Cum să devii avocat în statele unite

Cerințele specifice pentru a deveni avocat în Statele Unite variază în funcție de stat sau teritoriu în care decideți să practicați legea. Cu toate acestea, elementele de bază sunt aceleași în întreaga țară. În general, va trebui să absolvi de la școala de drept și să treacă un examen de stat pentru a fi licențiat pentru a obliga legea în Statele Unite. În timp ce poate fi un câmp lucrativ, este nevoie de cel puțin 7 ani de școlarizare după liceu și o mare parte de muncă.

Pași

Partea 1 din 3:
Dobândirea educației adecvate
  1. Imaginea intitulată obține munca ca un scriitor independent Pasul 10
1. Dezvoltați-vă interesul față de lege în liceu. Nu trebuie să așteptați până când școala de drept să înceapă să câștige abilități și experiență care vă va ajuta în practica legii. Alăturați-vă dezbaterii liceului sau echipei Court MOOT și participați la alte activități relevante pentru domeniul juridic.
  • Nu face rău să ia latină dacă școala ta o oferă. Mulți termeni legali sunt în limba latină, astfel încât cunoașterea limbii vă va oferi un heads în sus și vă va păstra de la a trebui să memorați o grămadă de termeni străini.
  • Luați cursuri precum justiția penală pentru electives, dacă este oferită. Aceste clase vă vor oferi o introducere la problemele juridice cu care se confruntă în fiecare zi avocații.
  • Imagine intitulată Obțineți un doctorat în etapa de inginerie 1
    2. Obțineți o diplomă de licență de la un colegiu sau universitate de 4 ani. În general, nu puteți practica legea decât dacă aveți o diplomă de drept de la o școală de drept. Pentru a fi eligibil să se aplice la școala de drept, trebuie să aveți o diplomă de licență de la un colegiu sau universitate de 4 ani.
  • Școlile de drept acceptă studenții de la orice departament sau major. În timp ce engleza, comunicațiile, istoria și științele politice sunt comune, mulți avocați au grade în domeniul științei sau al domeniilor tehnice.
  • O diplomă într-un domeniu științific sau tehnic vă va ajuta dacă doriți să practicați legea brevetelor. Dacă ați vrut să lucrați în legea asigurărilor sau asistenței medicale, o diplomă de îngrijire medicală ar putea fi de ajutor.
  • Menținerea unui GPA ridicată vă va îmbunătăți șansele de a intra într-o lege bună și vă va califica pentru banii de burse. Majoritatea școlilor de drept au nevoie de o GPA de cel puțin 3.0 pentru a vă califica pentru admitere.
  • Gandeste inainte. Dezvoltați relații strânse cu 2 sau 3 profesori la Colegiul pe care doriți să îl utilizați ca referințe pentru școala de drept. Dacă iau mai multe clase, iau fiecare clasă pe care o oferă.

  • Imagine intitulată trenul Angajați noi Pasul 13
    3. Lucrați cu jumătate de normă la o instanță sau o firmă de avocatură. În timp ce în liceu și colegiu, dacă puteți găsi o lucrare la o firmă de avocatură sau la o instanță locală, acestea vă vor da expunerea la probleme juridice și vă vor ajuta să vă pregătiți pentru practicarea legii. Dacă știți ce domeniu de lege doriți să intrați, încercați să găsiți lucrări în acea zonă.
  • Nu vă faceți griji dacă nu sunteți sigur ce domeniu de lege doriți să practicați încă. Aveți destul timp să decideți, iar mulți oameni nu își iau decizia finală până când nu sunt deja în școala de drept. Utilizați acest timp pentru a explora zonele care captează interesul dvs.
  • Imagine intitulată Obțineți un doctorat în etapa de inginerie 6
    4. Luați LSAT în timpul anului superior de studii de licență. Testul de admitere la școala de drept (LSAT) este un test standardizat de o jumătate de zi. Toate școlile de drept acreditate de Asociația Baroului American (ABA) au acest test ca o cerință de admitere. Testul este oferit în iunie, octombrie și decembrie. Ia-o cât mai curând posibil.
  • LSAT este o măsură a abilităților de înțelegere a citirii și a raționamentului verbal. Puteți ridica ghiduri de studiu online sau în librării. Există, de asemenea, clase de pregătire disponibile pe care le puteți participa.
  • Începeți să studiați pentru testare cât mai curând posibil. Faceți cel puțin 3 teste de practică în condiții de testare simulate înainte de a sta pentru testul real.
  • Imagine denumită mânerul fiind noul copil la școala Pasul 1
    5. Se aplică mai multor școli de drept acreditate. După ce ați obținut scorurile dvs. LSAT, vă puteți înscrie cu Consiliul de admitere la școala de drept (LSAC). Această agenție vă coordonează scorurile, aplicațiile și scrisorile de test și le distribuie școlilor în numele dvs. Nu puteți aplica școlilor de drept decât dacă treceți prin această agenție.
  • Aplicați la cel puțin una "a ajunge" şcoală. Aceasta este o școală cu o rată de acceptare scăzută sau una pentru care scorurile dvs. de testare și GPA se încadrează la sfârșitul scăzut al acceptărilor.
  • Alegeți 2 sau 3 școli în care scorurile dvs. de testare, GPA și alte acreditări sunt competitive. Ar trebui să se potrivească confortabil în mijlocul gamei de studenți acceptați de acea școală.
  • Adăugați pe 1 sau 2 "sigur" Școli. Acestea sunt școli în care acreditările dvs. se află la capătul superior al gamei de studenți acceptați de acea școală, dacă nu peste intervalul mediu.
  • Imagine intitulată Economia studiului Pasul 15
    6. Dedicați-vă succesului în școala de drept. Odată ce ați ales școala de drept, fiți gata să vă concentrați și să lucrați din greu pentru toți cei 3 ani. Alăturați-vă cluburilor și grupurilor care sunt legate de interesele dvs. legale pentru a studia dreptul în mod corespunzător.
  • Faceți citirile pentru fiecare clasă și încercați să vă oferiți timp să examinați înainte de fiecare clasă. Majoritatea profesorilor școlii de drept predau prin metoda Socratic, unde aceștia au răspuns la întâmplare și pun întrebări despre lectura atribuită. Este important să fii pregătit.
  • Luați note și pregătiți o schiță pentru fiecare dintre clasele dvs. Acest lucru vă va ajuta să studiați pentru examenul final. Cele mai multe clase de școală de drept au un singur examen final la sfârșitul semestrului. Performanța dvs. pe acest examen determină gradul dvs. pentru întregul curs.
  • Alăturarea unui grup de studiu vă poate ajuta să faceți mai mult sens al citirilor și să înțelegeți teme importante pentru fiecare clasă.
  • Imagine intitulată Răspunde la întrebările interviului privind resursele umane Pasul 1
    7. Absolvent al școlii de drept cu un rang relativ ridicat. Firmele de avocatură acordă atenție rangurilor de clasă. Cu cât clasamentul dvs. este mai mare în clasa școlii de drept, cu atât mai probabil veți asigura o poziție de plată mare la o mare firmă de avocatură.
  • Dacă doriți să grefier pentru un judecător federal, în general doriți să fiți în cel puțin trimestrul superior al clasei dvs.
  • Firmele de avocatură mari recrutează de obicei din primele 30% din clasele la școli de drept mai înaintate. Cea mai mică școală de drept este clasată, cu atât este mai mare rangul dvs. ar trebui să fie în clasa dvs. pentru a compensa.
  • Partea 2 din 3:
    Alăturați-vă la barul de stat
    1. Imagine intitulată Fișier Un proces de acțiune de clasă Pasul 2
    1. Decideți unde doriți să practicați legea. Fiecare stat are propriul proces de admitere a barului. Alegeți starea în care doriți să practicați legea cât mai curând posibil în timpul carierei școlare de drept, astfel încât să puteți începe să vă pregătiți pentru barul respectiv.
    • Este de obicei cel mai bine să practici în statul în care mergi la școala de drept. Școala dvs. de drept va fi bine cunoscută și va exista o mulțime de angajări de absolvenți. În plus, școlile de drept discută de obicei legea în statul lor, dar rareori legea altor state.
    • Dacă doriți să practicați legea într-un alt stat, vă va depinde de dvs. să învățați legea pentru acel stat.
  • Imagine intitulată Studiul Matematică Pasul 4
    2. Începeți să completați aplicația de bare cât mai curând posibil. Cererea de bare este un document hefty, detaliat. În majoritatea statelor, aplicația inițială este de 15 sau 20 de pagini lungi și acoperă detalii specifice în ultimii 10 ani ai vieții dvs. Ar putea dura ceva timp pentru ao completa.
  • Când obțineți aplicația dvs. de bar, faceți mai întâi prin ea. Determinați ce întrebări vă vor duce mai mult pentru a răspunde. Identificați întrebările pe care le va trebui să vânați informații pentru.
  • Cererea dvs. de bare trebuie să fie aprobată înainte de a vă putea înscrie pentru examenul de bare. Începeți-l cât mai curând posibil.
  • Obțineți cererea dvs. la începutul anului! Aplicațiile de bare necesită, de asemenea, amprente digitale pentru controalele de fond criminale, care pot dura câteva săptămâni pentru a finaliza. Dacă primiți aplicația dvs. cât mai curând posibil, aveți cea mai bună șansă de a vă asigura că verificarea dvs. de fond este completată de termenul limită pentru a vă înscrie pentru examenul de bare.

  • Imagine intitulată trece un examen de admitere la școală privată Pasul 6
    3. Stați pentru deputați în cel de-al treilea an al școlii de drept.
  • Numai Maryland, Washington și Wisconsin nu necesită MPRE. Dacă intenționați să practicați în Connecticut sau în New Jersey, nu trebuie să luați testul dacă ați câștigat un grad de C sau mai bun într-un curs de etică în școala de drept.
  • Imaginea intitulată trece o clasă fără a studia cu adevărat pasul 1
    4. Înscrieți-vă într-un program de studiu de bar. Este posibil să treceți bara fără a lua programe sau cursuri de pregătire. Cu toate acestea, ratele de trecere a barelor sunt semnificativ mai mari în rândul studenților care iau cursuri de pregătire. Costul unui program de studiu de bare este comparativ cu stresul și povara financiară de a lua de două ori examenul de bar.
  • Programele de studiu de bare costă de obicei câteva sute de dolari. Ele vă pregătesc în primul rând pentru examenul de bare multi-stat (MBE), porțiunea cu mai multe opțiuni a examenului de bare. Cu toate acestea, ei au, de asemenea, eseuri practice pentru a vă pregăti pentru partea de stat a examenului.
  • Programele de studiu de bare oferă teste în condiții de testare simulate, ceea ce le face cele mai valoroase. Examenul de bar este o experiență înfricoșătoare, stresantă. Cu cât mai multă practică ați lucrat în aceste circumstanțe, mai calmă veți fi.
  • Imaginea intitulată trece o clasă fără a studia cu adevărat pasul 13
    5. Petreceți vara după absolvire a studiului pentru bar. Este posibil să aveți un timp greu trecerea barului dacă faceți doar un curs de studiu pentru un singur bar și nu faceți altceva. Creați un program de studiu pentru dvs. și petreceți timp în fiecare zi studiind pentru bar. Luați un test de practică în condiții de testare simulate cel puțin o dată pe săptămână.
  • Dacă ați acceptat o ofertă de la o firmă de avocatură mare, firma dvs. probabil are un curs de studiu de bar și alte resurse disponibile pentru dvs. Profitați de ele.
  • Informații specifice despre subiectele acoperite de examenul de bare de stat pot fi găsite pe site-ul web al Comisiei de la Consiliul de Bar al statului dvs.
  • Imaginea intitulată Obțineți o lucrare de învățământ Pasul 15
    6. Completați un interviu cu un membru al barului local. Majoritatea statelor vă cer să vă așezați cu un membru al barului local, care vă va pune întrebări cu privire la interesele dvs. legale și de ce doriți să practicați legea. În timp ce acest lucru se poate simți ca un interviu de angajare, de obicei nu doresc să vă angajeze. Mai degrabă, încearcă să determine dacă aveți disciplina și caracterul necesar pentru a servi ca membru al barului.
  • Ați putea fi, de asemenea, întrebări despre informații din aplicația dvs. de la bar, inclusiv fundalul și experiența dvs. educațională.
  • Imaginea intitulată Deveniți un instalator de cablu Pasul 2
    7. Luați barul în jurisdicție în care intenționați să practicați legea. Dacă sunteți aprobat pentru admiterea la bara de stat, aveți un obstacol suplimentar. Examenul de bare este o alegere multiplă de 18 zile și un test de eseu care are loc în mod obișnuit peste 2 sau 3 zile.
  • Doar dacă nu trăiți extrem de aproape de site-ul de testare a examenului de bare, este o idee bună să obțineți o cameră de hotel în apropiere de durata testului. Acest lucru vă va permite să vă concentrați și să nu vă faceți griji cu privire la realizarea unităților lungi sau a aranjării unei călătorii.
  • Imaginea intitulată atinge obiectivele dvs. pentru noul an școlar Pasul 10
    8. Așteptați să aflați rezultatele examenului de bar. După ce luați examenul de bar, va trebui să așteptați câteva luni pentru a afla dacă ați trecut. Între timp, puteți începe să căutați un loc de muncă (dacă nu aveți deja unul). În timp ce nu puteți reprezenta clienții ca avocat până când nu ați trecut bara și ați terminat procesul de licențiere al statului, puteți elabora documente legale și puteți face o mulțime de alte lucrări legale.
  • Rezultatele testului sunt de obicei postate online într-o anumită zi, astfel încât să puteți afla dacă ați trecut imediat. Scorul dvs. final pe examenul de bare nu este disponibil la dispoziție.
  • Dacă aflați că nu ați trecut, puteți lua testul din nou. Puteți lua examenul de bare de câte ori trebuie, deși luați-l mai mult de 2 sau 3 ori ar fi destul de obținut pentru cariera dvs. legală.
  • Imagine intitulată fișier pentru custodia copilului în Oregon Pasul 26
    9. Luați jurământul în instanță. Presupunând că ați trecut examenul de bare, veți apărea în instanță pentru a fi jurat ca membru al barului. Ceremonia de înjurări în mod obișnuit include pe toți ceilalți care au trecut bara în zona dvs. și toți luați jurământul imediat.
  • Jurământul este o ceremonie la care de obicei puteți invita familia și prietenii. După aceea, de obicei există o recepție. Avocații locali vin la recepție pentru a întâlni cele mai noi membri ai barului, care vă pot oferi oportunități valoroase de rețea.
  • Partea 3 din 3:
    Găsirea muncii ca avocat
    1. Image denumită fișierul pentru custodia copilului în Oregon Pasul 21
    1. Efectuați bine într-un program asociat de vară. Dacă ați fost destul de norocoși să vă angajați ca un asociat de vară la o firmă de avocatură mare, utilizați această poziție în avantajul dvs. Firmele mari de avocatură angajează de obicei performanții de top din programele lor asociate de vară ca asociați permanenți.
    • Nu vă fie frică să vă cereți asociatului dvs. de supraveghere ce altceva puteți face pentru a vă evidenția sau vă aflați în afară de ceilalți asociați de vară.
  • Imagine intitulată fișier pentru custodia copilului în Oregon Pasul 27
    2. Ajungeți la profesorii de drept pentru recomandări. Discutați cu profesorii care predau cursuri pe care le-ați avut un interes special sau că ați făcut bine. Dacă profesorul oferă mai mult decât un curs, ia toate. Mergeți la orele de lucru și cunoașteți-le cât de mult puteți.
  • În plus față de scrisorile de referință, profesorii de drept știu frecvent practicile avocate în zonă. Acestea pot fi capabile să vă ofere o conexiune sau să vă prezentați la avocați într-un câmp care vă interesează.
  • Imagine intitulată Fișierul o plângere FLSA Pasul 7
    3. Utilizați biroul de servicii de carieră al școlii de drept. Fiecare școală de drept are un birou de servicii de carieră cu resurse pentru a vă ajuta să găsiți un loc de muncă ca avocat. Aceste servicii sunt disponibile nu doar studenților, ci și absolvenților și absolvenților.
  • Este în interesul cel mai bun interes al școlii de judecată de a avea rate ridicate de angajare în rândul absolvenților. Biroul de servicii de carieră va face tot ce poate pentru a vă ajuta să găsiți o poziție și să vă asigurați că reușiți.
  • Imaginea intitulată deveni un manager de oraș Pasul 10
    4. Profitați de oportunitățile de rețea. Găsirea unei poziții bune ca avocat este mai puțin despre ceea ce știi decât despre cine știi. Accesați mixerele de asociere Bar Bar și alte evenimente pentru a satisface practicarea avocaților care vă pot ajuta să găsiți locul dvs.
  • Întotdeauna acționați profesional la mixere sau alte evenimente în care sunt prezenți membrii barului. Discutați cu cât mai mulți oameni puteți și obțineți numele dvs. acolo.
  • Dacă alcoolul este disponibil la un eveniment, limitați-vă la o băutură. Să beți sau chiar să obțineți "Buzzed" nu va impresiona practicile avocaților - chiar dacă se simt înșiși.
  • Bacsis: Obțineți cărți de vizită tipărite pentru a renunța la mixere și alte oportunități de rețea. Puteți chiar să plasați a Codul QR Pe spatele cardului, avocații pot să se uite la profilul dvs. de la Résumé sau LinkedIn.

  • Imaginea intitulată deveni un pas de concierge 7
    5. Du-te la interviuri informaționale. Interviurile informaționale nu conduc neapărat direct la un loc de muncă. Mai degrabă, ele sunt o modalitate de a îndoi urechea unui avocat practicant și de a afla mai multe despre barul local și pe piața avocaților în care locuiți și doriți să lucrați.
  • Unele interviuri informaționale vă pot duce să găsiți un mentor, dar nu îl împingeți. Când vă întâlniți pe cineva care vă poate îndruma în profesie, veți simți asta.
  • Imagine intitulată Actul de încorporare în noul Jersey Pasul 11
    6. Mail-ul tău la firme prospective. Dacă nu aveți o ofertă de muncă când absolvi, probabil că va trebui să "apel rece" Firmele caută un loc de muncă. Cele mai multe dintre acestea se fac prin e-mail. Cu toate acestea, dacă luați pasul suplimentar de trimitere a unei cărți de hârtie și a unei scrisori de intenție, veți obține probabil un răspuns mai bun. Puțini oameni merg la acest efort suplimentar și va însemna ceva la avocații de angajare.
  • Cumpărați hârtie mai grea și puneți un efort în a face CV-ul și scrisoarea de intenție Arătați profesioniști.
  • Rețineți că avocații de angajare sunt de obicei mai în vârstă. Ei pot aprecia obținerea unei ziare de hârtie, deoarece acest lucru este un mediu care sunt familiarizați cu.
  • CV-ul avocat

    Probele de reluare a avocatului

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Sample asociat avocat CV-ul

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu mergeți prea profund în datorii pentru a vă finanța educația școlară de drept. Învățarea la o școală publică în stare de stat va fi de obicei o mulțime mai mică decât învățătura școlară în afara statului sau privată, și veți obține o educație la fel de puternică.

    Avertizări

    Faceți tot posibilul pentru a rămâne din necazuri. Toate statele efectuează controale de fond penale, iar o istorie penală vă poate împiedica să practici.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar