Cum se îmbracă profesional

Dressingul profesional este vital pentru succesul într-un birou sau un mediu academic. Aspectul dvs. face o declarație despre profesionalismul dvs. și arătând în îmbrăcăminte neclintită sau inadecvată poate ucide o carieră! Deși ceea ce reprezintă "profesional" variază de la Office la Office, există câteva orientări de stil cheie care urmează să urmeze.

Pași

Partea 1 din 4:
Determinarea nivelului de formalitate a locului de muncă
  1. Imagine intitulată rochie profesional Pasul 1
1. Întotdeauna îmbrăcați pentru a se potrivi cu setarea la locul de muncă. Unele locuri de muncă vor oferi un cod de îmbrăcăminte scris în mod specific, ceea ce este potrivit și ce nu este. Pentru alții, este posibil să trebuiască să judecați pe baza a ceea ce sunt purtați alții.
  • Îmbrăcămintea de afaceri formală este de obicei codul de îmbrăcăminte folosit pentru locurile de muncă de înaltă calitate: oficialii guvernamentali, gestionarea lucrătorilor, avocații și așa mai departe. De asemenea, este pentru întreprinderile care cultivă formalitatea, cum ar fi uniunile de credit. Fiți conștienți de unele întreprinderi rochie formal cele mai multe zile, dar au "vineri ocazional" sau altfel va relaxa regulile din anumite motive sau ocazii (cum ar fi o plimbare a-a-thon, strângere de fonduri sau dacă aerul condiționat se descompune).
  • "Ocazional afaceri" este termenul folosit adesea pentru mai puțin formal (dar nu informal) medii de birou. (Vedeți mai jos pentru o discuție mai aprofundată a ceea ce "ocazional afaceri" mijloace) .Fiți conștienți de faptul că acest lucru variază în funcție de cultură, regiune și profesie. Uneori "ocazional afaceri" Birourile vor deveni "Formă de afaceri" Pentru ocazii importante, cum ar fi o conferință de presă, un vizitator de profil ridicat care sosește sau un seminar important.
  • "Cravată neagră" este de obicei folosit numai pentru evenimente foarte specifice și speciale (cum ar fi mese de premii, banchete formale sau galas.) Acestea necesită de obicei un tuxedo pentru bărbați și o rochie de seară pentru femei.
  • În mod obișnuit, cu atât mai mare plăți poziția, cu atât mai mare este rangul dvs., cu atât mai profesionist îmbrăcămintea de birou ar trebui să fie. (Cu toate acestea, notați că acest lucru nu este universal - CEO al unei companii de software se poate îmbrăca mult mai puțin formal decât un intern la o firmă de avocatură!)
  • Unele locuri de muncă au o uniformă specifică. De exemplu, un bucătar, asistentă medicală, gardă de viață, judecător sau ofițer de poliție. Acesta este un cod de îmbrăcăminte profesionist, dar de obicei acest lucru are nevoie de o discuție foarte mică.
  • Imagine intitulată Rochie Pasul 2
    2. Cunoaște cultura de birouri. Efectuarea unei rochii profesionale și mai confuze este faptul că tipurile de mediu de lucru fac o mare diferență în ceea ce se poartă. Deși sunteți, de obicei, în mod obișnuit, următoarele orientări, după cum sa discutat, realizați că locurile de muncă pot încuraja o anumită "uite" care depășește simplu "Oficiul formal" sau "Ocazional afaceri" Definiții. Acest lucru are de obicei de a face cu ceea ce compania face, vinde sau oferă.
  • O organizație de ajutor africană, de exemplu, poate încuraja oamenii să se îmbrace în haine realizate în Africa și să fie vândute pe site-ul său web pentru a promova conștientizarea și comerțul echitabil.
  • Departamentul Athletic al unei universități poate fi mult mai acceptat de îmbrăcăminte atletic, cum ar fi pantofii de alergare.
  • Locurile de muncă extrem de artistice sau creative pot permite mult mai multă libertate în calea îmbrăcămintei. Un birou bazat pe modă poate avea mult mai multe așteptări de îmbrăcăminte decât o firmă de contabilitate.
  • Imagine intitulată rochie profesional Pasul 3
    3. Factorul în sezon - uneori. Codul de îmbrăcăminte profesional în toată lumea are unele sezoniere, bazate parțial pe vreme, dar și pe stiluri sezoniere. Dar fiți conștienți că unele regiuni nu au într-adevăr schimbări în îmbrăcăminte pe sezoane. (Cum ar fi tropicele). Dar pentru zonele cu sezoane de îmbrăcăminte, se aplică multe zone următoarele reguli de degetul mare:
  • Lenjerie de pat, Seersucker și Madras Tind să fie potrivită numai pentru vară.
  • Îmbrăcămintea de lână tinde să fie doar pentru cădere și iarnă.
  • În America, o veche zicală este "fără Ziua Muncii"...care obișnuiau să se refere la țesături de lenjerie albă folosită foarte mult în rochii de vară, mai degrabă decât absolut nici un alb. Aceasta este o regulă foarte depășită. Simțiți-vă liber să purtați o cămașă albă în birou în timpul iernii.
  • Straturile de îmbrăcăminte adecvate pot ajuta la negocierea anotimpurilor, când temperaturile pot fluctua. De exemplu, un cardigan poate fi util să intre în muncă într-o zi crocantă de cădere și eliminată mai târziu când se încălzește. O pereche de jambiere calde vă poate permite să purtați fuste confortabil în timpul iernii.
  • Rețineți că cantitatea de piele vizibilă va fi ușor diferită în setările de afaceri. Ceea ce este acceptabil într-o cultură poate fi inacceptabil în altul. De exemplu, ceea ce este bine pentru o femeie din Franța poate fi prea dezvăluit în Qatar.
  • Dacă alegeți să eliminați straturile de îmbrăcăminte, asigurați-vă că nu sunteți în nici un caz dezvăluirea sau necorespunzătoare despre pielea pe care o alegeți să o afișați. Dacă purtați un camisol sub un blazer, și nu ar trebui să aveți o cămașă fără mâneci, este posibil să fiți din noroc.
  • Imagine intitulată rochie Pasul 4
    4. Știți ce culori să poarte. Nici o culoare nu este complet "în afara limitelor" Dar este mai formală și mai profesionistă, în principal, cu o paletă de culori neutră. Costumele de afaceri formale atât pentru bărbați, cât și pentru femei tind să fie negru, maro, gri, bronz sau albastru marin. Cămășile au tendința de a fi mai ușoare în culoare, cu nuanțe de culoare albă, alb, și lumină.
  • Această paletă de culori limitată poate suna plictisitor și plictisitor la început. Cu toate acestea, poate, de asemenea, să creeze un dulap care permite mai multe elemente să se schimbe cu ușurință. Basing un dulap în jurul valorii de negru, alb, iar Khaki va asigura că totul merge cu aproape totul.
  • "Pops" de culoare cu accesorii cum ar fi legăturile, pantofii și eșarfele sunt de obicei bine, dar este mai sigur să mergeți cu subtil, mai degrabă decât luminos și îndrăzneț.
  • Cămăși multi-colorate pot fi acceptabile, cum ar fi o cămașă clasică de stil Oxford.
  • Aceste orientări sunt pentru persoanele care au nevoie să-și facă rochia mai profesionistă. Culorile mai luminoase și mai variate pot fi în întregime adecvate, în funcție de ocupație, iar aspectul general al costumului. Dar dacă nu sunteți sigur sau neexperimentați, selectați Culori conservatoare - sunt favorite de haine de birou perene, deoarece întotdeauna arată bine.
  • Imagine intitulată rochie Pasul 5
    5. Acordați atenție celor din jurul dvs. Dacă nu sunteți sigur exact cât de formal sau ocazional, încercați să vă uitați la alegerile de îmbrăcăminte ale celor din profesia dvs., la biroul dvs. sau participând la același eveniment ca tine.
  • În general, este mai bine să fii ușor suprasolicitat decât trebuie să fie sub-îmbrăcat.
  • Dacă nu sunteți în stare să obțineți o privire bună sau să aveți o discuție cu cineva din câmpul dvs., încercați să căutați imagini pe Internet pentru persoanele aflate în mod similar în cadrul companiei sau evenimentul de anul trecut. Să acorde atenție apariției oamenilor din aceste imagini și îmbrăcați în consecință.
  • Aveți grijă de evenimentele care pot necesita o schimbare dramatică a dulapului. De exemplu, la o conferință, este posibil să vi se solicite să purtați costume și legături pentru prezentare. La recepțiile de cocktail de la piscină după aceea, costume de baie, cămăși hawaiiene și flip-flops sunt hainele de alegere.
  • Imagine intitulată Rochie Profesională Pasul 6
    6. Amintiți-vă de bună îngrijire. Un costum mare vă va duce până acum. Dacă nu aveți o igienă personală sau aveți o tunsoare proastă, nu veți arăta profesioniști. Asigurați-vă că vă tratați întregul aspect (inclusiv părul, pielea și igiena), cu aceeași îngrijire profesională ca și cu îmbrăcămintea dvs.
  • Duș. Cât de des variază în funcție de cultură, vreme și nivel de activitate. În majoritatea Americii, cel puțin o dată la altul.
  • Utilizați deodorant.
  • Asigurați-vă că părul este ordonat și bine îngrijit.
  • Părul facial (dacă există) ar trebui să fie tăiat și ordonat. Miriște nu este, în general, acceptabilă. "Unibrow" sprâncenele sau sprancenele foarte grele sunt adesea considerate neatractive în multe zone.
  • Pentru femei, picioarele ar trebui fie rastreate, fie acoperite de picioare acoperite.
  • Bunuri de igienă orală. Asigurați-vă că respirația dvs. nu are nici un miros vizibil. Acest lucru este deosebit de important dacă fumezi sau mănânci mâncare picantă.
  • Machiajul pentru femei ar trebui, în general, restrâns, în funcție de cultură.
  • Partea 2 din 4:
    Dressing formal de afaceri
    1. Imagine intitulată Rochie Profesională Pasul 7
    1. Știți că îmbrăcămintea oficială este îmbrăcată, îmbrăcăminte conservatoare. Deși moda schimbă detaliile mici, nucleul esențial al îmbrăcămintei oficiale de birou nu sa schimbat într-adevăr mult în decenii. Dressingul de afaceri formal este în unele moduri mai ușor decât în ​​afaceri casual, deoarece parametrii sunt mult mai îngusi și bine definite. Ambele sexe sunt de obicei așteptate să poarte costume, de obicei în culori neutre (așa cum s-a descris mai sus). În general, bărbații și femeile poartă următoarele:
    • Pentru bărbați: costum formal, cămașă de îmbrăcăminte, pantofi de rochie, cravată. Uneori pantalonii și haina sportivă sunt alternative acceptabile pentru un costum de afaceri. Adesea o cămașă fără îmbrăcăminte exterioară este acceptabilă.
    • Pentru femei: costum de afaceri cu fusta, blazer, bluza, pantofi de rochii. Pantalonii sunt, de asemenea, acceptabili. O rochie conservatoare poate fi substituită pentru un costum.
  • Imagine intitulată Rochie Pasul 80
    2. Alegeți costumul puternic.Costume ar trebui să fie adaptate pentru potrivire. Culori solide sau pinstripes, și în stare bună. Costumele de fusta ar trebui să fie lungimea genunchiului și nu prea strânsă.
  • Imagine intitulată Rochie Pasul 9
    3. Alegeți topurile potrivite. Cămășile ar trebui să fie în mod obișnuit solide sau fixate, adaptate pentru potrivire, spălate și călcate dacă este necesar.
  • Mâneci lungi sunt întotdeauna mai formale.
  • Manșoanele scurte sunt de obicei acceptabile pentru primăvară și vară. Cu toate acestea, unele locuri de muncă și culturi se încruntă pe brațele goale.
  • Femeile ar trebui să se îndepărteze de cămăși fără mâneci dacă sunt sigur dacă sunt acceptate sau nu. În unele regiuni cămășile fără mâneci (dar nu una cu curele, cum ar fi topurile halterului) sunt considerate perfect acceptabile. În altele, acestea nu sunt considerate adecvate. Tenks, camisoles, topuri tuburi, Topuri fără bretele AMD"Spaghetti curea" Topurile nu sunt îmbrăcăminte formală de birou.
  • Bărbații ar trebui să se potrivească cu cămașă pentru a lega.
  • Femeile trebuie să fie mai atente în tăierea și potrivirea vârfurilor de birouri. Puneți cu blândețe, (în special pentru femeile cu fulgeră), bustul trebuie să fie montat în mod corespunzător, astfel încât să nu fie prea dezvăluit, prea strâns sau altfel expunerea mai multor sânii, astfel încât este inadecvată. Dacă bluza dvs. lacune la butoanele de bustline, cămașa nu se potrivește corect. Țesătură sau "Modă" Benzile pot fi achiziționate pentru a ține bluze în poziția corectă.
  • Imagine intitulată rochie profesional Pasul 10
    4. Alegeți legăturile cu atenție, bărbați. Legăturile pot permite o anumită culoare și model într-un costum care ar fi mai degrabă drab. Atrage atenția, deci fii foarte atent în ceea ce alegi. Nu toate legăturile sunt potrivite pentru codul de îmbrăcăminte formal de afaceri.
  • Optați fie pentru culoarea solidă, fie au o imprimare mică (nu mai mare de un sfert) care le acoperă.
  • Evitați legăturile care au mai mult de 3-4 culori totale și care au o imagine sau o scenă imprimată pe ele.
  • Legăturile ar trebui să se potrivească cu cămășile dvs. și costumele dvs. și asigurați-vă că folosesc culori care se potrivesc sau merg cu restul costumului.
  • Încercați să cumpărați cămăși și legături împreună, dacă este posibil. Magazinele bărbaților coordonează culorile pentru a încerca să facă procesul de cumpărare ușor. Este posibil să nu fie aceleași culori anul viitor sau chiar sezonul următor! Dacă aveți îndoieli, cereți ajutor - un magazin de bună calitate va fi fericit să vă ajute.
  • Legăturile de arc sunt, de asemenea, în general considerate acceptabile. Cu toate acestea, acestea sunt mult mai puțin frecvente și pot fi considerate neobișnuite sau "Quirky".
  • Bolo Legăturile sunt adesea acceptabile la nivel regional în zonele din America de Sud, Southwest și Coasta de Vest. Cu toate acestea, acestea pot sau nu să fie considerate o înlocuire acceptabilă pentru o cravată în funcție de locul de muncă.
  • Imagine intitulată Rochie Pasul 11
    5. Spune da la rochie, doamnelor! Rochii pot fi purtate cu ușurință într-un cadru formal de afaceri, dar aveți grijă de selecția dvs. Alegeți rochiile care sunt lungimea genunchiului sau mai mult și sunt într-o formă subtilă sau o culoare solidă. Rochii nu ar trebui să fie prea strânse și nu ar trebui să fie dezvăluind / au un decolteu plonjat.
  • Un bun blazer sau o jachetă de costum poate face o rochie mai formală și versatilă. Acest tip de costum este baza clasicului "zi la noapte" Uzura femeilor, în care o femeie merge la locul de muncă purtând o rochie adecvată de seară coordonată cu un blazer adecvat de lucru. La seara se întâlnește, puneți deoparte blazerul pentru un aspect mai puțin formal.
  • Imagine intitulată Rochie Pasul 12
    6. Alegeți pantofii potriviți pentru lucrare. Locuri de munca oficiale de afaceri Toate necesită încălțăminte de calitate, de obicei din piele (sau materiale similare de înaltă calitate).
  • Bărbații ar trebui să poarte întotdeauna pantofi formali, adesea în stilul baroc sau oxford.Lace în sus este mai tradițională.Există multe alunecare loafers care pot fi, de asemenea, adecvate și formale. Negru este culoarea Go-to, deși maro este uneori acceptabilă.
  • Femeile ar trebui să poarte în mod obișnuit pantofi de înaltă sau moderat de călcâi sau pompe plate.Cizmele conservatoare sunt uneori potrivite. Asigurați-vă că sunt restrânse detalii și ornamente. Femeile au, în general, mai multă alegere în culoare, dar lipirea de culori negre și neutre sunt încă mai sigure.
  • Image intitulată rochie Pasul 13
    7. Scaunați-le pentru ei. Într-un birou formal, șosetele atletice de bumbac alb nu sunt de obicei acceptabile. Dacă purtați șosete, acestea ar trebui să fie de obicei întunecate (negru este tipic). În mod ideal, ei merg cu pantalonii sau pantofii.
  • Imagine intitulată rochie Pasul 14
    8. Femeile, purtați-vă nailonii. Într-un loc de muncă formal, ar trebui să purtați, de obicei, chilot, sau ciorapi sub fuste. Alegeți colorate cu o culoare neutră.
  • Jambierele nu sunt adecvate într-un loc de muncă formal - alegeți în schimb ciorapi opaci.
  • Barelegged (deși bine îngrijit) devine din ce în ce mai acceptabil. Dar dacă aveți îndoieli, puneți o pereche de chilot sau ciorapi.
  • Imagine intitulată Rochie profesional Pasul 15
    9. Adăugați alte accesorii. Pentru a vă completa costumul, amintiți-vă câteva accesorii. În general, păstrați bijuterii și alte accesorii subtile și gustoase. Aveți grijă să purtați prea mult, deși ceea ce constituie "prea mult" va varia de la cultură la cultură. De asemenea, ceea ce este bine pentru un bărbat și o femeie poate fi diferită. De exemplu:
  • Pentru bărbați: legături de manșetă, inele (cum ar fi un inel de clasă sau de nuntă), ceas, Piața de buzunar (foarte formală). Colierele și brățările sunt adesea mai puțin frecvente, dar, de obicei, acceptabile dacă este bun. Bijuterii de alertă medicală este întotdeauna ok. Cele mai multe birouri oficiale nu vor arăta favorabil pe piercing-urile corpului, inclusiv cercei. Cataramele curelei nu ar trebui, în general, să fie supradimensionate.
  • Pentru femei: bijuterii (inele, coliere, cercei, brățări, ceasuri) sunt de obicei acceptabile, dar aveți grijă de piese prea mari sau prea mari. Urechile străpunse sunt aproape universal OK (cu știfturi sau cercei mici), în general, alte piercinguri corporale nu trebuie să fie vizibile. Eșarfe, centuri, benzi de cap, accesorii de păr (cum ar fi barrettes), sunt, de asemenea, toate bine.
  • Partea 3 din 4:
    Dressing de afaceri casual
    1. Imagine intitulată Rochie Pasul 16
    1. Evitați "Business Casual Don`ts". Acest lucru este mai puțin formal și casual decât orientările tradiționale de afaceri. Din păcate, este adesea prost definit și poate fi foarte diferit de la o afacere la alta. De exemplu, o afacere va fi bine cu cămăși de imprimare hawaiiene cu gulere, în timp ce altul o va considera prea casual în ciuda gulerului. Cu toate acestea, în general, următoarele se încruntă de obicei:
    • Jeans: Mai ales cu lacrimi, pete, patch-uri sau enteluri, cum ar fi știfturile. (Deși o discuție mai detaliată privind blugi albastre la locul de muncă este mai mică).
    • Topuri rezervoare: în special stiluri de spaghete.
    • Shorts: uneori mai multe stiluri personalizate sunt acceptabile - cum ar fi cele care seamănă cu lungimea completă Khakis, dar mai scurte. Stilurile atletice nu sunt, de obicei, în regulă.
    • Tricouri informale: de obicei, tricourile de tip polo colați sunt acceptabile sau cele cu modelarea. Dacă aveți îndoieli, nu mergeți cu orice imagini grafice pe cămășile dvs. Tricourile de obicei nu ar trebui să aibă elemente care ar putea fi controversate sau inacceptabile - cum ar fi referințele la alcool, sex sau violență. Evitați tricourile de noutate, (cum ar fi cele cu caractere de desene animate), deoarece acest lucru poate apărea ca imatur.
    • Mini-fuste: Fustele nu trebuie să fie mai mari de două centimetri deasupra genunchiului.
    • Plungind neckline: Asigurați-vă că cămașa v-gâtul nu este dezvăluind prea mult, sau bluza dvs. este prea mică.
    • Păstrați-o curată și ordonată. Nu intrați niciodată cu hainele care sunt murdare, colorate, rupte sau încrețite (o singură excepție pentru încrețire poate fi, dacă este o parte a aspectului, cum ar fi o cămașă de sezerucker sau fusta de bumbac Crinkle).
  • Imagine intitulată Rochie profesional Pasul 17
    2. Cunoașteți definitia "Office Casual Do":
  • Pentru bărbați și femei, afacerea casual constă în mod obișnuit dintr-o cămașă curată și presată și o pereche de pantaloni neutri (cum ar fi Khaki). Căutați stiluri cum ar fi:
  • Cămăși în stil polo: Această cămașă colorată este Quintessențial "Office Casual" alegere atât pentru bărbați, cât și pentru femei. De obicei, acesta va fi disponibil într-un solid sau dungat. Se poate găsi uneori cu un model geometric.
  • Cămașă în stil Oxford: Acest lucru este acceptabil în îmbrăcăminte de birou formală, de asemenea - o cămașă bine adaptată arată întotdeauna bine dacă cu Khakis sau un costum de afaceri.
  • Tricou personalizat: Unele locuri de muncă sunt bine cu vârfurile stilului tricoului, atâta timp cât nu sunt tricouri informale. De exemplu, un tricou cu un scoop clasic sau un gât de echipaj pe o femeie.
  • Cămăși de produs. Într-un loc de muncă casual, adesea cămăși vă sunt oferite de compania sau produsele dvs. pe care compania dvs. le vinde sunt acceptabile. De exemplu, dacă lucrați la o companie care vinde echipamente în aer liber, purtarea cămășilor companiei dvs. poate fi acceptabilă. Dar fiți atenți - doar pentru că compania dvs. vinde topurile rezervorului poate să nu fie ok pentru a purta topuri de rezervoare la locul de muncă contabil!
  • Imagine intitulată Rochie Profesională Pasul 18
    3. Alegeți fundul potrivit.Găsiți câteva perechi de negru, albastru, kaki sau pantaloni maro. În "Office Casual" pantalonii sunt de obicei bumbac și pot fi puțin mai mult "relaxat" decât cele găsite în birourile oficiale. Femeia poate purta fuste în amestecat în aceeași paletă de culori menționată mai sus.
  • Evitați modelele dacă nu sunteți sigur de ceea ce arată profesional. Există modele clasice, clasice, cum ar fi PinStripe care arată grozav pe pantaloni, dar este ușor să faci o greșeală.
  • Evitați în general purtarea pantalonilor albi sau a unei fusti. În timp ce este adecvat în întregime, aceste elemente pot pata ușor...Dacă vă vărsați ceaiul, este posibil să fiți din noroc.
  • O fusta modelata poate fi potrivita pentru femei. Încercați o imprimare florală sau geometrică mică.
  • Imagine intitulată rochie profesional Pasul 19
    4. Selectați câteva jachete sau pulovere. Acesta va fi în mod inevitabil frig, deci asigurați-vă că aveți obiectele potrivite pentru vreme rece. Bărbații pot alege să poarte un cardigan, pulover sau o haină de sport peste partea de sus a butonului lor, cămașă pentru un aspect inteligent. Femeile pot purta pulovere stratificate, cardigane și jachete structurate și blazere la un efect bun. Când se dorește / este necesar, o eșarfă de pashmina sau cașmir poate fi purtată pentru căldură adăugată și stil.
  • Imagine intitulată rochie profesional Pasul 20
    5. Luați în considerare rochii de purtare (pentru femei). Rochii sunt uneori potrivite într-un cadru casual de afaceri, atâta timp cât urmează câteva orientări de bază. Rochiile ar trebui să fie lungimea genunchiului sau mai mult, nu expuneți pielea sub nivelul claviculei și, în cea mai mare parte, acoperiți umerii. Modelele mici și culorile solide funcționează cel mai bine și pot fi accesorizate pentru un interes vizual suplimentar. Aruncați pe un cardigan sau o jachetă potrivită pentru stratificarea în vremea mai rece.
  • Imagine intitulată Rochie profesional Pasul 21
    6. Alegeți pantofii potriviți. Birourile ocazionale de afaceri variază foarte mult în alegerea pantofului, pe baza tipului de mediu. Unele orientări bune:
  • Pantofi apropiați. Sandalele sunt de obicei un nu-nu. Flip-flops sunt o clindă "Nu". Femeile pot purta apartamente sau tocuri, dar trebuie să fie în stare bună și o calitate. În general, rămâneți la pantofi neutri colorați și rămâneți departe de modelele îndrăznețe.
  • Fii atent la pantofi cu adevărat casual. Chiar dacă este închis, unele pantofi, de obicei, nu aparțin unui mediu profesional. De exemplu, adidașii de vârf de vârf sunt cel mai bine lăsați la adolescenți. Clasicul "Croc" pantoful este prea casual pentru majoritatea locurilor profesionale.
  • Partea 4 din 4:
    Evitând greșelile comune
    1. Imagine intitulată Rochie Profesională Pasul 22
    1. Nu faceți cumpărături la Departamentul Junior pentru hainele de lucru. Dacă sunteți suficient de vechi pentru a vă gândi la îmbrăcăminte profesională, faceți acest lucru în cazul în care Magazinul Grown-Ups. Care merge și pentru magazinele de îmbrăcăminte care se ocupă exclusiv la adolescenți și adulți foarte tineri cum ar fi "Pentru totdeauna 21". Care nu înseamnă neapărat că trebuie să te îmbraci exact ca mama sau tatăl tău. Cu toate acestea, dacă încercați să găsiți îmbrăcăminte pentru a vă ajuta să fiți luați în serios ca un adult tânăr, trebuie să acceptați că trebuie să vă îmbrăcați partea - cel puțin la locul de muncă.
  • Imagine intitulată rochie Pasul 23
    2. Magazin la magazine cu servicii mari pentru clienți. În punerea împreună a unui dulap de haine de lucru, adesea cel mai bun aliat sunt vânzători buni într-un magazin de calitate.Acesta poate fi un magazin autonom, cum ar fi un magazin de menswear sau un magazin de departament. Un vânzător de cunoștințe vă poate ajuta să selectați îmbrăcăminte pentru a vă satisface nevoile, asigurați-vă că se potrivește corect și accesorizează în mod corespunzător.
  • Încercați să găsiți un vânzător îmbrăcat mai mult sau mai puțin în modul în care doriți să vă îmbrăcați. Aceasta poate fi o bună indicație că el sau ea are o senzație de modă care se potrivește cu a ta. Cu toate acestea, fi deschis pentru alte persoane. Că vânzătorul de matronizați poate chiar să știe cu adevărat ce sunt tinerii ca aceste zile!
  • Poate ajuta la aducerea cuiva a cărui judecată aveți încredere în acest tip de călătorie de cumpărături.De exemplu, mama sau prietenul tău de moda-savvy.
  • Da, trebuie să încerci hainele. Hainele nepotrivite nu sunt profesionale, iar în mod obișnuit nu pot fi judecate bine pe un cârlig. Dacă comandați online, fiți pregătiți să trimiteți lucruri înapoi care nu se potrivesc.
  • Asigurați-vă că se potrivește. Doar pentru că puteți purta, nu înseamnă că se potrivește corect. Acestea includ pantaloni care prezintă liniile de lenjerie de corp și cămășile supradimensionate.
  • Modificările minore sunt de obicei disponibile la magazinele de capăt superior și pot face un mare diferit în formă și aspect.
  • Amintiți-vă: Agent de vânzări vă va vinde în cele din urmă ceea ce doriți, chiar dacă nu este într-adevăr în concordanță cu oportunitatea sau bunul gust. Asigurați-vă că vă păstrați obiectivul în vedere și nu reveniți la îmbrăcăminte excelentă care nu pot fi purtate la muncă.
  • Imagine intitulată Rochie Pasul 24
    3. Fi atent cu blugi. Pentru majoritatea lumii, blugi albastre sunt simpli "nu Nu" La locul de muncă - acestea sunt considerate adecvate pentru munca manuală sau de agrement. Cu toate acestea, America are niste Locuri de muncă casual care sunt bine cu blugi în birou. Înainte de a vă purta blugi albastre la birou, asigurați-vă că este bine cu managementul. Dacă aveți îndoieli, nu le aduceți la birou. În general, cu toate acestea, blugi nemulțumiți și nemulțumiți, blugi de spălare întunecată sunt mai buni.
  • Image intitulată Rochie Profesională Pasul 25
    4. Păstrați accesoriile la un nivel minim. Deși accesorizarea poate fi distractivă, plânsul pe prea multe accesorii poate oferi o prezentare dezordonată.
  • Un accesoriu ar trebui, de obicei, să fie focalizarea.
  • O regulă veche, dar încă utilă: accesoriza, dar înainte de a părăsi casa, ia un element oprit.
  • În general, purtați un singur colier, pereche de cercei și un inel pe mână în orice moment.
  • Doar o singură pungă sau servietă (niciodată un pachet Fanny!) ar trebui să fie adus la locul de muncă.
  • Imagine intitulată rochie Pasul 26
    5. Încercați să acoperiți modificările corpului. Deși nu toate birourile publică o preferință pentru persoanele cu pietre clare, majoritatea locurilor de muncă se așteaptă ca angajații să fie cât mai naturali posibil. Dacă aveți tatuaje mari în locuri evidente sau piercinguri de corp în afara urechilor, poate fi necesar să vă ajustați ușor îmbrăcămintea pentru a le acoperi. Nu este nimic în neregulă cu faptul că au aceste lucruri, dar în conformitate cu codul de îmbrăcăminte tradițional, nu ar trebui să fie arătați când sunteți pe ceas.
  • Imagine intitulată rochie Pasul 27
    6. Păstrați hainele în stare bună. Asigurați-vă că purtați întotdeauna haine care sunt curate și presate sau altfel da impresia de igienă slabă. Practicați-vă că vă aflați într-o noapte înainte de ao purta, deci nu vă pierdeți la ce să purtați.
  • Faceți rufele dvs. o dată pe săptămână și călcarea atunci când este necesar, astfel încât să nu vă epuizați arsenalul de îmbrăcăminte curate și să fiți forțați să purtați haine murdare.
  • Image intitulată Rochie Profesională Pasul 28
    7. Nu repetați costumele în aceeași săptămână. Indiferent dacă alergi târziu și doar să vă îndreptați spre deplasare, sau chiar iubiți într-adevăr un costum, evitați să purtați același costum exact într-o perioadă de lucru de șapte zile.
  • Amestecarea și potrivirea pieselor sunt importante și maximizează utilitatea dulapului dvs.
  • Încercați să practicați regula de două săptămâni, unde purtați doar un costum (în cazul în care fiecare piesă se repetă) numai o dată într-o perioadă de două săptămâni.
  • Imagine intitulată Rochie Pasul 29
    8. Asigurați-vă că îmbrăcămintea dvs "joacă bine împreună". Având toate piesele potrivite dulapuri sunt minunate, dar dacă nu coordonează, ele sunt în esență inutile.
  • Asigurați-vă că aveți mai multe "de bază" bucăți decât "afirmație" Piese. Veți obține mai multă utilizare din anumite elemente care vor merge cu practic totul. Nu este nimic în neregulă cu bucăți mai rapide, dar ele tind să nu meargă cu cât mai multe elemente.
  • Încercați să cumpărați articole în același magazin în același timp. Multe magazin au linii de îmbrăcăminte care trebuie făcute în culori, modele și design similare. Este mai probabil să găsiți costume coordonate în acest fel.
  • Atâta timp cât vă potriviți cu toate neutrele și adăugați într-un pop de culoare, probabil că sunteți în formă bună.
  • Imagine intitulată Rochie profesional Pasul 30
    9. Păstrați un costum de back-up la locul de muncă. Dacă este posibil, aveți îmbrăcăminte pe care o puteți modifica dacă există o greșeală la locul de muncă. O cămașă și un fund (cum ar fi pantaloni sau o fustă), pantofi și o cravată pot fi un lifeSaver dacă vă prindeți în ploaie sau cineva se varsă pe tine. Aceasta este, de asemenea, o bună utilizare a îmbrăcămintei care nu pot fi favoritele dvs., dar sunt potrivite și potrivite în regulă.
  • Imagine intitulată Rochie Profesională Pasul 31
    10. Nu purtați nimic pe care șeful dvs. sau altuia să se încruntă. Dreptul dvs. de a vă îmbrăca cum doriți ca în mare parte să se oprească la ușa biroului. Acest lucru poate însemna că, chiar dacă hainele dvs. se potrivesc din punct de vedere tehnic un cod de îmbrăcăminte sau îndrumător, superiorii dvs. pot vota alegerea dvs. de îmbrăcăminte și într-o mare măsură, Există foarte puține pe care le puteți face despre asta. Aceasta nu este liceu, în cazul în care venirea la școală cu un tricou inacceptabil tocmai devine să vă întoarceți în interior.
  • Probleme precum eșarfele capului din motive religioase pot sau nu să fie protejate legal în țara sau statul dvs.
  • Legile împotriva discriminării sexuale sau a inegalității pot oferi, de asemenea, o anumită protecție, în funcție de zona dvs.
  • sfaturi

    Utilizați întotdeauna deodorant, deși evitați să utilizați ceva cu prea puternic de un miros.
  • Dressing pentru succes Îmbunătățește nivelul de încredere.
  • Nu purtați haine care sunt prea bagate sau prea strânse.
  • Dacă superiorul dvs. îl poartă, este probabil acceptabil la locul de muncă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar