Cum să evitați auto-incriminarea

În Statele Unite, aveți un drept constituțional de a nu depune mărturie împotriva dvs. Al cincilea amendament citește: "Nici o persoană ...va fi obligat în orice caz penal să fie un martor împotriva lui însuși."Aceasta înseamnă că nu trebuie să mărturisiți în instanță ca inculpat. De asemenea, înseamnă că nu trebuie să vorbiți cu poliția. Trebuie să aveți grijă să evitați auto-incriminarea. Orice declarație pe care o faceți, în orice moment, ar putea fi introdusă la proces. Acestea includ declarații pe care le faceți atunci când nu sunteți încă suspectați.

Pași

Partea 1 din 3:
Evitând autoincriminarea înainte de arestare
  1. Imaginea intitulată Faceți un apel telefonic Pasul 7
1. Obțineți un avocat. Cel mai bun lucru pe care l-ai putea face este să primești un avocat. Dacă v-ați implicat într-un incident criminal, în vreun fel, atunci ar trebui să discutați cu un avocat, chiar înainte ca poliția să vină la ușă. Întrebați avocatul cum vă puteți proteja cel mai bine drepturile și obțineți un număr de telefon unde puteți ajunge la el sau ea dacă sunteți arestat.
  • Poti Găsiți un avocat de apărare penală Prin contactarea asociației dvs. locale sau de stat și solicitarea unei recomandări.
  • De asemenea, ați putea vorbi cu oamenii din comunitatea dvs. care au folosit avocați de apărare criminală. Cu toate acestea, ați putea dori să ezitați astfel încât nimeni din comunitate să știe că ați fost legați în orice fel cu incidentul criminal.
  • Imaginea intitulată reacționează când este oprită de PIȘIUL PASUL 13
    2. Refuză să vorbească cu poliția. Poliția te-ar putea contacta pentru că un martor la locul crimei te-a văzut acolo. Poliția ar putea să nu creadă că ești suspect. Cu toate acestea, tot ceea ce spui poate fi folosit mai târziu împotriva ta în instanță, indiferent dacă ești suspect sau nu.
  • Dacă nu sunteți absolut nevinovat, atunci ar trebui să vă adresați poliției la avocatul dvs. Nu sunteți obligat să răspundeți la întrebările de poliție.
  • În unele state, trebuie să vă identificați dacă sunteți oprit de poliție. De exemplu, în Ohio, trebuie să vă furnizați numele, adresa și data nașterii unui ofițer de poliție când a fost întrebat. Nu răspundeți la alte întrebări.
  • Imagine intitulată Deal cu Poliția dificilă Pasul 16
    3. Ignorați promisiunile făcute de poliție. Pentru a vă face să vorbiți, poliția ar putea spune tot felul de lucruri. De exemplu, ei ar putea promite să nu folosească o declarație pe care o faci împotriva ta. Sau ar putea spune: "Hei, nu ești suspect, așa că nu ai de ce să-ți faci griji. Doar discutați cu noi și acest lucru va dispărea."Acestea sunt promisiuni goale.
  • Poliția nu decide ce declarații pot fi utilizate mai târziu într-o urmărire penală. Procurorul va decide ce dovezi să prezinte unui juriu. Nu trebuie să ascultați niciodată poliția când încearcă să vă spună ce se va întâmpla în viitor.
  • Poliția are voie să vă mint. De exemplu, un ofițer de poliție poate spune că au amprente digitale și dovezi ADN care vă legați de crimă. Poliția poate minți în speranța că veți mărturisi. Întotdeauna trimiteți poliția la avocatul dvs. indiferent de ce spun ei.
  • S-ar putea să vă simțiți presați să vorbiți pentru că doriți ca această situație să dispară. Cu toate acestea, nu vă puteți argumenta calea de ieșire din a fi investigată sau suspectată de a comite o infracțiune. Dacă vorbiți, tot ce vă faceți este să vă sapa o gaură pentru dvs.
  • Imagine intitulată Discuție cu un adolescent despre bedweting Pasul 6
    4. Nu vorbiți despre incidentul cu alții. Orice declarație pe care o faceți altor persoane poate fi, de asemenea, introdusă la proces. Din acest motiv, nu trebuie să discutați cu alți oameni despre orice incident criminal în care v-ați implicat.
  • Păstrați un profil redus. Prietenii tăi ar putea să înceapă să sune sau să se oprească, dorește să știe ce sa întâmplat. Trebuie să le ignorați cât de bine puteți.
  • Partea 2 din 3:
    Evitând auto-incriminarea după arestare
    1. Imagine intitulată Deal cu Poliția dificilă Pasul 13
    1. Ascultă-ți Miranda drepturi. Curtea Supremă cere ca poliția să ofere cele patru avertismente înainte de a vă întreba. Ei trebuie doar să dea aceste avertismente dacă sunteți în custodie. Amintiți-vă, totuși, că orice declarație făcută, chiar și atunci când nu este în custodie, poate fi folosită împotriva dvs. Cei patru Miranda Avertismentele sunt:
    • Aveți dreptul să rămâneți tăcuți.
    • Tot ceea ce spui poate și va fi folosit împotriva dvs. în instanță.
    • Aveți dreptul la un avocat.
    • Dacă nu vă puteți permite un avocat, unul va fi oferit pentru dvs.
  • Imaginea intitulată reacționează când este oprită de poliția Pasul 2
    2. Spune că nu vrei să vorbești cu poliția. Trebuie să faceți o cerere explicită: "Nu vreau să vorbesc cu tine."Nu poți să stai acolo în tăcere. Fără o cerere explicită, poliția poate continua să vă întrebe.
  • De asemenea, poliția se poate întoarce după o anumită perioadă de timp și întreabă dacă vrei să vorbești (dacă nu ați solicitat un avocat, caz în care nu vă pot re-implica). Va trebui să continuați să repetați că nu doriți să discutați cu poliția.
  • Imaginea intitulată reacționează când este oprită de PIȘIUL PASUL 3
    3. Solicitați un avocat. După ce a afirmat că vrei să rămâi tăcut, cereți un avocat. Trebuie să fii explicit. Nu-ți dădu doar capul când ofițerul spune că ai dreptul la un avocat. De asemenea, nu solicitați un ofițer de probațiune. În schimb, ar trebui să spuneți: "Vreau să vorbesc cu un avocat."Când solicitați un avocat, poliția trebuie să oprească toate întrebările.
  • Dreptul la un avocat este un drept separat de la dreapta de a rămâne tăcut. Trebuie să spui ambele. Dacă tot ce spui este: "Nu vreau să vorbesc cu tine", atunci poliția nu trebuie să interpreteze acest lucru ca o cerere de avocat.
  • Dacă aveți un avocat, atunci ar trebui să puteți face un apel telefonic pentru a vorbi cu el sau cu ea. Dacă nu puteți ajunge la avocatul dvs., apoi sunați la un membru al familiei. Spuneți-le unde vă aflați.
  • Dacă nu vă puteți permite un avocat, atunci veți avea nevoie de un apărător public. S-ar putea să trebuiască să așteptați zile, până la renunțarea, înainte de a vă întâlni cu apărătorul public.
  • Imagine intitulată face față de poliția dificilă Pasul 5
    4. Evitați să discutați cu poliția. După ce solicitați un avocat, poliția nu vă poate aborda să începeți din nou întrebarea. Cu toate acestea, dacă ajungeți la ele și începeți să vorbiți despre incident, atunci ei pot începe să vă întrebați din nou. Din acest motiv, ar trebui să limitați ceea ce spui poliției.
  • Puteți cere alimente sau apă sau pentru a folosi baia, dar asta este. Nu vă angajați în discuții mici cu poliția.
  • Dacă un ofițer se apropie să vorbești, repet că nu vrei să vorbești și că vrei să te întâlnești cu un avocat.
  • Partea 3 din 3:
    Obținerea de declarații aruncate în afara instanței
    1. Imagine intitulată Deal cu Poliția dificilă Pasul 19
    1. Discutați cu avocatul dvs. despre interogarea dvs. S-ar putea să fi mărturisit sau ați făcut declarații incriminante poliției. Cu toate acestea, este posibil să puteți împiedica procurorul să introducă acele declarații în instanță. În general, puteți "suprima" declarațiile dacă poliția a făcut greșeli în timp ce vă interesează. De exemplu, ați putea obține declarațiile suprimate dacă poliția a făcut oricare dintre următoarele greșeli:
    • Poliția sa confruntat fizic să mărturisească. Orice constrângere fizică este, în general, interzisă. Cu atât mai coercitivă atingerea - cum ar fi lovirea sau perforarea - atunci cu atât este mai ușor să dovedim că declarațiile dvs. nu au fost voluntare. Cu toate acestea, o ușoară atingere, cum ar fi apucarea încheieturii mâinii, ar putea fi coercitivă.
    • Poliția a refuzat hrana sau apa, sau altfel te-a făcut foarte inconfortabil. O instanță va elimina declarațiile dacă "totalitatea circumstanțelor" îi determină să creadă că interogarea a fost coercitivă. Coerciția este mai mult decât coerciția fizică. Acesta poate include, de asemenea, făcându-vă fizic incomod. Alți factori includ vârsta și inteligența dvs.
    • Poliția nu ți-a citit pe toți Miranda Avertizări.
  • Imaginea intitulată reacționează când este oprită de poliția Pasul 5
    2. Face o mișcare de a suprima. Puteți obține orice declarații incriminatoare aruncate în afara instanței, aducând o moțiune de suprimare. Pentru a câștiga mișcarea, trebuie să identificați că poliția a făcut ceva greșit când v-au interogat.
  • Avocatul dvs. trebuie să elaboreze propunerea și dosarul în instanță. În instanța federală, și în multe instanțe de stat, trebuie să depuneți această moțiune înainte de proces.
  • Avocatul dvs. ar putea să nu vrea să elaboreze mișcarea. Propunerile durează de obicei mult timp pentru a scrie, iar avocatul dvs. ar putea fi apăsat pentru timp. Cu toate acestea, avocatul dvs. trebuie să elaboreze și să depună o moțiune de suprimare. Dacă el sau ea nu, atunci nu ați păstrat problema pentru un posibil recurs.
  • Imaginea intitulată începe un divorț Pasul 2
    3. Avocatul dvs. are argumentul dvs. de mișcare. Procurorul va avea dreptul să răspundă la moțiune și apoi judecătorul va programa un timp pentru a auzi argumentul. Dacă câștigați, atunci procurorul nu vă poate folosi declarațiile de incriminare în cazul lor.
  • Rezultatul mișcării ar putea influența dacă doriți să mărturisiți. Vorbește despre asta cu avocatul tău. De exemplu, declarațiile dvs. de incriminare ar fi fost singura dovadă reală pe care procurorul a avut-o la locul crimei. Dacă declarațiile sunt suprimate, atunci este posibil să nu doriți să mărturisiți la proces.
  • Imaginea intitulată începe un divorț Pasul 15
    4. Ridica problema la apel. Dacă sunteți condamnat, atunci vă puteți apela condamnarea la o instanță superioară. În apelul dvs., subliniați greșeli pe care le considerați că judecătorul a făcut-o. O eroare ar putea fi refuzul judecătorului de a vă suprima declarațiile. Dacă câștigi apelul dvs., puteți obține un nou proces.
  • Cu noroc, avocatul dvs. de judecată a depus o moțiune de pre-încercare de a suprima. Dacă nu, atunci instanța de apel va revizui decizia judecătorului numai sub standardul "Eroare simplă". Aceasta înseamnă că eroarea trebuie să fi fost evidentă și probabil a dus la convingerea dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar