Cum să cumpărați terenuri crud

Cumpărarea de terenuri crude (cunoscute și sub numele de nedezvoltate) poate fi o mare investiție sau înseamnă a construi o casă sau o afacere. Există totuși o serie de considerente și preocupări speciale atunci când achiziționați terenuri crude care trebuie abordate înainte, în timpul și după procesul de cumpărare a proprietății dvs. Dacă luați măsuri de precauție adecvate și consultați avocații și profesioniștii potriviți, puteți reduce foarte mult riscurile și creșteți recompensele afacerii dvs. brute.

Pași

Partea 1 din 4:
Formând un plan
  1. Imagine intitulată Cumpărați terenul brut Pasul 1
1. Determinați motivul cumpărării terenului. Cumpărarea terenurilor brute este diferită de cumpărarea unei case, iar multe întrebări trebuie să ceară un potențial cumpărător înainte de a începe procesul. Unele întrebări cheie includ: De ce cumperi acest teren? Sperăm să construiți o casă pe pământ?Intenționați să feriți acolo și să înființați o casă și o parcele agricolă? Îi cumpărați în speranța că crește valoarea în timp? Răspunsul la toate aceste întrebări vine cu riscuri și considerații specifice și cu planuri specifice pentru terenul dvs. este necesar înainte de a începe procesul de căutare. Există o varietate de motive pe care oamenii le cumpără terenuri crude, inclusiv:
  • Agricultură / ranching.
  • Construirea unei case sau a unei case.
  • Diversificarea portofoliului.
  • Speculații (în speranța prețului va crește mai târziu).
  • Imagine intitulată Cumpără terenul brut Pasul 2
    2. Veniți cu un buget. Bugetul dvs. va trebui să includă bani pentru mai mulți pași pe care majoritatea altor achiziții de teren și de acasă nu, precum și cheltuielile comune ale achiziționării terenurilor. Planificați să includeți bani pentru următoarele în bugetul dvs.:
  • Verificarea antecedentelor. Va trebui să conduceți o mulțime de cercetări cu privire la terenul pe care doriți să îl cumpărați, care de obicei nu este necesar pentru terenul dezvoltat.
  • Avans. Dacă achiziționați terenul pentru a dezvolta o fermă sau o fermă, este posibil să puteți obține împrumuturi specializate, cum ar fi cele oferite de Departamentul de Agricultură al Agriculturii din Statele Unite ale Americii. Plățile în avans au tendința de a fi mai mari pentru achizițiile de terenuri brute, deoarece lucruri precum case pe care băncile le-ar putea folosi ca garanție pentru împrumut nu există pe terenul brut. Plata dvs. în avans poate varia între 20-50% din prețul total al proprietății.
  • Conversie. Acestea includ costurile pentru tot ce va trebui să faceți pentru a converti terenul pentru utilizarea dorită, cum ar fi construirea unei case de locuințe, a unor linii de canalizare etc.
  • Costuri de transport. Aceasta include lucruri precum interesul pentru împrumutul dvs. și orice taxe de proprietate. Spre deosebire de locuințe, terenul brut nu este considerat a se deprecia în scopuri fiscale federale, astfel încât să nu puteți lua o deducere fiscală de amortizare pentru terenurile crude.
  • Doar câți bani fac acest lucru în termeni în dolari? În mod obișnuit, pentru plata în avans și alte costuri, ar trebui să încercați să aveți aproximativ 20-25% din prețul de cumpărare disponibil în numerar ca regulă. În plus, ar trebui să aveți un flux constant de venit pentru a acoperi costurile de transport (cum ar fi rambursările de împrumut). Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să vă calificați pentru orice împrumut pe care îl puteți solicita. .
  • Imagine intitulată Cumpărați terenul brut Pasul 3
    3. Începeți căutarea terenului disponibil. Odată ce ați determinat ce doriți să utilizați terenul și la ce este bugetul dvs., puteți începe căutarea terenurilor disponibile în gama de prețuri care îndeplinește cerințele dvs. Există o varietate de moduri în care să vă începeți căutarea.
  • Scanați ziarele locale, interogările de interogare în comunitățile rurale locale și evacuările de cercetare, Foreclosures bancare și vânzările fiscale.
  • Treceți printr-un agent imobiliar. Aceasta este o opțiune deosebit de bună atunci când căutarea dvs. este undeva în afara statului sau departe de reședința curentă. Un agent imobiliar poate, de asemenea, să vă poată spune dacă există planuri de zonare viitoare care ar putea afecta propriile planuri.
  • Imagine intitulată Cumpărați terenul brut Pasul 4
    4. Investigați proprietățile vecine. Veți dori să știți ce fel de proprietăți la frontieră și dacă agricultura industrială sau practicile agricole vor afecta valoarea sau viața pământului dvs.
  • De asemenea, trebuie să știți dacă proprietățile vecine au drepturi de drum sau servitori pe terenul pe care îl considerați.
  • Partea 2 din 4:
    Localizarea proprietății ideale
    1. Imagine intitulată Cumpărați terenul brut Pasul 5
    1. Asigurați-vă că există acces la canalizare și apă. Două lucruri care fac teren în esență inutil sunt lipsa unui sistem septic și / sau o sursă de apă. Acestea sunt cele mai importante lucruri de luat în considerare la investigarea proprietăților.
    • Sistemele de canalizare reprezintă o considerație importantă. Off-the-grilă, uneori, nu poate fi conectată la un sistem municipal de canalizare, deci atunci când luați decizii de cumpărare pentru un sistem septic. Asigurați-vă că proprietatea dvs. nu este doar zonelă pentru septic, dar are spațiul pentru a instala un sistem septic suficient de departe pentru a evita contaminarea apei.
    • Terenul dvs. are acces la apă? Apa de camioane este scumpă și colectarea apei de ploaie este ineficientă în majoritatea locurilor. Asigurați-vă că aveți acces și drepturi în apă și, dacă intenționați să vă sapați bine, factorul că în decizia dvs. poate deveni destul de costisitoare.
  • Imagine intitulată Cumpărați terenul brut Pasul 6
    2. Luați în considerare drumurile și topografia. Sistemul de sol al pământului dvs. și cum / dacă îl puteți ajunge, de asemenea, determină valoarea sa. Luați în mod serios topografia și transportul în procesul de căutare.
  • Proprietatea dvs. are acces la un drum? Dacă nu, ar trebui să fiți dispuși și capabili să construiți unul ca teren inaccesibil este, de asemenea, în esență lipsită de valoare. Care este clima ca? Dacă cumpărați într-o zonă cu ierni reci, cu zăpadă, având în vedere tipul de drum, dacă există, ducând la terenul dvs. este deosebit de important.
  • Încă o dată, verificați cu atenție orice servitori. O ușurință înseamnă că nu dețineți 100% din terenul dvs. și este posibil ca o companie de utilități sau un alt proprietar de teren să-ți folosească în mod regulat terenul. Acest lucru ar putea afecta modul în care puteți folosi terenul, precum și succesul său ca o investiție.
  • Luați în considerare electricitatea. Dacă proprietatea dvs. este departe de rețea cum intenționați să obțineți electricitate la locația dvs? Puteți plăti companiei de putere pentru a strânge un stâlp în direcția dvs., care poate fi scump sau utilizează surse alternative cum ar fi vântul sau solarul.
  • Care este topografia pământului tău? Luați notă de unde se execută apa și dacă terenul dvs. poate sprijini infrastructura. Urmăriți semnele de inundații și cunoașteți tipurile de sol și gradul. Cunoașterea tipului de sol vă afectează, de asemenea, capacitatea dvs. de a forați și configurați o sursă de apă ca un puț, deci asigurați-vă că factorul în costul adăugat de găurire prin ceva asemănător cu rock, spre deosebire de un sol mai moale ca nisipul.
  • Imagine intitulată Cumpărați terenul brut Pasul 7
    3. Cunoașteți drepturile dvs. și fiți conștienți de restricțiile de mediu. De multe ori, jargonul juridic și restricțiile existente sunt greu de înțeles. Din păcate, anumite restricții bazate pe zonare și mediu pot avea un impact considerabil în valoare de terenul dvs. și cum îl puteți folosi.
  • Asigurați-vă drepturile. Există diverse drepturi care intră în achiziționarea de terenuri brute. De exemplu, aveți dreptul la ceva găsit pe pământ, cum ar fi uleiul de teren, gazul natural, aurul sau alte materiale valoroase? Asigurați-vă că vă uitați la acest lucru înainte de timp pentru a vă salva o luptă lungă, legală și o posibilă pierdere de bani. De asemenea, luați în considerare drepturile de vânătoare. Deținând proprietatea, în unele zone, vă oferă dreptul de a refuza vânătoarea pe acel pământ. Examinați acest lucru înainte de timp și luați în considerare propriul dvs. confort și preocupări legate de problema vânătorii de jocuri.
  • Cum este pământul dvs. zonat? Cum și dacă terenul este zonat, afectează capacitatea dvs. de a construi o casă pe țara voastră. Verificați zonarea terenului foarte îndeaproape înainte de a semna orice documentație, acordând o atenție deosebită dacă terenul a fost anterior zonat pentru orice, care își poate deprecia valoarea în timp. Agricultura industrială, de exemplu, părăsesc reziduuri chimice care scufundă valoarea unui teren.
  • Verificați restricțiile de mediu existente, mai ales dacă cumpărați terenuri foarte rurale. Waterfronts și zonele umede au în special o varietate de orientări stricte despre utilizare și clădire, care limitează planurile proprietarului. Acestea ar putea include, de exemplu, un habitat de specii pe cale de dispariție. În plus, dacă intenționați să vă cultivați în orice fel dincolo de o grădină simplă de origine, trebuie să vă asigurați că terenul dvs. este zonat pentru dezvoltarea agriculturii.
  • Imagine intitulată Cumpărați terenul brut Pasul 8
    4. Pregătiți întrebări pentru vânzător. Înainte de a începe să căutați în proprietăți și să contactați vânzătorii, să pregătiți o listă de întrebări pe care să le întrebați în funcție de nevoile dvs. specifice și dorește să vă asigurați că terenul merită vizionată. Câteva întrebări generale pentru a cere vânzătorului sau agentului vânzătorului includ:
  • Este lotul construibil?
  • Există restricții sau încorporări pe proprietate pe care ar trebui să le cunosc înainte de cumpărare?
  • Există facilități comune, cum ar fi sistemele de apă, sistemele septice sau drumurile, proprietarii de case sau dezvoltatorii trebuie să gestioneze? Dacă da, care vor fi responsabilitățile mele specifice?
  • Vor exista taxe de asociere proprietar?
  • Sunt oricăror porțiuni ale zonelor umede de teren desemnate sau inundații?
  • Site-ul are acces la electricitate, gaze naturale, apă locală sau canalizare?
  • Există apă pe site? Care este debitul și calitatea?
  • Imagine intitulată Cumpără terenul brut Pasul 9
    5. Face o excursie pentru a vedea terenul. Nimic nu vă va clarifica ideile despre ce fel de pământ doriți mai bine decât să vă uitați la unele proprietăți. Veți realiza imediat ce vă atrage atenția și ce nu puteți cântări argumentele pro și contra de a cumpăra acel complot special.
  • Căutați orice structură pe proprietate sau pe proprietatea unui vecin care traversează linia de proprietate și a verifica biroul orașului sau al înregistrărilor județului despre legalitatea unor astfel de structuri și ce pot avea vecinii.
  • Dacă lucrați cu un agent, drumul pe care îl conduceți este probabil cel mai atractiv și mai ușor cale spre proprietatea dvs. Cu toate acestea, s-ar putea să nu fie accesibil pe tot parcursul anului sau poate fi predispus la lucrările slabe, aratul și alte servicii. Cereți vecinilor sau celor care trăiesc în traseul pe care îl luați, dacă este întotdeauna disponibil și dacă este îngrijit în mod adecvat.
  • Discutați cu localnicii în timp ce sunteți acolo. Întrebați-le dacă există recepție de telefonie mobilă de încredere în zonă, cum sunt anotimpurile, ce condiții de conducere se află în drumurile și autostrăzile din apropiere și dacă zona este predispusă la orice pericol specific de mediu.
  • Dacă este posibil, rămâneți peste noapte. Întrebați-vă agentul dacă configurarea taberei este posibil și dacă acest lucru este permis să ia în considerare pitching un cort pentru o seară. Acest lucru vă va oferi cea mai bună idee despre ritmul zilnic al zonei, și vecinii și traficul - dacă după 24 de ore entuziasmul dvs. pentru locul în care sa opus, imaginați-vă că sunteți acolo 24 de ani.
  • Partea 3 din 4:
    Cumpărarea terenului
    1. Imagine intitulată Cumpără terenul brut Pasul 10
    1. Consultați un avocat. Din cauza complexităților suplimentare de cumpărare a terenurilor crude, se recomandă să consultați un avocat odată ce ați identificat proprietatea pe care doriți să o cumpărați. Pentru unul, un avocat poate ajuta la simplificarea comunicării între dvs. și vânzător, astfel încât drepturile dvs. ca proprietar sunt clare. În plus, avocatul dvs. vă poate ajuta să interpretați concluziile diligenței dvs. și cum vă poate afecta drepturile și utilizarea terenului. Găsiți o calificare Avocatul imobiliar Pentru a vă ajuta să navigați la prețurile și alte negocieri ale procesului de achiziție.
    • Înainte de a finaliza vânzarea, adresați-vă avocatului dacă drepturile de apă și minerale sunt o preocupare în zonă. Jargonul în ceea ce privește astfel de probleme și care sunt drepturile dvs. în ceea ce privește materialele găsite pe proprietatea dvs., pot fi confuze. O terță parte poate ajuta la clarificarea oricărei incertitudini.
    • Întrebați despre ce contingențe ar trebui să adăugați la oferta de ofertă și cât timp aveți nevoie pentru a aborda aceste contingente. Contingențele sunt condiții care trebuie îndeplinite înainte ca închiderea să aibă loc, cum ar fi finanțarea, inspecțiile și asigurarea.
    • Înainte de a finaliza oferta dvs., întrebați avocatul dvs. despre cerințele de construcție și orice permis de care aveți nevoie, precum și dacă există o faptă de garanție. Ar trebui să achiziționați asigurările de titlu ale proprietarului în acest moment. Acesta este de obicei costul vânzătorului și solicitat în ofertă ca parte a contractului.
  • Imagine intitulată Cumpără terenul brut Pasul 11
    2. Face o ofertă, dar începeți scăzut. O plată în avans pentru terenurile crude scade, în general, între 20-50% din prețul general, iar mulți creditori se așteaptă să fi făcut o plată în avans înainte de a vă lua acordarea unui împrumut ipotecar. Nu vă fie frică să negociem cu vânzătorul. Puteți reduce în mod semnificativ costul general cu negocierea reușită. Oferta dvs. ar trebui să includă o opțiune pe teren pentru o mică taxă, astfel încât să aveți posibilitatea de a face o diligență înainte de a finaliza achiziția. În esență, acest lucru va pune terenul pe "HOLD" pentru dvs. în timp ce vă faceți inspecțiile. Alternativ, oferta dvs. poate include o dată de închidere (data la care este finalizată achiziția) suficient de departe în viitor pentru a finaliza procesul de due diligence.
  • Oferta dvs. ar trebui să includă, de asemenea, dispoziții care vă permit să deplasați sau să cumpărați terenul pentru un preț redus, în funcție de constatările procesului de due diligence.
  • Proprietățile mai ieftine fac mai mult sens financiar atunci când vine vorba de terenul brut, deoarece terenul tinde să aprecieze așa cum este dezvoltat. Căutați opțiuni relativ low-cost care să răspundă nevoilor dvs. ca cumpărător.
  • Întrebați despre anumite programe de economisire a impozitelor din statul pe care îl cumpărați dacă intenționați să părăsiți terenul nedezvoltat pentru o perioadă semnificativă de timp. Aceste planuri vă pot economisi o mulțime de bani pe termen lung, deoarece impozitele și plățile sunt reduse în timp pe terenuri necultivate.
  • Imagine intitulată Cumpărați terenul brut Pasul 12
    3. Asigura un împrumut. Scoaterea unui împrumut pentru terenul brut este dificilă și mult mai dificilă decât obținerea unui împrumut pentru o casă existentă. Acest lucru este valabil mai ales dacă intenționați să așteptați ani de construit. Băncile se tem că planurile de construcție nu vor veni la fructificare sau veți pleca de pe pământ dacă nu apreciază în valoare.
  • Puteți minimiza riscul de respingere prin intermediul unui plan foarte specific și dovedind că ați făcut o cercetare adecvată și ați practicat due diligence pentru a evalua terenul pentru nevoile dvs. personale. Dacă ați contactat companiile, departamentele și profesioniștii de mai sus, sunteți mult mai probabil să arătați investiți în planurile dvs. pentru teren și, prin urmare, să fiți aprobați pentru un împrumut pentru o plată în avans.
  • Lucrați cu băncile locale și uniunile de credit. Sunt familiarizați cu zona și vor ști că faceți o investiție înțeleaptă, bine cercetată.
  • Amintiți-vă că pământul dvs. este nedezvoltat, astfel încât plățile în scădere și ratele dobânzilor vor fi mai mari decât pentru o ipotecă tipică la domiciliu. Păstrați acest lucru în minte în timp ce planificați financiar pentru împrumutul dvs.
  • Scorul dvs. de credit poate fi, de asemenea, mai mare pentru a cumpăra terenuri crude, deoarece nu există clădiri ca garanție.
  • Imagine intitulată Cumpărați terenul brut Pasul 13
    4. Luați în considerare finanțarea proprietarului. Finanțarea proprietarilor se referă la finanțarea achiziționării terenului prin intermediul vânzătorului (sau proprietar) al terenului. Aceasta poate fi o opțiune atractivă pentru cumpărători dacă întâmpină dificultăți în obținerea unui împrumut bancar sau dacă ratele dobânzilor sunt prea mari din cauza creditului slab. Pentru vânzător, poate fi atractivă dacă întâmpină dificultăți în vânzarea proprietății. Dacă aceste condiții se aplică, luați în considerare abordarea proprietarului și întrebarea despre finanțarea proprietarilor.
  • De exemplu, presupuneți că ați vrut să cumpărați un teren pentru 1 milion de dolari. Ați plăti o plată în avans proprietarului, iar apoi proprietarul va finanța proprietatea și vă va permite să utilizați terenul. Apoi ați plăti proprietarului plăți regulate la fel cum ați fi cu un împrumut bancar. În mod obișnuit, odată ce toate plățile sunt complete, fapta la pământ ar fi transferată pentru dvs.
  • Beneficiile finanțării proprietarului includ costuri mai mici pentru dvs. (din cauza lipsei de taxe cum ar fi taxele de închidere și o rată a dobânzii potențial mai mici), nici o calificare necesară (deoarece nu este printr-o bancă) și închiderea rapidă a vânzării (de când există nu este implicată nici o terță parte).
  • Există câteva riscuri pentru a fi conștienți de. În mod tipic, aceste tranzacții vor implica o plată relativ ridicată de 20% sau mai mult. În plus, este important să fii conștient de faptul că vânzătorul încă mai datorează bani pe teren. Dacă da, vă expuneți la riscul ca vânzătorul să poată falimenta și să nu poată efectua plăți. Aduceți acest subiect atât cu vânzătorul, cât și cu avocatul dvs., pentru a înțelege pe deplin riscurile și ce puteți face despre ele.
  • Implicați întotdeauna un avocat atunci când conduceți acest tip de tranzacție. Contractele oficiale vor trebui create și semnate, iar un avocat vă poate ajuta să vă asigurați că tranzacția este corectă pentru dvs. și că vânzătorul își îndeplinește toate obligațiile lor.Avocatul poate, de asemenea, să contribuie la aspectele financiare ale tranzacției, cum ar fi ratele dobânzilor, perioada de amortizare și documentarea împrumutului.
  • Partea 4 din 4:
    Făcând due diligența
    1. Imagine intitulată Cumpărați terenul brut Pasul 14
    1. Practicați due diligence. Este imposibil să identificăm și să evaluăm orice fel de risc și întârziere, dar urmărirea unui program de diligență poate minimiza acel risc. Acest lucru înseamnă, de obicei, angajarea mai multor experți pentru a efectua inspecții și pentru a face întrebări în numele dvs.
    • Due diligence are nevoie de timp și bani, care de obicei vine sub forma unui studiu de inspecție și fezabilitate. Asigurați-vă că stipulați suma de zile necesare pentru a efectua studiul și inspecția în ofertă.
    • Detaliile acestei perioade și ce drepturi aveți în timpul procesului, sunt negociate între dvs., vânzătorul și ambii agenți ai dvs. S-ar putea să vi se solicite să depuneți o formă de depozit financiar, uneori cunoscută sub numele de bani serioși, de obicei aproximativ 1% din prețul de achiziție.
  • Imagine intitulată Cumpărați terenul brut Pasul 15
    2. Cereți vânzătorului să plătească pentru o parte din aceste costuri. Deoarece due diligența este foarte scumpă, ar trebui să solicitați ca vânzătorul să plătească pentru cel puțin o parte din costurile dvs. de due diligence în cazul în care apare ceva în acest proces, ceea ce înseamnă că nu mai doriți să achiziționați terenul.
  • Aceste solicitări sunt prezentate în general cu oferta.
  • Imagine intitulată Cumpărați terenul brut Pasul 16
    3. Închiriați un inspector. Chiar dacă vânzătorul sau agentul imobiliar oferă un studiu al terenului, contractați propriul anchetator sau inginer civil, de asemenea. Parcelele din mediul rural pot fi neuniforme în dimensiune și formă și cumpărători sau agenți neinformați ar putea pierde anumite capcane atunci când supravegheați terenul. Cunoașteți solul, topografia, valoarea potențială și unde și cum puteți construi.
  • Dacă aveți proprietatea intervievată, puteți achiziționa o asigurare de titlu extinsă, care vă va proteja împotriva problemelor limită.
  • Imagine intitulată Cumpărați terenul brut Pasul 17
    4. Verificați plata. O plat este o hartă, trasă la scară, a terenului dvs. care arată dimensiunea, forma și locația proprietății dvs. Platformele nu sunt atrase de entități private, ci departamente de lucrări publice și organizații urbane de planificare. Ele sunt mai informative și obligatorii din punct de vedere juridic decât sondajul standard.
  • Imagine intitulată Cumpără terenul brut Pasul 18
    5. Fiți conștienți de orice garanție existentă. Liens sunt anunțuri atașate la proprietate care spun dacă proprietarul datorează bani unui creditor. Acestea sunt înregistrarea publică și pot fi obținute de la un birou de înregistrări județene. Un lien pe o proprietate poate întârzia achiziția dvs. de luni sau ani, în funcție de tipul de Lien, deci fiți conștienți.
  • Imagine intitulată Cumpărați terenul brut Pasul 19
    6. Faceți o excursie în orașul sau birourile județene de clădire și de planificare și zone. Aceste departamente pot aborda întrebări specifice despre terenul pe care îl gândiți la cumpărare și vă oferă o perspectivă dacă planurile dvs. de construcție ar funcționa pentru zonă.
  • Cereți biroului de construcție Dacă lotul este construit, dacă există restricții existente cu privire la dimensiunea clădirilor, dacă drumurile din jurul proprietății sunt pavate public și menținute și ce permise, comisioane și costuri sunt necesare.
  • Adresați-vă biroului de planificare și zonare cum și dacă proprietatea este zonată, indiferent dacă utilizarea planificată pentru lotul respectă restricțiile de zonare, indiferent dacă există restricții datorate zonelor protejate din punct de vedere ecologic, precum zonele umede și cât de mult este permisă acoperirea lotului?
  • Imagine intitulată Cumpărați terenul brut Pasul 20
    7. Du-te la Departamentul de Sănătate Județean. Departamentul de Sănătate poate solidifica cu adevărat specificul oricăror planuri pe care le aveți pentru binele și sistemele septice și vă avertizați la orice pericol potențial de instalare în zonă.
  • Întrebați dacă serviciul Tower este disponibil și care sunt costurile, ce fel de sisteme septice sunt permise, ce teste sunt necesare și la ce oră pot fi efectuate.
  • Uită-te la potențialele probleme. Întrebați dacă zona pe care o priviți are probleme cu mesele de apă mari sau solurile sărace pentru sistemele septice și dacă există probleme cunoscute cu calitatea apei în zona dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați terenul brut Pasul 21
    8. Căutați companii de utilitate în zonă. Companiile de utilități pot răspunde la întrebări legate de accesul la electricitate și la alte facilități moderne. Verificați dacă gazul natural poate fi adus la lot și care sunt costurile. Care sunt opțiunile pentru telefoanele mobile, Internet și televiziune?
  • Imagine intitulată Cumpără terenul brut Pasul 22
    9. Discutați cu Departamentul de protecție a mediului. Restricțiile de mediu pot arunca cu adevărat un snag în planuri de construcție, așa că asigurați-vă că știți despre orice intri. Depa poate răspunde la aceste întrebări. De asemenea, trebuie să le cereți să explice orice utilizare anterioară a terenului, în special pentru problemele de mediu.
  • Dacă intenționați să instalați un puț, vorbiți cu mai mult de un driller și apoi verificați cu depa-ul pentru a vedea dacă există probleme de apă bine în zona dvs. imediată înconjurătoare. Întreabă despre costuri, debitul, profunzimea godeurilor vecine, a costurilor de muncă și materiale și, dacă există probleme de apă bine în zonele învecinate.
  • Imagine intitulată Cumpărați terenul brut Pasul 23
    10. Închideți proprietatea. Dacă procesul de due diligence nu dezvăluie probleme majore și avocatul dvs. este de acord că achiziția este una bună, închideți achiziția dvs. În funcție de locul în care locuiți, procedurile pot varia, iar avocatul dvs. și agentul imobiliar vă vor duce prin ele. În general, vă puteți aștepta să vedeți cel puțin următoarele documente:
  • Un contract de teren. Aceasta enumeră adresa proprietății și include o descriere juridică completă, inclusiv locația sa, orice garanție, servitori sau alte condiții, precum și informațiile financiare, cum ar fi prețul de cumpărare, suma de plată în avans și numărul și sumele plăților lunare.
  • Fapta. Aceasta transferă titlul legal la proprietatea de la vânzător la tine. Veți semna acest lucru când închideți achiziția.
  • O declarație de închidere. Un ofițer de escrow sau avocatul dvs. poate elabora acest document, care arată debitele și creditele pentru dvs. și vânzătorul, după cum sa convenit în contract. De exemplu, poate include un "Program de amortizare" care specifică numărul de plăți, în ce sumă, va plăti suma pe care o datorezi pe teren.
  • sfaturi

    Informațiile sunt esențiale atunci când cumpărați terenuri crude, dar nu vă așteptați să înțelegeți totul singur. Cercetare, cercetare, cercetare, dar nu fiți timizi să punem întrebări și să consultați o serie de profesioniști.
  • Fiți atenți la înșelători, care sunt oarecum frecvente în afacerea de vânzare a terenurilor. Verificați înregistrările publice, resursele federale și non-profit. Nu ezitați să vă consultați cu un expert sau un agent juridic dacă nu sunteți sigur de nimic.
  • În timp ce puteți găsi listări pe cont propriu, este foarte recomandat să căutați sfatul unui agent imobiliar, mai ales dacă sunteți nou pentru vânzările de terenuri. Agentul dvs. este obligat să menționeze anumite capcane sau probleme care afectează valoarea unui teren pe care ați putea să o pierdeți singur.
  • Avertizări

    Aveți grijă ca zone protejate din punct de vedere ecologic. Cumpărarea acestui tip de teren este în esență inutilă, deoarece restricțiile de construcție sunt atât de mari. Consultați Agenția Locală de Protecție a Mediului și aveți terenul evaluat pentru potențialele zone umede și alte zone protejate din punct de vedere ecologic înainte de semnarea oricăror contracte.
  • Fiți conștienți de băncile cu risc adăugate sunt la aprobarea unui împrumut pentru terenurile crude. În timp ce puteți negocia cu băncile și sindicatele de credit, să fiți pregătiți pentru plăți mai mari, ratele dobânzilor și plățile lunare datorate naturii oarecum riscante a acestei investiții.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar