Cum să fii ciudat

Se pare că toată lumea este un fel de același lucru în zilele noastre, nu-i așa? Uneori fiind tu însuți nu este suficient, trebuie să fii puțin ciudat să ieși. Singurul lucru de reținut înainte de a sări în acest ghid: vrei să fii ciudat, nu nebun! Găsiți un echilibru care să fie văzut ca fiind îndrăzneț și ciudat, nu un tun liber.

Pași

Partea 1 din 4:
Acționând ciudat
  1. Imaginea intitulată Fii ciudat pas 1
1. Inventați propriile locuri și obiceiuri. Inventați o vacanță, dați-i un nume ciudat, iar apoi când vine ziua, coborâți. Vorbește despre un loc pe care l-ai dus pe care nimeni nu a auzit vreodată. Vacanța dvs. este sărbătorită acolo și vă puteți arăta prietenilor vamalele atemporale acestui loc magic dacă ar dori.
  • În zilele noastre, în fiecare zi este ceva, dar nimeni de fapt o sărbătorește. Este Ziua Națională de Pancake? Mergeți în jurul predarea imaginilor de clătite, spunându-le tuturor că încercați să răspândiți cuvântul despre acest mic dejun ascuns, dar să fiți conștienți de marți, fie să faceți o zi de pansake, este sărbătorită pe scară largă în Marea Britanie și în alte țări comune ale bogăției.Pentru a fi cu adevărat ciudat, alegeți o zi de vacanță sau o zi comemorativă, care nu este cunoscută nicăieri.
  • Imaginea intitulată Fii ciudat Pasul 2
    2. Discutați cu oameni aleatorii de pe străzi și spuneți lucruri ridicole. Încerca "Bună ziua bunicii! Nu te-am văzut de ani de zile!" în timp ce rânjenning, desigur, sau "Oh Doamne! Te simți bine?" Când sunt în mod clar vii, amenzi și bine. Doar asigurați-vă că luați pe cineva care va râde, și nu cineva care va crede că sunteți nebun.
  • Întrebați oameni aleatorii dacă au văzut un rinocer și elefant etc., "oriunde în jurul valorii de aici." Pare serios despre asta. Dar, bineînțeles, după câteva minute de a-și trage piciorul, poate doriți să recunoașteți că este o glumă!
  • Pretindeți că nu știți ce sunt câteva lucruri specifice, comune. Când prietenul tău vă întreabă dacă vrei o banană, spune, "Ce este o banană?"
  • Bineînțeles, unii oameni pot crede că sunteți în mod ciudat și ar putea crede că le hărțuiți. Alegeți obiectivele cu atenție și întotdeauna faceți lucruri cu un zâmbet pe față, arătându-vă că nu înseamnă nici un rău.
  • Imaginea intitulată Fii ciudat pas 3
    3. Supraîncărcați la lucrurile mici. De exemplu, dacă vedeți un Slinky, acționați ca și cum ar fi o mare descoperire. Sau, dacă faceți un lucru minunat rău, cum ați uitat să împingeți scaunul sau să creați o bucată de hârtie, să fiți inconsolabilă. Cum ai putea îndrăzni să faci un lucru atât de teribil?! Nimeni nu va putea spune dacă sunteți serios sau nu!
  • Dacă vedeți pasul prietenului dvs. pe o furnică, spuneți: "Oh nu! Ce ai facut?! Oh, mica furnică, viața ta a fost atât de scurtă! Odihnească-se în pace!"Și apoi mergeți mai fericit ca o scoică.
  • Face doar asta ocazional. Din nou, dacă oamenii nu vă pot prezice comportamentul, probabil vor crede că ți-ai pierdut marmura.
  • Imaginea intitulată Fii ciudat Pasul 4
    4. Au un gust ciudat în mâncare. De exemplu, spuneți, "Oh Doamne! Sunt acele Oreos? Sunt atât de picante! N-am știut că le-au vândut aici!" sau "Aceste muraturi gust ca tapetul fratelui meu."
  • Încercați alimente pe care majoritatea oamenilor nu mănâncă sau alimente pe care oamenii le mănâncă, dar nu ar mânca așa cum mănânci. De exemplu, aduceți o lămâie la prânz și mâncați-o ca o portocală sau puneți o portocală între două bucăți de pâine pentru un "Orange Sandwich." Sau faceți un sandwich cu viermi de gumni și ketchup.
  • Imaginea intitulată Fii ciudat Pasul 5
    5. Aveți propriul lucru de semnătură. Vrei un lucru care e quintessențial tu. Ar trebui să fie ciudat și ceva pe care nimeni altcineva nu îl cunoașteți. Ai putea pune un pic peste plimbare, faci un zgomot după de fiecare dată când strănut, purtați întotdeauna pălării peste tot sau să vă fie frică de scoici. Fii creativ!
  • Ar fi cum spui lucrurile, când spui lucruri, sau chiar așa cum râzi. Cea mai mică lucru, cu atât mai mult va ieși afară.
  • Imaginea intitulată Fii ciudat Pasul 6
    6. Alegeți un hobby ciudat. Vrei să faci ceva pe care nimeni altcineva nu o face, cum ar fi colectarea de arahide de ambalare și transformarea lor în sculpturi, făcând piñatas, picându-ți nasul sau scrie poezie proastă despre Jackalopes. Cine știe? Dacă sunteți destul de originală, ați putea să o transformați într-o afacere!
  • Acest hobby ar putea fi un animal de companie ciudat, cum ar fi o rocă de companie, o scară de animale de companie, o cutie de sifon de companie sau un aditar de animale de companie. Ia-o peste tot cu tine și conversa cu ea. Destul de curând, vei fi persoana "cu piatra de companie."Dacă nu o aveți, în cele din urmă oamenii vă vor întreba unde este!
  • Asigurați-vă că aveți prieteni loiali care nu vă vor șansa că sunteți ciudați.
  • Partea 2 din 4:
    Vorbind ciudat
    1. Imaginea intitulată Fii ciudat Pasul 7
    1. Faceți cuvinte noi. Ninja au ninjozitate și ninjitudine, de exemplu. Utilizați aceste cuvinte în mod constant, la fel cum sunt cuvinte reale. Dacă cineva îți spune ceva nu este un cuvânt, spune-le că este acum! Explicați filozofic de ce.
    • Nu pot veni cu ceva? Luați câteva cuvinte preferate și le ștergeți împreună. Cuvintele tale preferate sunt bule și flamingo? Bubbingo, este. Acum ce este un bubbingo?
  • Imaginea intitulată Fii ciudat pas 8
    2. Vorbiți cu accente ciudate. Într-o zi vă place irlandezii, într-o zi sunteți franceză, iar a doua zi sunteți chinezi. De ce nu? Ați putea chiar să vă inventați propriul accent dacă doriți. Poate că este accentul acelui loc făcut? Sau încercați să vorbiți într-o voce foarte profundă sau una foarte înaltă.
  • are un articol minunat Vorbind gibberish. Aceasta este o modalitate de a vă vorbi propria limbă care este foarte ușor de învățat. Dacă prietenii tăi o învăț, ai putea fi "ciudat" împreună!
  • Fluctuează în mod sălbatic tonul și pitch-ul vocii dvs. la momente diferite, de asemenea. Șoaptă când nu aveți nevoie, să vă cântați cuvintele sau să vorbiți foarte, foarte, foarte încet ori de câte ori vă simțiți așa. Dar fiți avertizat, acest lucru poate ajunge cu adevărat pe nervii unor oameni!
  • Imaginea intitulată Fiți ciudat Pasul 9
    3. Interdictați o jumătate de gândire într-o conversație.Pentru cele mai bune rezultate, asigurați-vă că jumătate de gândire nu are nimic de-a face cu conversația. Toată lumea vorbește despre acel cântec nou la radio? Dintr-o dată, veniți cu: "Oh, omule. Afine. Sunt doar așa ... "sau, interdictate și spuneți numele unui tip de mâncare aleator.
  • Aceasta este o modalitate bună de a opri o conversație și de a obține un altul a început. Subiectul actual plictisitor? Spune, "Ați văzut emisiunea TV?" Și prietenii tăi ar putea fi prea distras să se întoarcă la ceea ce gândeau inițial.
  • Imaginea intitulată Fii ciudat pasul 10
    4. Discutați cu dvs. și obiecte inanimate. Nu faceți tot timpul (altfel veți arăta doar schizofrenic) - doar dacă cineva se ignoră. Asta le va face să vă acorde atenție cu siguranță!
  • O înclinare în conversație? Prieteni plictisit tine? De ce să nu loviți o conversație cu notebook-ul sau cu alimentele dvs? Ai putea fi viața partidului în cel mai scurt timp! Ciudat, dar viața partidului totuși.
  • Imaginea intitulată Fii ciudat Pasul 11
    5. Alcătuiesc porecle pentru toți prietenii tăi. Utilizați unul diferit în fiecare zi. Ei nu trebuie să fie buni! Luați aspecte ale personalității lor sau al aspectului lor (fără a fi rău, desigur) și gândiți-vă la ceea ce le se potrivește.
  • Sau ceea ce nu se potrivește! Unele porecle sunt amuzante deoarece sunt atât de nepotrivite. Au un prieten care este mai înalt decât tine? El "Chestii scurte" pentru astazi. Un prieten care iubește puii? Sunați-o "Brânză de brânză" - Nu are legătură cu nimic! Schimbați cuvintele în numele lor. De exemplu: Paige se poate transforma în PeIg. Faceți acest lucru numai dacă prietenii dvs. sunt în regulă cu ea.
  • Rețineți că acest lucru nu poate funcționa și în Australia, unde roșii sunt adesea poreclați "albastră."
  • Partea 3 din 4:
    Privind ciudat
    1. Imaginea intitulată Fii ciudat Pasul 12
    1. Rochie cu culori, texturi și modele. Îmbrăcămintea este o parte majoră de a fi nebun! Combinați culorile sau modelele de strângere pentru a crea costume care nu pot ajuta, dar ieșiți. Combinați decenii, cu haine noi, moderne și cele de epocă. Doar asigurați-vă că sunteți în regulă cu toată lumea!
    • Îmbrăcați-vă în haine neobișnuite, cum ar fi aripi de zână, pălării vrăjitoare sau dinți de vampir. Costumele de Halloween sunt întotdeauna minunate, indiferent de ziua anului în care este.
  • Imaginea intitulată Fii ciudat pas 13
    2. Nu purtați ce poartă toți ceilalți. Dacă oamenii poartă blugi slabi, uzura a rupt fundul de fundal. Dacă oamenii poartă dame, purtați niște design nebun. Amestecați-l. Încercați magazinele de mulțumire pentru a găsi un aspect unic. Fiind ciudat este vorba despre a-ți face propriul lucru și în picioare.
  • Pentru a fi cu adevărat ciudat, acest lucru poate însemna purtarea hainelor pe care nu le aveți grijă. La urma urmei, este vorba despre a fi ciudat și nu este la modă, corect? Raid mama sau dulapul tatălui pentru a obține idei care sunt cu adevărat inspirate.
  • Imaginea intitulată Fii ciudat Pasul 14
    3. Rochie în mod normal o dată într-o vreme. Când Halloween se apropie, rochia ca cineva complet normal. Alegeți și alte zile aleatoare, arbitrare unde vă îmbrăcați și normal. În caz contrar, oamenii s-ar putea să se obișnuiască cu ceea ce purtați.
  • Dacă vrei să fii ciudat, trebuie să fii puțin inconsistent. Fiind normal o dată într-un timp, va evidenția altora atunci când sunteți din nou ciudat. Dacă sunteți ciudat tot timpul, vor veni să se aștepte.
  • Partea 4 din 4:
    Gândește-te ciudat
    1. Imaginea intitulată Fii ciudat pas 15
    1. Nu fi cineva care nu ești. În zilele noastre, toată lumea încearcă să fie ceva. De doar Fiind singur, vei fi puțin ciudat. Găsirea unei persoane cu adevărat autentice este un eveniment rar. Îmbrățișați ciupercile care vin la tine în mod natural - pot fi suficiente.
    • Totul va veni mult mai ușor dacă faceți așa cum sunteți înclinat în mod natural. Dacă falsificați că sunteți ciudat, faceți doar un spectacol și va fi greu să păstrați consecvenți. Mai mult, te poate aduce în jos să nu fii tu. Cu atât mai mult motivul pentru a fi tu însuți!
  • Imaginea intitulată Fii ciudat Pasul 16
    2. Nu acordați atenție la ceea ce gândesc alții. Dacă sunteți preocupat de imaginea dvs., fiind ciudat nu va veni ușor. Trebuie să renunți la ceea ce alții se așteaptă de la tine și să se gândească doar la ceea ce simte potrivit pentru tine. Reputația dvs. nu contează - sunteți acum un ciudat.
  • Fie că sunteți un ciudat sau nu, nu ar trebui să conteze ce cred alții. Cei care contează nu vor minte cine sunteți. De ce ar trebui altcineva să aibă vreun cuvânt în care sunteți sau ce vă place?
  • Imaginea intitulată Fii ciudat Pasul 17
    3. Așteptați ca reputația dvs. să vă precede. Odată ce începeți să acționați ciudat, cuvântul va ajunge în jurul căruia ești puțin ciudat. În cele din urmă, oamenii vor veni să se aștepte. Puteți face ceva total în mod normal și doar pentru că tu ești, oamenii vor primi o lovitură de la ea. Deci, asigurați-vă că doriți să fiți ciudați - pentru că poate dura ceva timp!
  • Mai mult, puteți uita cum să acționați normal. Obiceiul face practică, la urma urmei. Dacă sunteți ciudat nu funcționează pentru dvs., ar putea fi dificil să vă întoarceți la modul în care ați fost. Așa că fii sigur înainte de a lua scufundarea în ciudățenie că ești pregătit pentru angajament.
  • Imaginea intitulată Fii ciudat pas 18
    4. Alegeți o nouă identitate ocazional. Fii Napoleon, președintele, prințesă, un prinț, un elf, etc. Întruchipează-le în aspectul lor și în personalitatea lor. A lovit magazinele Halloween după Halloween pentru reduceri minunate și pentru a-ți face propriile costume.
  • Încercați să vă gândiți ca și ei! Un elf nu ar ști ce cu un telefon mobil, de exemplu. Când sună, răspundeți, "Ahhh! Ce este această contragere blasfemică! Cum fac eu...Hmm...interesant."
  • sfaturi

    Un alt mod de a ieși din mulțime este să vopsească părul tău o culoare exotică.
  • Să învețe o limbă străină și să izbucni într-o conversație sau o melodie în momente aleatoare, în timp ce oamenii vorbesc cu tine!
  • Dacă cineva spune ceva insultător pentru tine sau spune că ești ciudat într-un mod insultător. Fă-i să se simtă că ți-au dat cel mai mare compliment!
  • Practica nu râde de tine. Puteți practica cu un prieten, părinte, animal umplute sau chiar roca dvs. de companie!
  • Încercați să păstrați o față dreaptă când spuneți ceva de genul "Feriți-vă de pisici cu glugă care poartă 87 de carburatori spre plăcintă de mere."
  • Dacă cineva ține un obiect ca un pantof, du-te la ei și spune "Știi, pantofii sunt mâncarea mea preferată. Minte dacă I..." și se înclină, pretinzând că ia o mușcătură.
  • Puneți întotdeauna întrebări sau căutați lucruri aleatorii în spatele minții dvs. pe Internet. Apoi veți ajunge să aveți o colecție ciudată și utilă a informațiilor în mintea voastră.
  • Fi cât mai ales posibil, cu atât mai ales cu atât mai bine!
  • Dacă doriți să pari cu adevărat ciudat și aleatoriu, citat "Night Blogger" de la Tumblr. De exemplu, țineți un stilou și spuneți "Acest stilou nu va ști niciodată ce are un gust de baghete." Dacă profesorul întreabă dacă cineva are întrebări, întrebați dacă porumbeii au sentimente. Tumblr este o resursă aproape inepuizabilă pentru cei care au nevoie de ciudățenie și dacă nimeni nu primește referința, vor crede că sunteți original și un pic mai mult decât un pic ciudat și dacă au văzut postul, probabil că au câștigat " t minte.
  • Nu trebuie neapărat să faceți totul sau oricare dintre acestea - și dacă sunteți privit ca ciudat, luați-l ca un compliment și îmbrățișați fiind diferit.
  • Uneori te face să arăți ciudat dacă te oprești aleatoriu și doar să te uiți la un obiect aleatoriu ca un hidrant de incendiu. Apoi continuați doar.
  • Dacă sunteți în apropierea copacilor, actul sa speriat. Spuneți ramurii copacului să-i pună ramificarea.
  • Avertizări

    Amintiți-vă, unele glume pot fi dureroase, deci aveți grijă să nu ofensezi prea mult pe nimeni. Există o limită a ceea ce puteți spune despre cineva. Dar încă mai vorbesc mintea ta, chiar dacă persoana este rănită, nu ar trebui să spui ce crezi, doar nu fi extrem de greu cu ea.
  • Să se abțină de la somn, așa cum este perceput ca fiind înfiorător.
  • Nu este recomandat pentru persoanele care au locuri de muncă ca medici, psihiatri, cei care ajută copiii și adulții, profesorii etc.
  • Unii dintre pașii din acest manual pot suna ca și cum ați acționa, chiar și pentru public - de aceea ați putea ajunge într-un centru pentru diverși oameni nebuni. Psihotic este diferit de ciudat.
  • Când nu acționați ciudat, oamenii vă pot trata încă ca și cum sunteți un ciudat complet.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar