Cum să fii un introvertit confortabil într-o lume extrovertită

Pe baza modului în care lumea lucrează în prezent, mulți oameni sunt de părere că extrovertiția este una dintre cele mai bune trăsături pe care o poate avea o persoană. Această gândire defectuoasă, cu toate acestea, reducerea puterii inerente a oamenilor introvertiți. Deși este posibil să nu fiți energizați de interacțiunea socială, un introvertit încă mai are foarte mult de oferit lumii. Aflați cum să fiți mai confortabil fiind introvertiți în societatea extrovertită de astăzi.

Pași

Partea 1 din 3:
Jucând la punctele forte
  1. Imaginea denumită inovarea pasului 2
1. Înțelegeți ce înseamnă introversiune. Termenul introvertit a fost primul inventat pentru a descrie indivizii care se găsesc drenați de energie după interacționarea cu oamenii pentru perioade lungi de timp. În timp ce unii ar putea găsi să stea cu un grup de colaboratori la prânz o pauză, pentru introvertit, aceasta este mult mai mult decât cea reală a zilei de lucru. .
  • Mulți oameni confundă fiind un introvertit pentru că sunt timizi și nu sunt același lucru. Timiditatea este un comportament legat adesea la anxietatea copleșitoare în setările sociale și mulți copii depășesc această etapă. Introvertele nu pot simți multe anxietate cu privire la aceste situații - pur și simplu nu se dezvoltă pe interacțiunile sociale.
  • Fiind un introvertit nu este un lucru rău și nici nu este mai puțin atrăgător ca fiind un extrovertit. Este pur și simplu un alt tip de personalitate, cu ambele puncte forte și deficiențe.
  • Imaginea intitulată Supravegherea liceului Pasul 16
    2. Alegeți o carieră care vă sprijină darurile dvs. naturale. Introvertele au tendința de a-și asuma decizii cu atenție și au o atenție deosebită pentru detalii. Ei doresc, de asemenea, să adune cât mai multe informații posibil despre un anumit subiect, ceea ce le face pe ascultători buni. Cu toate acestea, adesea muncesc cel mai bine pe cont propriu.
  • Exemple de locuri de muncă pe care un introvertit le poate bucura și de a prospera ar include roluri bazate pe cercetare, scriere, de proiectare care utilizează o mulțime de tehnologie fără prea multă interacțiune cu alții și poziții de testare a produselor în care pot depana și rezolva problema.
  • Ei au, de asemenea, tind să-și satisfacă să-și concentreze talentele pe un singur obiect pentru a deveni un "expert", astfel încât găsirea nișei lor să-i ajute să fie fericită în cariera pe care o aleg. De asemenea, puteți găsi că atunci când li se dă libertatea de a vorbi ca expert, ele sunt mai deschise pentru a vorbi cu grupuri mari și a participa mai mult.
  • Imaginea intitulată dispută o pierdere totală de asigurare la o mașină Pasul 8
    3. Aruncați din proiectele de echipă care pot interfera cu productivitatea dvs. În timp ce probabil vor fi întâlniri de personal pe care trebuie să le participați, lucrurile precum exercițiile de construcție a echipei nu vă pot simți valoarea pentru dvs.
  • De când sunteți nevoie de o echipă la locul de muncă, discutați cu liderul echipei despre modalități prin care puteți utiliza punctele forte pentru a contribui la grup. Multe introverte le place să fie bine pregătite pentru întâlniri, astfel încât, poate că vă puteți oferi voluntar să lucreze la un punct PowerPoint pentru următoarea întâlnire, în timp ce alții se concentrează pe colaborarea împreună. Vă contribuiți și, în același timp, faceți munca singură.
  • De asemenea, poate fi util să se descompune proiectul mai mare în sarcini mai mici pe care fiecare membru le poate ocupa de propriile lor în loc să se simtă ca totul trebuie făcut împreună. Din nou, lucrați cu echipa, doar nu la aceeași masă în același timp.
  • Imaginea intitulată se simt bine despre tine pasul 30
    4. Crede în tine. Faceți o listă cu toate cele mai bune calități. Referă adesea. Aveți multe puncte forte și aveți grijă de ele vă ajută să vă reamintim să le folosiți. De asemenea, poate ajuta să dezvoltați o auto-discuție pozitivă pentru a rămâne calm în cazul în care vă aflați copleșiți.
  • Păstrarea celor mai bune active în prim plan ajută și la cei din jurul vostru. Faptul că nu sunteți întotdeauna la fiecare întâlnire nu poate contesta atât de mult dacă echipa știe că sunteți go-to-tip sau fată pentru rapoarte uimitoare și pentru a le face toate arată bine.
  • Știți că nu fiecare introvertit este exact același și de multe ori că nu este nici măcar 100% un introvertit. Uitați-vă la cele mai bune calități și le puteți juca dacă "se potrivesc" în ceea ce ar trebui să arate un introvertit.
  • Imaginea intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 22
    5. Aflați limitele. Dar, vă întindeți zona de confort în fiecare moment și apoi. Fiind un introvertit confortabil înseamnă recunoașterea limitărilor dvs. și planificarea înainte pentru ei. Nu vă fie frică să vă lăsați familia, prietenii, supraveghetorul sau colegii să știe ce limitele dvs. sunt. Acești oameni vă pot ajuta să vă ajustați la situații stresante.
  • De exemplu, puteți solicita o comunicare regulată care trebuie făcută prin e-mail, deoarece apelurile telefonice sunt adesea greu de participat. Acest lucru îi va ajuta să creeze o relație mai bună de lucru pentru amândoi.
  • S-ar putea să fiți surprinși să știți că 33-50% dintre oameni sunt considerați introverti. Cererile dvs. neobișnuite nu sunt probabil atât de neobișnuite.
  • Chiar dacă cei din jurul tău sunteți dispuși să vă cazați unele dintre obiceiurile dvs. introvertite, este încă o idee bună să vă provocați din când în când. Indiferent de ce, interacțiunea cu alții este o parte importantă și foarte plină de viață. Deci, în timp ce nu doriți să vă împingeți să fiți extrovertiți, de asemenea, nu doriți să vă izolați să aveți conexiuni semnificative
  • Partea 2 din 3:
    Stabilind propriile reguli sociale
    1. Imaginea intitulată Fii un pas inteligent de student 13
    1. Simțiți-vă liber să răspândiți petrecerile și întâlnirile din program. Nu vă simțiți presați să programați prea multe activități sociale, care vă pot lăsa să vă simțiți copleșite sau drenate. Nu toți "relaxăm" în același mod. Este posibil să nu puteți lua într-un prânz social cu colegii în același mod în care fac. Dacă setările sociale sunt obositoare pentru dvs., luați prânzul în pace, astfel încât să puteți reîncărca o întâlnire de după-amiază sau un proiect de grup.
    • În loc de a spune întotdeauna nu la colaboratorii bine înțeles care vă invită la prânz, programați un timp mai bun pentru a reuni unu-la-unul pentru a face acele conexiuni. De asemenea, evitați să spuneți da pentru a invita și apoi nu a apărut, este mai bine să scadă politicos în primul rând.
  • Imaginea intitulată spune dacă un tip este interesat de tine Pasul 14
    2. Pleacă devreme, dacă vrei. Efectuarea unui punct de participare la orice eveniment este un pas în afara zonei dvs. de confort. Dați-vă Kudos pentru a vă alătura și folosiți conștiința de sine pentru a vă cunoaște limitele și pentru a decide când ați terminat la eveniment.
  • Dincolo de plecarea devreme, vă puteți simți mai mult în largul de a ajunge târziu pentru a vedea vremurile specifice ale evenimentului ca o nuntă fără a trebui să investiți orele în cadrul evenimentului ca întreg. Pe care doriți să le împărtășiți în evenimente speciale fără a fi mizerabil.
  • Asigurați-vă că pentru evenimente mari, cum ar fi o nuntă sau o înmormântare, chiar și în timpul scurt de timp, sunteți acolo, că vă aflați cu cei mai importanți oaspeți, astfel încât să știe că ați fost acolo. Petrecând 15 minute la recepția de nuntă pentru a felicita că cuplul nou merge un drum lung de a vă conecta cu ei ca prieteni fără a vă scurge întreaga energie.
  • Imaginea intitulată crește nivelul de energie în ultima dată 6
    3. Scopul pentru întâlniri mai mici, intime, spre deosebire de evenimente mari și aglomerate.Din păcate, mulți oameni își pot presupune că nu vă place deloc oamenii și acest lucru este probabil departe de adevărat. Introvertele au tendința de a prospera pe adevăratele conexiuni cu un număr mic de oameni. Creați timp pentru a interacționa cu oamenii într-un mediu pe care îl considerați susținut.
  • Când ați fost invitați la un eveniment mare pe care îl credeți că va fi prea mult, puteți lăsa persoana să știe că evenimentul ar fi prea mult și apoi să ofere o alternativă într-un cadru mai intim.
  • Partea 3 din 3:
    Reenerging de la singurătate
    1. Imaginea intitulată Faceți-vă să vă simțiți mai bine (când voi
    1. Nu vă simțiți vinovați de a fi nevoie singura dată. Aveți nevoie de acest timp pentru a reîncărca și această solicitare este validă. În cea mai mare parte, cei apropiați de tine vor înțelege această nevoie. Nu există niciun motiv să vă simțiți vinovați pentru a lua o pauză de la interacțiunea socială, indiferent de ce spargere înseamnă pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de pasul de rock progresiv 7
    2. Utilizați timp solitar pentru a vă descoperi pasiunile adevărate. Găsiți activități care vă energizează și programați timp pentru a le bucura. Recuperarea energiei pe care ați pierdut-o cu privire la situațiile sociale care nu au fost ideale vor arăta diferit pentru fiecare persoană. Aflați ce vă ajută să restaurați și să vă întineriți și să păstrați un kit "Instrument" gata atunci când aveți nevoie de o pauză.
  • Poate fi utilă găsirea unor modalități simple de a reorienta când sunteți la locul de muncă și puteți lua doar câteva momente. Utilizați pauza de prânz pentru a sta în mașină și a asculta o carte pe bandă în loc să încerci să navighezi în camera de prânz aglomerată, de exemplu.
  • Imagine intitulată Construirea de sine în valoare de pas 13
    3. Petreceți timp în natură. O schimbare în peisaje poate aduce focalizarea pe care nu o găsiți în mulțimi. Multe introverte constată că se bucură de petrecerea timpului în aer liber. Nu numai că este mare pentru sănătatea mintală, dar ieșirea din afară poate stimula creativitatea și poate să se concentreze și să ofere o sursă unică de vindecare.
  • Includerea naturii solo se rupe în ziua dvs. pentru momente mici de pace și reflecție.
  • Avertizări

    Nu te închideți din lume. Există o diferență între a fi introvertit și a fi total izolat - este un echilibru atent.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar