Cum se îmbracă pentru o primă dată

Primele date pot fi descurajante și poate fi dificil să se decidă ce să poarte. Planificând înainte și luând un timp suplimentar pentru a vă pregăti, vă puteți simți încrezător în selectarea costumului perfect. Primele impresii sunt importante, dar îl veți cui cu o mică pregătire a dulapului și o atitudine fără stres.

Pași

Partea 1 din 3:
Planificând înainte
  1. Imagine intitulată rochie pentru o primă dată Pasul 1
1. Aflați ce implică data. Indiferent dacă sunteți voi sau ați planificat prima dată prima dată - sau poate, un efort reciproc - aflați ce va implică data înainte de a vă planifica garderoba. Pansamentul pentru data dvs. va fi mai ușor odată ce știți ce este în magazin pentru data actuală.
  • Pentru o cină clasică și o dată de film, veți ști să vă îmbraciți în haine mai frumoase, de crescător. Nu uitați să discutați exact unde va fi cina, astfel încât să puteți măsura cât de îmbrăcăminte trebuie să fie.
  • Pentru o dată de drumeții, blugi casual și un tricou sau haine de gimnastică sunt o uzură de primă dată acceptabilă!
  • Imagine intitulată rochie pentru o primă dată Pasul 2
    2. A merge la cumparaturi. Nu este nimic în neregulă cu a face o mică cumpărături pentru o primă dată, mai ales dacă aveți o activitate distractivă planificată și aveți nevoie de câteva elemente noi pentru a vă pregăti.
  • Deși nu este necesar să mergem la cumpărături, purtând ceva nou vă va arăta data la care ați făcut efort suplimentar.
  • Imagine intitulată rochie pentru o primă dată Pasul 3
    3. Încercați mai multe opțiuni diferite. Înainte de a decide exact ce să purtați, încercați mai multe opțiuni diferite. Ceea ce ați imaginat ca fiind combinația perfectă de îmbrăcăminte din capul vostru ar putea arăta diferit odată ce ați primit-o. Amintiți-vă să vă îmbraci în funcție de ocazie.
  • Nu vă fie frică să întrebi un prieten de încredere sau membru de familie pentru o opinie cinstită.
  • Ar fi o idee bună să păstrați câteva idei de costum în această zi specială, doar în cazul în care ceva se rupe sau vremea se întoarce brusc pentru mai rău.
  • Imagine intitulată rochie pentru o primă dată Pasul 4
    4. Purtați ceea ce simțiți cel mai confortabil în. Primele date pot fi nervoase suficient de violent așa cum este. Nu vrei să adaugi la acel stres, purtând ceva care te face inconfortabil. Veți fi mai fericiți și cel mai ușor dacă purtați haine vă place și vă simțiți încrezători în.
  • Dacă nu vă simțiți confortabil purtând îmbrăcăminte strânsă, scăzută sau vedeți-prin îmbrăcăminte, atunci nu purtați asta!
  • De asemenea, ar trebui să luați în considerare mișcarea. Dacă mergeți la dans de bal sau călărie, asigurați-vă că purtați ceva pe care îl puteți mișca confortabil.
  • Imagine intitulată rochie pentru o primă dată Pasul 5
    5. Alegeți un costum care reflectă cine sunteți. Toată lumea vrea să arate cel mai bine pentru prima dată, dar dacă nu intenționezi să participi la o petrecere de Halloween împreună, nu te îmbraci ca pe altcineva. Purtați un costum care reflectă propriul stil personal și flare.
  • Nu numai că vă veți simți mai relaxați, dar va fi mai ușor pentru data dvs. pentru a vă cunoaște și a vă adora!
  • În timp ce cu siguranță doriți să vă impresionați data, nu încercați să faceți apel la ceea ce tu cred că le place. Nu încercați să fiți o persoană pe care nu o faceți.
  • Imagine intitulată rochie pentru o primă dată Pasul 6
    6. Asigurați-vă că echipamentul dvs. este curat și gata de purtat. Nu aveți nevoie de un nou costum de brand sau de haine scumpe pentru a vă impresiona data, dar este important ca hainele dvs. să fie curate, îngrijite și fără riduri. Asigurați-vă că faceți preparate de rufe sau reparații necesare înainte de timp.
  • Dacă ați cumpărat haine noi, asigurați-vă că eliminați etichetele și autocolantele. Uneori, le place să se ascundă și nu doriți ca data dvs. să fie cea care să găsească unul în timp ce vă aflați!
  • Pentru a vă asigura că echipamentul dvs. rămâne curat și curat, luați în considerare păstrarea acestuia și a oricăror accesorii suplimentare stocate în interiorul unei pungi de îmbrăcăminte închise în dulapul dvs., până când sunteți gata să îl purtați.
  • Imagine intitulată rochie pentru o primă dată Pasul 7
    7. Să decidă o coafură și să o practice. În funcție de tipul de dată pe care l-ați planificat, veți dori să vă planificați coafura în consecință. Practicați-l cu câteva zile înainte de dată, pentru a vă asigura că viziunea dvs. merge cu echipamentul dvs. Nu doriți să vă loviți cu părul care duce la data dvs.
  • Dacă intenționați să purtați machiaj, încercați să vă arătați cu câteva zile înainte de data dvs.
  • Știind cum intenționați să vă faceți părul și / sau machiajul vă va ajuta să vă simțiți mai pregătiți, relaxați și încrezători în ziua specială.
  • Imagine intitulată rochie pentru o primă dată Pasul 8
    8. Faceți unele îngrijire pre-dată. Deși îngrijirea este importantă, nu suferiți nicio procedură doar de dragul datei. Dacă sunteți un tip care izbucnește după o nouă bărbierit sau sunteți o fată care primește un pic roșu după o ceară de sprâncene proaspătă, planificați pe unele îngrijire pre-data unei zile sau două în prealabil, astfel încât să aveți timp să aveți timp Recuperați și uitați-vă cele mai bune!
  • Dacă vă simțiți că trebuie să vă îmbrăcați într-un anumit mod de a vă impresiona data, probabil că nu sunt potrivite pentru dvs. Meritați să fiți adorați pentru cine sunteți!
  • Partea 2 din 3:
    Se pregateste
    1. Imagine intitulată rochie pentru o primă dată Pasul 9
    1. Verificați dublu vremea. Înainte de a începe să vă îmbrăcați, verificați dublu vremea pentru perioada de timp a datei dvs. Chiar dacă intenționați să petreceți cea mai mare parte a timpului înăuntru, totuși trebuie să ajungeți acolo și veți dori să vă păstrați hainele împreună și să se usuce.
    • Apuca un impermeabil dacă plouă sau re-gândește cămașa și pantalonii tăi cu mâneci lungi, dacă este neobișnuit de cald.
    • Dacă vremea este deosebit de umedă sau înzăpezită, luați în considerare purtarea unei perechi de cizme în timpul călătoriei și luați perechea frumoasă de pantofi pentru a vă schimba odată ce ajungeți la destinația dvs.
    • Dacă știți dimensiunea datei dvs., apucați un pulover suplimentar, umbrelă sau impermeabil dacă vremea este rea, în cazul în care el sau ea nu crede că va aduce unul. Data dvs. va fi impresionată de gestul dulce și că ați crezut că planificați înainte.
  • Imagine intitulată rochie pentru o primă dată Pasul 10
    2. Fac un dus. Chiar dacă vă îndreptați spre un maraton de 5k la prima întâlnire, veți dori să miroși frumos și curat când vă întâlniți mai întâi. La urma urmei, primele impresii sunt importante și pot adesea depășiți ceea ce se întâmplă mai târziu la data.
  • Dacă aveți nevoie de timp suplimentar pentru a vă usca părul înainte de a vă modela, asigurați-vă că ați alocat suficient timp.
  • Imagine intitulată rochie pentru o primă dată Pasul 11
    3. Dă-ți mult timp să te îmbraci. Când sunteți anxios sau stresat, asta tinde să fie momentul în care un buton cade, un fermoar se blochează sau nailonii dvs. primesc o alergare. Este mai bine să fii gata mai devreme decât să te lupți pentru că alergi târziu. Luați-vă timpul să vă îmbrăcați, astfel încât să puteți gestiona vreun minut de rău cu articolele de îmbrăcăminte!
  • Au un plan de back-up. Dacă ceva merge prost, puneți pe celălalt costum pe care l-ați considerat purtat.
  • Imagine intitulată rochie pentru o primă dată Pasul 12
    4. Împachetați o schimbare de haine casual. Chiar dacă intenționați pe o cină fantezie la un hotel Swanky sau participați la o performanță de balet de prestigiu, planurile se pot schimba. De exemplu, dvs. și data dvs. ar putea avea atât de multă distracție încât veți decide să faceți o plimbare pentru înghețată sau să rămâneți în timpul nopții, urmărind împreună filme vechi!
  • Împachetați ceva confortabil, așa că sunteți pregătit să mergeți cu fluxul!
  • Imagine intitulată rochie pentru o primă dată Pasul 13
    5. Verificați dublu că aveți totul. Dacă luați o pungă sau aveți nevoie de o sticlă de apă și o trecere de drumeții pentru parcul de stat, asigurați-vă că aveți toate accesoriile de care aveți nevoie pentru o dată de succes.
  • Asigurați-vă că telefonul dvs. mobil este încărcat în caz de urgență.
  • Este întotdeauna o idee bună să aduci un mic bani în plus, în cazul în care data nu merge bine și trebuie să obțineți o călătorie acasă sau data merge atât de bine, tu splină pentru un desert suplimentar.
  • Imagine intitulată rochie pentru o primă dată Pasul 14
    6. Nu stresați. Este normal să fii nervos și anxios înainte de o primă întâlnire, dar nu lăsa hainele tale să fie un factor. Fiți încrezători în ceea ce ați ales, bucurați-vă și concentrați-vă că cunoașteți această nouă persoană minunată cu care vă aflați.
  • Dacă sunteți atât de nervos încât nu puteți funcționa, luați în considerare faceți o activitate relaxantă înainte de data dvs., cum ar fi meditatând sau a Exercițiu de respirație profundă.
  • Partea 3 din 3:
    Evitând capcanele dulapului
    1. Imagine intitulată rochie pentru o primă dată Pasul 15
    1. Nu utilizați prea mult parfum sau colonie. Unii oameni sunt deosebit de sensibili la mirosuri și spray-uri, iar prea mult mirosul poate fi copleșitor. Aplicați doar un singur spray sau câteva dabs. Dacă simțiți că data dvs. poate fi sensibilă la parfumul dvs., întrebați-le despre el înainte de dată.
    • Spune ceva de genul, "ar fi bine dacă am purta parfum pentru dată?" sau "ți-ar deranja dacă aș pune pe niște kologne?"
    • Deodorantul este întotdeauna o idee bună, dar aveți grijă să nu supraviețuiți prea mult, mai ales dacă este parfum.
  • Imagine intitulată rochie pentru o primă dată Pasul 16
    2. Sari peste hidratant. Chiar dacă aveți o piele extrem de uscată, luați în considerare să săriți o aplicație chiar înainte de data dvs. mare. Primele date sunt întotdeauna puțin nervoase, și probabil veți fi transpirați până când vă simțiți stabiliți. Prin evitarea hidratantului pentru data, puteți evita strălucirea nedorită.
  • Alternativ, luați în considerare purtarea unui spray anti-sudoare sau a machiajului anti-strălucitor. Puteți aplica, de asemenea, o pulverizare ușoară a prafului de setare înainte de a ieși din afară.
  • Imagine intitulată rochie pentru o primă dată Pasul 17
    3. Nu purtați prea multe bijuterii. Alegerea câtorva piese simple pentru a accentua echipamentul dvs. (dacă mergeți undeva) este potrivit. Dacă vă înecați în bijuterii, data dvs. se poate simți distrasă de ea.
  • Un alt motiv pentru a evita bijuteriile excesive este că ar putea ajunge în cale. În funcție de locul în care vă aflați, ați putea deveni și o țintă pentru furt.
  • Imagine intitulată rochie pentru o primă dată Pasul 18
    4. Nu primiți un bronz sau o tunsoare drastică chiar înainte de data dvs. Acest lucru este deosebit de important dacă vă întâlniți pe cineva pe care l-ați întâlnit online. Chiar dacă un bronz ar arăta bine pe tine, vrei să fii o reprezentare corectă a fotografiei pe care ați postat-o. Dacă ați avut păr lung în fotografia dvs., atunci păstrați-l lung pentru data!
  • Un alt motiv pentru a evita tanurile și tunsurile înainte de data este că ei pot merge prost. Dacă ajungeți cu un bronz rău sau o tunsoare, este posibil să nu aveți suficient timp pentru ao repara.
  • Uneori, o tăietură de păr Mai fi o opțiune bună. De exemplu, dacă părul tău arată nesupus și dezordonat, o decupare bună poate ajuta la eliminarea capetelor divizate și să vă întoarceți părul în formă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar