Cum să găsești o prietena dacă nu ai avut niciodată una

Găsirea unei prietene Dacă nu ați mai avut niciodată cineva să vă simțiți un pic nervos, dar nu este nevoie să vă faceți griji. Chiar dacă nu aveți experiență, veți face acest lucru cu farmecul, inteligența și capacitatea de a face o fată să se simtă specială. Odată ce ți-ai pus inima într-o fată specială, tot ce trebuie să faci este să-i arăți că vă pasă înainte de ao face a ta și începe o relație distractivă și semnificativă.

Pași

Partea 1 din 3:
Prindeți ochiul ei
  1. Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă nu ați avut niciodată un pas 1
1. Nu vă faceți griji că nu aveți niciodată o prietena înainte. Dacă nu ați avut niciodată o prietena, atunci este probabil că vă simțiți puțin nervos sau conștient de sine. S-ar putea să vă simțiți ca toți cei din jurul dvs. a avut o tonă de experiență și că sunteți singurul care lipsește în acest departament, dar adevărul este, toată lumea se simte întotdeauna ca el sau ea ar putea folosi mai multă experiență și tu nu ar trebui să lase lipsa de experiență vă împiedică să urmăriți orice fete pe care doriți să le urmăriți.
  • Dacă vă simțiți conștienți de sine, obțineți sfaturi de la un prieten care are un pic mai multă experiență datând fete. Veți vedea că nu este nimic de sperie.
  • Amintiți-vă că chiar și băieții care au întâlnit fete de ani de multe ori se simt adesea cu clue sau într-o pierdere - relații sunt în creștere, în continuă evoluție, și nu va fi un moment magic când brusc "obțineți".
  • În timp ce nu trebuie să mințiți despre faptul că ați avut o prietena, nu aveți nevoie să o difuzați. Care vă pot face să vă simțiți conștienți de sine.
  • Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă nu ați avut niciodată un pas 2
    2. Găsiți fetița potrivită. Dacă nu ați avut niciodată o prietena, atunci puteți fi nervoși în ceea ce privește dorința de a găsi pe cineva cât mai curând posibil, dar adevărul este că sunteți mult mai bine să așteptați ca fetița potrivită să vină decât să se grăbească într-o relație cu o fată pe care nu-ți place foarte mult. Căutați o fată pe care ați putea fi compatibilă, cine credeți că este o persoană interesantă pe care ați vrea să o cunoașteți de fapt. S-ar putea să nu știți fata care bine, dar dacă aveți un sentiment bun de fiecare dată când sunteți în jurul ei, atunci ar putea fi ceva acolo.
  • Este o idee bună să mergi pentru cineva cu cine vă puteți vedea într-adevăr să începeți o relație. Care a spus că nu trebuie să fii atât de pretențios că ești dispus să întrebi o fată dacă pare că poate fi sufletul tău.
  • Nu vă concentrați cât mai mult pe aspect.Desigur, poate doriți o fată frumoasă, dar nu trebuie să arate ca un supermodel sau ceva de genul asta.Încercați să fiți mai realiști și să fiți mai deschisi cu privire la fetele care poartă ochelari, sunt puțini, au acnee, foarte înalt sau foarte scurt, sunt tomboyish, au tatuaje, piercings și vopsea de păr etc. Aceste trăsături sunt mai mult de persoana obișnuită pe stradă și nu pe cineva în afara televizorului sau a unei reviste.Fetele mai atractive doresc un bărbat mai tradițional și puteți fi mai ne-tradiționali decât majoritatea bărbaților, astfel încât ați putea dori să vă lărgi orizonturile pentru fete.
  • Încercați să găsiți interese comune.Dacă vă place sportul, alăturați-vă unei echipe sportive intramurale sau mergeți la evenimente sportive locale. Dacă vă place muzica, mergeți la concerte sau vă alăturați trupei sau orchestrăi.Dacă vă plac cărțile, mergeți la bibliotecă sau o librărie.Internetul este excelent pentru găsirea unor persoane cu mai multe interese obscure.
  • Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă nu ați avut niciodată un pas 3
    3. Stai la ea. În picioare nu înseamnă să țipați în partea de sus a plămânilor sau să jucați banjo în afara școlii dvs. Înseamnă doar să fii mândru de lucrurile care te fac diferit, indiferent dacă este dragostea ta pentru science fiction sau abilitățile tale de fotbal. Lucrați pe a face ceea ce vă place și lăsați fetița pe care vă place să vă vedeți în elementul dvs. Ea va fi impresionată că aveți atât de mult de oferit și că sunteți fericiți să vă faceți propriul lucru în loc să amestecați cu mulțimea.
  • Nu vă fie frică să fiți puțin goofy sau prost dacă asta sunteți cine sunteți. Nu trebuie să acționați ca un bărbat macho sau un frate de stagnost pentru a obține atenția unei fete.
  • Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă nu ați avut niciodată un pas 4
    4. Începe să vorbească cu ea. Nu fi timid. Doar spuneți fată, introduceți-vă și începeți o conversație plăcută și ușoară. Nu este nevoie să-i întrebi un milion de întrebări despre ea înșiși și ar trebui să lucreze la începerea unei conversații ușoare, ușor pe subiecte simple, cum ar fi clasele dvs., planurile dvs. de weekend, un film pe care l-ați văzut, fie trupa dvs. preferată. Cel mai important lucru este că faci contactul cu ochii și ai grijă de ceea ce are de spus.
  • Nu trebuie să începeți o conversație profundă cu ea. Întrebați cum face ea, zâmbește, încearcă să o facă să râdă și să ia presiunea.
  • Puteți vorbi cu ea la un moment dat când știți că veți avea doar câteva minute, cum ar fi între clase. Acest lucru vă va ajuta să vă face mai puțin nervos, deoarece nu veți simți ca și cum trebuie să păstrați conversația de mult timp.
  • Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă nu ați avut niciodată un pas 5
    5. Lăsați-o să vrea mai mult. Dacă vrei să-i atragă atenția, atunci ar trebui să lucrezi la o conversație minunată și apoi să pleci când lucrurile devin bune. În acest fel, va fi mai încântată să vorbească cu tine data viitoare, pentru că se va simți ca și cum ai mai mult de vorbit. Dacă stați prea mult timp, chiar dacă amândoi nu mai aveți lucruri de spus, atunci se va simți ca și cum nu veți avea prea mult de spus data viitoare în jurul valorii.
  • Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să plecați brusc. Doar spuneți că ați avut un timp minunat să vorbiți cu ea și că vă așteptați să vă luați conversația mai târziu.
  • Nu trebuie să-i spui că trebuie să mergi pentru că ai întârziat la petrecerea de ziua de naștere a mătușa Bertha, fie. Este bine să păstrați lucrurile puțin misterioase.
  • Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă nu ați avut niciodată un pas 6
    6. Dați-i un adevărat compliment. Când începeți să discutați cu o fată care vă place, oferindu-i un compliment frumos, simplu care arată că plătiți atenția poate ajuta la câștigarea ei. Dacă ați observat că a primit o nouă tunsoare sau poartă o rochie nouă, spune-i că ți-a plăcut fără să o facă prea jenată. Dacă ea poartă o bucată unică de bijuterii și chiar credeți că s-ar fi putut face ea însăși, puteți să o complimentați și să întrebați unde a primit-o. Dacă ați observat o opere de artă foarte cool pe notebook-urile ei, puteți să vă complimentați talentele artistice și să greșești și o conversație despre asta.
  • Nu spune nimic despre figura ei sau ea se poate jend sau o va lua în mod greșit. Dar nu este nimic în neregulă cu a spune ceva la fel de simplu ca: "Acesta este un pulover funky."
  • Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă nu ați avut niciodată un pas 7
    7. Wow-o cu încrederea ta. Dacă doriți să obțineți atenția fetei, atunci trebuie să-i puteți arăta că sunteți un tip încrezător care este mulțumit de cine este el. Acest lucru se poate simți ca o provocare atunci când nu aveți prea multă experiență cu fetele, dar vă puteți construi până la el. Nu lăsați lipsa de experiență să vă facă să pierdeți încrederea și să lucrați cu privire la sentimentul că sunteți un tip distractiv, inteligent, care are multe de oferit.
  • Stați înalt, uitați-vă în ochi și vorbiți despre toate lucrurile pe care le iubiți în viața voastră pentru ao arăta că sunteți un tip încrezător care merită să știi. Când vine vorba de încredere, este ceva de spus pentru a fi falsificat până când o faci.
  • Construiți încrederea poate dura mult timp, dar puteți face un efort pentru a vă aborda defectele și puteți învăța să acceptați lucrurile pe care nu le puteți schimba puțin câte puțin puțin.
  • O altă modalitate de a vă dezvolta încrederea este să vă asigurați că petreceți timp cu oamenii care vă fac să vă simțiți bine despre voi înșivă. Dacă prietenii dvs. vă pun mereu în jos, atunci este timpul să luați în considerare găsirea unui nou grup de mai mulți oameni de susținere.
  • Partea 2 din 3:
    Păstrând atenția ei
    1. Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă nu ați avut niciodată un pas 8
    1. Pune-i întrebările despre ea însăși. O modalitate de a păstra atenția fetei este de a arăta că vreți să o cunoașteți. Nu vrei ca ea să creadă că vorbești doar cu ea pentru că crezi că e drăguță sau pentru că cauți o prietena. Să ia timp să o cunoști, punându-i întrebările despre ceea ce sunt interesele ei, cum merge ziua ei și orice altceva este în mintea ei. Iată câteva lucruri pe care le puteți întreba:
    • Hobby-urile ei
    • Animalele ei
    • Trupele ei preferate, filmele, emisiunile TV sau actori
    • Prieteniile ei
    • Locurile ei preferate de vizitat
    • Planurile de vacanță
  • Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă nu ați avut niciodată un pas 9
    2. Lasă-o să vadă că îți pasă de ea. Dacă doriți să păstrați atenția fetei, atunci trebuie să o arătați că vă pasă fără să o faceți să se simtă copleșită. Dacă vrei să fie interesat de tine, atunci trebuie să se simtă ca și cum te ridică. Lucrați la acordarea ei o atenție deosebită în comparație cu celelalte fete din jur și pe petrecerea mai mult timp de partea ei când puteți. Zâmbiți la ea și faceți contact vizual când o vedeți, așa că știe că ea vă va ieși.
  • Dacă este evident că are o zi proastă, veniți la ea și întrebați-o ce este în neregulă. Lăsați-o să vadă că nu plănuiți doar să fiți acolo în vremurile bune.
  • Când ești într-un grup sau singur cu ea, flirt cu ea puțin. Fii jucăuș, dă-i o împingere blândă pe braț sau umăr și o tachinează într-un mod prietenos. Luați plăcerea în a face râsul ei și lăsați-o să vadă că într-adevăr vă îngrijiți fără a fi prea înainte.
  • Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă nu ați avut niciodată un pas 10
    3. Nu veniți prea puternici. Trebuie să lucrați la lovirea unui echilibru între a lăsa fata să vadă cât de mult înseamnă pentru tine și să nu o copleșească. Nu poți fi în jur, să-i spui în fiecare zi sau să fii în partea ei de fiecare dată când se întoarce, sau va vrea o pauză de la tine. Să fie în jur suficient pentru a face lucrurile interesante în timp ce și-au lăsat ghicitul și o ținut și pe degetele de la picioare.
  • Dacă sunteți într-un cadru de grup, este frumos să-i dați o atenție deosebită, dar asta nu înseamnă că trebuie să o singuri prea mult, fie. Vorbind cu alte fete va arăta că sunteți mai puțin intens și deschis pentru a fi social cu mai mulți oameni.
  • Dacă aveți numărul ei, nu ar trebui să fiți întotdeauna cel care o cheamă sau o textează. Puneți mingea în curtea ei, uneori.
  • Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă nu ați avut niciodată un pas 11
    4. Face ceva frumos pentru ea. Dacă vrei ca fata să rămână interesată, atunci trebuie să o faci să vezi că ești dispus să faci efortul. Ar trebui să ieșiți din calea dvs. de a face ceva frumos pentru ea, indiferent dacă o ajutați cu un proiect școlar, oferind să-i ajute să-și remedieze bicicleta sau să-și ridice temele pentru ea dacă e acasă bolnav de la școală. Făcând un efort de a face zâmbetul ei și pentru a-și face viața mai ușoară, o va face să se simtă ca și cum ai grija cu adevărat.
  • Poți să o ajuți chiar să-și poarte cărțile în clasă dacă sarcina ei este prea grea. Asigurați-vă că salută acest tip de ajutor, totuși.
  • Puteți să o ajutați atâta timp cât vă asigurați că nu profită de dvs. Vrei ca ea să te vadă ca un prieten potențial, nu ca un băiat derulat.
  • Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă nu ați avut niciodată un pas 12
    5. Arată că opinia ei contează pentru dvs. Nu vrei să tratezi fata ca doar o bomboană frumoasă sau o braț. Lasă-o să vadă că îți pasă de ea ca pe o persoană și că vrei să știi ce crede ea. Puteți cere opinia ei despre ceva care sa întâmplat cu privire la știri, despre o discuție pe care ați avut-o în clasă sau despre o carte pe care ați citit-o sau un film pe care l-ați văzut amândoi. Lasă-o să vadă că îți pasă cu adevărat de ceea ce se întâmplă în interiorul capului și că vrei să știi ce se gândește și va fi mai fermecat de tine.
  • Dacă aveți nevoie de sfaturi despre ceva, chiar dacă este doar o chestiune a ceea ce să purtați la dansul școlar sau mai mult dintr-o chestiune serioasă, cum ar fi cum să vă confruntați cu prietenul dvs. despre ceva ce a făcut greșit, întorcându-se la fata pe care o doriți să o facă să vadă că într-adevăr apreciați opinia ei.
  • Asigurați-vă că nu vă răzvrătiți și pe subiecte precum politica sau muzica fără să vă opriți să o întrebați cum se simte de fapt despre asta.
  • Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă nu ați avut niciodată un pas 13
    6. Găsiți teren comun. O altă modalitate de a construi o legătură cu o fată este de a găsi ceva pe care îl aveți în comun, astfel încât să aveți mai mult de vorbit. Pe măsură ce o cunoașteți mai mult, este posibil să găsiți că aveți mai multe în comun decât credeți că vă place atât Drake, fie că sunteți în învățarea de a găti. Atâta timp cât aveți unul sau două lucruri în comun, puteți lucra la construirea unei relații în jurul interesului reciproc pentru aceste lucruri. Dacă nu aveți prea multe în comun, totuși, nu vă faceți griji - puteți dezvolta întotdeauna interese comune pe măsură ce vă cunoașteți reciproc mai bine.
  • Nu fi nervos în a găsi ceva pe care îl aveți în comun imediat. Pe măsură ce cunoașteți mai mult fata, veți găsi în mod firesc ceva.
  • Este posibil să nu aveți multe interese în comun, dar puteți împărtăși alte lucruri, cum ar fi un fundal similar sau o dispoziție similară.
  • Partea 3 din 3:
    Făcându-i prietena ta
    1. Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă nu ați avut niciodată un pas 14
    1. Petreceți mai mult timp cu ea. Pe măsură ce începeți să vă placă fata din ce în ce mai mult, este vorba doar de natural încât amândoi doriți să petreceți mai mult timp împreună. În timp ce nu veți fi împreună în fiecare secundă, ar trebui să găsiți modalități de ao vedea mai mult, indiferent dacă mergeți la cursurile dvs. împreună, stați lângă celălalt în cantină sau chiar petreceți la mall sau un loc de joacă după școală. Faceți un efort pentru ao vedea mai mult, astfel încât să puteți petrece mai mult timp să vă cunoașteți unul pe celălalt și veți avea un sentiment mai bun dacă ar fi sau nu prietena pe care o căutați.
    • Nu există o perioadă magică de timp pe care trebuie să o cheltuiți cu fata înainte de a cere ca ea să fie prietena ta. Dacă doriți să o întrebați după ce ați petrecut doar o săptămână împreună, este bine, de asemenea, atâta timp cât ați avut ceva timp să vă cunoașteți reciproc.
    • De asemenea, nu doriți să ajungeți la punctul în care ați petrecut luni cu ea și nu ați întrebat-o. Acest lucru vă poate duce direct la zona prietenului și poate fi dificil să ieșiți din asta.
  • Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă nu ați avut niciodată un pas 15
    2. Găsiți momentul potrivit și locul pentru ao întreba. Dacă sunteți gata să faceți următorul pas cu fata pe care ați găsit-o și doriți să o cereți să fie prietena dvs., atunci ar trebui să fiți puțin curajoși despre ea pentru a vă îmbunătăți șansele de a obține un da da. Găsiți un loc frumos, liniștit, unde nu este posibil să fiți întreruptă și asigurați-vă că este într-o stare bună și nu are niciunde să se grăbească, fie. Întreabă-o dacă are câteva minute și profită la maximum de timp împreună când o cereți să fie a ta.
  • Dacă nu ați mai fost niciodată singur cu fata înainte, încercați să o întrebați într-un loc privat, dar nu ieșiți din calea dvs. de ao izola.
  • Înainte de a vă cere să vă întâlniți, încercați să verificați starea de spirit. Asigurați-vă că pare fericit, concentrat și nu a fost stresat.
  • Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă nu ați avut niciodată un pas 16
    3. Cere-i să fie prietena ta. Nu fi nervos despre asta. După ce a spus-o pe ea și făcând doar un pic de discuții mici, puteți să o cereți să fie prietena dvs. la fel de sincer și direct posibil. Puteți spune ceva la fel de simplu ca "Îmi place foarte mult să petrec timpul cu tine și mi-ar plăcea să te cunosc mai bine. Vei fi prietena mea?"Cu cât o întrebi mai repede, cu atât mai mult vă veți simți.
  • Mișcați un pic mai aproape de ea și să o priviți în ochi când întrebați. Va fi impresionată de încrederea voastră.
  • Puteți să o complimentați puțin înainte de a vă întreba, dar nu-l puneți prea gros. Nu vrei să o faci inconfortabil.
  • Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă nu ați avut niciodată un pas 17
    4. Reacționează corespunzător. Dacă spune da, atunci minunat! Puteți sărbători, îmbrățișați-o și lăsați-o să vadă cât de entuziascentă sunteți de vestea ei bună. Cu toate acestea, dacă spune că ar vrea să fie prieteni, nu este nevoie să fiți nepoliticos sau rău. În schimb, fiți politicos și respectuos și păstrați-vă capul în timp ce vă asigurați că faceți parte din termeni buni. Aceasta o va lăsa cu o impresie bună despre tine și poți fi mândru de tine pentru a răspunde într-o manieră demnă.
  • Dacă ea spune că vrea să fie prietena ta, să vadă cât de fericit te face. Nu trebuie să o joci răcoros dacă o faci cu adevărat ca ea.
  • Dacă spune că nu, nu o insultați sau nu înțelegeți-o. Tratați-o cu respect, știind că ea nu-și poate ajuta sentimentele.
  • Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă nu ați avut niciodată un pas 18
    5. Lucrați la construirea unei relații semnificative. Dacă tu și fata au fost de acord să se întâlnească unul pe celălalt, atunci poți lucra la luarea lentă și într-adevăr face efortul pentru a vă cunoaște unul pe altul. Puteți păstra lucrurile interesante, făcând împreună lucruri noi, indiferent dacă faceți Enchiladas împreună sau faceți o clasă de snorkeling, făcând timp pentru a face lucrurile pe care le iubiți împreună în mod regulat. Cel mai important lucru este că nu vă opriți niciodată să o lăsați să vadă cât de mult înseamnă pentru tine.
  • Nu vă luați niciodată prietena dvs. de la sine. Ar trebui să încercați întotdeauna să adăugați o anumită dragoste relației, să o complimentați, și să o cunoașteți cât de specială este ea.
  • Nu lăsați lipsa de experiență să vă împiedice să vă bucurați de relația dvs. Nu este nevoie să vă faceți griji și tot ce puteți face este să vă concentrați pe momentul prezent și să vă bucurați de fiecare secundă cu prietena dvs. pe care o puteți.
  • sfaturi

    Exercițiu și Mananca sanatos. Va crește încrederea în sine și femeile sunt atrase în mod natural la un bărbat adecvat.
  • Ia-ti o slujba Dacă nu aveți deja una. Un loc de muncă arată că sunteți capabili și responsabili.
  • Aflați cum să discutați cu o femeie.
  • Fiind doar prieteni sau fiind în "Zona de prietenie" nu este neapărat un loc rău pentru a fi pentru că de obicei are prieteni pe care vă puteți întâlni. De asemenea, puteți afla mai multe despre femei prin această experiență.
  • Întotdeauna purtați un pachet de piese de rezervă de menta de respirație. Știi doar în caz, nu vrei să dezamăgești cu o respirație urâtă.
  • Dacă aveți o tulburare mentală sau un handicap cum ar fi autismul, ADHD sau schizofrenia, iau în considerare să o spună. Acest lucru îi ajută să înțeleagă de ce ați putea acționa puțin diferit. Lasă-i să știe despre oricare dintre obiceiurile tale ciudate și de ce le faci astfel încât să nu înțeleagă greșit.
  • Somn ușor! Dacă nu dormiți, aspectul fizic nu va arăta bine.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar