Cum să obțineți terenuri libere în sua

"Nu poți obține ceva pentru nimic" este un idiom pentru un motiv. Puteți obține terenuri libere în Statele Unite, dar de obicei vine cu o avertizare, cum ar fi trebuie să construiți pe pământ. Cu toate acestea, mai multe orașe și comunități mici vă vor oferi posibilitatea de a aplica terenuri gratuite.

Pași

Partea 1 din 3:
Localizarea terenurilor libere
  1. Imaginea intitulată obține teren liber în SUA Pasul 1
1. Înțelegeți unde veți găsi terenuri libere. De cele mai multe ori, terenul liber este oferit de orașele mici sau comunitățile agricole. De obicei, scopul este de a atrage în afaceri sau de a crește populația. Cele mai bune locuri pentru a găsi terenuri gratuite sunt în state cu densități scăzute ale populației.
  • Încercați să căutați "Actul Homestead din 2010" sau "Land gratuit în Statele Unite" pe net.
  • Imagine intitulată obține teren liber în Statele Unite Pasul 2
    2. Știți ce vi se va cere să faceți. Majoritatea terenurilor sunt gratuite din punct de vedere tehnic. Adică, îl primești gratuit, dar trebuie să faci ceva în schimb. De exemplu, este posibil să vi se solicite să construiți o casă pe proprietate (deși unele locuri permit case mobile) sau creați un anumit număr de locuri de muncă într-o zonă.
  • Imaginea intitulată obține teren liber în SUA Pasul 3
    3. Nu vă lăsați păcăliți de ofertele de teren liber de la guvernul federal. Guvernul federal a scăpat de găzduire 1976, ceea ce înseamnă că nu oferă teren liber pentru dezvoltare. Dacă vedeți reclame pentru terenuri gratuite de la guvernul federal, nu este legitim. În schimb, veți căuta terenuri oferite de orașul însuși.
  • Imaginea intitulată obține teren liber în SUA Pasul 4
    4. Vizitați site-ul corespunzător. Majoritatea comunităților care oferă terenuri gratuite au site-uri despre program, pe care le puteți găsi prin motoarele de căutare. Ei folosesc aceste site-uri web pentru a furniza informații despre terenurile pe care le oferă, plus mulți au formularele de cerere online. Dacă doriți să vedeți tine terenul, veți găsi informații de contact pentru program, împreună cu oamenii potriviți pentru a vă arăta terenul.
  • Pentru a găsi aceste site-uri web, încercați să căutați "Land gratuit în [statul dvs.]". De exemplu, Marquette, Kansas are un site dedicat ofertelor lor gratuite. Acest site web oferă informații despre aplicarea, condițiile de obținere a terenurilor libere și informații de contact în cazul în care aveți întrebări.
  • Partea 2 din 3:
    Aplicarea pentru teren liber
    1. Imagine intitulată obține teren liber în SUA Pasul 5
    1. Completați aplicația. Adesea, va trebui să completați o cerere pentru a primi teren liber. Va trebui să oferiți câteva informații biografice de bază, cum ar fi cine va trăi pe pământ și unde locuiți acum. De asemenea, trebuie să oferiți informații despre ceea ce intenționați să faceți cu terenul. Orașele care oferă acest beneficiu doresc să se asigure că veți îndeplini cerințele pe care le-au prezentat. În caz contrar, aceștia pot respinge aplicația.
  • Imaginea intitulată obține teren liber în SUA Pasul 6
    2. Îndeplinesc cerințele transferului. Pentru a obține terenul, va trebui să trimiteți un plan de locuințe și să dovedească că aveți mijloacele financiare de a construi. Cu unele comunități, va trebui să trimiteți un plan pentru aprobare. Practic, vor să vadă că aveți un plan pentru casa sau afacerea dvs. și că aveți banii pentru a face acest lucru.
  • În unele locații, este posibil să vi se solicite doar să furnizați un plan.
  • Pentru a dovedi că aveți mijloacele financiare pentru a construi, nu aveți nevoie să aveți banii în contul dvs. bancar. Dacă sunteți pre-aprobat pentru un împrumut, acest lucru poate fi suficient.
  • Imaginea intitulată obține teren liber în SUA Pasul 7
    3. Semnați acordul. De cele mai multe ori veți fi obligați să luați anumite acțiuni sau să pierdeți terenul. De exemplu, în Marquette, Kansas, trebuie să construiți o casă într-un an. Pentru a face acest lucru, trebuie să semnați cu un contractor în termen de patru luni și să începeți să construiți în termen de șase luni.
  • Fiți conștienți de faptul că puteți pierde terenul liber dacă nu îndepliniți condițiile, chiar și după ce terenul a fost transferat dvs.
  • Imaginea intitulată obține teren liber în SUA Pasul 8
    4. A face un depozit. Cele mai multe orașe necesită să depozitați un depozit. De obicei, nu este prea mult. De exemplu, în Lincoln, Kansas, este de $ 0.08 pe picior pătrat.
  • Partea 3 din 3:
    Îți îndeplini obligațiile
    1. Imagine intitulată obține teren liber în SUA Pasul 9
    1. Urmați termenele. Pentru a vă păstra pământul, trebuie să vă îndepliniți partea dvs. a acordului. Acordați atenție imprimării fine și îndepliniți condițiile necesare.
    • Care nu înseamnă absolut că vei fi lansat de pe pământul tău dacă nu-ți faci casa construită în timp. Dacă ați făcut un efort cinstit de a face acest lucru, orașul sau orașul vă poate oferi o extensie.
  • Imaginea intitulată obține teren liber în SUA Pasul 10
    2. Oferiți ceea ce spuneți că veți oferi. Dacă construiți o afacere, trebuie să faceți mai mult decât să construiți. De exemplu, în Muskegon, Michigan, puteți obține teren liber în zonele industriale. Cu toate acestea, trebuie să oferiți un anumit număr de locuri de muncă. Pentru 5 hectare de teren, trebuie să creați 25 de locuri de muncă - Pentru 30 de acri de teren, trebuie să creați 100 de locuri de muncă.
  • Imaginea intitulată obține teren liber în SUA Pasul 11
    3. Înțelegeți unde veți plăti. Unele orașe oferă aceste site-uri complet dezvoltate, cu lucruri cum ar fi apă, canalizare și electricitate deja conectate. Cu toate acestea, unele dintre ele necesită mai întâi o evaluare, care poate fi mii de dolari. De exemplu, în New Richland, Minnesota, evaluarea vă va costa 25.000 de dolari.
  • Imaginea intitulată obține teren liber în SUA Pasul 12
    4. Așteptați să locuiți pe site-urile de locuințe. Aceste comunități vă doresc să faceți complotul dvs. acasă permanent. Prin urmare, majoritatea au o cerință de rezidență. Unii au nevoie doar de faptul că locuiți acolo un an cu normă întreagă, în timp ce alții vă doresc să faceți o reședință permanentă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar