Cum să definiți succesul

Definirea succesului poate fi dificilă, deoarece termenul în sine este atât de abstract. Pentru a defini succesul, aruncați o privire la propriile obiective personale, interese și pasiuni. Apoi, formulați o definiție a succesului care este personală semnificativă pentru dvs.

Pași

Metoda 1 din 2:
Definirea succesului carierei
  1. Imaginea intitulată Gândiți-vă ca un avocat pasul 10
1. Acceptați că există multe modalități de a defini succesul carierei. Succesul carierei nu trebuie să aibă o definiție rigidă, setată. Deși mulți insistă să definească succesul carierei pe baza calităților măsurabile, cum ar fi salariul și clasamentul, există multe modalități de a defini succesul în cariera dvs. pe baza obiectivelor dvs.
  • O parte din ceea ce face dificilă definirea precisă a succesului este că există atât de mulți factori la joc. Relația dvs. cu colegii dvs., reputația dvs. în domeniul dvs., salariul dvs., beneficiile dvs. și mai mult jucați un rol în cazul în care vă puteți considera de succes. O mulțime de oameni se simt copleșiți de mulți factori care influențează sentimentul de succes.
  • Pentru a evita senzația de a vă sublinia dacă dvs. de succes în termeni tradiționali, încercați să vă vedeți succesul în carieră într-o manieră personală. Te simți împlinit de slujba ta? Ești fericit să mergi în muncă dimineața? O mare parte de succes este, din păcate, dincolo de controlul tău. Trebuie să acceptați că există diferite definiții ale succesului și ce contează în cele din urmă este propriul dvs. simț al valorii și îndeplinirii.
  • Imaginea intitulată Gândiți-vă pozitiv Pasul 7
    2. Definiți-vă pasiunile. Dacă sunteți în căutarea de a defini succesul, definiți mai întâi prioritățile și pasiunile dvs. Indiferent dacă cariera dvs. vă ajută să vă îndepliniți pasiunile este un factor major determinant în cazul în care vă simțiți sau nu de succes.
  • Gândește-te când ai fost mai tânăr. Ce vrei să fii când ai crescut ca un copil? Care au fost obiectivele tale în colegiu? Folosiți gradul dvs? De ce sau de ce nu? De multe ori, oamenii se încadrează într-o cale de carieră și își pierd evidența adevăraților lor pasiuni și interese. Dimpotrivă, persoanele care se simt stresate asupra carierei lor se simt de succes atunci când își dau seama că munca lor reflectă cu adevărat pasiunea lor.
  • Nu vă temeți de schimbare. Uneori, definirea pasiunilor cuiva poate ajuta la o definiție personală a succesului. Recunoscând ceea ce faceți în prezent nu este, prin standardele dvs., de succes este înfricoșător. De asemenea, poate fi o oportunitate de a crește. Dacă ați vrut întotdeauna să fiți profesor, de exemplu, și să lucrați în marketing, luați în considerare revenirea la școală pentru o diplomă de predare. În unele state, colegiile comunitare vă pot permite să predați doar o educație universitară.
  • Imaginea intitulată are succes în viața de viață 4
    3. Examinați factorii care sunt importanți pentru dvs. Ceea ce este cu adevărat important pentru dvs? Tu crave prestigiul și onoarea? Urcă scara corporativă, făcând legături și închiderea ofertelor sună ca o carieră ideală? Sau sunteți orientați mai idealist? Are ideea de a face o diferență și de a ajuta pe alții să vă inspiră? Nu există nici o modalitate greșită de a dori succesul, dar recunoașterea factorilor cu adevărat contează pentru dvs. ca individ vă poate ajuta să definiți succesul.
  • Imaginea intitulată Fii un student de succes Pasul 9
    4. Definiți succesul carierei în termenii dvs. Este vital să evitați definițiile din afara succesului. Cercetările arată cele mai fericite, cei mai împliniți oameni din toate carierele sunt cei care definesc succesul bazat pe obiective personale, pasiuni și dorințe.
  • Încercați să vă scrieți definiția de succes și să puneți într-un loc unde îl puteți vedea în fiecare zi. Amintindu-vă de obiectivele dvs. vă poate ajuta pe drumul spre succes.
  • Definiția dvs. de succes ar trebui să fie oarecum vagă. Deoarece atât de mult succesul este dincolo de controlul personal, păstrați-vă definiția toate cuprinzătoare. Ceva asemănător cu, "Vreau să mă simt împlinit în munca mea în fiecare zi și să fac un loc de muncă care să stimuleze intelectual pentru mine."
  • Imaginea intitulată Fii un avocat de succes Pasul 21
    5. Vizualizați viața ca o călătorie continuă, mai degrabă decât o serie de obiective. Mulți oameni văd succesul ca o serie de obiective. Ia diploma, apoi un loc de muncă, apoi o promovare și așa mai departe. De multe ori, oamenii își găsesc succesul măsurabil să fie oarecum gol și dezamăgitor. Odată ce ați ajuns la un scop, vă puteți simți dezamăgit că nu sunteți atât de fericit sau împlinit cum credeți. În schimb, vizualizați-vă viața ca o călătorie continuă în cazul în care încercați să faceți mai bine în fiecare zi. Acest lucru vă va menține stimulați și active din punct de vedere emoțional și intelectual.
  • Metoda 2 din 2:
    Definirea succesului personal
    1. Imaginea intitulată Fii un student de succes Pasul 23
    1. Definiți succesul familiei prin dragoste. Succesul familiei este dificil de definit cum este atât de intangibil. Ruperea succesului familiei în obiective realizabile poate fi dificil ca, chiar mai mult decât succesul carierei, atât de mult este dincolo de obiectivul direct al unui individ. În schimb, vizualizați succesul familiei în ceea ce privește capacitatea de a iubi și iubirea în schimb.
    • Setarea obiectivelor ferme pentru succesul familiei este greu. Dacă doriți, spuneți, aveți 3 copii până când veți avea 35 de factori care pot ajunge în cale. Este posibil să nu întâlniți un alt semnificativ până la vârsta mai în vârstă. Soțul, soția sau partenerul Longterm pot dori doar 1 sau 2 copii. Poate dura mai mult pentru a concepe sau a adopta sau orice proces pe care l-ați uitat. Setarea obiectivelor ferme pentru viața de familie înseamnă că vă stabiliți pentru dezamăgire.
    • În schimb, încercați să cultivați relații mai bune cu cei din jurul vostru. Face obiective care sunt oarecum vagi, dar sunt încă importante. Succesul ar trebui să fie o chestiune de a rămâne deschis la iubire prin învățarea de a cere scuze, comunică și împărtășire. Obiectivele dvs. ar trebui să fie să stați aproape de familia dvs. și să păstrați comunicarea puternică pe tot parcursul vieții.
  • Imagine intitulată set de obiective și le atinge pasul 1
    2. Reexaminei dvs. și prioritățile dvs. Re-examinarea continuă și prioritățile dvs. pot contribui la asigurarea succesului personal. Oamenii se schimbă tot timpul și ceea ce ați vrut la 25 ar putea să nu fie la fel ca ceea ce doriți la 30 de ani.
  • Ceea ce doriți din prietenie și relații romantice este supus evoluției cu timpul. La 22 de ani, puteți prețui independența, dar, la 28 de ani, pentru o relație mai comisă. Este în regulă dacă definiția dvs. de succes se schimbă atâta timp cât sunteți dispus să vă schimbați cu ea.
  • Dacă vă găsiți obiectivele personale, dorințele și nevoile au schimbat, trebuie să vă schimbați puțin stilul de viață. Spune că ați fost întotdeauna confortabil să fiți ușor supraponderali, dar vreți brusc să lucrați la obținerea unei figuri mai subțiri. Este posibil să trebuiască să schimbați modul în care mâncați și nivelul dvs. de activitate fizică. Fii deschis pentru a schimba pe baza oricăror schimbări în valorile dvs. Periodic luați o zi pentru a reexamina ceea ce doriți din viață.
  • Imaginea intitulată Învățați să vă acceptați pasul 9
    3. Nu vă comparați cu ceilalți. Măsurarea succesului personal este o problemă foarte individuală și, prin urmare, subiectivă. Comparându-vă de ceilalți poate fi toxic pentru o definiție sănătoasă a succesului. Nu acordați atenție modului în care alte persoane sunt în prietenie și relații romantice. Ceea ce contează este dorințele și nevoile dvs. și dacă le urmăriți sau nu într-un mod care vă face să vă simțiți personalizați.
  • Imaginea intitulată Gândiți-vă pozitiv Pasul 12
    4. Definiți succesul personal într-un mod semnificativ pentru dvs. La fel ca succesul carierei, cum definiți succesul personal ar trebui să reflecte valorile dvs. Nu există nici o modalitate greșită de a vă simți personalizată. Unii oameni văd succesul personal ca având 4 copii și fiind o ședere la domiciliu părinte. Alții văd succesul ca să nu aibă copii și să aibă libertatea de concediu pentru câteva săptămâni în fiecare vară. Ambele obiective sunt la fel de valide și importante. Definiți succesul personal în termenii dvs., pe baza valorilor proprii.
  • Avertizări

    Nimeni nu va fi vreodată un succes perfect. Trebuie să recunoașteți un anumit nivel de eșec în orice poveste de succes ca parte a naturii umane.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar