Cum să faceți față cu a fi plictisit

Toată lumea se plictisește uneori, dar asta nu face mai ușor să se ocupe! Dacă căutați câteva moduri creative de a bate plictiseala, v-am acoperit. Mai jos veți găsi o listă de activități distractive pe care le puteți încerca să treceți timpul într-o după-amiază plictisitoare. Vom atinge, de asemenea, câteva lucruri pe care le puteți încerca dacă plictiseala începe să vă scape sau să vă faceți să vă simțiți puțin singuri.

Pași

Metoda 1 din 14:
Coborâți muzica.
  1. Imaginea intitulată face față cu a fi plictisit pasul 1
1. Muzica tinde să facă aproape totul mai distractiv. Indiferent dacă sunteți blocat să faceți treburi plictisitoare, încercând să treci o zi plictisitoare la locul de muncă, sau pur și simplu nu sunteți sigur cum să vă umpleți timpul liber, ascultând câteva melodii bune pot ajuta. Stick cu muzica optimistă pe care vă bucurați să vă ajute să vă simțiți reannergizați și angajați.
  • Încercați să faceți o listă de redare a melodiilor dvs. preferate pe Spotify sau Tuning într-o stație de radio pe Internet pe care nu o cunoști.
  • Verificați online pentru a vedea dacă oricare dintre artiștii dvs. preferați au fluxuri live care vin.
Metoda 2 din 14:
Au o petrecere de dans solo.
  1. Imaginea intitulată face față cu pasul de plictisit 2
1. Închideți ușa, puneți niște melodii și faceți o mișcare! Dansul este cathartic, vă sporește starea de spirit, devine ritmul inimii în sus, și este doar o distracție clară. Din moment ce sunteți singuri, vă puteți lăsa cu adevărat fără să vă îngrijorați să fiți judecați sau să vă simțiți prost. Puneți ceva cu o bătaie și dansați o după-amiază.
  • Dacă vă place Disco, ceva de la Donna Summer sau Beeees vă va mișca.
  • Dacă roca clasică cu o bătaie este mai mult viteza ta, încercați regina "Nu mă opri acum."
  • Dacă vă place un club bun lovit, verificați doamna Gaga "Aplauze," Rihanna "Nu opriți muzica," și Beyonce`s "Numărătoarea inversă."
  • Dacă sunteți un fan K-Pop, nu puteți merge prost cu BTS! Începe cu "Telepatie" și du-te de acolo.
Metoda 3 din 14:
Creați un consiliu de viziune.
  1. Imagine intitulată face față cu a fi plictisit pasul 3
1. Panourile de viziune vă permit să stabiliți obiective și să obțineți odată ce ați făcut odată! Începeți prin alegerea oricărui obiectiv sau a unui proiect pe care doriți să-l concentrați. Apoi, luați un teanc de reviste și tăiați imagini care reflectă scopul dvs. într-un fel. Aranjați imaginile pe placa posterului și lipiți-le în poziție. Apoi, susțin bordul undeva în camera dvs. unde vă puteți uita adesea la ea și vă puteți simți inspirat.
  • Dacă nu aveți reviste, imprimați imagini de la Pinterest sau Instagram.
  • Creați o placă digitală dacă preferați să lucrați în acest fel. De exemplu, utilizați Pinterest sau Tumblr, sau descărcați o aplicație de bord Vision.
Metoda 4 din 14:
Ia o clasă.
  1. Imagine intitulată face față cu a fi plictisit pasul 4
1. Învățați ceva nou este o modalitate excelentă de a trece timpul. Puteți verifica colegiul local local pentru clase sau căutați cursurile disponibile online (unele dintre acestea ar putea fi chiar gratuite!) Nu știți niciodată ce ați putea ajunge să fiți minunat la. Dacă căutați idei, ați putea lua în considerare:
  • Înscrierea pentru o clasă de artă online.
  • Verificarea clasei IMPROV la un teatru local.
  • Streaming o clasă de gătit din bucătăria ta.
  • Luând o clasă de limbă străină sau folosind o aplicație de învățare a limbilor.
  • Învățând să tricot pe YouTube.
Metoda 5 din 14:
Pune împreună un puzzle.
  1. Imagine intitulată face față cu a fi plictisit pasul 5
1. Stimulați mintea cu un puzzle epic de jigsaw. Punerea împreună a unui puzzle de jigsaw este o modalitate distractivă de a petrece o după-amiază în interior, și puteți face acest lucru singur sau cu prietenii / familia. Tot ce aveți nevoie este o suprafață mare, plată în care vă puteți răspândi toate piesele.
  • Dacă nu vă simțiți super-motivați să lucrați la proiecte personale, completarea unui puzzle ar putea oferi mini-incredibili Boost de care aveți nevoie.
  • Ca un bonus suplimentar, studiile arată că lucrul la puzzle-uri reduce stresul!
Metoda 6 din 14:
Joacă un joc.
  1. Imagine intitulată face față cu a fi plictisit pasul 6
1. Aveți tone de opțiuni dacă sunteți solo sau cu echipajul dvs. Dacă sunteți blocat acasă de unul singur, încercați să jucați un joc video, faceți cuvinte încrucișate sau Soduku sau de a face câteva runde de solitaire. Dacă aveți prieteni sau familii în jur, jocurile de bord și jocurile de cărți pot fi o explozie.
Metoda 7 din 14:
Construi un fort în camera ta.
  1. Imaginea intitulată face față cu pasul 7
1. Apucați niște pături și îmbrățișați-vă copilul interior. Construirea unui fort este doar bun, distractiv prost! Adunați niște pături, perne și perne de canapele și construiți capodopera. Se întinde pe câteva perne confortabile și petrec o lectură după-amiază sau vizionând filme în fortul tău.
Metoda 8 din 14:
Lăsați-vă visul.
  1. Imagine intitulată face față cu a fi plictisit pasul 8
1. DayDreaming-ul vă poate ajuta să vă simțiți mai relaxați și mulțumiți. Permițându-vă mintea să rătăcească liber poate fi un lucru frumos. Dacă mintea voastră tinde să rătăcească în locuri negative, imaginați-vă în locul vostru fericit, ca pe o plajă superbă sau într-o frumoasă pădure. Dați-vă permisiunea să vă relaxați și să vă lăsați mintea să meargă.
  • S-ar putea să vă petreceți timpul să vă gândiți la o memorie plăcută sau să reluați mintal o experiență uimitoare pe care ați avut-o ca un copil.
Metoda 9 din 14:
Stream o serie de televiziune sau citiți o trilogie.
  1. Imaginea intitulată face față cu pasul de plictisit 9
1. Nu este nimic în neregulă cu vizionarea unui spectacol ocazional. Copierea cu plictiseala nu trebuie să însemne să vă umpleți timpul cu cât mai multe sarcini productive! Dacă vă simțiți epuizați mental sau emoțional, onorați aceste sentimente. Lăsați-vă să vă bucurați de o serie sau să citiți toată ziua! Gândiți-vă la ea ca o vacanță mentală, astfel încât să puteți reîncărca.
Metoda 10 din 14:
Conectează-te cu prietenii și familia.
  1. Imagine intitulată face față cu a fi plictisit pasul 10
1. Petreceți un timp de calitate cu tribul. Plictiseala se poate simți singură și claustrofobică, mai ales dacă sunteți blocat în casă. Încercați să ajungeți la un prieten sau un membru al familiei online sau să le numiți pentru un chat. Sau puteți configura o întâlnire cu prietenii sau găzduiți o petrecere de streaming cu frații dvs!
Metoda 11 din 14:
Întoarceți sarcinile mundane în jocuri.
  1. Imagine intitulată face ca făcând pasul Pasul 11
1. Activitățile plictisitoare nu trebuie să fie neîncetate monotonate! S-ar putea să sune prost, dar acest lucru vă poate ajuta să vă angajați mai mult cu ceea ce faceți și să treceți mai repede. De exemplu, dacă urăști să faci feluri de mâncare, provocați-vă să le faceți cât de repede puteți. Poți să-ți bați timpul de ieri?
  • Dacă sunteți într-o întâlnire plictisitoare, faceți un joc de numărare de câte ori Bill în contabilitate își scutură capul sau cât de des Ellen din vânzări își curăță gâtul.
Metoda 12 din 14:
Alăturați-vă unui grup sau unui voluntar.
  1. Imaginea intitulată face față cu a fi plictisit pasul 12
1. Încercați acest lucru dacă plictiseala începe să vă facă să vă simțiți puțin singuri. Fă ce poți pentru a ieși în afara capului tău puțin! Alăturați-vă unui club sau unei echipe sportive, astfel încât să puteți amesteca cu oamenii care vă împărtășesc interesele. Sau ați putea oferi voluntar la o bucătărie de supă sau un adăpost pentru femei, înscrieți-vă pentru a citi vârstnicilor la o casă de îngrijire apropiată sau a mentorului unei tineri în comunitatea dvs.
  • Dacă sunteți interesat de activism, luați în considerare voluntariatul la un adăpost pentru animale sau aderarea la un grup de conservare a mediului.
  • Dacă nu puteți oferi voluntar fizic, uitați-vă în modalități prin care puteți ajuta organizațiile comunitare de la distanță.
Metoda 13 din 14:
Creați o listă de sarcini dacă vă simțiți fără scop.
  1. Imagine intitulată face față cu a fi plictisit pasul 13
1. Structurarea zilei dvs. poate face să se simtă mai semnificativă. Plictiseala poate face ca totul să pară puțin inutil. Dacă doriți o structură, încercați să începeți ziua făcând o listă de sarcini pe care doriți să le realizați. Dacă sună prea plictisitor, faceți o listă de lucruri pe care doriți să le explorați sau să aflați acea zi!
Metoda 14 din 14:
Încercați să jurnalizați dacă plictiseala te face anxios.
  1. Imagine intitulată face față cu a fi plictisit pasul 14
1. Scrierea într-un jurnal vă poate ajuta să explorați gândurile și emoțiile. Dacă plictiseala vă bate puțin, nu sunteți singuri - o mulțime de oameni simt astfel când se plictisesc. Scrierea sau desenarea într-un jurnal vă poate ajuta să lucrați prin emoții, procesați gândurile și să aflați mai multe despre dvs. De asemenea, poate fi distractiv! Dă-ți libertatea de a pune ceea ce vrei în jurnalul tău și vezi ce iese.
  • Dacă nu sunteți sigur ce să scrieți, încercați să faceți o listă de lucruri pe care sunteți recunoscători sau descrieți evenimentele din ziua dvs. în detaliu.

sfaturi

Evitați mecanismele negative de coping, cum ar fi băut, fumat, droguri, jocuri de noroc sau agitare dramă. Acestea ar putea părea ca idei bune în acest moment, dar nu sunt sănătoase și nu vă vor îndeplini.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar