Cum să devii un designer grafic

Dacă vă aflați visele de zi cu privire la modelele sau crearea de modele în timpul liber, atunci o carieră în design grafic poate fi pentru dvs. Vă puteți instrui în design grafic sau puteți obține o educație formală. Voluntar serviciile dvs. la o caritate locală sau solicitați un stagiu pentru a obține experiența de lucru necesară. Asigurați-vă că ați creat un portofoliu care vă arată cea mai bună lucrare. Apoi trimiteți portofoliul dvs. la agențiile de marketing și anunțuri locale pentru a obține un loc de muncă.

Pași

Partea 1 din 4:
Instruire pentru a deveni un designer grafic
  1. Imaginea intitulată deveni un designer grafic Pasul 1
1. Luați cât mai multe clase de artă și de calculator în școală, după cum puteți. Luați clase de desen, pictură, fotografie și tipărire în liceu. De asemenea, luați cursuri de calculator cum ar fi grafica computerizată, designul web și clasele de programare a limbii. Aceste clase vă vor oferi o fundație puternică pentru a începe cariera de design grafică.
  • Imaginea intitulată deveni un designer grafic Pasul 2
    2. Studiați designul grafic pe cont propriu. Tip "Curs de design grafic Syllabus" În motorul de căutare de pe Internet. Descărcați două la trei programe de profesori de colegiu sau universitar. Examinați obiectivele de învățare a studenților și manualele utilizate pentru atingerea acestor obiective. Alegeți și achiziționați manualele pe care doriți să le utilizați. Anulați o oră în fiecare zi pentru a citi și a lua note.
  • Pentru a afla abilitățile de calculator necesare pentru a deveni un designer grafic, vizionați tutoriale online pe YouTube, Hack Design, Tuts + Ghiduri de design și ilustrare și alte site-uri web.
  • În timp ce această abordare de a deveni un designer grafic este eficientă din punct de vedere al costurilor, având un grad sau un certificat vă poate oferi un avantaj atunci când solicitați locurile de muncă.
  • Imaginea intitulată deveni un designer grafic Pasul 3
    3. Luați un curs introductiv la un colegiu comunitar local. Vizitați colegiul local comunitar și întrebați despre cursurile de design grafic pe care le oferă. Colegiul vă va oferi o listă a cursurilor, precum și prețurile pentru cursuri. De asemenea, puteți lua cursuri introductive online.
  • A se vedea dacă colegiul oferă certificate de formare pentru designerii grafici.
  • Un curs introductiv vă va oferi o înțelegere de bază a teoriei și a elementelor de design, cum ar fi culoarea, aspectul și tipografia.
  • Imaginea intitulată deveni un designer grafic Pasul 4
    4. Obțineți o diplomă de asociație în design grafic. Puteți obține o diplomă asociată de la un colegiu comunitar local. Prin obținerea unui aspect asociat, veți putea să vă dezvoltați și să vă perfecționați abilitățile de design grafic. Diplomele asociate se concentrează în mod obișnuit pe utilizarea software-ului de design grafic, cum ar fi Adobe Illustrator și Adobe Photoshop.
  • Știind cum să utilizați aceste programe este importantă deoarece o mare parte din designul grafic se face digital.
  • Un grad asociat durează de obicei doi ani pentru a finaliza.
  • Imaginea intitulată deveni un designer grafic Pasul 5
    5. Obțineți o licență de artă în designul grafic. O diplomă de licență durează de obicei patru ani pentru a finaliza. De-a lungul programului, veți afla toate abilitățile și informațiile necesare pentru a fi un designer grafic de succes. Veți putea, de asemenea, să vă puteți specializa abilitățile dacă obțineți o diplomă de licență.
  • Domeniile de specializare în designul grafic includ tipografia, designul de cărți, designul web, designul logo-ului, branding-ul și publicitatea, ambalarea produselor, publicarea desktop, imprimarea sau producția web și designul experienței utilizatorului.
  • Având o diplomă de licență vă va oferi un avantaj față de alți candidați atunci când solicitați locuri de muncă.
  • Imaginea intitulată deveni un designer grafic Pasul 6
    6. Luați clase suplimentare de desen, scriere și afaceri. Abilitatea de a desena și de a scrie sunt abilități utile pentru orice designer grafic. În plus, învățați cum să vă comercializați abilitățile ca designer grafic prin luarea unei clase de comunicare sau de marketing. Dacă intenționați să fiți un designer grafic independent, luați și câteva clase de afaceri antreprenoriale, de asemenea. Luați aceste clase ca parte a gradului asociat sau a licenței dvs.
  • De asemenea, puteți lua aceste clase pe o bază de curs la un colegiu comunitar.
  • Partea 2 din 4:
    Obținerea experienței de lucru
    1. Imaginea intitulată Deveniți un designer grafic Pasul 7
    1. Voluntar serviciile dvs. la o caritate locală sau non-profit. Voluntariatul pentru a edita sau a crea logo-uri, bannere, imprimări și alte materiale grafice pentru organizarea de caritate este o modalitate excelentă de a obține o experiență în lumea reală în timp ce vă aflați în liceu sau colegiu. Contactați organizațiile de caritate și non-profit din zona dvs. A se vedea dacă ar dori să-și actualizeze sigla sau dacă au nevoie de alte lucrări de proiectare.
    • Voluntar serviciile dvs. odată ce sunteți familiarizați cu Adobe Illustrator și Photoshop.
  • Imaginea intitulată deveni un designer grafic Pasul 8
    2. Aplicați pentru un stagiu în timp ce în liceu sau colegiu. Utilizați Internetul pentru a căuta AD sau agenții de marketing. Uită-te în agențiile locale, precum și agenții de nume mari. Apelați sau trimiteți un e-mail pentru a vedea dacă oferă stagii. Dacă o fac, asigurați-vă că întrebați despre calificări. Aplicați atât stagiile plătite, cât și cele neremunerate pe care le calificați.
  • De exemplu, "Buna dimineata. Aș dori să știu dacă compania dvs. oferă stagii în design grafic. Dacă da, aș vrea să mă aplice. Vă rog să-mi spuneți cine ar trebui să-mi transmit CV-ul. Mulțumesc."
  • Imaginea intitulată deveni un designer grafic Pasul 9
    3. Alăturați-vă unei comunități de design grafică locală. Căutați comunități de design grafic online sau la un colegiu sau universitate locală. Odată ce vă alăturați, începeți rețele cu membrii săi. Lăsați membrii să știe că sunteți în căutarea de lucru pentru a vă extinde portofoliul. Cineva poate să vă poată lua legătura cu un recrutor.
  • Să fie conștienți de faptul că unele comunități pot solicita membrilor lor să plătească taxe.
  • Imaginea intitulată deveni un designer grafic Pasul 10
    4. Spuneți prietenilor și membrilor familiei că sunteți în căutarea unui loc de muncă. Lăsați-i să știe că căutați un stagiu sau o poziție de intrare. Trimiteți-le o copie a CV-ului dvs. și a unui link către contul dvs. de portofoliu sau social media. În acest fel, ei vor putea să vă adreseze cu ușurință informațiile dvs. potențialilor angajatori.
  • De asemenea, lăsați colegii de clasă și contactele media sociale să știe că sunteți în căutarea de oportunități de extindere a portofoliului dvs.
  • Partea 3 din 4:
    Crearea unui portofoliu
    1. Imaginea intitulată deveni un designer grafic Pasul 11
    1. Alegeți cele mai bune lucruri de lucru. Evitați includerea tot ceea ce ați creat vreodată. În schimb, alegeți piesele cu care sunteți cel mai mândru. Aceste piese ar trebui să demonstreze abilitățile dvs. și să vă prezinte încrederea în munca voastră.
    • Includeți lucrări de auto-inițiat, precum și munca pe care ați făcut-o pentru clienți specifici.
  • Imaginea intitulată deveni un designer grafic Pasul 12
    2. Includeți o varietate de exemple. Alegeți piesele care prezintă gama dvs. de abilități. Includeți bucăți care prezintă tipografia, designul web și abilitățile de proiectare a logo-ului, de exemplu.
  • Alegeți piesele care demonstrează că ați lucrat și pentru o varietate de clienți.
  • Imaginea intitulată deveni un designer grafic Pasul 13
    3. Contextualizați-vă munca. Pentru fiecare lucrare, scrieți unul la două paragrafe care explică obiectivele clientului și modul în care proiectul dvs. a îndeplinit aceste obiective. Vorbește despre inspirația dvs. pentru design și procesul dvs. creativ. În plus, asigurați-vă că includeți informații despre succesul designului dvs. Introduceți informațiile într-un document Word.
  • De exemplu, menționați că clientul a fost mulțumit de munca dvs. și a contractat să faceți mai mult sau să discutați despre modul în care proiectul dvs. a crescut activitatea de vânzări pentru clientul dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un designer grafic Pasul 14
    4. Listează orice abilități suplimentare de lucru. Creați o pagină de CV în portofoliul dvs. Afișarea abilităților dvs., precum și experiența dvs. de lucru relevantă. Aceasta ar putea fi prima sau ultima pagină din portofoliul dvs., în funcție de modul în care îl organizați. Asigurați-vă că ați observat capacitatea dvs. de a respecta termenele limită, să comunicați eficient, să lucrați cu membrii echipei și alte abilități importante de locuri de muncă.
  • Asigurați-vă că ați enumerați și certificatele pe care le aveți și pe această pagină.
  • Imaginea intitulată deveni un designer grafic Pasul 15
    5
    Creați un site web pentru munca ta. Utilizați un portofoliu găzduit sau un site de afaceri găzduit, cum ar fi CarbonDade, Dunked, WordPress, Weebly, SquareSpace sau Portofoliu pentru a crea un site web pentru munca dvs. Alternativ, utilizați un site web gazduit. Dacă începeți, utilizați un site găzduit de portofoliu pentru a vă construi site-ul web. În acest fel, nu trebuie să vă ocupați de construirea site-ului dvs. de la sol.
  • Un site web care prezintă cea mai bună lucrare este o modalitate excelentă de a vă face să navigați simplu și să vă angajați.
  • Partea 4 din 4:
    Lucrul ca designer grafic
    1. Imaginea intitulată Deveniți un designer grafic Pasul 16
    1. Promovați-vă munca prin comunitățile online. Înscrieți-vă pentru a fi membru al unei comunități de design online. Creați un profil și publicați cele mai bune lucrări pe site. Aceasta este o modalitate excelentă de a primi feedback și de a îmbunătăți munca dvs.
    • Exemple de comunități on-line bine cunoscute sunt deviantART, și dribble.
  • Imaginea intitulată Deveniți un designer grafic Pasul 17
    2
    Faceți o muncă independentă. Dacă doriți să fiți liberi, fiți pregătiți să găsiți propria muncă. Trimiteți portofoliul dvs. la agențiile de marketing și anunțuri locale care lucrează cu Freelancers. Asigurați-vă că urmăriți-vă cu clienții dvs. dacă nu vă auziți de la ei pentru mai mult de o săptămână.
  • Ca freelancer, va trebui să vă puteți face propriul dvs. de marketing, facturare și contabilitate în plus față de a fi un designer grafic.
  • Imaginea intitulată deveni un designer grafic Pasul 18
    3. Utilizați instituțiile media sociale pentru a găsi clienți noi. Creați un cont Instagram sau Facebook specific pentru munca dvs. Publicați cele mai bune piese de lucru pe aceste site-uri. De asemenea, postați un link către site-ul dvs., astfel încât clienții să poată vizualiza rapid portofoliul și pot fi reluați dacă sunt interesați de serviciile dvs.
  • Începeți prin adăugarea prietenilor, a membrilor familiei, a colegilor și a colegilor. Încurajați-i să vă împărtășească munca cu urmașii lor.
  • Imaginea intitulată deveni un designer grafic Pasul 19
    4. Lucrați pentru o firmă de proiectare. Răsfoiți site-urile de firme de design grafic sau utilizați site-uri de căutare de locuri de muncă precum LinkedIn sau într-adevăr pentru a găsi deschideri. Alegeți locuri de muncă la nivel de intrare pe care le calificați. Căutați locuri de muncă asistent sau pentru locuri de muncă unde veți face parte dintr-o echipă. Trimiteți portofoliul dvs. online sau personal pentru poziții pe care le calificați pentru.
  • De obicei aveți nevoie de 1 până la 2 ani de experiență și cunoaștere a abilităților de proiectare grafică de bază pentru a vă califica pentru pozițiile la nivel de intrare.
  • Imaginea intitulată deveni un designer grafic Pasul 20
    5. Avans într-o poziție superioară la firmă. Pe măsură ce lucrați la firmă, asigurați-vă că vă îmbunătățiți abilitățile tehnice. Cu toate acestea, pe măsură ce vă îmbunătățiți abilitățile tehnice, lucrați la abilitățile dvs. de conducere, precum și capacitatea dvs. de a face lucrurile. Luați o muncă suplimentară, mentor alții, voluntari să conducă proiecte și să îndeplinească termenele importante.
  • Acestea sunt modalități excelente de a fi recunoscuți ca un muncitor greu care este capabil de mai multe responsabilități
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar