Cum să devii ofițer de poliție în california

A deveni ofițer de poliție este un proces riguros de selecție care are răbdare, timp și formare. Înainte de a vă aplica, asigurați-vă că o profesie în domeniul aplicării legii este potrivit pentru dvs. vorbind cu ofițerii de poliție despre experiențele lor la locul de muncă. Odată ce ați stabilit că a deveni un ofițer de poliție este pentru dvs., pregătiți-vă corpul și mintea pentru examinările fizice, verbale și scrise, medicale și psihologice.

Pași

Metoda 1 din 3:
Asigurați-vă că sunteți calificat
  1. Imaginea intitulată deveni ofițer de poliție în California Pasul 1
1. Asigurați-vă că aveți calificările de bază. Pentru a deveni ofițer de poliție în California, trebuie să aveți aceste calificări de bază:
  • Avea cel puțin 18 ani.
  • Să fie cetățean fie prin naștere, fie prin naturalizare.
  • Fie să aibă o diplomă de liceu, fie un certificat GED echivalent.
  • Au o licență de conducere valabilă.
  • Nu au convingeri de crimă în statul California sau în orice alt u.S. stat.
  • Nu au convingeri greșite, care vă vor împiedica să purtați o armă de foc.
  • Imaginea intitulată deveni ofițer de poliție în California Pasul 2
    2. Asigurați-vă că sunteți gata să vă angajați. Înainte de a începe să aplicați, asigurați-vă că este ofițer de poliție este cariera pentru dvs. Dacă sunteți un tânăr, luați în considerare aderarea la exploratorii poliției de tineret din zona dvs. Dacă nu sunteți un tânăr, contactați departamentul de poliție locală. Spune-le că sunteți interesat să deveniți ofițer de poliție și să întrebați dacă puteți participa la plimbare. Sau, voluntar la departamentul dvs. local printr-un program Cadet.
  • De asemenea, puteți solicita ofițerilor de poliție despre experiențele lor de carieră. Întrebați un ofițer, "Care sunt avantajele de a fi ofițer de poliție?" "Care sunt Contra?" "Ce tip de apeluri de serviciu vin în mod regulat?" "Care este ziua tipică, cimitirul și schimbarea swing?" și, "Care este diversitatea departamentului?"
  • Să participe la întâlnirile locale comunitare efectuate de poliție sau de personal.
  • Imaginea intitulată deveni ofițer de poliție în California Pasul 3
    3. Obțineți educație sau formare suplimentară. Deși nu este necesară o educație suplimentară, ca o diplomă de colegiu sau o diplomă de asociație, va îmbunătăți aplicația dvs.Luați în considerare obținerea unui grad asociat în justiția penală dacă nu aveți un grad de colegiu.
  • O diplomă de asocare în justiția penală vă ajută să vă pregătiți să deveniți ofițer de poliție. Oferă cursuri în probleme juridice, comportament uman, sisteme informatice și alte subiecte. Aceste grade sunt disponibile și online.
  • Dacă vă aflați în mijlocul obținerii BA sau BS, priviți în clase de criminologie și de aplicare a legii și majore. De asemenea, o diplomă de contabilitate este minunată pentru persoanele care sunt interesate de crimă de guler alb. Și, o diplomă de informatică este excelentă pentru persoanele care sunt interesate de criminalistica informatică și criminalitatea cibernetică.
  • Imaginea intitulată deveni ofițer de poliție în California Pasul 4
    4. Fiți din punct de vedere fizic. Toate departamentele necesită să treci un test de agilitate fizică. Prin urmare, trebuie să fiți în stare fizică bună pentru a deveni ofițer de poliție. Ca parte a testului, trebuie să puteți rula 1.5 mile. Dacă nu sunteți deja fizic, începeți pregătirea la o cale de școală locală. De asemenea, vă puteți alătura o sală de gimnastică și obțineți un antrenor personal. Spuneți instructorului personal obiectivelor dvs. și vă vor ajuta să le atingeți. De asemenea, unele academii de poliție oferă sesiuni de practică la aproximativ 30 de dolari. Testul de agilitate fizică constă în următoarele componente:
  • 99 cursul de obstacol în curte.
  • 32 de picioare.
  • Un gard de gard de 6 lanț de picior 6.
  • Un urcare de perete solid de 6 picioare.
  • Un sprint de 500 de curte.
  • A 1.5 mile alerga.
  • Metoda 2 din 3:
    Contactarea și aplicarea la departamentul dvs. local
    1. Imaginea intitulată deveni ofițer de poliție în California Pasul 5
    1. Contactați departamentele locale de poliție. Contactați un departament local de poliție pe care doriți să îl lucrați la. Întrebați-le dacă acceptă aplicațiile ofițerului de poliție la nivel înalt. De asemenea, întrebați-le despre calificările lor de bază. De exemplu, în timp ce calificările de bază pentru a deveni ofițer de poliție din California, trebuie să aveți cel puțin 18 ani, alte departamente necesită o limită de vârstă mai mare, cum ar fi 20 de ani în momentul examinării dvs.
  • Imaginea intitulată deveni ofițer de poliție în California Pasul 6
    2. Completați o aplicație. Dacă sunteți calificat și acceptă ofițeri de poliție la nivel de intrare, completați o cerere la un departament prospectiv. Mergeți la site-ul web al Departamentului pentru a descărca aplicația și completează-o acasă. Dacă departamentul nu are un site web, mergeți direct la departament. Întrebați-le despre informațiile esențiale necesare pentru a completa aplicația.
  • Fiți pregătiți să furnizați informații cum ar fi o copie certificată a unui certificat de naștere sau naturalizării, a diplomelor de liceu și colegiu, transcrieri, certificat de căsătorie, copie a politicilor de vehicule și de asigurare medicală, copii ale decretelor divorțului (dacă este cazul) și alte materiale.
  • Imaginea intitulată deveni ofițer de poliție în California Pasul 7
    3. Contactați referințele personale și profesionale. O verificare a fundalului este o parte necesară a procesului de screening. Departamentul va contacta angajatorii anteriori, supervizorii, colegii, membrii familiei, consilierii colegiului și colegii de cameră. Creați o listă a referințelor dvs. și contactați-le. Spuneți-le că sunteți în procesul de aplicare pentru a deveni ofițer de poliție și că vor fi contactați pentru verificarea de referință.
  • Metoda 3 din 3:
    Trecând examinările
    1. Imaginea intitulată deveni ofițer de poliție în California Pasul 8
    1. Pregătiți-vă pentru testul de citire și scriere (PELLETB). Ca parte a procesului de screening, vi se va cere să faceți un test de citire și scriere, cunoscut și sub numele de bateria de testare a legii post-entry-nivel (PELLETB). Testul este o opțiune multiplă și completă examen scris martor. Este nevoie de aproximativ 2 ½ ore pentru a finaliza și există 5 secțiuni.
    • Pregătiți-vă pentru acest test prin întărirea abilităților dvs. de citire și scriere. Consolidarea acestor abilități prin obținerea de ghiduri de studiu din librăria dvs. locală. Căutați cărți cum ar fi ghidurile de studiu pentru examenul post. De asemenea, puteți să vă revizuiți abilitățile de bază și abilitățile de vocabular prin obținerea de cărți sau ghiduri de studiu care vă apreciază abilitățile și oferiți modalități de a consolida aceste abilități.
  • Imaginea intitulată deveni ofițer de poliție în California Pasul 9
    2. Pregătiți-vă pentru interviul oral. Un interviu oral face parte și din procesul de screening. Scopul interviului este de a evalua rezolvarea problemelor, comunicarea orală și abilitățile de comunicare interpersonală. Obțineți o listă generală de întrebări de interviu de pe Internet și să întrebați un prieten sau un membru al familiei să vă intereseze. Practicați-vă de mai multe ori. Nu veți primi întrebările exacte până în ziua examenului. Veți primi 5 minute pentru a examina întrebările înainte de începerea examenului oral.Întrebările tipice adresate în timpul interviului oral sunt:
  • Poți să ne spui despre tine?
  • Care sunt obiectivele dvs. de carieră și unde vă vedeți în 5 ani?
  • De ce credeți că sunteți persoana potrivită pentru această poziție?
  • Ce tip de experiență aveți pentru această poziție?
  • Ce ați făcut, care arată inițiativa și / sau rezolvarea problemelor?
  • Ce știi despre această organizație și / sau poziție?
  • Ce te face să te calificați pentru această poziție?
  • Spuneți-ne cum vă va oferi educația dvs. și vă va ajuta să reușiți în această poziție?
  • Imaginea intitulată deveni ofițer de poliție în California Pasul 10
    3. Treceți examenele psihologice. Pentru că este ofițer de poliție înseamnă să se ocupe de oameni în mod regulat și vine cu mare responsabilitate, va trebui să treci un examen psihologic. Examenele psihologice includ o întâlnire cu un psiholog, precum și un creion și un test de hârtie.
  • Pregătiți-vă pentru această examinare prin obținerea unei odihnă de noapte bună și consumând un mic dejun sănătos. Testul creionului și al hârtiei va fi alcătuit din 300 la 600 de întrebări, deci trebuie să fiți pregătiți pentru mai multe ore de a răspunde la întrebări. Prin urmare, asigurați-vă că obțineți cel puțin 7 ore de somn și mâncați ouă, fructe și boabe pentru micul dejun. Încercați să stați departe de produsele de mic dejun sugar.
  • Imaginea intitulată deveni ofițer de poliție în California Pasul 11
    4. Treceți examenul medical. Majoritatea solicitanților trec examenul medical. Cu toate acestea, solicitanții care nu primesc sunt solicitanții care au condiții grave fizice sau mentale care ar interfera în mod semnificativ cu performanța locului de muncă. Câteva exemple de aceste afecțiuni sunt PTSD, insuficiență de auz sau viziune, o criză recentă, o inimă severă a inimii sau a plămânilor și alte probleme debilitante.
  • Dacă aveți oricare dintre aceste probleme sau o problemă similară, înainte de a investi orele și banii pentru a aplica, contactați-vă medicul pentru a vedea dacă boala dvs. va interfera cu performanța dvs. de locuri de muncă.
  • Imaginea intitulată deveni ofițer de poliție în California Pasul 12
    5. Luați un curs de pregătire post-regulat. Odată ce ați terminat și ați trecut toate examinările de mai sus, veți fi gata să vă înscrieți în formarea post-regulată de bază. Acest curs va fi fie oferit la o academie de poliție afiliată la departament, fie puteți căuta academii post-acreditate în zona dvs.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că aveți mai întâi calificările de bază.
  • Asigurați-vă că o profesie în domeniul aplicării legii este ceva ce doriți și sunteți angajat.
  • Pregătiți-vă pentru examinări în avans.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar