Cum să devii florarist

Dacă doriți să vă combinați dragostea de flori, artă și oameni, devenind o florarie poate fi o opțiune excelentă pentru dvs. Ca designer floral, veți crea aranjamente pentru multe evenimente diferite și veți interacționa cu toate tipurile de persoane. Există multe căi pentru a deveni florarist. Indiferent de ce calea pe care o alegeți, cu atât mai multe lucruri pe care le obțineți, cu atât veți fi mai bine.

Pași

Metoda 1 din 3:
Instruirea pentru a deveni florar
  1. Imaginea intitulată deveni o floristă 1
1. Absolvent de liceu. Majoritatea florarilor au o diplomă de liceu sau o GED. Luați cursuri care vă vor pregăti să lucrați ca florar, cum ar fi biologia, botanică, artă și orice cursuri de design oferite la școala dvs. Un curs de fotografie vă va ajuta să vă dezvoltați capacitatea de a vedea forme, formulare și modele, destul de utile pentru un designer floral.Citiți, de asemenea, cât mai multe cărți și bloguri, cum puteți despre flori, plante și grădinărit.
  • Imaginea intitulată deveni o floristă 2
    2. Obțineți o pregătire formală.Deși nu este întotdeauna necesar, este din ce în ce mai dificil de intrat și de a fi competitiv în acest domeniu fără un fel de formare formalizată. Învățământul postliceal vă poate oferi abilitățile de care aveți nevoie pentru a deveni florar.Școlile de flori private, școlile profesionale și colegii comunitare oferă certificate și / sau diplome.Formarea dvs. va acoperi subiecte precum horticultura, frunzișul în aer liber, designul floral interior, întreținerea de seră, designul de nuntă, decorarea, abilitățile de afaceri, planificarea evenimentelor și îngrijirea culturilor.
  • Căutați programe care sunt aprobate de Institutul American de Designeri Florali (AIFD) sau licențiat de stat.
  • Verificați cu școala pentru a vedea dacă vă vor oferi flori, containere și consumabile în timp ce sunteți înscris în program. Asigurați-vă că puteți lua acasă fiecare design floral pe care îl faceți în program pentru a fi asigurați că obțineți cea mai bună valoare.
  • O diplomă de patru ani în horticultură, floricultură sau design floral este o opțiune, de asemenea.
  • Imaginea intitulată deveni o floristă 3
    3. Obțineți experiență practică. Indiferent dacă primiți formare formală sau nu, colaborarea cu un florar experimentat este una dintre cele mai bune modalități de a vă dezvolta abilitățile. Acest lucru vă va oferi, de asemenea, posibilitatea de a vedea cum ar fi să lucrați ca florar real. Mulți florari încep prin a lucra ca casier sau persoană de livrare la un magazin de floriști. Căutați oportunități la magazinele de bacanie, magazinele de marfă generală și magazinele de flori.
  • Ia în considerare, de asemenea, o ucenicie formală. Acest lucru oferă experiență practică fără costul școlii.
  • Aflați cât de mult puteți în timp ce lucrați sub altcineva. Acordați atenție tehnicilor de creare a aranjamentelor, precum și serviciului clienți și partea de afaceri.
  • Apelați sau vizitați un magazin de floriști locale și spuneți-i că sunteți interesat să deveniți florar. Este posibil să existe o oportunitate pentru tine de a lucra cu normă întreagă, part-time sau voluntar.
  • Imaginea intitulată deveni o floristină Pasul 4
    4. Deveniți un designer floral certificat. Institutul American de Designeri Floral oferă un certificat de designer de designer floral.O certificare nu este necesară, dar va demonstra că sunteți serios în legătură cu ambarcațiunile dvs. și aveți un anumit nivel de competență. Certificarea necesită un test online și o evaluare a designului hands-on.
  • Veți înscrie mai bine la examen dacă aveți o educație formală de floriști.
  • A fi certificat vă va ajuta, de asemenea, să ieșiți în evidență atunci când căutați un loc de muncă.
  • Metoda 2 din 3:
    Obtinerea unei slujbe
    1. Imaginea intitulată deveni o floristină Pasul 5
    1. Pregătiți-vă portofoliul. Luați imagini de calitate ale oricăror aranjamente pe care le faceți și le compilați într-un portofoliu profesionist. Portofoliul dvs. poate fi împărțit cu potențial angajatori și clienți. Evidențiați-vă cea mai bună lucrare și arătați întreaga gamă a abilităților dvs. (e.G. Buchete, tribute funerare, centre, modele de nunta etc.).
    • Organizați-vă portofoliul în secțiuni (e.G. Nunți, înmormântări, dușuri de mireasă etc.).
    • Fiecare imagine ar trebui să includă o descriere a aranjamentului și prețul aranjamentului.
  • Imaginea intitulată devine un florist Pasul 6
    2. Piața abilităților tale. Dacă intenționați să depuneți sau să fiți independenți, este important să vă comercializați abilitățile de design floral. Configurați un site web pentru a vă prezenta munca și pentru a vă promova utilizând social media.Adresați-vă prietenilor sau membrilor familiei dacă au nevoie de flori pentru un eveniment special.Dați aranjamente mici ca daruri către alte persoane în loc să cumpărați cadouri.
  • Dacă oamenii vă plac munca, veți începe să obțineți clienți prin cuvânt-de-gură.
  • Imaginea intitulată deveni o floristină Pasul 7
    3. Contactați potențialii angajatori. Dacă doriți să lucrați pentru altcineva, contactați magazinul sau magazinul unde vă interesează lucrul.Dacă este o companie mare care utilizează florarii, verificați site-ul pentru deschiderile de locuri de muncă și aplicați online.Mulți lucrări de floriști sunt găsite prin cuvânt de gură, astfel încât este mai bine să sunați la magazin sau să vizitați în persoană.
  • Imaginea intitulată devine un florist pas 8
    4. Alăturați-vă unei asociații profesionale. În plus față de AIFD, multe state au o asociație florantă. Vizitați site-ul statului dvs. sau site-ul AIFD pentru a găsi oportunități de angajare.Este posibil să trebuiască să vă alăturați asociației pentru a accesa bordul de angajare. Dacă ați primit educație formală, permiteți profesorilor dvs. și foștilor colegi să știe că sunteți în căutarea unui loc de muncă în domeniu. Ei pot ști despre unele oportunități.
  • Aceste site-uri web au, de asemenea, o listă de floriști care sunt membri ai Asociației. Puteți contacta acești florari despre ocuparea forței de muncă.
  • Imaginea intitulată devine un pas de floriști 9
    5. Pregătiți-vă pentru interviul dvs. Purtați îmbrăcăminte de afaceri casual la interviul dvs. și aduceți portofoliul dvs. Demonstrați-vă cunoștințele despre industria florală și florile.Faceți contactați ochii și comunicați bine în timpul interviului, deoarece abilitățile serviciului clienți sunt foarte importante pentru un florar.
  • Afacerea casual îmbrăcăminte pentru femei include cămăși personalizate, pulovere, pantaloni, fuste și rochii care nu sunt prea strânse.Fuste și rochii ar trebui să fie lungimea genunchiului sau mai mult.Scindarea nu ar trebui să fie vizibilă. Purtați pantofi conservatori de picior închis, care sunt negri, maro, marine sau taupe.
  • Afacerea casuală pentru bărbați include panouri frumoase sau khakis și un buton cu mâneci lungi în jos.Purtați și pantofi de îmbrăcăminte din piele.
  • Este posibil să fie posibil să nu creați sau să puneți împreună un aranjament ca parte a interviului dvs.Dacă trebuie să proiectați, întrebați dacă aveți nevoie să vă aduceți propriile unelte.
  • Metoda 3 din 3:
    Dezvoltarea stilului dvs
    1. Imaginea intitulată deveni o floristină Pasul 10
    1. Căutați inspirație. Industria florală evoluează întotdeauna, cum ar fi lumea de modă și artă. Ar trebui să căutați în mod constant inspirație în cărți, reviste și viața de zi cu zi. Utilizați inspirația pentru a informa desenele pe care le creați. Păstrați un notebook de inspirații pentru modelele dvs. pentru a vă ajuta să urmăriți ideile noi.
    • Inspirația poate veni de oriunde.O plimbare în parc, arhitectura unei clădiri sau o pictură ar putea inspira următorul aranjament.
  • Imaginea intitulată deveni o floristină Pasul 11
    2. Practicați cât de mult puteți. Petreceți-vă timpul liber proiectarea și crearea de noi aranjamente. Păstrați un schiță de proiecte pe care intenționați să le creați.Includeți materialele și tehnicile pe care doriți să le utilizați pentru a crea și designul.Acest lucru vă va ajuta să vă construiți încrederea și vă va ajuta să învățați noi tehnici.
  • Imaginea intitulată deveni un florist Pasul 12
    3. Cultivați-vă propriul stil. Designul floral este un câmp creativ. Clienții se bazează pe florarii pentru a recomanda diferite modele, aranja afișează și își execută viziunea. Având propriul punct de vedere vă va face o parte.La ce culori sunteți atrași? Preferați paring flori neașteptate împreună?Îți plac aranjamentele delicate? Aranjamente monocromatice?
  • Imaginea intitulată deveni o floristină Pasul 13
    4. Împrumutați din diferite stiluri. Pe măsură ce studiați designul floral (pe cont propriu sau prin formare formală), veți descoperi că există tehnici fundationale pe care toate florarii le învață.Cu toate acestea, prin combinarea și îmbinarea diferitelor stiluri, puteți veni cu ceva care este al tău. Uita-te la desenele create de alți florari și să identifice elementele pe care le doriți.Gândiți-vă la modalități prin care puteți combina acele elemente diferite în ceva care reflectă personalitatea dvs.Nu vă fie frică să încercați ceva neobișnuit sau în afara casetei.
  • Jucați cu diferite texturi, forme și materiale.
  • sfaturi

    Unele școli vor oferi planuri de plată pentru taxe, mai degrabă decât necesită plata în avans.
  • Networkingul este foarte important, vizitați florarii și încercați să faceți prieteni cu oamenii. O mulțime de locuri de muncă florar nu sunt anunțate și adesea merg la prieteni sau prin cuvânt de gură.
  • Lucrul ca florar nu este la fel de plin de farmec, deoarece se pare, există o mulțime de curățenie, servicii pentru clienți, ore lungi, salarii obișnuite și muncă grea. Considerați serios acest lucru înainte de înscriere.
  • Fiți pregătiți să lucrați ore lungi în jurul sărbătorilor.Este un timp foarte ocupat pentru florarii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar