intermediul statului dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea unei educații
  1. Imaginea intitulată deveni un terapeut de artă pentru copii Pasul 1
1. Câștigă diploma de licență. Veți avea nevoie de o diplomă de licență pentru a vă înscrie într-un program de master terapie de artă. O fundație în psihologie este benefică, deoarece cursurile vor fi probabil o parte din condițiile preliminare la nivel de absolvent. De asemenea, puteți explora artele de studio ca un curs de studiu pentru a vă pregăti.
  • Luați cursuri în desen, pictură și sculptură, astfel încât să vă familiarizați cu toate aceste medii.
  • Alte cursuri bune de luat sunt dezvoltarea umană, studiile de familie sau psihologia dezvoltării.
  • Imaginea intitulată deveni un terapeut de artă pentru copii Pasul 2
    2. Înscrieți-vă într-un program de masterat. Selectați un program de terapie de artă care este acreditat. Asociația Americană de Terapie (Aata) oferă aceste informații, care este căutat de stat. Fiecare dintre ele va consta, de obicei, în doi ani de educație cu normă întreagă, egalând aproximativ 60 de credite de semestru.
  • Dacă sunteți în afara U.S., se referă la organizarea din țara dvs. care oferă acreditare programelor de absolvire pentru a găsi cea mai bună una lângă dvs.
  • De asemenea, puteți obține diploma de masterat în consiliere cu accent pe terapia de artă. Un grad de consiliere vă poate permite flexibilitatea de a lucra în câmpuri de sănătate mintală mai tradiționale, încorporează terapia de artă în practica dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un terapeut de artă pentru copii Pasul 3
    3. Concentrați-vă pe terapia de artă pentru copii. Concentrați-vă studiile privind terapia de artă pentru copii pentru a vă pregăti pentru munca profesională mai târziu. Dacă programul dvs. nu are o specializare a copiilor, vă puteți concentra în continuare electives, proiecte speciale, lucrări de cercetare și stagiu la terapia de artă pentru copii.
  • Încă veți aborda sănătatea mentală, emoțională și socială prin lentila psihoterapiei și terapia de vorbire. Arta este un instrument pe care îl puteți utiliza atunci când limba verbală este limitată și / sau insuficientă.
  • Imaginea intitulată deveni un terapeut de artă pentru copii Pasul 4
    4. Completați un practic și stagiu. În plus față de restul curriculumului, vi se va cere să finalizați un număr setat de ore de practică de terapie de artă supravegheată. Numărul de ore variază în funcție de locul în care locuiți.
  • Vorbiți cu profesorii sau cu consilierul dvs. academic pentru găsirea locațiilor pentru practicumul dvs. și stagiul dvs. Ei vor cunoaște probabil locuri unde studenții au avut succes în trecut.
  • Partea 2 din 3:
    Noțiuni de bază înregistrate și certificate
    1. Imaginea intitulată deveni un terapeut de artă pentru copii Pasul 5
    1. Aplicați pentru a deveni un terapeut de artă înregistrat (ATR). Odată ce ați câștigat diploma de masterat și ați terminat stagiul dvs., puteți solicita înregistrarea prin intermediul Consiliului de acreditare a terapiei de artă (ATCB). A deveni A ATR vă va face eligibil pentru mai multe oportunități de angajare în domeniu.
    • Vizitați site-ul ATCB pentru instrucțiuni privind tipărirea și trimiterea cererii.
  • Imagine intitulată deveni un terapeut de artă pentru copii Pasul 6
    2. Trimiteți trei scrisori de recomandare. Adresați-i foștilor profesori, supraveghetorilor practicului sau supraveghetorilor de stagiu să scrie scrisori de recomandare pentru aplicația ATR. Cel puțin una dintre litere ar trebui să vină de la cineva care este un terapeut actual de artă înregistrat.
  • Imaginea intitulată deveni un terapeut de artă pentru copii Pasul 7
    3. Ia examenul ATR-BC. Aceasta este o examinare voluntară că, dacă treceți, vă va arăta că sunteți certificat de către ATCB și aveți cel mai înalt nivel de acreditări. Testul de hârtie și creion este oferit o dată pe an în noiembrie în apropierea site-ului Conferință Aata și trebuie să aplicați în septembrie.
  • Versiunea online a testului este oferită de patru ori pe an la sute de centre de testare desemnate. Această versiune este mai scumpă - este de 450 de dolari, mai degrabă decât 260 de dolari pentru testul de hârtie și creion.
  • Vizitați site-ul web al ATCB pentru a aplica și a accesa materialele de pregătire pentru testare.
  • Partea 3 din 3:
    Găsirea unui loc de muncă
    1. Imagine intitulată deveni un terapeut de artă pentru copii Pasul 8
    1. Aplicați unde ați interdicat. Mulți oameni caută locuri de muncă la afacerea sau clinica în care și-au terminat stagiul. Ajungeți la oricine ați lucrat pentru a vedea dacă au sau știu despre orice deschideri. Chiar dacă nu, ei vă vor păstra adesea în minte, deoarece ei deja cunosc acreditările și etica muncii.
  • Imagine intitulată deveni un terapeut de artă pentru copii Pasul 9
    2. Consultați rețeaua dvs. academică. Întrebați foștii profesori și consilieri academici dacă știu despre orice deschideri de locuri de muncă. Unele colegii oferă servicii de plasare pentru absolvenți, deci vizitați Centrul de carieră al colegiului dvs. pentru a vedea ce tipuri de servicii pe care le oferă.
  • Imaginea intitulată deveni un terapeut de artă pentru copii Pasul 10
    3. Aplicați la locurile de muncă postate online. Căutați postări de locuri de muncă pe site-uri ca într-adevăr, CareerBuilder sau LinkedIn. Sau căutați mai multe panouri de muncă mai specializate, cum ar fi psihologiaJobs.COM. De asemenea, puteți să răsfoiți pagina postărilor de locuri de muncă a site-ului AATA și puteți filtra rezultatele după locație.
  • Imaginea intitulată deveni un terapeut de artă pentru copii Pasul 11
    4. Începeți propria practică. Configurați un spațiu cu grijă proiectat, menținerea supravegherii clinice (fie individual, fie într-un grup) și începeți să vedeți clienți! Obțineți cuvântul pe social media, vă alăturați panourilor de asigurare, Creați un site web profesional, și să vă înscrieți pentru a obține listate pe un serviciu online, cum ar fi psihologia astăzi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar