Cum să întrebați o întrebare tarot

Întrebările cărții de tarot pot fi dificil de afaceri. Nu este ca și cum ai pune întrebări de la o minge magică opt. Cardurile Tarot sunt un instrument pe care îl puteți utiliza pentru o perspectivă și perspectivă asupra unor situații cele mai dificile și exigente ale vieții, de la încheierea relațiilor cu schimbarea carierelor. Ele vă pot ajuta să găsiți zone care au nevoie de muncă în dragostea, munca și viața financiară. Prinde este că trebuie să puneți întrebări în mod deschis și sincer că ajungeți la inima problemelor.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea de întrebări deschise
  1. Imagine intitulată Adresați o întrebare tarot Pasul 1
1. Începeți întrebările cu modul în care, unde sau de ce. Întrebări care încep cu modul în care, unde sau de ce sunt deschise, astfel încât acestea permit răspunsuri mai profunde la unele dintre cele mai încercate preocupări ale vieții. Începeți întrebările cu modul în care, unde sau de ce pentru răspunsurile Tarot vă ajută să explorați ceea ce puteți face pentru a schimba o situație. Întrebările deschise includ:
  • "Cum mă pot elibera de luptele financiare?"
  • "Ce domenii trebuie să lucrez pentru a aduce mai multă dragoste în viața mea?"
  • "Unde există oportunități de a-mi ajuta cariera?"
  • Imagine intitulată Adresați-vă o întrebare tarot Pasul 2
    2. Evitați voința, când sau ar trebui să aveți întrebări. "Ar trebui să" Întrebările rar permit cardurilor de tarot să vă ajute, pentru că vă iau puterea de a vă lua propriile decizii. În mod similar, "cand" și "voi" Întrebările fac același lucru. Evitați voința, când sau ar trebui să vă întrebați și să nu vă așteptați ca cardurile să vă spună răspunsuri la ele, pentru că viața nu este atât de simplă.
  • Amintiți-vă motivul pentru care solicitați ajutorul de la Tarot Cards este că nu există o soluție ușoară la întrebarea sau îngrijorarea dvs.
  • Imagine intitulată Adresați o întrebare tarot Pasul 3
    3. Întrebați despre direcția voastră generală. Uneori este posibil să nu aveți o întrebare despre o preocupare specifică. Este în regulă. Puneți o întrebare despre direcția voastră generală de viață ca: "Unde m-am îndreptat spre calea actuală?"Sau" Ce energiile îmi înconjoară viața chiar acum?"Cardurile de tarot sunt menite să ofere o perspectivă asupra vieții voastre și întrebările generale pot realiza acest lucru.
  • Imagine intitulată Adresați-vă o întrebare Tarot Pasul 4
    4. Întrebări de frază pentru îndrumare. Cele mai bune întrebări Tarot sunt formulate într-un mod de a vă ajuta să obțineți îndrumări sau direcție cu privire la o preocupare. Nu vă așteptați ca cărțile să vă spună ce să faceți pentru a vă asuma responsabilitatea. Luați în considerare următoarele exemple:
  • Nu întrebați "Ar trebui să călătoresc prin Europa timp de trei luni?" Această întrebare schimbă responsabilitatea pentru o decizie de viață în afara dvs. și pe carduri.
  • Cere "Cum va afecta cei dragi dacă decid să călătoresc prin Europa timp de trei luni?" Această întrebare permite cardurilor să vă dea îndrumări fără a schimba responsabilitatea.
  • Partea 2 din 3:
    Ajungând la rădăcina unei probleme
    1. Imagine intitulată Adresați-vă o întrebare tarot Pasul 5
    1. Luați pe toți cei implicați în considerare. Dacă există persoane implicate în situația sau îngrijorarea pe care o aveți, luați în considerare modul în care toată lumea este afectată - atât direct, cât și indirect. Deși întrebările Tarot ar trebui să fie despre tine, să fii considerat de modul în care deciziile tale afectează pe alții.
    • Să presupunem că vă gândiți la o schimbare de carieră. Întrebați-vă modul în care o schimbare a ocupării forței de muncă ar putea afecta persoanele ca un coleg de cameră sau de familie.
    • Nu uitați de animalele de companie! Dacă încercați să decideți asupra planurilor de călătorie, aveți grijă de modul în care se vor ocupa de absența voastră.
  • Imagine intitulată Adresați-vă o întrebare Tarot Pasul 6
    2. Găsiți o întrebare despre beneficiile sau dezavantajele. Este posibil să aveți nevoie de ajutor pentru a lua o decizie importantă și întrebarea mai multe despre beneficiile potențiale și dezavantajele pot ajuta. La fel ca o listă pe care ați putea face să vă ajutați cu decizii importante, căutați întrebări despre Pro și Contra.
  • Poate că te lupți să știi dacă ar trebui să trimiți un părinte îmbătrânit la o casă de viață asistată sau nu. Întrebați "Care sunt beneficiile părăsirii mamei mele acasă?"Sau" care sunt dezavantajele pentru a părăsi mama la domiciliu?"
  • Poate vrei să știi dacă o relație dificilă ar trebui să se încheie. Cere "Ce ieșesc să rămân în această relație?" sau "Cum mă rănește această relație?"
  • Imagine intitulată Adresați-vă o întrebare tarot Pasul 7
    3. Găsiți o situație pe care doriți să o îmbunătățiți. Toți avem zone pe care le-am dori să ne îmbunătățim și dacă sunteți sincer, ar trebui să veniți cu cel puțin unul sau două. Căutați modalități prin care vă puteți îmbunătăți și oamenii din jurul vostru.
  • În ceea ce privește imaginea corpului, întrebați "Cum mă pot simți mai bine despre cum arăt?"Sau" ce pot face pentru a obține o formă mai bună?"
  • În ceea ce privește viața de familie, întrebați "Cum pot petrece mai mult timp cu cei dragi?" sau "Ce pot face să mă simt mai aproape de frații mei?"
  • Imagine intitulată Adresați-vă o întrebare tarot Pasul 8
    4. Fi concis despre ceea ce întrebați. S-ar putea să aveți de-a face cu ceea ce pare a fi o mare problemă, dar poate fi întotdeauna defalcată. Deși întrebările generale sunt excelente dacă nu aveți o preocupare concretă, ruperea problemelor mai mari vă pot ajuta să ajungeți la cauza rădăcinii. De exemplu:
  • În loc să întrebe "Cum mă pot elibera de luptele banilor?", Întrebați" unde pot veni veniturile suplimentare?"Sau" Cum pot salva mai mult zilnic?"
  • În loc să întrebe "Cum pot face relația mea mai bună?", cere "De ce soțul meu se supără cu mine, când fac x, y, sau z?"
  • Imagine intitulată Adresați-vă o întrebare tarot Pasul 9
    5. Încadrați-vă pozitiv întrebările. Este ușor să fii prins în gândire negativă când ceva nu merge așa cum a fost planificat. Chiar dacă aveți îngrijorări cu privire la motivul pentru care lucrurile se întâmplă sau nu se întâmplă, păstrați întrebarea pozitivă. Încărcați întrebări, astfel încât să nu fie conotații negative.
  • Întrebați "Ce pot face pentru a fi un vorbitor public mai bun?"În loc de" de ce nu pot să-mi depășesc teama de vorbire publică?"
  • Cere "Cum pot fi mai sociabil?" in loc de "De ce nu pot face mai mulți prieteni?"
  • Partea 3 din 3:
    Alegerea întrebărilor de urmărire
    1. Imagine intitulată Adresați-vă o întrebare Tarot Pasul 10
    1. Vorbește dacă nu înțelegi ceva. Indiferent dacă mergeți la un cititor de carduri profesionale sau explorați un pachet de carduri de tarot pe cont propriu, întrebați despre ceea ce nu înțelegeți. Puteți desena ceea ce arată ca o carte negativă și aveți nevoie de mai multă direcție. Explorați ce ar putea însemna cărți confuze.
    • Puteți desena omul spânzurat când doriți să știți cum puteți ajuta o situație. La suprafață, acest lucru arată ca neputința, dar poate fi de acceptare.
    • Ai putea desena pustnicul când întrebi cum poți aduce mai multă entuziasm în viața ta de dragoste. În loc să spun că sunteți destinat să fiți singuri, ar putea spune că trebuie să reflectați spre interior înainte de a găsi o viață de iubire îndeplinită.
  • Imagine intitulată Adresați-vă o întrebare tarot Pasul 11
    2. Observați reacția dvs. la carduri. Modul în care răspundeți la carduri, deoarece acestea sunt așezate vă pot oferi o perspectivă valoroasă asupra modului în care aveți de-a face cu anumite situații. Acordați atenție reacției dvs. la diferite carduri. Nu-l depășiți și scrieți cum vă simțiți despre ei.
  • Imagine intitulată Adresați-vă o întrebare tarot Pasul 12
    3. Amintiți-vă lucrurile pe care ați putea dori mai multă direcție. O citire a cartelei de tarot nu este diferită de o prelegere pe care ați putea avea întrebări suplimentare despre după aceea. Pe măsură ce treceți printr-o răspândire a cărților, amintiți-vă punctele pe care le puteți utiliza mai multă direcție.
  • Dacă o carte indică că trebuie să vă îmbrățiați partea feminină, amintiți-vă că și întrebați "Cum pot să-mi îmbrățișez mai bine feminitatea?"
  • Dacă o carte spune că așteptările dvs. sunt prea mari, ca cele patru cești, amintiți-vă că și întrebați "Cum pot fi mai realist?"
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar