Cum de a crea o lume virtuală

Lumile virtuale sunt medii simulate pe bază de calculator pe care le introduceți cu un avatar și uneori interacționați cu alți utilizatori din interior. Cele mai multe lumi virtuale permit mai mulți utilizatori și au grafică 2D sau 3D. Creați, vizitați sau personalizați medii fictive.

Pași

Partea 1 din 3:
Noțiuni de bază într-o lume virtuală
  1. Imaginea intitulată Creați o mondială virtuală Pasul 1
1. Alegeți platforma dvs. de joc. Există multe site-uri și jocuri video Aceste zile care vă permit să creați lumi virtuale. Unele sunt gratuite, iar câteva bani. Unele sunt online, iar altele sunt disponibile prin intermediul consolelor de jocuri video.
  • Unii sunt rolul jucând jocuri ca World of Warcraft. Altele sunt 2D sau 3D de rețele sociale și lumi virtuale precum Kaneva și Twinity. A doua viață este o lume virtuală populară cu sute de mii de utilizatori.
  • Există, de asemenea, lumi virtuale care sunt comercializate în mod specific pentru Tweens și adolescenți. Unele exemple includ lumeaWorld și WoozWorld, care vă permit să creați un an Avatar și explorați lumi virtuale. Jocurile online oferă multe medii virtuale virtuale, de la lumi fantezie la medii de groază și istorice.
  • În unele lumi virtuale, veți alege o familie virtuală. În altele, vă puteți crea propria casă și personalizați-o. Unele jocuri virtuale din lume au creat deja lumi pe care le puteți explora și vorbiți cu oamenii din interior.
  • Imaginea intitulată Creați o lume virtuală a lumii 2
    2. Înscrieți-vă pentru platforma online. Dacă utilizați o lume virtuală online, cum ar fi a doua viață, va trebui să vă înscrieți pentru a explora lumea virtuală. Unele dintre aceste lumi virtuale sunt gratuite.
  • Vi se va cere să creați un nume de utilizator pentru a vă conecta. Va trebui să vă conectați cu acest nume după ce ați verificat disponibilitatea.S-ar putea să vi se solicite să descărcați jocul pe computer înainte de al putea să-l utilizați. Unele site-uri, cum ar fi smeet, sunt bazate pe browser și nu necesită descărcări.
  • Nu aveți întotdeauna nevoie să utilizați numele dvs. real ca numele dvs. de utilizator, deși depinde de joc. Mulți oameni nu fac acest lucru pentru că încearcă să exploreze fiind un alt personaj decât ei înșiși.
  • Notați numele dvs. de utilizator, astfel încât să nu uitați, deoarece va trebui să îl utilizați pentru a vă conecta înapoi.Probabil că veți fi rugați să creați un cont utilizând un e-mail real și va fi solicitat data nașterii și alte informații.
  • Imaginea intitulată Creați o lume virtuală a lumii 3
    3. Alegeți-vă avatarul. Un avatar este personajul pe care îl veți folosi pentru a vă reprezenta în timp ce treceți prin lumea virtuală.
  • Multe site-uri vă permit să vă personalizați avatarul, schimbând lucrurile cum ar fi coafura, culoarea ochilor, culoarea pielii și genul, precum și îmbrăcămintea. Unele site-uri, cum ar fi a doua viață, vă permit să alegeți campirii, precum și oamenii!
  • Unii oameni aleg avatare care sunt foarte asemănători cu ei înșiși. Alții decid că ar fi mai interesant să schimbe genurile, cursele sau alte atribute.
  • Este într-adevăr de până la tine (și site-ul pe care îl alegeți) Când vine vorba de cât de departe doriți să vă deviați avatarul dvs. de la dvs. Unele avatare sunt mai desenate, cum ar fi Weeworld, iar altele sunt mai sofisticate.
  • Partea 2 din 3:
    Intrarea în lumea virtuală
    1. Imaginea intitulată Creați o lume virtuală a lumii 4
    1. Explorați lumea virtuală. Odată ce aveți un avatar, este timpul să explorați lumea virtuală pe care ați ales-o. Aflați ce vă permite lumea virtuală sau vă cere să faceți.Va trebui să vă dați seama de controalele specifice pentru a vă deplasa avatarul.
    • Aflați regulile jocului specific prin citirea materialelor furnizate înainte de a intra în lumea virtuală. De exemplu, multe jocuri mondiale virtuale oferă întrebări frecvente și alte materiale instructive. În unele jocuri, pur și simplu utilizați tastele de pe tastatura computerului pentru a muta Avatarul și puteți alege funcții care permit Avatarului dvs. să ruleze, să meargă, să zboare sau să teleporte într-o lume nouă.
    • Petreceți ceva timp să cunoașteți lumea virtuală înainte de a schimba ceva în ea. Aflați cum funcționează și mergeți într-o călătorie pentru a vedea ce este în ea! Unele lumi virtuale, ca cele din Weeworld, vă permit să jucați jocuri. Unele lumi virtuale au chiar un spațiu în mediul simulat unde puteți merge și puneți întrebări despre utilizarea lumii virtuale.
    • În viața reală, ați dori să vă prezentați și să vă aclimatizați mediul înainte de a schimba nimic în ea. Același lucru este adevărat într-o lume virtuală. Lume virtuala.com este un exemplu de joc online care vă permite să vizitați o stradă principală, plajă, salon și skatepark, printre alte medii.
  • Imaginea intitulată Creați o lume virtuală a lumii 5
    2. Interacționați cu alte persoane din lumea virtuală. Unele lumi virtuale vă permit să interacționați cu alți utilizatori.Unele site-uri, cum ar fi a doua viață, permit vocea, precum și textul de chat cu alți utilizatori.
  • Veți vedea o casetă de chat text pop up cu numele de utilizator al altor persoane aflate în prezent în lume. Oamenii au făcut prieteni virtuali prin astfel de lumi. Unii oameni se simt mai încrezători în lumile virtuale, deoarece sunt timizi în viața reală. Unele lumi virtuale oferă, de asemenea, hărți care vă arată cine altcineva este în lume și unde să le găsească.
  • Urmați regulile stabilite de jocul Virtual World pentru interacțiunea cu alții. Fi întotdeauna respectuos. Doar pentru că este o lume virtuală nu înseamnă că poți face tot ce vrei. Uneori cercurile de prieteni vor discuta cu alți prieteni în lumi virtuale, dar știu cine este altul în afara mediului simulat.
  • Fiți conștienți de faptul că unii oameni care au luat astfel de interacțiuni în afara liniei s-au găsit în pericol sau se întâlnesc cu cineva care nu era ceea ce și-au imaginat. Fiți întotdeauna precauți la întâlnirea cu oamenii online.
  • Imaginea intitulată Creați o lume virtuală a lumii 6
    3. Aflați cum să navigați prin lumea virtuală. Diferitele lumi virtuale vor avea reguli diferite pentru navigație.S-ar putea să vă apropiați de alte avatare și să interacționați cu ei.
  • Aflați cum ar trebui să mutați avatarul și unde vi se permite să mergeți.
  • Este posibil să fie necesar să îndepliniți sarcini sau să plătiți bani pentru a accesa diferite niveluri ale lumii virtuale. De obicei, puteți călători prin diferite lumi virtuale.
  • Unele lumi virtuale vă vor arăta o hartă pentru a vă ajuta să vă dați seama unde vă aflați în interiorul lumii virtuale și vă va oferi mai multe opțiuni lumii.
  • Partea 3 din 3:
    Schimbarea și experiența lumii virtuale
    1. Imaginea intitulată Creați o lume virtuală a lumii 7
    1. Personalizați lumea virtuală. Depinde de jocul pe care l-ai ales, dar unele lumi virtuale vă vor permite să schimbați aspectele lumii virtuale.
    • S-ar putea să vă puteți crea și să vă proiectați propria casă, să alegeți un loc de muncă sau chiar să alegeți membrii unei familii virtuale. Unele site-uri, cum ar fi Kaneva și Simcity, vă permit să vă creați propriile lumi virtuale și chiar să vă gestionați propriile orașe, în timp ce alte site-uri vă permit să vizitați și să personalizați lumi virtuale preexistente sau ambele.
    • În unele lumi virtuale, veți alege un animal de companie virtual sau un prieten virtual sau o prietena. Posibilitățile sunt nesfârșite! Unele lumi virtuale vă permit să efectuați gratuit anumite activități, dar să vă faceți plătiți pentru a face lucruri suplimentare, cum ar fi designul o casă 3D privată pentru a vă distra.
    • Puterea multor lumi virtuale este că acestea permit utilizatorului - tu! - atât construi, cât și pentru a crea lucruri. Deci, puteți dezlănțui puterile imaginației voastre.
  • Imaginea intitulată Creați o lume virtuală a lumii 8
    2. Încercați un set cu cască de realitate virtuală. Cele mai frecvente dintre acestea este Oculus Rift DK2. Unele site-uri de simulare vă permit să utilizați hardware care creează mai mult o experiență de vârf. Alte astfel de căști sunt în lucrări sau disponibile, cum ar fi Vive.
  • Ați pus vizualizatorul de proiect peste fața dvs., cum ați purta ochelari de protecție. Acest lucru vă va permite să vă simțiți că sunteți de fapt în mediul virtual al lumii.
  • Pur și simplu priviți la computerul dvs. sau pe ecranul de televiziune nu vă va scufunda pe deplin în lumea virtuală. Vizualizatorul de proiect Oculus Rift este conceput pentru a vă face să vă simțiți că sunteți de fapt în interiorul lumii virtuale.
  • Nu toate site-urile lumii virtuale permit sau lucrează cu astfel de telespectatori. A doua viață este una care face. Vizitatorii sunt dezvoltați care vă vor imita expresii faciale reale și le vor pune pe avatarul dvs.
  • Imaginea intitulată Creați o lume virtuală a lumii 9
    3. Fiți conștienți de impactul realității virtuale. Există o mulțime de cercetări în lumea virtuală care arată că pot avea efecte pozitive și negative asupra vieții oamenilor.
  • Unii cercetători cred că petrecerea prea mult timp în lumea virtuală poate duce la izolare în viața reală pentru unii oameni.
  • În același timp, unii oameni își înlocuiesc realitățile nefericite cu o lume virtuală mai fericită pe care îi sunt mai capabili să controleze.
  • Unii oameni au devenit dependenți de lumi virtuale până la gradul pe care le-a determinat să-și neglijeze viața reală. Asigurați-vă că utilizați realitatea virtuală în mod moderat și într-un mod care nu provoacă efecte negative în viața dvs. reală.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Încercați diferite lumi virtuale până când veți găsi unul care vă place cel mai mult.
  • Fiți întotdeauna precauți cu privire la cei pe care vă întâlniți online.
  • Avertizări

    Urmăriți cât timp petreceți în lumea virtuală. Nu vrei să ia timpul din viața ta reală într-un mod negativ.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar