Cum să deveniți un animator de calculator

Ca animator de calculator, veți folosi computerele pentru a construi cifre animate 3D care ajută la a spune o poveste sau pentru a vinde un produs. Puteți lucra în designul jocurilor video, design grafic și producția de filme. Această carieră oferă o mulțime de libertate creativă și provocări creative, dar este, de asemenea, parte dintr-o industrie în evoluție rapidă, astfel încât va trebui să țineți pasul cu cele mai recente evoluții tehnologice și software-ul. De asemenea, va trebui să fiți dispuși să lucrați în termenuri limită și să produceți conținut creativ pe baza nevoilor clienților dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea educației și experienței necesare
  1. Imaginea intitulată Deveniți un animator Pasul 7
1. Concentrați-vă pe clasele de desen, scriere și știință în liceu. Ca animator de calculator, va trebui să aveți abilități puternice de artă vizuală, cum ar fi desenul, sculptura și designul. Concentrați-vă pe aceste abilități în clasele dvs. de artă din liceu și încercați să vă scufundați în istoria artei prin cărți, filme și vizite la muzeul dvs. local. De asemenea, trebuie să încercați să luați cursuri în redactarea asistată de calculator (CAD) dacă sunt oferite la liceul sau cercetarea CAD online.
  • De asemenea, va fi util să se facă bine înregistrat în scrierea creativă și povestirea, ca un element mare al rolului unui animator de calculator, aduce povestiri la viață. Luați o dramă sau o clasă în teatru, precum și o clasă de scriere pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile creative.
  • O bună înțelegere a domeniilor științifice precum fizica și o înțelegere puternică a matematicii vă va ajuta să deveniți un animator mai bun.
  • Imaginea intitulată Deveniți un animator Pasul 5
    2. Câștigați o diplomă de licență în animația informatică. Majoritatea angajatorilor solicită solicitanților să aibă o licență de artă în animație de la o universitate sau un colegiu acreditat. Veți învăța abilitățile necesare în arta digitală, desen și storyboarding, precum și software-ul de calculator necesar pentru a fi un animator de calculator calificat.
  • Puteți decide să vă specializați într-o anumită zonă de animație a computerului, cum ar fi designul jocului. V-ați urmări apoi licențele de știință în proiectarea și dezvoltarea jocului. Acest program de gradul vă va ajuta să obțineți abilitățile necesare pentru a proiecta jocuri video și simulări de antrenament.
  • Țineți minte că unii animatori de computer sunt auto-învățați și învățați abilitățile lor de la mentori care lucrează în domeniu. Cu toate acestea, chiar animatorii auto-învățați vor lua cursuri de animație sau de artă pentru a-și dezvolta în continuare abilitățile și pentru a le face mai angajabile.
  • Imaginea intitulată deveni un animal de animator 6
    3. Aflați pachetele software care sunt utilizate în mod obișnuit în animația computerului. Multe programe la nivel de licență în animație pe calculator vă vor permite să vă dezvoltați abilitățile software și vă vor oferi un nivel de bază de înțelegere a mai multor programe de calculator diferite. Există mai multe pachete software utilizate în mod obișnuit în industria de animație a calculatorului care pot fi utile pentru a învăța, inclusiv:
  • Flash
  • Maya
  • Studio 3D Max
  • Lightwave 3D
  • Dupa efecte
  • Photoshop
  • Ilustrator
  • Corel Draw
  • De asemenea, este posibil să aveți nevoie să învățați pachetele software la locul de muncă care sunt specifice angajatorului dvs. sau pentru rolul dvs. Ar trebui să fiți deschis pentru a învăța un nou software și puteți să vă adaptați la cerințele software-ului în schimbare ale animației computerului.
  • Imaginea intitulată deveni un animator Pasul 2
    4. Faceți un stagiu la un studio de animație. Unele programe de licență în animația computerului au o componentă de stagiu în care puteți obține o experiență practică la un studio de animație. Multe stagii sunt disponibile în timpul anului de școală junior și au un nivel de bază al cunoștințelor tehnice.
  • De asemenea, puteți solicita stagii în afara programului dvs. prin intermediul organizațiilor precum Fundația Academiei de Arte și Științe de Televiziune.
  • Partea 2 din 3:
    Căutați o poziție
    1. Imaginea intitulată deveni un animal de animator 12
    1. Creați un bobină demo. Cel mai mare punct de vânzare pentru orice computer animator este reelul lor demo, care este un portofoliu bazat pe video care prezintă cea mai bună lucrare. De fapt, 51% dintre experții din industrie remarcă faptul că bobina demo este cel mai important element al aterizării unui loc de muncă sau a unui client. Reelul dvs. demo ar trebui să fie dinamic, angajat și bine pus împreună. Încercați să încărcați tamburul demo la rețea, astfel încât este ușor de accesat pentru potențialii angajatori.
    • Reelul dvs. demo ar trebui să fie bine editat pentru a vă arăta desenul, pictura sau abilitățile de sculptură dacă sunteți puternic în aceste zone. Concentrați-vă pe video care vă arată utilizarea unei platforme extensibile, o placă de plimbare de mers pe jos și orice lucrare de colaborare pe care ați făcut-o cu alți animatori sau cu alte creații. Tamburul dvs. demo ar trebui să vă arate, de asemenea, stilul dvs. unic de animație și să vă angajați ca spectatorul să înceapă să se încheie.
    • De asemenea, ar trebui Creați un site profesional Pentru a posta exemple ale proiectelor dvs. actuale și pentru a vă prezenta mai bine bobina demo. Când încărcați tamburul demo pe site-ul dvs., asigurați-vă că ați reținut-o și puteți să păstrați controlul asupra acestuia odată ce este online. Includeți CV-ul dvs., informațiile dvs. de contact și o scurtă bio. De asemenea, ar trebui să includeți schițe de concept, storyboards, schițe sau desene pe care sunteți mândru să oferiți un potențial angajatorului un sens mai bun al stilului dvs. vizual.
  • Imaginea intitulată devine un animal de animator 8
    2. Alăturați-vă unei asociații profesioniste de animatori de calculator. Aplicarea la o asociație industrială, cum ar fi Societatea Graphics Computer (Societatea CG) sau Asociația Asifa Hollywood vă poate oferi o platformă pentru a vă împărtăși munca cu alți animatori și pentru a participa la ateliere pentru a vă dezvolta în continuare abilitățile de animație.
  • Apartenența la aceste asociații nu sunt libere, dar vin cu multe avantaje și multe dintre aceste asociații au liste de locuri de muncă care sunt disponibile numai membrilor.
  • Imaginea intitulată devine un pasator Pasul 1
    3. Căutați o poziție cu normă întreagă prin poziția dvs. de stagiu. Dacă ați reușit să aterizați un stagiu excelent la un studio de animație, ar trebui să încercați să vă conectați cu cât mai mulți colegi, supraveghetori și creativi ca și studioul posibil. Stabilirea unor relații bune de lucru în timpul stagiului dvs. ar putea apoi să se traducă într-o poziție cu normă întreagă odată ce absolventul dvs. de la programul dvs. de licență.
  • Imaginea intitulată deveni un pasator Pasul 11
    4. Aplicați la pozițiile deschise la studiourile de animație. Înainte de a aplica pentru posturi la studiourile Animație, ar trebui să luați în considerare dacă doriți să vă concentrați asupra unei zone de specializare sau pe o anumită industrie. Ești mai interesat de animație pentru industria cinematografică și video sau industria publicitară și relații publice? Poate preferați să lucrați la animație de caractere și efecte vizuale la un studio mare sau ca profesor sau administrator într-un program de animație de calculator. Îmbunătățirea intereselor dvs. vă poate permite să aplicați pentru poziții deschise care vorbesc cu nivelul dvs. de interes și puteți să vă demonstrați pasiunea pentru o anumită industrie sau poziție în interviurile dvs. de angajare.
  • Ar trebui să vă adaptați CV-ul pentru a reflecta abilitățile necesare pentru pozițiile pe care le solicitați. Acest lucru ar putea însemna evidențierea experienței de animație a caracterelor și a experienței efectelor vizuale pentru o poziție de animație de caractere la un studio de animație, precum și abilitățile puternice de comunicare și înțelegerea puternică a pachetelor software. Sau puteți accentua experiența dvs. de îmbarcare a povestii și pasiunea dvs. pentru povestiri pentru o poziție în animația filmului.
  • Dacă sunteți interesat să deveniți un animator de computer independent sau să începeți propriul studio de animație pe calculator, ar trebui să petreceți mai mulți ani de lucru sub un mentor care vă poate ajuta să vă dezvoltați abilitățile artistice și cunoștințele dvs. de afaceri. Ar trebui să puneți cel puțin cinci ani de lucru pentru alții și învățați de la mentori din industrie înainte de a vă decide să vă loviți pe cont propriu ca un proprietar liber sau un studio.
  • Partea 3 din 3:
    Înțelegerea rolului
    1. Imaginea intitulată deveniți un pasator Pasul 9
    1. Recunoașteți diferența dintre un cartoonist și un animator de calculator. Un animator de calculator este diferit de un cartoonist ca un animator lucrează cu software 3D pentru a construi obiecte animate, oameni și imagini. Deși va trebui să aveți abilități excelente de desen, veți folosi software-ul și computerele pentru a crea animații, mai degrabă decât stiloul și hârtia.
    • În calitate de animator de calculator, veți putea să spuneți povestiri și să fiți artistice, dar va trebui, de asemenea, să fiți calificați în software și computere. Va fi de așteptat să fiți un artist vizual foarte calificat, care poate utiliza tehnologia cu încredere și expertiză.
  • Imagine intitulată de cercetare în mod eficient înainte de a vă deschide propriul bar Pasul 16
    2. Țineți minte scala de plată. Salariul mediu anual pentru animatorii multimedia a fost de 64.470 USD în 2013. Cu toate acestea, salariul dvs. poate fluctua pe baza industriei în care sunteți angajat. De asemenea, puteți fi plătit mai mult sau mai puțin dacă lucrați pe oră mai degrabă decât pe o bază salarială. Animatorii de calculator care lucrează pentru ei înșiși ca fiind independenți pot aranja salariul orar sau plata pe proiect, în funcție de clienții lor.
  • Cele mai mari industrii de plăți pentru animatorii de calculator sunt industria cinematografică și video (84.610 dolari) și industria editorilor de software (72.230 dolari). De asemenea, puteți fi angajat în industria de proiectare a sistemelor informatice, cu un salariu mediu anual de 67.740 dolari, industria de publicitate și relații publice (65.760 dolari) și industria specializată de servicii de proiectare (63.350 dolari).
  • Imagine intitulată de cercetare un cal
    3. Fiți conștienți de mediul de lucru. Mediul de lucru pentru un animator de computer se va schimba în funcție de ce industrie lucrați și dacă lucrați pentru un studio de animație mare sau pe cont propriu ca animator care desfășoară o activitate independentă.
  • Dacă lucrați la un studio de animație mare, probabil că veți lucra într-un mediu de birou cu alți animatori și designeri. Puteți lucra într-o echipă pe anumite proiecte sau aveți o mână în mai multe proiecte în curs de desfășurare la un moment dat. Dacă lucrați pentru dvs. ca un animator de computer independent, probabil că veți lucra de la un birou de acasă.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar