Cum să devii avocat de imigrare

Ca avocat de imigrare, vă specializați în rezolvarea problemelor legate de imigrație, cum ar fi cazurile de negare a cetățeniei, obținerea vizelor și a negarelor de cetățenie atrăgătoare. Sunteți, de asemenea, responsabili pentru asistarea clienților cu documentele de imigrare, relocarea întreprinderilor din afara țării și consilierea clienților procesului de a deveni u.S. rezidenți permanenți sau cetățeni.

Pași

Partea 1 din 4:
Calificarea școlii de drept
  1. Imaginea intitulată deveni un avocat de imigrare Pasul 1
1. Câștigați o diplomă de licență de 4 ani la un colegiu sau universitate. O diplomă de licență este obligată să intre în școala de drept.
  • Alegeți un major care vă interesează. Nu există nici un fel de licență presecrită, deci școlile de drept nu necesită să aveți un anumit major pentru a obține admiterea.
  • Luați clase utile. Cele mai bune clase care trebuie luate vor accentua scrierea, citirea și gândirea critică. Clasele de limbă străină pot fi de asemenea de ajutor.În 2013, peste 35% din imigranții americani au migrat din țările vorbite de vorbire spaniolă. Un număr mare de imigranți au venit și din Vietnam, China, Filipine, India și Coreea. Imigrația în SUA din țările asiatice a continuat să crească de mai mulți ani și reprezintă cel mai mare grup de imigranți ai SUA. Dacă ați putea fi fluent într-una din aceste limbi, este posibil să puteți crea o nișă pentru practica dvs. juridică.
  • Obține note bune.În plus față de luarea unor cursuri provocatoare, veți avea nevoie de note bune pentru a intra în școala la alegere.
  • Construi relații cu profesorii, astfel încât să vă poată oferi o recomandare semnificativă și pozitivă.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de imigrare Pasul 2
    2. Deschideți un cont de admitere la școala de drept (LSAC) online Aici și să plătească orice taxe asociate. Contul este modul în care școlile de drept primesc majoritatea detaliilor pentru aplicația școlii dvs. de drept.
  • Trimiteți transcrieri, scrisori de recomandări și reluări la LSAC.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de imigrare Pasul 3
    3. Înregistrați-vă pentru testul de admitere la școala de drept (LSAT). LSAT este oferit de patru ori pe an, în iunie, septembrie / octombrie, decembrie și februarie. Examenul din septembrie / octombrie este ultimul care trebuie să se califice pentru admiterea căderii.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de imigrare Pasul 4
    4. Pregătiți-vă pentru LSAT. LSAT este probabil cea mai importantă piesă a aplicației dvs.Acesta este marcat de la 120-180 și testele de citire a citirii, raționamentul analitic și raționamentul logic. Ia in serios.
  • Cursurile de pregătire comercială pot rula la câteva mii de dolari. În mod obișnuit, întâlniți într-un grup mic sau într-o singură îndrumare.
  • De asemenea, puteți studia pe cont propriu. Biblioteca dvs. sau librăria locală are copii ale examenelor vechi. Ia unele examene de practică și identificați zonele de slăbiciune. Biblioteca dvs. ar trebui, de asemenea, să aibă ghiduri de studiu pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de imigrare Pasul 5
    5. Selectați școli de drept. Există peste 200 de școli de drept acreditate în Statele Unite. Ele variază considerabil în reputație. Cu cât este mai mult privită școala de drept, cu atât mai impresionanie trebuie să fie acreditările dvs. de a obține admiterea.
  • Pentru a intra în orice școală de drept, ar trebui să aveți în jur de 3 ani.00 GPA și un scor LSAT în jurul anului 151 (care este cel de-al 50-lea percentil).
  • Pentru a intra într-o școală de primă clasă, ar trebui să aveți în jur de 3.5 GPA și un scor LSAT în jurul anului 157 (70%).
  • Pentru a intra într-o școală de primă 10 școală, GPA dvs. va trebui să fie în jur de 3.7 și LSAT dvs. în jurul anului 169 (97cent percentil).
  • Mergeți online și uitați-vă la un calculator de admitere la școala de drept, cum ar fi https: // oficialUICUDE.Lsac.ORG / RELEASE / OFICIALGUIDE_Default.ASPX.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de imigrare Pasul 6
    6. Alegeți un oraș că veți fi dispuși să trăiți după absolvire. Grupuri mari de imigranți în orașe. Participarea la o școală de drept într-un oraș va oferi acces gata la clinici și oportunități de angajare care servesc comunitatea imigranților.
  • Poate doriți să luați în considerare participarea la o școală de drept care are un program clinic de imigrare.Programele clinice de imigrare permit studenților de drept să obțină experiență practică în dreptul imigrației înainte de absolvire. Verificați dacă școlile pe care doriți să le participați au un program de lege clinică.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de imigrare Pasul 7
    7. Luați în considerare costurile la școala de drept.Școlile școlare de drept a crescut dramatic și poate costa peste 50.000 de dolari pe an.Aplicați pentru ajutor financiar și gândiți-vă la ce cheltuielile dvs. de viață vor fi la școala dvs. de drept. Unele orașe sunt mult mai scumpe decât altele.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de imigrare Pasul 8
    8. Aplicați la școala de drept și să obțineți admiterea. Termenul limită pentru admiterea de toamnă scade, de obicei, în februarie sau martie.Cel mai bine este să aplicați mai devreme înainte ca toate locurile să se umple. Scopul de a aplica înainte de Crăciun.
  • Aplicați la mai multe școli de drept: Safeties, ținte și ajunge.
  • Partea 2 din 4:
    Câștigă o diplomă de drept
    1. Imaginea intitulată deveni un avocat de imigrare Pasul 9
    1. Luați cursuri de prim rang. Cursurile tipice de prim an sunt contracte, delicte, drept constituțional, proprietate și scriere juridică. Câștigați grade bune, deoarece notele dvs. sunt importante pentru viitorul angajatorilor.
  • Imaginea denumită devine un avocat de imigrare Pasul 10
    2. Completați orice deficiențe lingvistice. De exemplu, dacă nu ați reușit să învățați limba spaniolă ca un subteran, să luați timp pentru a stăpâni limba în timpul școlii de drept. S-ar putea să nu obțineți un credit de curs, dar abilitatea va fi de neprețuit.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de imigrare Pasul 11
    3. Ia legi de imigrare electives. Elevii de drept își îndeplinesc ultimii doi ani de drept de drept cu electives. Puteți începe să luați clasele de drept de imigrare atunci.
  • Participați la stagii la agențiile de imigrare sau la firmele din anul școlar. Puteți câștiga adesea credit!
  • Dacă școala dvs. are o clinică de drept de imigrare, înscrieți-vă și începeți să obțineți experiență practică. Veți lucra sub conducerea unui supraveghetor de facultate utile.
  • Lucrați pentru un avocat de imigrare în timpul verii dvs. Elevii de drept au două veri pentru a lucra. Contacte de construire în timp ce în școala de drept va ajuta la căutarea de locuri de muncă după absolvire. În timp ce unii avocați de imigrare lucrează pentru firme mari, cele mai multe lucruri în practici mici.Prin urmare, veți dori să efectuați interviuri informaționale cu practicienii locali pentru a afla despre domeniul din orașul dvs. și pentru a determina dacă există sau nu locuri de muncă sau stagii disponibile pentru elevii de drept.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de imigrare Pasul 12
    4. Alăturați-vă colegiilor și organizațiilor profesionale, cum ar fi Asociația Avocatului American de Imigrație (AILA). Organizațiile profesionale reprezintă o modalitate excelentă de a se întâlni cu practicanții din domeniu.
  • Participați la o conferință anuală pentru a frecați umerii cu avocații de imigrare stabilite.
  • Cursurile de învățământ juridic continuu oferite de organizațiile profesionale reprezintă o modalitate excelentă de a vă completa educația școlară de drept. Dacă școala dvs. nu oferă clase în legea privind imigrația, atunci puteți participa la panouri și discuții sponsorizate prin AILA.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de imigrare Pasul 13
    5. Absolvent al Școlii de Drept cu datoria Juris (JD).
  • Partea 3 din 4:
    Obținerea licenței dvs. de drept
    1. Imaginea denumită devine un avocat de imigrare Pasul 14
    1. Găsiți ce stare doriți să lucrați. Fiecare stat își califică propriii avocați. Găsiți statul pe care doriți să îl lucrați și să vă înregistrați pentru admiterea la barul lor.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de imigrare Pasul 15
    2. Completați chestionarul de caracter și fitness. Acest sondaj solicită întrebări detaliate despre istoricul dvs. academic, de muncă și financiare. Onestitatea completă este obligatorie.
  • Dacă aveți vreo preocupare, cum ar fi o condamnare penală prealabilă sau o acuzație de plagiat, ar trebui să asigurați asistența unui avocat pentru a vă ajuta să vă ghideze prin procesul de admitere a Baroului. Oamenii au fost respinse admiterea din aceste motive.
  • Dacă comitetul de personaj și fitness vă sună la un interviu, trebuie să vă pregătiți pentru interviul cu un avocat.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de imigrare Pasul 16
    3. Înregistrați-vă pentru examenul de bare. Statele oferă în mod obișnuit examenul bar de două ori pe an: o dată în februarie și o dată în vară. Există două părți: un examen scris de eseuri și un test de alegere multiplă. Cerințele de scor variază.
  • Unele bare de stat sunt mai greu de trecut. California, de exemplu, are o rată de trecere de aproximativ 48%.
  • Illinois, prin contrast, a recunoscut aproximativ 80% din solicitanții săi în 2014.
  • Cursurile populare de pregătire vă pot ajuta să studiați atât pentru eseul cât și pentru secțiunile de alegere multiple. Ei rulează de mai multe luni și costă câteva mii de dolari.
  • Imaginea denumită devine un avocat de imigrare Pasul 17
    4. Treceți examenul de bare de stat și a fi jurat în. În mod obișnuit, se întâmplă de obicei o lună după ce rezultatele examenului de bare au fost lansate.
  • Partea 4 din 4:
    Construirea practicii de drept de imigrație
    1. Imaginea intitulată deveni un avocat de imigrare Pasul 18
    1. Solicită oportunități de angajare. Puteți aplica la locul de muncă la firma de avocatură a imigrației sau la agenția de imigrare pe care ați intervenit la școala de drept. Reînnoiți-vă contactele. În mod ideal, ar fi trebuit să păstrați în mod regulat în legătură.
    • Programați interviurile informaționale ca o modalitate de a stabili noi conexiuni.
    • Puteți găsi un loc de muncă online, prin crearea de rețele sau prin anunțuri clasificate. De asemenea, Centrul de carieră al școlii de drept ar trebui să aibă conduceri sau sfaturi pentru găsirea de muncă.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de imigrare Pasul 19
    2. Porniți firma proprie. Odată ce sunteți admis la un bar de stat, sunteți calificat să atârnați o șindrilă și să lucrați pentru dvs.
  • Pentru a deschide o firmă, va trebui să includeți, fie ca societate cu răspundere limitată (LLC), fie ca o corporație profesională (PC). Formularele sunt disponibile de la secretarul statului.
  • De obicei, trebuie să vă înregistrați la Curtea Supremă de Stat.
  • Ia-ți numele acolo! Construirea unui site web este o modalitate excelentă de a crește gradul de conștientizare a firmei dvs. Asigurați-vă că îl faceți multi-lingual.
  • Păstrați legătura cu foștii angajatori. Dacă au un conflict care îi împiedică să lucreze la un caz, ei vă pot trimite.
  • Dacă începeți propria firmă, trebuie să vă puteți sprijini financiar pentru un an sau două cu un venit limitat, fie fără venituri.În timp ce practica dvs. poate decola rapid, poate fi, de asemenea, un an sau două înainte de a putea lua acasă un salariu.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de imigrare Pasul 20
    3. Gândiți-vă la practicarea într-un domeniu diferit pentru o vreme. Problemele de imigrare recoltează într-o varietate de domenii, de exemplu în dreptul muncii sau în dreptul familiei. Obținerea experienței în aceste alte zone poate fi o modalitate de a vă plăti facturile în timp ce așteptați ca imigrația să vină calea voastră.
  • Imaginea denumită devine un avocat de imigrare Pasul 21
    4. Continuați să construiți abilități. În plus față de abilitățile lingvistice, avocații de reușită de imigrare excelează la ascultarea, vorbirea publică și dezbaterea. De asemenea, trebuie să aibă cunoștințe detaliate despre codul de imigrare.
  • sfaturi

    Deși școlile de drept sunt în mod obișnuit în căutarea studenților care au grade excelente de licență, scoruri de înaltă LSAT și experiență de lucru, fiecare școală pune o greutate diferită asupra acestor factori. Astfel, puteți obține admiterea, chiar dacă nu aveți grade stelare sau un scor LSAT ridicat.
  • Școlile de drept, plasează, de asemenea, o mulțime de greutate pe cantitatea de muncă voluntară pe care o faceți înainte, în timpul și după ce lucrați la gradul dvs. de licență.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar