Cum să obțineți atenția

Simți că ai atât de mult de oferit, dar pari doar să se amestece în fundal ca un chameleon deosebit de timid? Indiferent dacă încercați să faceți un nou client și parteneri de afaceri sau doriți să atrageți prieteni și date potențiale, WikiHow vă poate ajuta să atrageți atenția pozitivă pe care doriți într-un mod sănătos și productiv. Începeți doar cu pasul 1 de mai jos.

Pași

Partea 1 din 3:
Privind partea
  1. Imagine intitulată Obțineți atenție pasul 1
1
Rochie partea. Rochie pentru partea dorită: fie că este vorba de educator serios, viitorul CEO sau caută pur și simplu simplu! Trebuie să arăți ca și cum ai vrea să spui afaceri și că luați acest lucru serios (și mai important, ca și cum le luați în serios!). Rochie în haine care vă plac corpul, care sunt curate, și fără pete și găuri sau lacrimi.Fier de îmbrăcăminte dacă sunt încrețiți. Pune eforturi în alegerea unui costum. Poate merge la cumpărături doar pentru ocazia întâlnirii unei persoane importante.
  • Dacă nu știți cum să obțineți idei din magazinele de îmbrăcăminte populare, cum ar fi H & M sau ZARA.
  • Până când aveți o relație mai confortabilă cu cineva, fiți partener de afaceri sau prieten, ar trebui să vă îmbrăcați la confortul lor și să apelați în principal la ei, în loc de dvs. Aceasta înseamnă că, chiar dacă vă plac cămăși strânși, ar putea fi mai bine să vă opriți dacă va fi dezactivată pentru a le pune.
  • Imagine intitulată Obțineți atenție pasul 2
    2. Păstrați-vă aspectul actual. Tunsoarea ta, hainele tale si machiajul (daca purtati vreunul) ar trebui sa arate ca sunteti cineva care locuieste in acest deceniu. Când oamenii se îmbracă puțin prea mult în stil, trimite mesajul că aveți un timp greu de trăit în prezent și că vă agățați de trecut. Această regulă se aplică întreprinderilor care încearcă să obțină atenție. Nu înseamnă că trebuie să fii marginea de tăiere, deși asta nu poate răni, înseamnă că trebuie să fii identificabil ca montarea și înțelegerea vieții așa cum este acum.
  • Imagine intitulată Obțineți atenție pasul 3
    3. Rochie în culori îndrăznețe. Folosind culori îndrăznețe în îmbrăcăminte, accesorii și machiaj (sau publicitatea dvs.) va arăta o abordare îndrăzneață și tinerească a vieții. Acesta este, de obicei, un lucru bun. În timp ce este posibil să aveți nevoie să o temperați în situații de afaceri (o eșarfă de mătase îndrăzneață, în loc de o bluză îndrăzneață, de exemplu), dar având acest lucru undeva undeva va fi întotdeauna un semn pozitiv al personalității și inițiativei.
  • Multe studii au arătat că pentru atragerea bărbaților, purtarea roșie este extrem de eficientă. Acest lucru ar trebui să fie folosit cu prudență, totuși. Dacă aveți o mulțime de roșu în tonul pielii, purtarea roșie poate să o aducă într-adevăr și să o facă mai vizibilă.
  • Oamenii cu tonuri de piele foarte întunecate pot arăta mai bine în galben, în timp ce tonurile medii ale pielii pot găsi turcoaz mai eficient.
  • Imagine intitulată Obțineți atenție pasul 4
    4. Au o bună igienă. Când nu practicăm o bună igienă, trimite mesajul că nu ne respectăm pe noi înșine. De ce ar trebui ca altcineva să ne respecte și să ne acordăm atenție dacă nici măcar nu credem că merită să ne uităm la? Spălați-vă în mod regulat părul și corpul, luați măsuri pentru a prezenta o față curată și faceți lucruri cum ar fi periați dinții.
  • Imagine intitulată Obțineți atenție pasul 5
    5. Miros uimitor. Mirosul rău poate pune oamenii de pe cea mai fascinantă persoană. Baieți în mod regulat, utilizați deodorant, încercați să aveți o respirație bună și să purtați parfum de lumină sau un colon într-un miros plăcut.
  • Nu există aproape nici un consens cu privire la ceea ce miroase atrage la ceea ce genul, dar, în general, se pare că curat, proaspăt și citrice miroase atrage destul de larg.
  • Încercați să potriviți mirosul dvs. personalității dvs. Acest lucru va face cel mai mult pentru a face apel la persoanele pe care doriți să le apelați.
  • Imagine intitulată Obțineți atenție pasul 6
    6. Nu vă neglijați unghiile și mâinile! Bitten Nails arată o personalitate nervoasă (chiar dacă nu este adevărat) și mâinile uscate, crăpate nu sunt distractiv să se agită! Vrei ca mâinile tale să fie invitabile, pentru că poți spune multe despre o persoană prin cum arată mâinile lor. Păstrați-vă unghiile și atractive și folosiți hidratanții (Lanolin Cremes sunt minunați) pentru a păstra acele mâini moi și o plăcere să atingă.
  • Imagine intitulată Obțineți atenție pasul 7
    7. Lăsați personalitatea să strălucească. Asta a spus, nu vrem să arătați ca niște persoane de tăiere cookie. Nu ar trebui să vă îndoiți doar la fiecare tendință. Este important să vă jucați individualitatea și persoana pe care o aveți. Faceți alegeri în modul în care vă prezentați care vă reflectați personalitatea, dar temperați-le cu ceea ce așteaptă oamenii să vadă. Fiind prea departe, poate fi oprită, dar fiind doar un pic unic este de obicei foarte fermecător.
  • Partea 2 din 3:
    Interacționând cu ceilalți
    1. Imagine intitulată Obțineți atenție pasul 8
    1. Să fie relaționabil și autentic. Dacă doriți ca oamenii să vă acorde atenție, indiferent dacă încercați să le vindeți un produs sau doriți doar Ia un tip pentru a vorbi cu tine, Trebuie să fii relaționabil. Ei trebuie să se identifice și să se simtă conectați la dvs. Ei trebuie să creadă că sunteți ceea ce vă vindeți ca voi. Asta e doar natura umană. Acest lucru înseamnă să-ți arăt defectele și să nu încerci să te facă să pară ca Superman. Nu-l depășiți. Trebuie să păzi plauzibil, real și tangibil. Trebuie să părea adevărat.
    • Când nu sunteți relaționabil, oamenii simt că au vândut o poveste. Ei simt că sunt manipulați. În schimb, permiteți-i să vadă o versiune puțin mai bună a ceea ce deja știu să fie adevărat. Atunci ei nu vor fi motivați numai, vor simți ca și cum ai avea ceva ce poate avea și merită.
    • Acest lucru este valabil pentru cei care se simt mai mici decât colegii lor. Lăsați oamenii să vadă că vă dețineți defectele dvs., dar faceți cu adevărat să vă îmbunătățiți. Ei vă vor da o șansă, pentru că speră că cineva le-ar da și șansa.
    • Nu spuneți lucruri pe care nu le însemne sau râde de glume pe care nu le obțineți sau nu găsiți amuzant. Oamenii pot spune.
    • De asemenea, ar trebui să evitați discursurile repetate. Nu vrei "Copie de anunțuri" sunet. Acest lucru pare mai manipulativ și fals. În schimb, întotdeauna vorbești din inimă.
  • Imagine intitulată Obțineți atenție pasul 9
    2. Fii pozitiv. Nimeni nu-i place să fie în jurul unei persoane care este downer. Ei știu deja ce este imposibil. Ei știu că viața este dificilă și tristă uneori. Ceea ce au nevoie este să știe că lucrurile se dovedesc bine în cele din urmă. Toată lumea care trece printr-un timp greu (care este toată lumea) caută în mod inerent pe cineva care îi convinge că viața devine mai bună.
  • Începeți prin găsirea de sus în situații dificile.
  • De asemenea, ar trebui să păstrați plângerile departe: ambele prin salvarea proprie și ajutându-i pe alții să renunțe la a lor.
  • Imagine intitulată Obțineți atenție pasul 10
    3
    Concrederea proiectului. Toată lumea îi place pe cineva care este încrezător. Lucrul amuzant despre încredere este că foarte puțini oameni o au de fapt. În cea mai mare parte se apropie să fie bun la falsificarea. Nu vorbiți despre tine (dacă nu este o lumină ușoară pentru a face o glumă pe propria cheltuială). De asemenea, ar trebui să vă vorbiți pentru dvs. și să fiți dispuși să vă apropiați de oameni și să obțineți o conversație.
  • Este greu uneori să atingi un echilibru între a fi încrezător și a fi zadarnic sau auto-centrat. Nu încercați să faceți conversații despre dvs. Concentrați-vă mai mult pe senzație de bine despre ceea ce trebuie să oferiți altora (și să le oferiți-le!) mai degrabă decât să facă lucruri despre ceea ce ar trebui să vă ofere ceilalți.
  • Imagine intitulată Obțineți atenție pasul 11
    4. Știți despre ce vorbești. Indiferent dacă încercați să faceți prieteni, luați conducerea în sala de clasă sau vindeți-vă produsul către investitori, este esențial să știți de fapt despre ce vorbești. Oamenii pot spune, de obicei, când nu. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să acționați ca o cunoaștere a tuturor sau să vă arătați expertiza tot timpul. Înseamnă doar că nu ar trebui să revendicați expertiza într-o zonă pe care nu o cunoașteți, doar pentru a face apel la oameni.
  • Imagine intitulată Obțineți atenție pasul 12
    5
    Fii interesant și interesant. Trebuie să fii dispus să spargi mucegaiul un pic. Trebuie să oferiți ceva oamenilor care sunt mai mult decât lucrurile plictisitoare pe care le sunt folosite pentru a vedea. În cea mai mare parte, aceasta înseamnă doar ieșirea acolo și a face ceva! Doar așezați în jur și lipiți la ceea ce ați făcut întotdeauna nu este foarte angajat. Să fie doar puțin neașteptat și să fie dispus să ia niște riscuri. Acest lucru va atrage pe toți de la clienți la potențialii prieteni.
  • Oamenii tind să se simtă ca și cum trăiesc vieți plictisitoare. Când văd pe cineva care face ceva interesant, le dă șansa de a simți ca și cum ar fi interesant prin faptul că sunt conectați la tine.
  • Imagine intitulată Obțineți atenție pasul 13
    6. Fii familiar. Trebuie să fii prietenos când vorbești cu oameni noi. Nu doriți să întâlniți la fel de rece sau dificil de abordat. Acest lucru creează împrejurimi și tensiuni atunci când încercați să dezvoltați o relație cu ei. Desigur, nu vrei să acționezi prea familiar. Doar fiți dispuși să vă deschideți despre dvs. despre dvs. și să utilizați pozițiile și limba. De exemplu, în loc să vă păstrați brațele încrucișate în timp ce vorbiți, vorbiți cu mâinile și asigurați-vă că văd un zâmbet mare!
  • Imagine intitulată Obțineți atenție pasul 14
    7. Fiți atenți. Pentru a fi foarte bun la obținerea unei atenții pozitive, aveți nevoie să învățați cum să citiți oameni. Este crucial pentru a ști când să apăsați mai mult și când să renunțați. Acordați atenție modului în care oamenii folosesc limbajul corpului și ceea ce spun oamenii. În mod similar, aveți nevoie să acordați atenție la ceea ce se exprimă oamenii și ceea ce spun despre evenimentele din viața lor, astfel încât să puteți face o presupunere educată despre ceea ce le-ar interesa în acel moment.
  • Dacă par să caute o ieșire, probabil că trebuie să vă retrageți pentru o vreme și să vă scuzați grațios.
  • Imagine intitulată Obțineți atenție pasul 15
    8. Dezvoltați o conexiune. Când doriți atenția cuiva, aveți nevoie de ei să se simtă conectați la dvs. Ei trebuie să se simtă ca cei doi dintre voi obțineți și aveți grijă unul pentru celălalt. Trebuie să se simtă ca și cum ai fi investit în fericirea lor și bine ființa. Faceți acest lucru prin crearea și prezentarea simpatiei față de ele. Când au avut o zi grea, trebuie să vă vadă că ați luat un interes sincer în problema lor și încercați să le faceți să zâmbească (fără beneficii evidente pentru dvs.). Ei ar trebui, de asemenea, să simtă că sprijiniți și încurajați-i. Judecata și critica aruncă doar bariere. Fi majoreta lor și când fac alegeri slabe, în loc să le judece pur și simplu îndrumați-le într-o soluție mai bună.
  • Imagine intitulată Obțineți atenție pasul 16
    9. Să-și exci sentimentul de aventură. Oamenii doresc în mod natural să se vadă ca erou în propria lor poveste, nu ca personajul lateral în altcineva. Dacă puteți juca la această dorință, puteți fi minunat să obțineți o mulțime de atenție. Apel la curiozitatea oamenilor, oferindu-le un puzzle pentru a rezolva că se termină într-o recompensă. Apel la dragostea lor de povești, spunându-le o poveste cu un sfârșit fericit care reflectă propria experiență. Spuneți-vă propria poveste într-un mod care le-a acoperit ca erou. Indiferent de ce vreți de la ei, acest lucru va ajuta cu adevărat să-și ia atenția.
  • Imagine intitulată Obțineți atenție pasul 17
    10. Face ca alții să se simtă importanți. În mod similar cu modul în care acestea trebuie să se simtă ca personajul principal din propria lor poveste, oamenii doresc să se simtă importanți. Acest lucru ajută la construirea ideii că suntem personaje laterale în povestea lor, ajutându-i să simtă că fac un impact asupra vieții altora. Fă-i să se simtă importante, oferindu-le modalități mici în care vă pot ajuta sau ajutându-i să vadă rolul profund pozitiv pe care îl joacă în viața voastră.
  • De exemplu, dacă nu sunteți acel popular, dar doriți să faceți prieteni, găsiți o persoană mai populară care tinde să fie plăcută decât odihna și spune ceva, "Am un timp foarte greu de a face prieteni și pari atât de bine să înțelegi împreună cu alți oameni. Mă puteți ajuta să învăț să fiu mai bine să fac prieteni?"
  • Dacă doriți să faceți apel la un potențial partener de afaceri, spuneți ceva de genul, "Suntem aici la Business Corps au admirat cum vă conduceți compania de ani de zile. Ești un exemplu remarcabil pentru întreaga industrie și pentru mine personal. Ne-ar plăcea cu adevărat să găsim o modalitate de a lucra împreună, pentru a aduce o parte din spiritul dvs. minunat de inovare în Corpul de Afaceri."
  • Imagine intitulată Obțineți atenție pasul 18
    11. Dați oamenilor un motiv pentru a fi investiți în voi. Trebuie să arătați oamenilor că aveți ceva de valoare pentru a le oferi. În cazul relațiilor, prieteniei și parteneriatelor, acest lucru înseamnă să dați cât de mult ați luat. Înseamnă a fi propria persoană pe deplin dezvoltată cu trăsături valoroase. Dacă sunteți o afacere, înseamnă a vă arăta clienților că le puteți oferi mai mult decât concurentul dvs., chiar dacă este doar un echilibru mai bun al beneficiilor emoționale pentru beneficiile fizice.
  • Fi acolo pentru oameni când au un timp greu. Ajutați-i cu problemele lor și faceți sacrificii pentru ei fără gânduri cum vă afectează. Își vor aminti cât de greu ați lucrat pentru ei.
  • Acest lucru înseamnă, de asemenea, că trebuie să subliniezi și să joci de ce ești diferit. Vor exista o mulțime de oameni cu povești similare sau în general oferte similare similare. Trebuie să le arătați ce puteți face pe nimeni altcineva nu poate. Acest lucru ar putea fi ceva de genul unei caracteristici unice sau ar putea fi ceva mai puțin tangibil, ca o abordare mai etică a ceea ce faci.
  • Imagine intitulată Obțineți atenție pasul 19
    12. Fi cinstit. Uneori, când vrei atenție de la alte persoane, trebuie doar să spui ce vrei. Acest lucru este deosebit de important atunci când încercați să obțineți atenția în relații. Aceasta poate fi o mișcare periculoasă, dar uneori este doar ceea ce este necesar pentru a vă face mai relaxați altora. Uneori nu se pot vedea în voi până nu le-ați arătat. Dacă nu aveți noroc cu alte metode, puteți încerca să faceți apel la simțul umanității, arătând-vă.
  • Partea 3 din 3:
    Crearea unei prezențe comandante
    1. Imagine intitulată Obțineți atenție pasul 20
    1. Luați provocări. Cineva care nu se teme să-și asume provocările pe care alții le ridică este cineva care primește atenție. Nu spunem că ar trebui să începi skateboarding de pe o stâncă, totuși. Ești mai bine să alegi subiectul dur pentru un raport, alegând o carieră care să ia o anumită muncă (cum ar fi un pompier) sau crearea unui produs complet nou. Faceți ceva pe care cineva o va examina acțiunile dvs. și spune: "Om, nu credeam că cineva ar fi destul de curajos să facă asta!" Acest lucru nu numai că își câștigă atenția, își câștigă respectul și că este vorba despre felul de atenție pe care doriți cu adevărat.
    • Acest sfat se aplică și pentru găsirea relațiilor. Un potențial prieten sau prietena vrea să vadă că sunteți dispus și capabil să se ocupe de aspectele mai provocatoare ale vieții.
    • Trebuie să echilibrați riscul vs recompensa atunci când alegeți provocările. Dacă este o activitate periculoasă, de exemplu, va avea nevoie de o cantitate foarte mare de beneficii în cele din urmă pentru a merita.
  • Imagine intitulată Obțineți atenție pasul 21
    2. Găsiți sau îmbrățișați un talent. Talentul este sexy. Este beckons pentru oameni, indiferent dacă sunt materiale potențiale de relații sau dacă sunt clienți. Toată lumea vrea să știe acea fată care joacă Baza Killer. Toată lumea vrea să știe tipul care pune împreună costumele care aparțin vogăi. Toată lumea vrea să facă afaceri cu acea companie care face publicitate care face bărbații nebuni să arate ca o grămadă de copii care lucrează un stand de limonadă. Găsiți talentul dvs. sau dezvoltați unul nou dacă nu aveți unul dorit, apoi îmbrățișați-l și arătați-l lumii.
  • Veți găsi o mulțime de primeri buni pe o mulțime de abilități răcoroase pe parcursul wikihow. Poke în jur pentru a obține câteva idei și a vedea ce vă vorbește!
  • Imagine intitulată Obțineți atenție pasul 22
    3. Apel la ceea ce le place oamenii. Din păcate, nu puteți fi doar 100% propria persoană care vă atrage doar. Se pare că ar trebui să fie modul în care funcționează viața, bine? Dar când faci doar lucruri care fac apel la tine, arată o lipsă de interes pentru alte persoane. Te face să fii auto-implicat. Te face să pari că nu ești interesat să fii un jucător de echipă. Tempera-ți propria abordare a zonei de interes cu ceva care face apel la o audiență mai largă. Astfel, oamenii sunt mai probabil să se uite la ceea ce faci și să vezi ceva ce pot ajunge în urmă, chiar dacă este un pic unic sau neobișnuit.
  • De exemplu, dacă vă place îmbrăcămintea de modă veche, nu mergeți complet în anii 1950, Rockabilly. În schimb, amestecați piesele de epocă cu aspectul modern într-un dulap care oferă și piese moderne. În acest fel, aroma personalității tale strălucește, dar nu a lovit oamenii peste cap.
  • Imagine intitulată Obțineți atenție pasul 23
    4. Stick la un lucru la un moment dat. Nu flitați de la o tendință la următoarea sau dintr-o zonă de interes la altul. Acest lucru face clar că faceți doar lucrurile pentru a atrage atenția și face ca acesta să pară că nu vă pasă cu adevărat de ceea ce faceți sau cu oamenii pe care îi apelați. În schimb, lăsați progresul să se întâmple în mod natural și să se deplaseze încet de la o zonă la alta.
  • De exemplu, nu mergeți de la vânzarea de jeggings la vânzarea de capace de tablete. În schimb, treceți de la jeggings la vânzarea mai multor accesorii generale și apoi treceți la articole mai decorative cum ar fi capacele de tablete.
  • Imagine intitulată Obțineți atenție pasul 24
    5. Chemați oamenii afară. Vrei să comandați atenția, nu doar cereți-o. Acum, în general, ar trebui să faceți acest lucru prin a fi frumos și atrăgător la partea mai bună a oamenilor. Uneori, totuși, vei intra în oameni care sunt atât de prinși în sine că distrag atenția asupra a ceea ce încercați să oferiți oameni. Când cineva este un ticălos, distrug experiența altor oameni sau, în general, fiind nepoliticos pentru tine: cheamă-o pe ea. Lăsați-i să știe că atitudinea lor nu este dorită și că ei pot lua abordarea lor negativă în altă parte. Este bine să aveți critici constructive sau să încercați să găsiți soluții pentru defecte, dar întotdeauna căutați pentru dezavantaj nu ajută pe nimeni.
  • Imagine intitulată Obțineți atenție pasul 25
    6. Utilizați cu ușurință gesturi dramatice. Gesturile dramatice pentru a atrage atenția sunt copilăresc și tind să vă facă pe cineva pe care alți oameni nu doresc să fie în jur. Veți întâlni cât de imprevizibilă, lipsită de un sentiment de comportament adecvat și mai mult de o curvă de atenție decât cineva care merită atenția.
  • Un bun exemplu al acestui comportament de atenție poate fi văzut în personajele din o mulțime de spectacole de copii în aceste zile.
  • Imagine intitulată Obțineți atenție pasul 26
    7
    Dupa tine. Fii lider. Când nimeni nu este dispus să-și asume responsabilitatea într-o situație, urcând până la placă vă va câștiga reputația cuiva care merită să acorde atenție. Tu devii cunoscut ca persoana pe care alții o pot veni și sei. Fi un lider prin a fi decisiv, grijuliu și ferm. Trăiți până la promisiunile pe care le faceți și fiți dispuși să faceți riscuri care să aducă beneficii altora. Luați responsabilitatea și acționați nobil când lucrurile nu merg așa cum ați spera. Vei lua atenția tuturor celor din jurul tău înainte de ao ști.
  • sfaturi

    Nu jucați din greu pentru a obține - dacă obțineți atenția pe care o doriți, atunci de ce ați citi-o departe, pretinzând că nu-ți pasă de interesul cuiva în tine?
  • Gaseste un "costum de încredere" că arăți bine în de fiecare dată când l-ai pus
  • Nu pretindeți că arată că nu contează.Primul lucru pe care cineva îl vede este, evident, aspectul tău, și indiferent de forma, dimensiunea sau culoarea persoanei, toată lumea poate arăta sexy cu un efort mic.
  • Avertizări

    S-ar putea să obțineți atât de multă atenție, veți obține stalkeri (acest lucru vine cu teritoriul)!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar