Cum să vă îmbrățișați defectele

De prea multe ori, oamenii greșesc ciudat și diferențe pentru defecte. Agonizarea asupra unui aspect al aspectului, personalității, abilităților sau obiceiurilor nu este întotdeauna cea mai bună idee. Învață să înțelegi și să-ți iubești întregul în sine și să începi să-i chemi "Flaws" cu un nume diferit.

Pași

Partea 1 din 3:
Construirea unei imagini de sine realiste
  1. Imaginea intitulată Omul consideră starea de spirit tristă sau neură.jpg
1. Recunoașteți diferența dintre o problemă și un QUIRK. Dacă comportamentul dvs. vă rănește pe dvs. sau pe alți oameni, atunci aveți o problemă. Dar dacă nimeni nu este rănit, atunci este doar un ciudat, nu ceva serios. Nu este nimic în neregulă cu a fi ciudat.
  • Dacă aveți o problemă, nu vă panică. Nu sunteți blocați cu el pentru totdeauna. Cu practică, puteți lucra la ajustarea comportamentului dvs. pentru a fi mai bună pentru tine și / sau alții.
  • Imagine intitulată Femeie în scaun cu rotile cu o idee 1.jpg
    2. Redenumiți defectele. Evitați să vă apelați defectele "Flaws." În schimb, să le vezi ca caracteristici, mai degrabă decât să le judece aspru. În schimb, vedeți-le ca "QUIRKS", "obiceiuri" sau "ceva ce fac."
  • Încercați să utilizați limba neutră pentru a vă descrie. De exemplu, în loc de "sunt prea timid," încerca "Îmi iau puțin timp să mă încălzesc la oameni." In loc de "sunt leneș," încerca "Am dificultăți în prioritate, uneori, sarcinile."
  • Utilizați limba care este iubitoare și detaliată, mai degrabă decât vagă și judecată. Uită-te în oglindă de zi cu zi și să spui, "Mă iubesc cu adevărat." Spune literalmente cu voce tare. Intrați pe o clădire înaltă și un strigăt "sunt mândru de mine." Spune, de exemplu, defectele tale era extrem de urâtă. Dacă da, intrați pe acoperișul și strigătul, "sunt urat si sunt mandru." Oamenii te vor respecta pentru curajul tău nou.
  • Este ceva care este uneori util? Unele caracteristici sunt uneori un lucru bun, dar uneori un lucru rău. Că nu este un defect - este doar ceva pe care trebuie să lucrați pentru a ști când să îl utilizați și când trebuie să vă apropiați de lucruri în mod diferit. De exemplu:
  • Imagine intitulată creion și hârtie.jpg
    3. Listează punctele forte și abilitățile. Includeți tot ce vă întâmpină. Nu eliminați nicio calitate, deoarece credeți că ar putea fi redundantă sau neprevăzonală. Listează lucrurile cum ar fi răbdarea, bunătatea, curajul, determinarea, gustul, inteligența sau loialitatea. Uneori există atât de mult accent pe defecte, că punctele forte pe care o posedă o persoană se pierde. Având o imagine de sine cuprinzătoare vă va ajuta să luați o viziune mai echilibrată a dvs.
  • Dacă vă simțiți prea jos pentru a face o listă, scrieți gratuit pentru o perioadă mai întâi.
  • Încercați să solicitați prietenilor sau membrilor familiei să contribuie la lista dvs. Spune "Este pentru un proiect de bunăstare pe care îl fac." Oferta de a contribui la o listă pentru ei în schimb.
  • Imagine intitulată Femeie cu un ajutor auditiv Gândire pozitiv.jpg
    4. Listează lucrurile pe care ești mândru. Listează realizările, cum ar fi obiectivele obținute, momente pe care le-ați surprins și vremurile grele ați supraviețuit. Puteți fi mândru de recuperarea de la o situație dificilă, fiind prezentă pentru cineva care a fost într-un timp greu, completarea proiectelor la locul de muncă sau în școală sau lucruri pe care le-ați învățat. Scrieți-vă masteratorii, lucrurile pe care le-ați învățat să faceți bine.
  • Imagine intitulată man.jpg dezinteresat
    5. Lista și deveniți conștienți de trăsăturile care vă deranjează. Scrierea liberă, enumerați lucrurile pe care le faceți că nu vă simțiți bine. Listează lucrurile despre tine că vrei să se schimbe. Fi cât mai specific posibil. De exemplu, în loc de a scrie "Modul în care arăt," scrie "Nu-mi place când pielea mea izbucnește." Dacă scrieți despre un incident, puneți-l în mai multe contexte posibil.
  • Imagine intitulată Fata de plâns 3.jpg
    6. Luați în considerare modul în care experiențele dvs. trecute ți-au modelat gândurile și obiceiurile. Întrebați-vă cum ați primit obiceiurile și modul de a fi. Sunt culturale? Familial? Biologic? Când se întâmplă? Ai fost criticat de ceilalți? Ați absorbit mesajele de la companii care încearcă să vă pradă nesiguranța pentru a vă vinde ceva?Dacă spui lucrurile pe care le regreți mai târziu, întrebați-vă dacă aceasta este o lipsă de tact pe care ați învățat-o din familia dvs. sau dacă este reacția dvs. la situații ciudate.
  • Ce declanșează incidentele de comportament pe care nu sunteți mândru?
  • Când erați în situații dificile, ce te-au scos din ele sau prin ele?
  • Cum ați învățat să evitați problemele din copilărie?
  • Bacsis: Cu cât puteți înțelege mai mult aceste comportamente anterioare, cu atât mai mult vă puteți ierta pentru ei. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, dacă vă decideți că doriți să vă schimbați comportamentul în viitor.

  • Imagine intitulată Persoana tânără cântărește pro și cons.jpg
    7. Reframează-ți gândurile. Ceea ce te-a făcut să ia în considerare fiecare dintre aceste lucruri ca "Flaws"? Aceste calități au laturi pozitive? Uitați-vă la lista de puncte forte și întrebați-vă dacă oricare dintre punctele forte enumerate sunt, de asemenea, legate de calitățile pe care le-ați văzut "Flaws." Începeți să vă gândiți la caracteristicile dvs. într-un mod pozitiv.
  • Dacă sunteți încăpățânat, sunteți, de asemenea, determinat. Determinarea poate fi un cadou uriaș când vine vorba de sarcini și cauze care contează.
  • Dacă sunteți perfecționist, puteți prospera în câmpurile în care este nevoie de cea mai mare atenție pentru a reuși sau a proteja oamenii. Chirurgii, inginerii și sportivii olimpici trebuie să respecte standardele înalte.
  • Dacă sunteți sensibil, vă îngrijiți și empatici. Îngrijirea dvs. pentru alții vă poate face să refuzați să vă depuneți cu nedreptate și nedreptate.
  • Dacă sunteți excitabil, puteți fi, de asemenea, creativ și fermecător.
  • Reambrarea pozitivă nu va schimba aceste calități, dar vă poate oferi o schimbare sănătoasă în perspectivă care vă va ajuta să vă acceptați.
  • Partea 2 din 3:
    Practicând o acceptare totală de auto-acceptare
    1. Imaginea intitulată Tipul evreu spune că nu 2.jpg
    1. Sări peste critica de sine. Tratați-vă cu compasiune iubitoare și respectul. În loc să vă spun, vorbiți cu calm. Atunci când gândurile și sentimentele negative vin la voi, numiți-i. Spune "Acesta este gândul pe care-l-am gândit prea mult," sau, "Ah, aici vine "toată lumea știe mai mult decât mine"."
  • Imaginea intitulată Omul vorbește pozitiv la femeie.jpg
    2. Acceptați afirmarea de la alții. Când sunteți lăudat, spuneți "Mulțumesc." Dacă un compliment este nevinovat și sincer, este nepoliticos să-l respingă. Pentru a respinge un compliment înseamnă lipsa șansei pentru o legătură pozitivă cu alta și o afirmare pozitivă pentru dvs. Lăsați-vă prietenii și familia să vă afișeze.
  • Dacă vă simțiți cu adevărat în jos pe voi înșivă, puteți întreba pe cineva pe care-l place să-ți spună ceva ce îi place despre tine. Continuați și întoarceți complimentul.
  • Imaginea intitulată Tânără Vorbește fără griji la Guy.jpg
    3. Observați dacă cineva încearcă să vă pună jos. Unele cruzime sunt deghizate ca bunătate. Aveți un prieten care întotdeauna subliniază deficiențele dvs? Are cineva din viața ta distractiv de tine sau te critică în public sau în privat? Când sunteți mândru de ceva, cineva încearcă să vă ducă într-o crestătură, acționând nonplusiv sau condescendent?
  • Încercați să eliminați acești oameni din viața voastră sau să petreceți cât mai puțin timp cu ei posibil.
  • Imagine intitulată Omul de vârstă mijlocie se gândește la Love.jpg
    4. Iubiți-l înainte de ao îmbunătăți. Acceptați statul în care vă aflați înainte de a încerca să faceți schimbări radicale. Dacă încercați să vă fixați fără să recunoașteți mai întâi valoarea și frumusețea dvs. inerentă, vă puteți face rău. Îmbunătățirea dvs. poate fi fructuoasă, dar trebuie să vă iubiți mai întâi. Bucurați-vă ca o grădină înfloritoare care are nevoie de udare, tăiere, plantare și întreținere generală: nu inundații sau foc.
  • Dacă doriți să faceți mai bine în școală, mai întâi spuneți-vă "Sunt inteligent, muncitor, și am vise și ambiții. Sunt capabil să fac lucrarea pe care am renunțat să o fac."
  • Faceți acest lucru în loc să spuneți, de exemplu, "Sunt prea stupid și leneș și am eșuat ultimul meu examen și voi eșua următoarea."
  • Odată ce aveți un cadru pozitiv, puteți lucra la planul dvs. de acțiune.
  • Imagine intitulată fată puternică posing.jpg
    5. Reîncărcați modul în care vizualizați auto-îmbunătățirea. Când există ceva ce doriți să lucrați, nu eliminați sau ascundeți un defect al dvs., mai degrabă, învățați noi abilități.
  • In loc de "O să nu mai vorbesc atât de mult," spune-ti "Voi învăța Cum să ascultați mai bine."
  • In loc de "O să nu mai fiu atât de judecător," încerca "Voi lucra mai mult pe înțelegerea și acceptarea perspectivelor și a stilului de viață diferite de la propria mea."
  • In loc de "Voi pierde în greutate," încerca "Voi lucra la o mai bună îngrijire a corpului meu, făcând mai mult, mâncând mai bine și reducerea stresului."
  • Imaginea intitulată fată se uită la ad.jpg nerealist
    6. Recunoașteți standardele nerealiste. Există o mulțime de imagini, credințe și idei pe care le întâmpinați în lume care nu pot fi realiste să vă țină sau pe alții până la. Acestea pot proveni din mass-media, de la organizații cum ar fi școlile sau deținute de familie și prieteni. Dacă vă aflați nemulțumiți de un aspect al dvs., este posibil să fiți nevoit să vă confruntați cu aceste idei. De exemplu:
  • Privind ca un model. Majoritatea modelelor au coafuri profesionale, artiști de machiaj, artiști de iluminat și editori de fotografii care își adaptează aspectul. Nici măcar nu arată așa în viața reală.
  • Fiind un elev perfect. Chiar și studenții excelenți se luptă și fac greșeli din când în când. Școala se concentrează pe tulpină și alfabetizare, când adevărul este că acestea nu sunt singurele abilități importante în viață. Doar pentru că școala nu vine cu ușurință la tine nu înseamnă că nu vei reuși mai târziu. Etica de lucru, creativitatea, prietenia, abilitățile sociale și alte abilități contează și ar putea fi importante la locul de muncă viitor.
  • Măsurarea până la un membru al familiei. Toată lumea primește un amestec diferit de interese și aptitudini. În timp ce un membru al familiei ar putea reuși mai mult într-o singură zonă, vă puteți face mai bine în alte zone. Nu este o competiție. Și este posibil să nu vă dați seama cât de mult lucrează în spatele scenei.
  • Partea 3 din 3:
    Inainta
    1. Imagine intitulată Persoana de vârstă mijlocie gândirea
    1. Cunosc diferența dintre auto-îmbunătățire și acceptare de sine. Îmbrățișându-ți întregul sine, bun și rău, nu înseamnă că nu te poți angaja la creșterea personală. Pur și simplu înseamnă că vă acceptați - nu doar bunul sau cel rău - dar întregul tău sine. Sunteți cine sunteți și că este OK, defecte și toate.Acceptarea de sine înseamnă că vă acceptați așa cum vă aflați în acest moment, imperfectă și unică, fără condiții.
    • Dacă continuați să gândiți, "Mă pot accepta dacă mă opresc să mănânc atât de mult și să pierd greutatea," Apoi, plasați o condiție pe acceptarea de sine, care poate fi întotdeauna perturbată. Simțiți-vă liber să urmăriți auto-îmbunătățirea, făcându-vă mai eficient sau mai puternic, dar niciodată nu faceți asta condiție din acceptarea de sine.
  • Imagine intitulată Dad zâmbește la fiica adoptată.jpg
    2. Aflați cum să faceți întreabă pentru ajutor. Este natural să se lupte sau să vă simțiți uneori. Una dintre modalitățile de a face lucrurile mai bune este să vorbim despre sentimentele dvs. și să întrebați oamenii din jurul dvs. pentru sprijin. Nu trebuie să fii singur, și merită ajutor.
  • Dacă aveți un timp greu la școală sau la muncă, discutați cu cineva. Ei pot oferi o ureche simpatică și vă pot ajuta să vă dați seama cum să faceți lucrurile mai bune.
  • Dacă vă simțiți adesea foarte negativ față de dvs., luați în considerare cererea unui medic să vă screască pentru probleme precum anxietate, depresie, și Tulburare dismorfă corporală. Poate fi mai bun, și obținerea ajutorului este primul pas.
  • Imagine intitulată tânăr se gândește la mai în vârstă man.jpg
    3. Vedeți-vă ca o lucrare în desfășurare. Timpul și experiența permit oportunități de a lucra la defecte. De obicei, necesită timp și face o mulțime de greșeli să se maturizeze și să se dezvolte și poate dura ani de zile. Au răbdare cu tine însuți. Solicitând că defectele se rezolvă cu ușurință și rapid va duce la dezamăgire, deoarece oamenii cresc și dezvoltă și vor învăța pe o întreagă viață. De exemplu:
  • Teenul Hothead creste într-un adult responsabil.
  • Copilul din clasa a treia, care a fost un student sărac își transformă notele în jurul lor când învață câteva abilități de studiu noi.
  • Tânăra femeie care se străduiește să păstreze o slujbă de inginerie se încheie în mod constant angajată ca cercetător la vârsta medie.
  • Tatăl care strigă la copiii săi devine mai răbdătoare și se deschide pentru a asculta ca și copiii lui Preteen Ani.
  • Imagine intitulată Trei prieteni vorbind 1.jpg
    4. Găsiți grupuri de asistență. Grupurile de asistență sunt disponibile pentru o multitudine de cauze: de la construirea stimei de sine până la recuperarea tulburărilor de mâncare. Luați în considerare căutarea grupurilor de sprijin locale sau găsirea unor spații online pozitive dacă există un anumit lucru cu care vă luptați cu. Grupul vă poate ajuta să înțelegeți și să vă acceptați trăsăturile și să vă simțiți mai puțin singur.
  • Există multe grupuri orientate spre diverse minorități. De la sănătate la fiecare dimensiune la Cultura autistă la asexualitate.org, există comunități pe care le puteți găsi, care vă va sprijini stima de sine și vă va ajuta să faceți față.
  • Imagine intitulată patru tineri Chat.jpg
    5. Stai cu oameni pozitivi. Alegeți să vă petreceți timp cu persoane care vă ajută să vă simțiți bine despre dvs. Limitați contactul cu oamenii care vă fac să vă simțiți mai rău. Este important să petreceți timp cu oamenii care vă ridicau și vă fac mai fericiți.
  • Ia inițiativa și cereți oamenilor să stea cu tine. Invitați-i să facă o plimbare cu dvs., să vină la chat sau să facă planuri cu ei.
  • Imagine intitulată Persoana iubitoare cu Hearts.jpg
    6. Lucrați la iertare. La fel de mult cum am putea dori, nu putem schimba trecutul. Rumegând pe greșelile din trecut, indiferent dacă au fost rezultatul unei decizii pe care le-ați făcut sau pentru că ați comportat într-un anumit mod. Tot ce puteți face este să recunoașteți greșeala și să încercați să învățați și să crească de la ea.
  • Dacă nu puteți opri fixarea pe o greșeală, spuneți-vă, "Am luat cea mai bună decizie cu informațiile (sau abilitățile) pe care le-am avut la acel moment." Și acum, cu această greșeală din spatele dvs., aveți informații noi atunci când luați decizii viitoare.
  • sfaturi

    niste "Flaws" sunt de fapt semne de handicap, cum ar fi Autism, Dyslexia, sau ADHD. Dacă sunteți o persoană ciudată care se luptă să treacă, ar fi merită să faceți niște cercetări și să vorbim cu un medic. Diagnosticarea dizabilității vă poate ajuta să vă ajutați, să vă înțelegeți mai bine și să vă conectați cu o comunitate de invaliditate de susținere.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar