Cum să vă bucurați de vedere

Ființele umane s-au bucurat întotdeauna de vizionarea peisajului frumos. Există ceva liniștit liniștit și relaxant despre asta. Dacă vă simțiți stresați și copleșită de preocupările vieții de zi cu zi, căutând o viziune frumoasă vă poate îmbunătăți starea de spirit și vă poate ajuta să vă clarificați mintea. Indiferent dacă călătoriți pentru a vă găsi privirea perfectă sau căutați niște peisaje frumoase în curtea proprie, veți obține cele mai multe din experiența dvs. de vizionare dacă vă faceți confortabil și vă scufundați în acest moment.

Pași

Metoda 1 din 2:
Găsirea unei vizualizări bune
  1. Imagine intitulată Împărtășirea scurtă a respirației Pasul 7
1. Du-te la un loc destul de știi deja dacă îți dai familia. O viziune familiară poate fi pașnică și reconfortantă și puteți obține și mai multă plăcere din ea dacă faceți un efort să vă uitați cu o perspectivă proaspătă. Dacă doriți o viziune că sunteți garantat să vă bucurați, căutați o frumoasă VISTA pe care ați vizitat-o ​​înainte.
  • O vedere frumoasă nu trebuie să fie nimic din cale sau spectaculoasă. Poate că există un parc din apropiere în care vă place să vizionați apusul soarelui. S-ar putea să aveți chiar o viziune frumoasă sau interesantă dintr-o fereastră în casa dvs.
  • De asemenea, puteți căuta vederi în interior, vă place, ca o sală de lectură destulă într-o bibliotecă universitară locală sau o biserică cu ferestre de sticlă frumoase.
  • Imagine intitulată Creșterea Grand Canyon Pasul 2
    2. Faceți o căutare online pentru zonele pitorești dacă doriți o nouă experiență. Dacă căutați o schimbare de scenă, faceți o căutare folosind termeni precum "pete pitorești lângă mine."Dacă există un anumit tip de vedere, pe care îl puteți căuta, de asemenea, puteți căuta acest lucru.
  • De exemplu, ați putea încerca ceva de genul "Lacului lângă mine" sau "Grădina Botanică din zona mea."
  • Dacă călătoriți și căutați vederi bune în locul pe care îl vizitați (sau de-a lungul drumului), uitați-vă la ghiduri sau site-uri de călătorie pentru locuri pitorești pentru a verifica.
  • Imaginea intitulată crește nivelul de energie în ultima dată 7
    3
    Fă o plimbare și căutați o vedere dacă vă simțiți aventuros. Faceți puțin explorarea și puteți descoperi câteva vederi uimitoare pe cont propriu. Chiar dacă nu vă împiedicați pe orice peisaj spectaculos, ați putea vedea mai multe lucruri interesante sau frumoase aici și acolo pe măsură ce rătăciți.
  • S-ar putea să încercați să mergeți pe o traseu de drumeții sau să călătoriți pe o cale de bicicletă pe care nu ați făcut-o niciodată înainte.
  • Mergând pentru o călătorie pe un drum de țară este o altă modalitate bună de a găsi vederi frumoase și interesante.
  • Imagine intitulată Creșterea Grand Canyon Pasul 11
    4. Căutați un punct de vedere ridicat pentru o experiență suplimentară relaxantă. Găsiți un loc ridicat, cum ar fi un deal sau un munte sau chiar o punte de observare pe un etaj superior al unei clădiri înalte. Este posibil să găsiți că aceste tipuri de vizualizări sunt extrem de plăcute pentru a vă uita. Fiind în locurile înalte din care puteți vedea că o zonă mare creează un sentiment înnăscut de securitate și control.
  • Încercați să căutați o căutare pentru "Scenic Owlow lângă mine" pentru a găsi vizualizări naturale ridicate în zona dvs.
  • Metoda 2 din 2:
    Aprecierea pe deplin a vizualizării
    1. Imaginea intitulată are cunoștință de Pasul 10
    1. Vizitați locul de vizionare la un moment dat când vizibilitatea este bună. Alegeți o zi limpede sau o noapte în care vizualizarea dvs. nu va fi împiedicată de ceață, smog, ploaie sau zăpadă. Verificați prognoza meteo înainte de a ieși, sau faceți doar o privire rapidă în afara pentru a vedea dacă condițiile arată favorabil.
    • Luați în considerare tipul de vedere care vă interesează. Dacă vă place să vizionați o zăpadă liniștită într-o noapte de lună sau bucurați-vă de vederea zgârie-nori care dispare în ceață, atunci nu este nevoie să așteptați ca vremea să fie clară.
    • În plus față de condițiile meteorologice și condițiile atmosferice naturale, factorul în probleme precum poluarea luminoasă. Dacă vă interesează admirarea stelelor, Căutați o zonă îndepărtată în care nu va exista o mulțime de lumină artificială care se spală cerul de noapte.
  • Imagine intitulată Vizualizați o etapă Eclipse 11
    2. Fă-ți cât mai confortabil posibil. Fiind fizic incomod, poate face dificilă aprecierea unei vizualizări bune. Pregătiți-vă că îmbrăcați în mod corespunzător temperatura și mediul și aducerea oricăror consumabile pe care trebuie să le maximizați confortul. Acestea ar putea include lucruri precum:
  • Pantofi confortabili, mai ales dacă veți face drumeții la fața locului de vizionare.
  • Un scaun pliabil, o pătură de plajă sau altă suprafață confortabilă pentru ședință, minciună sau lounging.
  • Apă pentru a vă menține hidratat sau termos cu o băutură caldă în el dacă vremea este rece.
  • O pălărie mare sau ochelari de soare pentru a vă proteja ochii de lumina puternică a soarelui.
  • Insecte repelant pentru zone cu o mulțime de țânțari, muște musculie sau alți dăunători.
  • Imagine intitulată Vizualizați o etapă de eclipsă 14
    3. Căutați un loc solitar dacă mulțimile și zgomotul vă distrag atenția. Zgomotul generat de om poate crește nivelul de stres și poate face mai greu să încetinească și să se relaxeze. Pentru a profita la maximum de viziunea dvs., încercați să alegeți un loc unde nu veți auzi o mulțime de zgomote de trafic, muzică tare sau oameni vorbind.
  • Bucurați-vă de o vizualizare liniștită, poate fi la fel de mult despre momentul în care locația. De exemplu, parcul dvs. preferat va fi probabil mai liniștit și mai liniștit dacă mergeți devreme dimineața decât ar fi în mijlocul după-amiezii.
  • Spre deosebire de traficul și cu alte zgomote generate de om, sunetele naturale (cum ar fi apelurile de păsări, valurile de prăbușire sau sunetul frunzelor în vânt) pot promova relaxarea și vă pot ajuta să vă bucurați de împrejurimile dvs. pe un nivel mai profund.
  • Imaginea intitulată este mai introvertit dacă tu
    4. Observați vederea atent. Fiind constient vă poate ajuta să apreciați pe deplin momentul prezent și să absorbiți ceea ce vă vedeți într-un mod mai semnificativ. Odată ce ați găsit punctul ideal de vizionare, stați într-o poziție confortabilă și petreceți câteva minute Respirația profundă. Apoi, vă permiteți treptat să vă cunoașteți atracțiile, sunetele, mirosurile și senzațiile din jurul vostru.
  • Nu vă concentrați doar asupra a ceea ce puteți vedea - implicați în împrejurimile dvs. cu toate simțurile voastre. De exemplu, ați putea observa culorile copacilor sau textura pufoasă a norii. De asemenea, acordați atenție lucrurilor ca mirosul de flori, sentimentul soarelui pe fața voastră și sunetele de păsări și insecte.
  • Dacă vă prindeți distragerea de gândurile voastre, asta e în regulă. Doar îndreptați-vă atenția înapoi la peisajul din jurul vostru.
  • De asemenea, puteți practica observarea minunată în mișcare. De exemplu, dacă mergeți, opriți autopilotul mental și faceți un efort pentru a încetini și a observa atracțiile, sunetele și alte senzații pe care le întâlniți.
  • Imaginea intitulată somn când nu sunteți obosit Pasul 16
    5. Puneți telefoanele mobile și alte distrageri electronice. Dacă aveți telefonul sau o tabletă cu dvs., puneți-o într-un loc unde nu puteți ajunge cu ușurință, ca un buzunar interior al rucsacului. Dacă puteți, comutați-l în tăcere sau dezactivați notificările. Nu vă puteți bucura de viziunea dvs. în timp ce vă uitați la un pic de ecran!
  • Dacă sunteți cu adevărat tentați să jucați pe telefonul dvs. sau să răsfoiți social media, încercați să instalați o aplicație ca libertatea, flipd sau offitime. Aceste aplicații vă pot limita accesul la distrageri precum jocurile, social media și Internetul.
  • Imaginea intitulată acceptă Schimbarea pasului 8
    6. Capturați vederea într-o schiță sau fotografie. Încercarea de a reproduce o vedere frumoasă, fie de mână, fie printr-o lentilă, vă poate ajuta să vă conectați mai profund. Desenarea unei scene sau a unei fotografii atente vă va forța să vă respectați împrejurimile strâns și probabil că veți observa detalii pe care le-ați pierdut altfel. De asemenea, poate crea o înregistrare vizuală care vă va ajuta să vă bucurați și să vă amintiți viziunea după acest fapt.
  • Desen sau Pictură vă poate îmbunătăți starea de spirit, ținându-vă mintea de pe griji și să vă oferim o sarcină relaxantă pentru a vă concentra pe. Aduceți o schiță și niște creioane, marcatori sau acuarele de-a lungul locației dvs. pitorești preferate.
  • Mult ca desenul, fotografie vă poate pune într-o stare relaxată, dar concentrată. Căutați fotografia perfectă vă poate ajuta să găsiți frumusețe ascunsă sau înțeles personal în împrejurimile dvs.
  • Nu vă faceți griji cu privire la crearea unei capodopere. Doar bucurați-vă de procesul de a încerca să capturați o mică bucată din ceea ce vă vedeți pe hârtie sau prin lentilă.
  • Imaginea intitulată Construiți o relație bună cu soțul dvs. Pasul 8
    7. Distribuiți vizualizarea cu un prieten dacă doriți compania. Bucurați-vă de o vizualizare nu trebuie să fie o urmărire solitară. Apelați un prieten sau întrebați un iubit să vă alăturați pentru o excursie liniștită la fața locului dvs. preferat. Însoțitorul tău ar putea să-ți îndrepte lucrurile pe care nu le-ai observat în mod normal, sau ai putea să faci același lucru pentru ei.
  • Împărtășirea unei vizualizări preferate sau descoperirea unei noi viziuni împreună poate fi o modalitate excelentă de a se lega cu un prieten sau iubit unul.
  • Chiar dacă luați doar în vedere în tăcere, puteți constata că experiența este și mai plăcută și mai semnificativă dacă sunteți cu cineva care vă pasă.
  • sfaturi

    Păstrarea A jurnal este o modalitate excelentă de a vă perfecționa abilitățile observaționale și de a reflecta asupra lucrurilor pe care le vedeți în jurul vostru. Luați în considerare aducerea unui jurnal cu dvs., astfel încât să vă puteți justifica gândurile și sentimentele despre ceea ce vă vedeți.
  • O viziune bună nu trebuie neapărat să fie un peisaj natural uimitor sau un orizont al orașului spumant. Căutați frumusețe în locuri neobișnuite, ca o fermă veche de alergare sau o stradă urbană aglomerată.
  • Avertizări

    Nu te pune niciodată în pericol de dragul unei vederi bune. Nu vă accesați cu accesul periculos, rătăciți la trasee de drumeții, vă avertizați în condiții nesigure sau faceți alte lucruri care ar putea pune viața în pericol.
  • Protejați-vă de elementele purtând protecție solară, îmbrăcăminte de protecție și încălțăminte potrivită.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar