Cum să ștergeți istoricul achiziției ebay

În timp ce nu este posibil să ștergeți permanent o achiziție din istoricul dvs. eBay, puteți ascunde cu ușurință achizițiile în timp ce vă conectați. Toți te-a făcut cum să împiedice o tranzacție eBay să apară în istoricul achiziției pe un computer, telefon sau tabletă.

Pași

  1. Imagine intitulată Ștergeți istoricul achiziției eBay Pasul 1
1. Navigați la pagina dvs. Istoric de achiziție. Dacă utilizați un browser web, mergeți la https: // eBay.COM și să se conecteze. Plasați cursorul mouse-ului peste Meu eBay În colțul din dreapta sus al paginii, apoi faceți clic pe Istoricul cumparaturilor.
  • Dacă utilizați aplicația mobilă, deschideți aplicația, conectați-vă și navigați la Istoricul cumparaturilor Din meniul contului.
  • Imagine intitulată Ștergeți istoricul achiziției eBay Pasul 2
    2. Clic Mai multe actiuni lângă elementul pe care doriți să îl ascundeți. Veți vedea acest text sub butonul de primire din partea dreaptă a paginii. Un meniu se va extinde.
  • Dacă utilizați aplicația mobilă, atingeți un element din istoricul achiziției pentru a vedea mai multe opțiuni, apoi apăsați Mai multe actiuni.
  • Imagine intitulată Ștergeți istoricul achiziției eBay Pasul 3
    3. Clic Ascundeți comanda în meniu. Elementul este acum ascuns de istoricul dvs. de achiziție. Puteți vedea comanda selectând Afișați elemente ascunse În partea de sus a paginii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar