Cum să cumpărați teren la licitație

Cumpărarea terenurilor la o licitație poate fi o modalitate excelentă de a obține teren la un preț rezonabil. Cu toate acestea, licitațiile sunt imprevizibile și vă puteți găsi rapid plătit mai mult decât terenul merită. Dacă doriți să achiziționați terenuri printr-o licitație, asigurați-vă că vă pregătiți în mod adecvat în prealabil. În plus, după ce câștigați o ofertă pentru o bucată de teren, asigurați-vă că finalizați vânzarea în conformitate cu regulile de licitație.

Pași

Partea 1 din 3:
Realizarea diligenței pre-licitații
  1. Imagine intitulată Cumpărați teren la licitație Pasul 1
1. Contactați un avocat specializat sau agent imobiliar. Dacă sunteți neexperimentați de procesul de licitație din locația dvs., este posibil să meritați timpul și banii să angajeze ajutor. Avocații și agenții imobiliari vă vor putea ajuta să vă aduceți rațele într-un rând înainte de data licitației. În plus, acestea vă vor putea ajuta în mod rezonabil pe proprietatea care vă interesează, astfel încât să nu supraviețuiți. Dacă sunteți ofertantul de succes, avocații și agenții imobiliari vor pregăti documentele de închidere și vor ajuta la transferul de proprietate.
  • Pentru a angaja un avocat, vizitați site-ul Barului dvs. de stat și localizați serviciul de recomandare a avocatului. Acest lucru vă va permite să discutați cu cineva despre nevoile dvs. În schimb, ei vă vor oferi o serie de avocați calificați pentru a contacta.
  • Pentru a angaja un agent imobiliar, uite online pentru brokeri sau companii care oferă servicii de licitație. În plus, pentru că căutați terenuri, spre deosebire de proprietatea rezidențială sau comercială, încercați să găsiți o agenție care este specializată în acea zonă.
  • Imagine intitulată Cumpărați terenul la licitație Pasul 2
    2. Găsiți licitațiile de teren în apropierea dvs. Licitațiile de teren au loc în jurul Statelor Unite și pot fi conduse de guverne sau case de licitații private. Începeți căutarea dvs. vizitând site-urile de trezorier județean sau de colectare a taxelor. Public (I.E., Guvernul) licitațiile de teren sunt adesea efectuate de județul în care se află proprietatea. În plus, verificați ziarul local pentru anunțurile de licitație din zona dvs. În cele din urmă, găsiți case de licitații private în zona dvs. care vinde teren. Acestea sunt deosebit de răspândite în zonele rurale.
  • În ultima vreme, licitațiile de teren au trecut online. Verificați cu județul dvs. pentru a vedea dacă oferă acest serviciu. De exemplu, Palm Beach County, Florida oferă un serviciu de licitație online pentru proprietățile lor blocate.
  • Imagine intitulată Cumpărați terenuri la licitația Pasul 3
    3. Participă la licitații ca observator. Pentru a vă face confortabil cu procesul de licitație și cu licitația (e.G., licitații private, publice sau online), vizitați mai multe licitații și pur și simplu observați. A se vedea modul în care licitatorul își desfășoară activitățile, evaluează cerințele privind finanțele, observați alți gori de licitație pentru a obține o idee despre comportamentul lor și să analizeze terenurile tipice pentru licitație. Toate aceste lucruri vă vor oferi o idee minunată despre cine vreți să lucrați în viitor.
  • Imagine intitulată Cumpărați teren la licitație Pasul 4
    4. Urmăriți proprietățile care vin de vânzare. Odată cu trecerea timpului, broșurile de licitație vor fi plasate online sau la casa de licitație. Aceste broșuri vor conține informații despre terenul pentru licitație. Informațiile vor include, în general,:
  • Numărul parcelei
  • Cantitatea de teren disponibilă
  • Locația specifică a terenului
  • Puncte de acces, inclusiv dreptul de moduri
  • Unde puteți găsi sondajul (de obicei la biroul recorderului județului)
  • Restricții
  • Alte note
  • Imagine intitulată Cumpărați teren la licitație Pasul 5
    5. Verificați termenii și condițiile licitației. Majoritatea licitațiilor au un set de termeni și condiții care merg împreună cu vânzările lor. Acest document va stabili exact ceea ce vă puteți aștepta dacă cumpărați terenuri din această licitație. De exemplu, Departamentul Michigan de resurse naturale include următoarele informații:
  • Ce tipuri de proprietăți sunt oferite
  • Ce sunt prețurile minime de ofertă
  • Dacă există o rezervă pe o anumită piesă de teren (i.E., nu va vinde dacă licitarea nu ajunge la un anumit preț)
  • Tipul de titlu care va fi transportat
  • Când taxele de proprietate vor fi datorate
  • Cum și când puteți obține posesia proprietății
  • Condiții de vânzare
  • Imagine intitulată Cumpărați teren la licitație Pasul 6
    6. Programați un tur al proprietății. Odată ce găsiți o proprietate care vă interesează, ați stabilit un timp pentru a vedea terenul. Dacă lucrați cu o companie privată de licitație care vinde terenuri care nu sunt supuse unei vânzări forțate (e.G., Pentru impozitele delincvente sau blocarea pieței), de obicei veți putea trece prin teren și veți evalua acest lucru. Sunați la casa de licitație privată cu care lucrați și întrebați dacă oferă tururi. Dacă da, programați un timp care funcționează pentru dvs.
  • Dacă vă uitați la achiziționarea de terenuri care trece printr-o vânzare forțată, este posibil să nu puteți obține acces legal la proprietate. Acesta este cazul, deoarece guvernul sau banca licitația terenului nu are încă un interes de proprietate în țară. Din punct de vedere tehnic, încă aparține împrumutatului sau contribuabilului delincvent. Dacă vă aflați în această situație, puteți vizita în continuare proprietatea și puteți vedea din spațiul public. Cu toate acestea, nu mergeți pe pământul privat fără permisiunea proprietarului.
  • Imagine intitulată cumpăra teren la licitație Pasul 7
    7. Studiați proprietățile comparabile. Pentru a obține o idee despre valoarea terenului, sunteți interesat, trebuie să vă uitați la bucăți comparabile de teren în apropiere. De exemplu, dacă sunteți în căutarea de a cumpăra terenuri agricole în Dakota de Sud, ar trebui să vă uitați la valoarea evaluată a pământului vecinului următor sau să aveți o evaluare făcută pe terenul pe care îl căutați. Faceți acest lucru cu mai multe proprietăți din apropiere pentru a obține o estimare a ceea ce poate fi lateral de licitație.
  • Este important să prețuiți cu precizie proprietatea de licitație, deoarece va dicta cât de mult sunteți dispuși să licitați și cât de multă finanțare va trebui să aveți în vigoare.
  • Imagine intitulată Cumpărați teren la licitație Pasul 8
    8. Finanțare sigură. Odată ce evaluați valoarea proprietății, sunteți interesat, trebuie să vă dați seama de o modalitate de a plăti această sumă (în cazul în care sunteți cel mai mare ofertant). Unele licitații, în general case de licitații private care vând terenuri la Will, vă permit să vă finanțarea achiziției (I.E., Obțineți o ipotecă). Cu toate acestea, o mulțime de licitații, de obicei vânzări forțate, solicită să plătiți suma completă de cumpărare de îndată ce licitația este completă. Sunați la casa de licitație cu terenul care vă interesează și întrebați despre politica lor de finanțare.
  • Dacă vi se permite să vă finanțarea achiziției, să obțineți pre-aprobați pentru o ipotecă. Când mergeți la o bancă, acestea vor evalua valoarea probabilă a proprietății, vă vor informa despre oferta Max pe care ați putea-o face, vă dați costuri de închidere estimate și vă determinați eligibilitatea. Dacă este calificat, banca va promite să vă finanțeze achiziția dacă trece prin.
  • Dacă nu vă puteți finanța achiziția posibilă, va trebui să strângeți banii necesari pentru a finaliza achiziția la momentul licitației.
  • Indiferent de opțiunile dvs. de finanțare, majoritatea caselor de licitație vor necesita o plată în avans pe teren atunci când licitați pentru aceasta. Din acest motiv, asigurați-vă că aveți suficiente fonduri pentru a acoperi plata în avans înainte de a vă duce vreodată la licitație.
  • Imagine intitulată Cumpărați teren la licitație Pasul 9
    9. Obțineți titluri de asigurare. Diferitele tipuri de vânzări de licitație vor transmite diferite tipuri de fapte. De obicei, în forța de vânzări fiscale sau foreclosures, casa de licitație va transmite o faptă de revendicare atunci când achiziționați terenul. Cu alte cuvinte, individul sau guvernul promite doar să vă transfere la dvs. orice interes de proprietate pe care îl au, dacă există. Dacă proprietatea vine cu garanții sau cu alte greutăți, veți fi responsabili pentru eliminarea acestora.
  • Dacă vi se va transmite o faptă de revendicare, trebuie să cumpărați titluri de asigurare dacă puteți. Asigurarea titlului vă va proteja împotriva problemelor neprevăzute care pot apărea după achiziționarea terenului.
  • În vânzările la Will, o casă de licitație și vânzător pot transmite o faptă generală de garanție. Cu acest tip de faptă, vânzătorul garantează împotriva problemelor viitoare și vă asigură împotriva altor probleme. În cazul în care vânzătorul transmite acest tip de fapte, este posibil să nu trebuie să cumpărați asigurare de titlu.
  • Partea 2 din 3:
    Participând la licitație
    1. Imagine intitulată Cumpărați terenuri la licitație Pasul 10
    1. Confirmați specificul cu licitația. O zi sau două înainte de licitație, contactați casa de licitație sau agenția guvernamentală responsabilă de licitație și confirmați ora, data și locația licitației. Timpurile de licitație se pot schimba în funcție de ceea ce este pus pentru licitație în acea zi. Dacă se schimbă lucrurile, veți dori să știți înainte de timp.
  • Imagine intitulată Cumpărați terenuri la licitație Pasul 11
    2. Ajung devreme. Licitațiile sunt rapide și dacă nu ajungeți mai devreme, puteți pierde acțiunea. În plus, înainte de a putea licita, va trebui să vă înregistrați, să vă conectați, să completați documentele și să furnizați dovezi adecvate privind capacitatea dvs. de a plăti dacă câștigați. Aceste sarcini au nevoie de timp și vor trebui să fie finalizate înainte de începerea licitației. Prin urmare, ar trebui să ajungeți mai devreme cu cel puțin 30 de minute.
  • Imagine intitulată cumpăra teren la licitație Pasul 12
    3. Face o plată în avans. O plată în avans este, în general, necesară pentru a vă dovedi capacitatea de a plăti dacă câștigi. Cantitatea de plată în avans va depinde, de obicei, de ceea ce licitați și de ceea ce este evaluat la. Vi se va cere să plătiți un procent (e.G., 5-15%) a valorii terenurilor înainte de începerea licitării.
  • Dacă sunteți ofertantul mare, plata dvs. în avans va merge spre prețul final pe care îl datorați. Dacă licitația permite finanțarea, plata în avans va fi de obicei ținută în escrow până la închidere, moment în care va fi adăugată la plata dvs. finală. Dacă vi se cere să plătiți în numerar, plata dvs. în avans va fi pur și simplu scăzută din prețul final de achiziție.
  • Dacă nu reușiți la licitație, plata dvs. în avans va fi returnată prompt, în întregime.
  • Imagine intitulată Cumpărați terenuri la licitație Pasul 13
    4. Licitați pe proprietate. Odată ce licitația începe și bucata de teren vă interesează vine de vânzare, licitarea va începe. Licitatorul va începe licitarea cu minimul și prețul se va deplasa în sus ca indivizi. Veți avea fie o paletă cu un număr pe ea, fie veți ridica pur și simplu mâna, pentru a licita.
  • Ar trebui să licitați până când prețul ajunge la maximul pe care îl dorește și îl puteți plăti, moment în care ar trebui să lăsați proprietatea să meargă. În timp ce vă place proprietatea în cauză, niciodată nu doriți să plătiți mai mult decât merită.
  • Dacă sunteți ofertantul de succes, licitatorul va renunța la informațiile dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Finalizarea vânzării
    1. Imagine intitulată Cumpărați terenuri la licitație Pasul 14
    1. Introduceți perioada de închidere. Odată ce licitația sa terminat, vi se va cere să vorbiți cu un administrator despre cum să finalizați achiziția. În funcție de casa de licitație, este posibil să vi se solicite să plătiți imediat prețul final sau puteți introduce o scurtă perioadă de închidere. Perioada de închidere pentru vânzările de terenuri la licitații sunt, în general, între 45 și 60 de zile. În această perioadă veți obține afacerile dvs. în ordine și vă veți pregăti să plătiți prețul final de achiziție.
  • Imagine intitulată cumpăra teren la licitație Pasul 15
    2. Finalizați finanțarea. Dacă ați reușit să vă finanțarea achiziției, va trebui să vă întoarceți la bancă cu pre-aprobare și să semnați o ipotecă. Când semnați acordul dvs. ipotecar, Banca va elibera fonduri pentru a plăti pentru costul terenului. În timpul procesului de închidere, care include finalizarea ipotecii, este posibil să vi se solicite să vizualizați sau să completați unele dintre următoarele documente:
  • Dezvăluirea de închidere, care stabilește condițiile și termenii împrumutului dvs
  • O declarație de escrow inițial, care enumeră impozitele și alte plăți pe care creditorul prevede că trebuie să le plătească în primul an al împrumutului dvs
  • O notă la ordin, care stabilește cât de mult datorezi banca și cum va fi plătit înapoi
  • Imagine intitulată Cumpărați teren la licitație Pasul 16
    3. Plătiți prețul final la închidere. În ziua închiderii, veți transfera fondurile de achiziție la casa de licitație, guvernul sau vânzătorul, în funcție de modul în care a fost înființat. Odată ce prețul complet de achiziție a fost plătit, veți primi posesia terenului dvs. Dacă l-ați cumpărat de la un vânzător la Will, ar trebui să primiți posesia fără eliberare. Cu toate acestea, dacă l-ați cumpărat printr-o vânzare forțată, este posibil să trebuiască să luați măsuri suplimentare de evacuare sau de evacuare pentru a obține posesia.
  • În funcție de locul în care locuiți, este posibil să trebuiască să serviți posesorul de Holdover cu o notificare de ejectare înainte de a putea aduce un proces civil pentru a vă ajuta Curtea. În alte locuri, este posibil să puteți depune un proces direct cu instanța civilă locală. În acel moment, ați servi posesorul de Holdover cu o copie a plângerii dvs. și o citație.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar