Cum se calculează impozitul pe proprietate

Taxele de proprietate sunt impozite care sunt de obicei evaluate la nivel local de municipalități pentru a ridica veniturile de funcționare pentru oraș sau oraș. În unele cazuri, statele pot, de asemenea, să perceapă impozite pe proprietate. Taxele de proprietate sunt de obicei percepute pe orice piesă imobiliară privată, de la loturi goale la case, pe baza valorii evaluate a proprietății. Ele pot fi, de asemenea, percepute pe posesiuni ca mașinile, dar adesea în conformitate cu regulile diferite. Dacă dețineți aceste tipuri de proprietăți, știind cum să calculați răspunderea privind impozitul pe proprietate este o abilitate importantă pentru planificarea financiară.

Pași

Metoda 1 din 2:
Calculul impozitului pe proprietate pentru imobiliare
  1. Imagine intitulată calcula impozitul pe proprietate Pasul 01
1. Găsiți valoarea evaluată a proprietății impozitate. Când vine vorba de imobiliare, impozitele de proprietate sunt aproape întotdeauna bazate pe valoarea terenului. Cu cât terenul mai valoros, cu atât mai mare impozitele pe proprietate. Deoarece valoarea terenului se poate schimba în timp, poate că răspunderea dvs. fiscală proprietate, chiar dacă administrația dvs. locală nu modifică în mod specific rata de impozitare. Pentru a începe să găsiți răspunderea fiscală proprietate, trebuie să știți cât de mult merită terenul pe care îl dețineți.
  • Valorile proprietății sunt, de obicei, determinate de un evaluator local sau județ - cineva al cărui loc de muncă este în mod specific pentru a face acest lucru. Pentru a găsi valoarea reședinței dvs., puteți contacta biroul evaluatorului local sau altfel autoritatea fiscală locală.
  • Rețineți că mulți evaluatori au instrumente online care vă vor permite să căutați valoarea proprietății dvs. pe baza adresei dvs. Biroul Evaluatorului pentru Țara Santa Clara În California are un exemplu minunat de acest tip de instrument.
  • De asemenea, puteți obține, uneori, estimări de valoare la domiciliu din instituțiile financiare. De exemplu, Chase Bank oferă un instrument gratuit de valori online acasă.
  • Imagine intitulată Calcularea impozitului pe proprietate Pasul 02
    2. Adăugați valoarea terenului și îmbunătățirile pentru a obține valoarea totală. Valoarea unei bucăți de teren este, de obicei, determinată de două lucruri: valoarea terenului în sine și valoarea a ceea ce este construită pe teren (i.E., îmbunătățirile sale.) Pentru a găsi valoarea totală a proprietății dvs., va trebui să adăugați împreună aceste două valori. De obicei, evaluatorul local poate oferi ambele informații.
  • De exemplu, scopuri, să găsim impozitele de proprietate pentru o casă în județul ABC, SUA. Evaluatorul județului apreciază terenul la 357.000 de dolari, în principal datorită apropierii sale de o zonă vibrantă, plină de viață și a confortului a două autostrăzi din apropiere. Evaluatorul apreciază casa însăși la 307.000 $. Adăugând aceste două valori, valoarea totală a proprietății noastre este de 357.000 + 307.000 = 664.000 de dolari. În următorii câțiva pași, vom folosi această valoare pentru a găsi impozitele noastre de proprietate.
  • Imagine intitulată Calculați impozitul pe proprietate Pasul 03
    3. Găsiți rata de impozitare a guvernului local actual. Taxa de proprietate este, în general, evaluată ca un procent din valoarea curentă a proprietății. Această rată de impozitare poate (și nu) variază în funcție de timp, în funcție de nevoile agenției de impozitare - de exemplu, dacă județul dvs. are un deficit bugetar, acesta poate ridica rata de impozitare pentru a se încheia. Astfel, informațiile actualizate sunt esențiale.
  • La fel ca valoarea proprietății dvs. evaluate, puteți obține de obicei aceste informații de la autoritatea fiscală locală. De exemplu, în județul Santa Clara, California, rata de impozitare rezumate sunt disponibile online gratuit.
  • Multe municipalități aplică rata de impozitare "pe moara", sau la 1000 de dolari în valoare evaluată. Nu lăsați acest lucru să vă confundă - o singură moară este doar 1/10 din un cent. În scopuri practice, putem spune că 10 moară de ceva este aceeași ca 1%. E.G., O taxă de 20 de milioane pe 100.000 de dolari ar echivala cu 2% din 100.000 $, sau 2.000 de dolari.
  • În scopul exemplului nostru, să spunem că județul ABC are o taxă de 10 mil pe proprietatea noastră. Aceasta înseamnă 1% din valoarea totală a proprietății noastre.
  • Imagine intitulată Calculați impozitul pe proprietate Pasul 04
    4. Găsiți ratele de impozitare a proprietății pentru alte agenții locale. Guvernul local nu este singura organizație care se bazează pe veniturile fiscale ale proprietății. Alte organizații care servesc comunității locale necesită adesea o parte a impozitelor pe proprietate. În special, majoritatea districtelor școlare publice obțin majoritatea veniturilor lor din impozitele locale de proprietate - aproximativ 77% în 2007, cel mai recent an pe care datele sunt disponibile. Orașele, orașele și alte entități locale pot necesita, de asemenea, impozite pe proprietăți.
  • În exemplul nostru, să spunem că orașul Appleton, unde trăim în județul ABC, are propriul său 20 de mori (2%) impozitul pe proprietate și că districtul școlar de Appleton unificat își taxează impozitul pe proprietate la o rată de 30 de milioane (3%).
  • Imagine intitulată calcula impozitul pe proprietate Pasul 05
    5. Adăugați ratele de impozitare în sus. Când știți toate impozitele de proprietate pe care trebuie să le plătiți, găsirea răspunderii totale este destul de ușoară. Începeți prin adăugarea diferitelor rate de impozitare pentru a obține unul total Rata de impozitare a proprietății pe care va trebui să o plătiți.
  • În exemplul nostru, deoarece datorăm o taxă de proprietate de 1% față de județ, 2% în oraș și 3% în districtul școlar, datorită, în total 1 + 2 + 3 = 6%
  • Imagine intitulată Calculați impozitul pe proprietate Pasul 06
    6. Multiplicați de valoarea proprietății dvs. Luați rata totală a impozitului pe proprietate și înmulțiți-o cu valoarea proprietății cu care aveți de-a face. Răspunsul pe care îl obțineți este suma de bani pe care o datorați în domeniul impozitului pe proprietate.
  • Nu uitați că, pentru a multiplica un procent, trebuie fie să schimbați mai întâi procentul înapoi la forma zecimală, fie să vă împărțiți răspunsul cu 100.
  • În exemplul nostru, rata totală a impozitului pe proprietate este de 6%, iar proprietatea noastră este în valoare de 664.000 de dolari. Pentru a găsi suma pe care o datorăm în impozite, multiplicați 0.06 × 664.000 $ = $ 39,840.
  • Metoda 2 din 2:
    Găsirea impozitelor de proprietate personală pentru posesiuni
    1. Imagine intitulată Calculați impozitul pe proprietate Pasul 07
    1. Să determine ce posesiunile vor fi impozitate. În plus față de "impozitul pe proprietate" că majoritatea oamenilor sunt familiarizați pentru case și imobiliare, pot fi uneori alte forme de impozit pe proprietate pentru alte forme de proprietate. Aceste impozite pe posesiunile unei persoane sunt numite Impozitele personale de proprietate și sunt de obicei calculate diferit decât impozitele de proprietate de la domiciliu de mai sus.
    • Proprietățile exacte care vor fi supuse impozitului variază foarte mult de la stat la stat și la localitate la localitate. De obicei, puteți afla ce forme de proprietate pot fi impozitate de la autoritatea fiscală locală. De exemplu, în California, consiliul de egalizare oferă Documente online Acoperirea acestui subiect.
  • Imagine intitulată Calculați impozitul pe proprietate Pasul 08
    2. Găsiți taxa sau taxa pentru fiecare posesie. Spre deosebire de impozitele de proprietate la domiciliu, multe taxe personale de proprietate nu sunt dependente de valoarea articolului impozitat (deși unele sunt.) Un exemplu deosebit este impozitele pe mașini sub formă de reînnoire / taxe de înregistrare: indiferent dacă conduceți un sedan de lux nou sau un vechi camion de preluare cu 200.000 de kilometri pe el, trebuie să plătiți aceeași sumă de bani Pentru a vă reînnoi filele plăcuței de licență și continuați să conduceți legal.
  • Multe autorități fiscale vor avea informații disponibile online care vă pot ajuta să găsiți impozitele dvs. personale de proprietate. De exemplu, acest site Listați calculatoarele fiscale pentru statele care le oferă (derulați în jos pentru a vedea lista.)
  • De exemplu, să spunem că vrem să cumpărăm o mașină în ABC County SUA. Pe baza codurilor fiscale de stat și locale, determinăm că trebuie să plătim două cheltuieli: o singură taxă de înregistrare unică bazată pe valoarea mașinii și o taxă anuală recurentă pentru a obține filele noastre de licență. Dacă mașina este în valoare de 20.000 de dolari, rata taxei de înregistrare este de 1.5%, iar taxa de licență este de 50 USD, vom datora 20.000 × 0.015 + 50 = 300 + 50 = $ 350.
  • Imagine intitulată Calculați impozitul pe proprietate Pasul 09
    3. Nu uitați posesiunile intangibile. Impozitele personale de proprietate nu sunt doar aplicate la bunuri reale, tangibile - se pot extinde și la lucruri cum ar fi stocurile, obligațiunile, acțiunile fondurilor mutuale și așa mai departe. În timp ce unele forme de impozitare a proprietății personale (cum ar fi exemplul taxei de înregistrare a vehiculelor de mai sus) sunt destul de comune, impozitele pe proprietatea intangibilă pot varia foarte mult de la stat la stat, deci verificați autoritatea fiscală locală pentru mai multe informații.
  • Uneori, sub o anumită valoare, proprietatea intangibilă va fi gratuită. De exemplu, înainte de 2007, în Florida, primele 250.000 de dolari pe proprietate (inclusiv cele mai intangibile) nu a fost supusă impozitului.
  • În exemplul nostru, să spunem că, în plus față de mașina noastră, avem și 300.000 de încredere, care sunt eligibili să fie impozitați. Dacă primele 200.000 de dolari sunt fără taxe în statul nostru și, după aceea, taxa este de 50 de cenți la 100 $ (0.5%) Va trebui să plătim 100.000 × 0.005 = $ 500.
  • Imagine intitulată Calculați impozitul pe proprietate Pasul 10
    4. Total taxele și taxele. Odată ce știți toate datoriile fiscale personale, adăugați-le doar pentru a determina suma totală de bani pe care îi datorați. După cum sa menționat mai sus, aceste tipuri de impozite pot varia foarte mult de la loc în locuri, deci ceea ce plătiți poate să nu fie similar cu ceea ce cineva trăiește în altă parte plătește.
  • În exemplul nostru, dacă nu avem alte datorii fiscale personale pe lângă mașina noastră și încrederea noastră, vom trebui să plătim 350 + 500 = $ 850.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Rețineți că multe jurisdicții oferă scutiri de impozit pe proprietate pentru anumite tipuri de persoane și organizație bazate pe nevoie și ocupație. De exemplu, în California, locuințele cu venituri mici sunt eligibile pentru anumite scutiri de impozit pe proprietate.
  • Dacă depuneți o deducere detaliată pentru declarația federală fiscală, puteți deduce adesea impozitele de stat și de proprietăți locale pe care le-ați plătit.
  • În majoritatea jurisdicțiilor, proprietatea folosită ca parte a unei afaceri (inclusiv echipamente, vehicule, mobilier de birou și așa mai departe) este supusă impozitului, în timp ce efectele personale nu sunt de obicei.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar