Cum să accepți să fiți înalți ca o fată adolescentă

Poate fi dificil să se simtă diferit, mai ales dacă diferențele sunt vizibile în mod clar. Dacă te simți ciudat și jenat de înălțimea ta, nu ești singur. O mulțime de fete experimentează acest lucru în timp ce așteaptă ca colegii lor să se prindă. Stați pozitiv prin păstrarea unei mentalități optimiste și lăsarea de insulte și rușine. Concentrați-vă pe construirea stimei de sine și simțiți-vă bine despre dvs. Conectarea cu alte persoane poate fi utilă ca o modalitate de a câștiga perspectivă și de a vă simți susținute de alții.

Pași

Partea 1 din 3:
Crearea unei mentalități pozitive
  1. Imaginea intitulată acceptă să fie înaltă ca o fată adolescentă Pasul 1
1. Fi optimist. S-ar putea să vă simțiți ciudați și stângi acum, dar probabil că nu veți rămâne așa. Dă-ți ceva timp să crești în tine. Întotdeauna ia timp să se adapteze la un corp în creștere, deci nu credeți că vă veți simți ciudat sau ciudat pentru totdeauna. Șansele sunt, veți începe să vă simțiți din ce în ce mai frumos, cu atât mai confortabil veți obține atât cu corpul și cu dvs.
  • Există multe femei frumoase și admirate care sunt înalte. De exemplu, Cindy Crawford, Michelle Obama, Behati PRISLOO, Angelina Jolie, Venus și Serena Williams, iar Maria Sharapova sunt înalți și admirați.
  • Imaginea intitulată acceptă fiind înaltă ca o fată adolescentă Pasul 2
    2. A se vedea beneficiile. Puteți ajunge la lucruri înalte, mulți oameni nu pot ajunge.Oamenii tind să aibă mai mult respect față de cineva care este înalt și poate chiar să vă ducă mai serios. Când mergeți la un concert sau un joc sportiv, este posibil să vedeți în ciuda mulțimii mari. Acestea sunt unele dintre numeroasele beneficii de a fi înalți care lucrează în favoarea voastră!.
  • Oamenii ar putea crede că sunteți mai în vârstă decât sunteți. Acestea ar putea să vă trateze mai mult în matură sau să vă dau mai multe roluri de conducere.
  • Imaginea intitulată acceptă fiind înaltă ca o fată adolescentă Pasul 3
    3. Fii răbdător. În prezent, s-ar putea să fiți în creștere față de colegii și prietenii tăi. Mergând la dansuri sau de a face activități pereche pot fi complet crunde, dar știți că acest lucru nu va dura. Poate dura un an (sau doi sau trei) pentru alți prieteni să aibă aceeași înălțime ca și dvs., dar se va întâmpla. Puteți simți un sentiment de ușurare atunci când alții încep să fie mai înalți decât tu!
  • S-ar putea simți ca sfârșitul lumii, dar nu este. Nu veți fi cea mai înaltă persoană pentru totdeauna.
  • Imaginea intitulată acceptă fiind înaltă ca o fată adolescentă Pasul 4
    4
    Da o rușine. Înălțimea dvs. vă poate face să vă simțiți rușine și vă puteți dori mai mult decât orice să fiți mai scurți sau cel puțin să vă simțiți mai mult "Normal."Dacă aveți rușine în înălțimea voastră, recunoașteți că vă rătăcește doar și vă îndepărtați de fericirea voastră. Nu vă puteți schimba înălțimea. Arată compasiune pentru tine. Admite că este greu să te simți diferit, dar nu trebuie să se simtă rău.
  • Dacă vă simțiți rușine de înălțimea voastră, treceți într-un loc de acceptare, nu nemulțumiți. Dați-vă permisiunea de a avea sentimente despre înălțimea dvs., dar nu lăsați-i să-ți preia viața.
  • Imaginea intitulată acceptă fiind înaltă ca o fată adolescentă Pasul 5
    5. Lăsați insultele. Unii oameni s-ar putea distra de tine pentru că sunt înalte. Nu luați în serios aceste comentarii. Cel mai bine este doar să-i lăsați să meargă și să nu-i lase să te deranjeze. Periați aceste insulte și amintiți-vă că este înalt este doar o parte din cine sunteți și nu vă definește în nici un fel.
  • Dacă sunteți supărat de comentariile cuiva, spuneți unui adult ca un părinte, profesor sau autoritate.
  • Dacă prietenii tăi se distrează de tine pentru că ai fost înalt, spune-le să se oprească. Dați-le un exemplu de una dintre trăsăturile lor de a fi distractiv și întrebați-le cum ar simți.
  • Dacă nu se opresc să se distreze de tine, ei nu sunt prieteni adevărați. Găsiți prieteni noi care vă tratează frumos.
  • Imaginea intitulată acceptă fiind înaltă ca o fată adolescentă Pasul 6
    6. Găsiți activități care favorizează taltimul. Există momente când este înalt este un avantaj distinct. Dacă vă bucurați de sport și de atletism, este probabil ca să excelați rapid și natural datorită înălțimii dvs. Ați crezut vreodată că pentru că sunteți mai înalt, veți avea mai puțină distanță să înotați într-o cursă? Ce zici de a prinde o revenire în baschet pentru că poți ajunge mai sus decât colegii tăi? Profitați de aceste oportunități și vă simțiți bine că ați contribuit la echipa dvs.
  • Dacă nu vă bucurați de sporturile de echipă, încercați să dansați sau alpinism.
  • Partea 2 din 3:
    Îmbunătățirea imaginii de sine
    1. Imagine intitulată acceptă fiind înaltă ca o fată adolescentă Pasul 7
    1
    Utilizați afirmațiile. Talneala ta nu este ceva care se va schimba magic. Din acest motiv, lucrați spre acceptarea și îmbrățișarea talnei. O modalitate de a face acest lucru este prin utilizarea afirmațiilor. Creați o afirmație despre acceptarea talnei dvs. și spuneți-vă zilnic. S-ar putea simți prost sau neadevărat la început, dar păstrați-vă la el. Spuneți o afirmație care afirmă valoarea și valoarea dvs.
    • De exemplu, spuneți: "Eu sunt vrednic și valoros așa cum sunt" sau "accept corpul meu și iubesc."
    • De asemenea, puteți spune: "Accept că sunt înalt", sau "Îmi pot face munca înalț pentru mine."
  • Imaginea intitulată acceptă să fie înaltă ca o fată adolescentă Pasul 8
    2. Construiți-vă stima de sine. Sentimentul de bine despre tine nu este doar despre acceptarea talnei tale. Concentrați-vă pe iubirea tuturor părților dvs. Găsiți toate lucrurile despre dvs. care vă fac în mod unic tu. Înconjurați-vă cu oameni care sunt pozitivi și care vă fac să vă simțiți bine despre voi înșivă. Reflectați asupra realizărilor dvs. și a calităților dvs. pozitive.
  • De exemplu, s-ar putea să fiți compasiune, de ajutor, un fel, un bun ascultător și generos.
  • Dacă nu vă puteți gândi la calitățile bune ale dvs., încercați Dezvoltarea stimei de sine.
  • Imaginea intitulată acceptă fiind înaltă ca o fată adolescentă Pasul 9
    3. Evitați compararea greutății cu fetele mai scurte. Fără îndoială, veți cântări mai mult decât fetele care sunt mai mici decât tine. Nu accentuați acest lucru. Dacă sunteți conștient de greutatea dvs., nu vorbiți despre el sau evitați conversațiile în care fetele vorbesc despre greutate. Este bine să cântăriți mai mult decât prietenii tăi mai mici, dar este de asemenea de înțeles dacă nu doriți să vorbiți despre asta.
  • De asemenea, nu trebuie să vă fie rușine de greutatea voastră. Puteți vorbi deschis despre greutatea dvs. și puteți fi bine cu ea. Doar nu comparați greutatea dvs. sau încercați să pierdeți în greutate pentru că alții cântăresc mai puțin decât voi.
  • Dacă prietenii dvs. aduc greutate, schimbați subiectul sau mergeți să faceți altceva.
  • Imaginea intitulată acceptă fiind înaltă ca o fată adolescentă Pasul 10
    4. Purtați haine care se potrivesc. S-ar putea să vă simțiți tentați să purtați haine care ascund corpul sau să vă facă să vă simțiți invizibili. Concentrează-te pe Găsirea hainelor care flatter în loc să se ascundă. Ar putea fi mai greu să găsești haine care se potrivesc, dar iau timp suplimentar pentru a găsi liniile de îmbrăcăminte care se ocupă de înălțimea ta. Te vei simți mai încrezător și mai bine despre tine când vezi cât de frumos te uiți în oglindă. Găsiți stiluri care vă plac tallness și vă fac să vă simțiți bine.
  • Magazin online pentru dimensiuni de montare înalte. Puține magazine de mall au pantaloni cu inseamme mai lungi de 35 de centimetri (88.9 cm).
  • Imaginea intitulată acceptă fiind înaltă ca o fată adolescentă Pasul 11
    5. Mâncați sănătoși. Nu încercați să pierdeți în greutate sau să mâncați mai puțin pentru a opri creșterea.Tăierea caloriilor sau a mâncăruirii nu vă vor face mai scurte, vă va face să vă simțiți bolnavi și letargici.Mănâncă o dietă sănătoasă plin de fructe proaspete, legume și boabe întregi. Încercați să vă implicați în a vă face alimente proprii sau ajutați-vă să pregătiți mesele la domiciliu ca o modalitate de a vă concentra mai mult pe nutriție și pregătire.
  • Este bine să ai zaharuri și dulciuri, doar să le mănânci ocazional.
  • Partea 3 din 3:
    Conectarea cu alte persoane
    1. Imaginea intitulată acceptă fiind înaltă ca o fată adolescentă Pasul 12
    1. Recunoașteți că mulți oameni se simt nesiguri. Amintiți-vă că majoritatea oamenilor se simt conștienți de sine ca adolescenți. În timp ce vă simțiți conștienți de sine de a fi înalți, mulți băieți sunt conștienți de sine în legătură cu faptul că sunt scurte sau scrave. Fetele adolescente încep să-și comparăm trupurile unul cu celălalt și să-și dea seama că pubertatea arată diferită pentru fiecare fată. Dacă vă simțiți nesigur, este mai mult decât probabil ca prietenii și colegii dvs. de clasă să facă, de asemenea.
    • Mai ales dacă sunteți în mijlocul unei creșteri de creștere sau tocmai ați terminat unul, este normal să vă simțiți diferit și să credeți că arătați ciudat. Prietenii tăi se gândesc probabil la aceleași lucruri despre trupurile lor.
  • Imaginea intitulată acceptă să fie înaltă ca o fată adolescentă Pasul 13
    2. Discutați cu alți oameni înalți. Dacă sunteți înalt, este probabil ca cel puțin unul dintre părinții dvs. să fie înalt, de asemenea. Vorbește cu ei despre ce a fost să crească înalt și cum s-au ocupat de ea. S-ar putea să vă poată relaționa și să vă dau câteva sfaturi. S-ar putea să discutați, de asemenea, cu o mătușă înaltă sau un profesor și să obțineți perspectiva lor. Chiar vorbind cu alți prieteni înalți vă poate ajuta să vă simțiți mai puțin singuri și mai susținuți.
  • Discutați despre luptele de a fi înalt și cereți sfaturi în modul de a face față. De exemplu, spuneți: "Cum ați învățat să vă simțiți confortabil cu înălțimea voastră?"Sau:" Cum ați făcut față cu a fi mai înalți decât băieții?"
  • Imaginea intitulată acceptă să fie înaltă ca o fată adolescentă Pasul 14
    3. Câștiga o anumită perspectivă. Vorbește despre înălțime cu unii dintre prietenii dvs. înalți și scurt. Multe femei scurte nu se displace de scurtă durată. Poate fi util să vorbim despre experiențele dvs. cu ceilalți care se luptă cu înălțimea. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a câștiga perspectivă asupra a ceea ce înseamnă să fii scurt și problemele pe care alte persoane se confruntă.
  • Adresați-vă unui scurt prieten să vorbească. Ei pot spune chiar că doresc ca ei să fie înalți ca tine.
  • Imaginea intitulată acceptă că este înaltă ca o fată adolescentă Pasul 15
    4. Vedeți un terapeut. Dacă talness vă afectează stima de sine și vă simțiți rău despre voi înșivă, ar putea fi timpul să vorbiți cu un profesionist. Un terapeut vă poate ajuta să înțelegeți sentimentele pe care le aveți și să vă ajutați să vă îmbunătățiți sentimentul de auto-valoare. Dacă aveți de-a face cu rușinea, depresia, inadecvarea sau neputința, un terapeut poate ajuta.
  • S-ar putea să doriți să începeți la școală și să discutați cu consilierul dvs. de îndrumare. De asemenea, puteți cere părinților sau tutorelui dvs. despre a vedea un terapeut profesionist prin asigurarea lor.
  • sfaturi

    Fă-te cu încredere. Oamenii vor observa o persoană frumoasă, puternică - nimeni nu se va gândi la ei înșiși că sunteți prea înalt!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar