Cum să deveniți un avocat în florida

Avocați sau avocați, avocați în numele clienților și să ofere consultanță în materie civilă și penală. Începând cu anul 2013, avocații recent recunoscuți din Florida se bucurau de un raport de absolvenți de drept la posturile de avocat deasupra mediului național. Pentru a deveni avocat în Florida, trebuie să îndepliniți cerințele statului de licențiere pentru a practica legea în stat.

Pași

Partea 1 din 7:
Reușind în colegiu
  1. Imagine intitulată Aplicați la colegiu Pasul 8
1. Aplicați la colegiu. Pentru a vă înscrie în școala de drept, trebuie să aveți o diplomă de licență de la un colegiu sau universitate, care de obicei necesită patru ani de studiu cu normă întreagă. Dacă știți că doriți să vă specializați într-o zonă de lege, puteți construi o bază pentru viitorul dvs. studiu, completând o diplomă de licență într-o zonă profesională legată de acest domeniu juridic, cum ar fi contabilizarea unui avocat fiscal sau o diplomă de știință Pentru un avocat de brevete.
  • Unele domenii juridice specializate necesită o anumită diplomă de licență. De exemplu, dacă doriți să fiți un avocat de brevete, mărcile comerciale și brevetele din Statele Unite necesită o diplomă într-un domeniu tehnic aprobat.
  • Baroul American Baro (ABA) nu recomandă nici un special majors sau cursuri de licență - Cu toate acestea, statisticile arată că prealaw și majoritatea justiției penale sunt mai puțin susceptibile de a fi acceptate școlilor de drept decât studenții care sunt majore în domenii care necesită citire și scriere intensivă.
  • Universitățile de prestigiu au o reputație pentru a fi competitivă. Nu participă la o universitate prestigioasă sau scumpă nu este cu siguranță un bar să fie acceptat la școala de drept, dar o diplomă de la o universitate competitivă va impresiona consiliile de admitere și viitorii angajatori.
  • Imaginea intitulată Fii un bun student colegiu Pasul 21
    2. Luați în considerare un program 3/3. Mai multe universități din Statele Unite oferă 3/3 programe, care permit studenților să intre în școala de drept după doar trei ani de studiu universitar.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de brevete Pasul 3
    3. Obțineți experiență în lumea reală. Vă puteți construi experiența legală mai devreme, completând un stagiu la o firmă de avocatură sau la un birou guvernamental în timpul anilor dvs. de licență. Această experiență vă va învăța cum să vă gândiți la un avocat și să vă dați o previzualizare a ceea ce să vă așteptați după școala de drept.
  • Partea 2 din 7:
    Luând testul de admitere la școală (LSAT)
    1. Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 4
    1. Înregistrați-vă pentru testare. LSAT este oferit de patru ori pe an, în iunie, septembrie / octombrie, decembrie și februarie. Este oferit sâmbătă, dar există sesiuni speciale pentru cei care observă un Sabbat Sâmbătă.
    • Înregistrați-vă devreme. Trebuie să luați LSAT în septembrie sau octombrie cel mai târziu pentru a vă califica pentru admiteri de toamnă. Dacă luați examenul din iunie și sunteți dezamăgit de scorul dvs., veți avea suficient timp să o luați din nou înainte de a aplica căderea.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 8
    2. Învață pentru test. LSAT poate fi cel mai important factor în aplicația școlii dvs. de drept, deci luați-o în serios. Testează citirea înțelegerii, raționamentul analitic și raționamentul logic.Companiile de testare de testare oferă îndrumător, dar puteți studia și pe cont propriu.
  • Un program de studiu de top ar trebui să ofere timp suficient pentru a studia pentru examen. Pentru examenul de vară, începeți să studiați în ianuarie.
  • Biblioteca locală sau librăria dvs. ar trebui să aibă copii ale examenelor vechi LSAT. Găsiți cele mai recente pentru a lua ca examene practice și apoi mutați înapoi prin examene mai vechi.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de brevete Pasul 2
    3. A lua testul. Școlile de drept acreditate ABA acceptă numai studenții care completează LSAT. LSAT este conceput pentru a evalua înțelegerea citirii, raționamentul analitic și raționamentul logic. Scorurile indică probabilitatea succesului unui reclamant în școala de drept și reprezintă un factor important într-o decizie a școlii de drept de a admite un solicitant.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 10
    4. Redați dacă scorul dvs. este scăzut. Solicitanții au voie să ia examenul de mai multe ori.Școlile pot alege să accepte scorul dvs. mai înalt sau pot alege să medieze cele două. Dacă luați LSAT de două ori, dar scorul dvs. nu se îmbunătățește, trebuie să vă reconsiderați înainte de a lua oa treia oară.
  • Partea 3 din 7:
    Colectarea materialelor de aplicare
    1. Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 24
    1. Înregistrați-vă la serviciul de asamblare a creditului (CAS). CAS este un serviciu oferit de Consiliul de admitere la Școala de Drept, care este aceeași organizație care administrează LSAT. CAS este folosit de toate școlile de drept și vă permite să trimiteți transcrierile, scrisorile de recomandare și evaluările la mai multe școli dintr-o dată. Serviciul necesită o taxă.
    • Înregistrați-vă mai devreme și asigurați-vă că trimiteți transcrierile la CAS în timp util. Puteți găsi mai multe informații despre înregistrare Aici.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 9
    2. Solicitați scrisori de recomandare. Adresați-vă profesorilor dacă vor scrie o scrisoare de recomandare pentru dvs. De asemenea, puteți solicita recomandări din partea angajatorilor actuali și anteriori, precum și a organizațiilor bisericești sau de voluntariat.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 13
    3. Elaborarea unei declarații personale. Școlile de drept solicită să scrieți o scurtă declarație, de obicei pe un subiect al alegerii dvs. Declarația este de obicei doar 500 de cuvinte.
  • Urmați instrucțiunile din materialele de aplicare a fiecărei școli. Dacă școala dorește să scrieți pe un anumit subiect, scrieți pe acest subiect. Dacă vi se oferă o limită de cuvânt, lipiți la limită.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 14
    4. Luați în considerare scrierea unui addendum. Un addendum poate fi o modalitate excelentă de a explica ceva care arată rău în cererea dvs. Un addendum solid va oferi context pentru orice informație care ar putea ridica "steaguri roșii."
  • De exemplu, un addendum ar putea clarifica de ce un scor LSAT este mult mai mare decât altul, sau ar putea explica de ce notele dvs. au fost un semestru scăzut. Nu uitați să explicați, să nu faceți scuze.
  • Un addendum de probă ar putea citi: "Vă scriu pentru a explica de ce notele mele au scăzut căderea anului meu junior. La sfârșitul vara, m-am îmbolnăvit cu mononucleoza. Deși aș fi putut lua semestrul de toamnă, am vrut să absolvesc patru ani din motive financiare. În consecință, notele mele au suferit când m-am luptat cu boala, dar s-au îmbunătățit odată ce am recuperat fizic."
  • Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 6
    5. Ia în considerare costurile. Școlarul școlar de drept poate rula în sus de 50.000 de dolari pe an. Absolvenții recenți oferă adesea sarcini de datorii în valoare totală de peste 150.000 de dolari. Cercetați salariul mediu anual pentru noii avocați în zona dvs. geografică, precum și salariul mediu de pornire pentru absolvenții școlilor de drept pe care le considerați.
  • Multe școli de drept public sunt mai puțin costisitoare decât școlile private, dar unele școli private pot avea mai multe ajutoare financiare disponibile. Calculați cu atenție costul total, inclusiv cheltuielile medii anuale de viață.
  • Dacă sunteți interesat să participați la o școală de drept public într-un alt stat, contactați biroul de admitere pentru a solicita stabilirea rezidenței. Locuitorii unui stat se pot califica pentru o școlarizare mai mică decât nerezidenții.
  • Înțelegeți că cel mai probabil nu veți putea să lucrați în mod obișnuit în timp ce frecventați școala de drept cu normă întreagă. Unele programe solicită elevilor să caute permisiunea administrației la locul de muncă în cursul anului școlar, în special în timpul primului an.
  • Partea 4 din 7:
    Aplicarea la școlile de drept
    1. Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 13
    1. Înțelegeți diferența dintre școlile de drept acreditate ABA și neacreditate. Fiecare școală de drept din Florida este acreditată ABA, dar unele școli de drept din alte jurisdicții nu sunt. Florida nu permite absolvenților școlilor de drept acreditați de ABA să stea pentru examenul de bar, cu excepția cazului în care sunt îndeplinite cerințe suplimentare.
    • Absolvenții școlilor acreditate non-ABA trebuie să se aplice Comisiei de la Florida de examinatorii de autor pentru permisiunea de a sta la examenul bar și trebuie să fi practicat legea timp de cel puțin zece ani într-o altă jurisdicție, să fie în stare bună cu bara de stat a jurisdicției, și să prezinte o compilație de produs de lucru care să demonstreze capacitatea de a practica în mod competent legea.
    • Începând cu 2015, Florida are 12 școli de drept, cu Universitatea din Florida Levin Colegiul de Drept fiind școala de top din stat în conformitate cu U.S. Știri și raport mondial și Startclass.COM. De asemenea, puteți participa la o școală de drept în afara statului și puteți lua încă examenul de la Florida.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 16
    2. Examinați ratele de trecere a barului și statisticile privind ocuparea forței de muncă. Deoarece scopul de a merge la școala de drept este, în cele din urmă, de a lucra ca avocat, uita-te la cât de bine școli au pregătit absolvenții lor pentru a trece barul și a găsi un loc de muncă.
  • Acordați o atenție deosebită numerelor de angajare. Cea mai relevantă statistică este numărul de absolvenți care lucrează cu normă întreagă în ocupațiile legale.
  • Evitați școlile cu rate de trecere scăzută. Gradul dvs. de drept își pierde cea mai mare valoare, dacă nu puteți trece examenul de bare. A trebuit să ia de două ori examenul de bar, de asemenea, va prelungi, de asemenea, timpul necesar pentru a deveni avocat.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 20
    3. Aplicați la mai multe școli de drept. Aplicarea la mai multe școli mărește șansele de a fi acceptat. Dacă nu intrați într-o școală, atunci va trebui să așteptați încă un an înainte de a trimite mai multe aplicații.
  • Împărțiți-vă aplicațiile în trei bazine: Safeties, ținte și ajunge. O siguranță este o școală în care GPA și LSAT sunt deasupra medianului. O școală țintă va avea medii echivalente cu scorurile dvs., ajungând astfel de școli în care sunteți cu mult sub medianele raportate.
  • Trimiteți câteva aplicații pentru a ajunge la școli, dar concentrați-vă cea mai mare parte a atenției asupra țintelor și a siguranțelor.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 16
    4. Luați în considerare aplicarea unei școli dintr-o comunitate în care sunteți dispus să trăiți. Deoarece majoritatea școlilor de drept nu au o reputație națională, își hrănesc absolvenții în economia juridică locală. Ar trebui să aplicați unei școli de drept situată într-o zonă în care ați fi bucuroasă să renunțați la rădăcini.
  • Partea 5 din 7:
    La școala de drept
    1. Imaginea intitulată deveni un profesor de colegiu Pasul 9
    1. Planificați-vă cu atenție cronologia. Un j.D. Gradul durează în general trei ani (mai mult dacă participați la part-time) pentru a finaliza. Primul an va fi cursuri fundationale în subiecte testate cu bar. Veți putea adăuga electives în a doua și a treia ani. Planificați în prealabil ce cursuri doriți să luați pentru a vă asigura că toate cerințele de absolvire.
    • După ce ați câștigat j.D., Puteți lua în considerare aplicarea la o ll.M. (Master of Legile) Programul de studii. Aceasta este o diplomă de lege avansată într-o zonă specializată și, de obicei, necesită un an suplimentar de studiu.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor colegiu Pasul 27
    2. Alăturați-vă unui grup de studiu. Școala de drept este adesea stresantă și izolarea, iar un grup de studiu este o modalitate excelentă de a întâlni oameni. Grupurile de studiu ajută la pregătirea examenului, împărtășirea notelor și contururilor, precum și doar suflarea unor aburi.
  • Imaginea intitulată Fii un bun student de colegiu Pasul 17
    3. Ia examenele în serios. Cele mai multe clase de școală pe o curbă strictă, care necesită să vă depășiți pe colegii dvs., mai degrabă decât să țineți pasul cu ei, pentru a obține un clasa superioară. Studiați din greu și concentrați-vă pe punerea celui mai bun efort.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 22
    4. Construiți o rețea. Majoritatea locurilor de muncă sunt găsite prin cuvânt-gură și recomandare personală. Utilizați anii de școală de drept pentru a vă întâlni cât mai mulți avocați locali posibil.
  • Multe școli de drept angajează practicile avocați ca profesori adjuvanți. Adjuvantele reprezintă o resursă excelentă pentru a învăța mai multe despre piața juridică locală.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor colegiu Pasul 16
    5. Căutați stagii și alte experiențe practice. Există multe oportunități de a câștiga experiență practică în timpul școlii de drept. Fiecare vă poate îmbunătăți CV-ul cu noi abilități și vă poate extinde rețeaua profesională, iar unele pot duce la oferte de muncă la absolvire. Unele oportunități includ:
  • Stagii și externshipuri. Lucrați pentru un birou guvernamental sau o firmă privată în schimbul de bani (stagiu) sau credit de curs (externship).
  • Clinici. Clinicile sponsorizate de școală oferă asistență juridică gratuită sau cu costuri reduse pentru comunitate. Lucrările sunt efectuate de către studenții de drept, sub supravegherea profesorilor de drept. Clinici pot fi repetate pentru creditul cursului.
  • Clerkie judiciară. Lucrați pentru un judecător care face cercetări și scriere.
  • Cursuri practice. Unele cursuri, cum ar fi procesul de încercare, mediere și practică de mișcare, au o mare componentă practică de participare.
  • Concursuri. Reprezintă școala dvs. în procesul de încercare, instanța de judecată sau alte competiții.
  • Cluburi și asociații. Grupurile din campus sunt, de obicei, organizate în jurul unei comunități specifice sau academice de interes. Participarea la astfel de organizații arată conducerea și un angajament puternic față de un subiect sau un subiect.
  • Revizuirea legii. Scrierea pentru jurnalul de lege al școlii dvs. necesită abilități puternice de scriere și vă oferă posibilitatea de a publica munca originală.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 23
    6. Treceți în timpul școlii de drept. Examenul de responsabilitate profesională multidată (MPRE) este obligat să practice în toate cele trei jurisdicții în Statele Unite. Examenul este alcătuit din 60 de întrebări cu răspunsuri multiple care testează cunoștințele solicitantului despre regulile de conduită profesională în practica lui Lawyou va lua examenul în cel de-al treilea an al școlii de drept.
  • Vi se permite să luați MPRE în timpul școlii de drept, ceea ce vă permite să obțineți această cerință din cale.Apoi, nu va trebui să vă faceți griji în timp ce studiați pentru examenul de bare, iar admiterea dvs. la bar nu va fi pusă în așteptare în timp ce luați MPRE.
  • Din moment ce ați luat deja LSAT, ar trebui să știți cum să vă pregătiți pentru acest examen standardizat. Adunați materiale de practică, setați un program și abordați în serios examenul. Dați-vă suficient timp pentru a vă pregăti pe deplin.
  • Partea 6 din 7:
    Obținerea admiterii la Barul Florida
    1. Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 30
    1. Treceți examenul de la Florida Bar. Examenul testează dacă un candidat este calificat să practice legea în stat.Acesta este administrat în februarie și iulie și durează două zile. Prima zi constă în trei ore de întrebări de eseu și trei ore de alegere multiplă, testarea cunoștințelor privind dreptul general și legea din Florida. A doua zi este examinarea barelor multistrată (MBE), o încercare de lege generală de șase ore.
    • Înregistrați-vă pentru un curs de pregătire a barelor comerciale, cum ar fi Barbri, Kaplan, Themis și altele. Aceste cursuri de aprovizionare de obicei cărți, instruire, conținut online interactiv și clasificarea individuală a scrisului dvs. Cursurile de pregătire a barelor comerciale sunt normele și vor fi recomandate de profesorii dvs.
    • Realist, va trebui să studiezi cu normă întreagă din momentul absolventului la începutul lunii iunie până la începutul testului la sfârșitul lunii iulie. Dacă școala dvs. oferă servicii suplimentare de pregătire a barelor, profitați de ele în plus față de un curs de pregătire comercială.
    • Mulți chei de bar nu trec la prima încercare. Nu vă descurajați - puteți încerca din nou.
    • Solicitanții care au fost eliberați trebuie să aștepte cinci ani să solicite readmisia la Barul Florida și trebuie să plătească o taxă suplimentară de depunere de 600 USD. Solicitanții cu convingere de crimă trebuie să aștepte până la restabilirea drepturilor lor civile înainte de a aplica la Barul Florida.
  • Imaginea intitulată Adoptarea unui program de somn polifazic Pasul 16
    2. Satisface cerințele de caracter moral și de fitness. Fiecare bară de stat investighează caracterul moral și fitness al solicitanților de bare și va întreba în problemele penale relevante, abuzul de substanțe netratate sau boli mintale, neadevărat și iresponsabilitate financiară.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 27
    3. Treceți pe MPRE. Dacă nu ați luat și să transmiteți MPRE în timpul școlii de drept, studiați și luați testul acum. Un scor de trecere este necesar pentru admiterea la Barul Florida.
  • Partea 7 din 7:
    Găsirea muncii
    1. Imagine intitulată închiriază un avocat de încercare Pasul 13
    1. Începeți să căutați mai devreme. Posibilitățile de angajare pot veni de la persoane pe care le întâlnești în școala de drept. Utilizați rețeaua de colegi de clasă, profesori și avocați pe care ați întâlnit-o în școala de drept pentru a obține recomandări pentru locații pentru a aplica.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 33
    2. Înscrieți-vă pentru interviul pe campus. Firmele de avocatură se vor înregistra la intervievarea studenților în campus. Acest lucru se întâmplă de obicei în timpul celui de-al treilea an, dar firmele pot veni în orice moment în cursul anului. Chiar dacă nu credeți că aveți acreditări puternice, nu vă face rău să vă prezentați potențialilor angajatori.
  • Asigurați-vă că aduceți copii ale CV-ului, transcrierilor și eșantioanelor de scriere, precum și numele referințelor. Fiind pregătit creează o mare impresie mare.
  • Imagine intitulată închiriază un avocat de încercare Pasul 9
    3. Căutați online. Firmele de toate dimensiunile Post Oportunități de angajare online cu servicii precum Monster, CareerBuilder, LinkedIn, Symplicitate și Chiar Craigslist. Verificați zilnic și aveți un eșantion de reluare și scriere pregătit pentru a trimite electronic pe o notificare de clipă.
  • Dacă postarea de locuri de muncă necesită o scrisoare de intenție, personalizați-vă scrisoarea cât mai mult posibil în loc să trimiteți o scrisoare de intenție a formularului.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor colegiu pasul 25
    4. Configurați interviuri informaționale. După ce ați luat examenul de bar, ar trebui să identificați avocații ale căror practici pe care doriți să le aflați mai multe despre. Scrierea unei scrisori (nu un e-mail) și introduceți-vă. Asigurați-vă că ați menționat cine ți-a dat numele.
  • În scrisoare, afirmă în mod explicit că nu cereți un loc de muncă. Veți primi un răspuns mai bun în acest fel.
  • Dezvoltați o listă de întrebări și luați note. A fi logodit.
  • Întrebați avocatul dacă știe pe oricine altcineva cu care puteți vorbi și asigurați-vă că trimiteți o notă de mulțumire după aceea.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat sport Pasul 2
    5. Participați la evenimente de asociere. Asociația de bare de membru și evenimente individuale pot costa bani, dar aceste oportunități de rețea ar putea să profite de recompense mari. Asigurați-vă că aveți o carte de vizită disponibilă. Puteți găsi informații actualizate despre evenimentele de la Floridabar.Org.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 18
    6. Ia în considerare relocarea. În 2015, Valupenguin.com a publicat-o Top 100 "Cele mai bune orașe pentru avocați," Evaluarea salariului mediu, disponibilitatea locurilor de muncă și costul vieții în fiecare. Miami plasat la # 4, urmat de Orlando, Port de Nord, Palm Palm, Tampa, Fort Lauderdale, Tallahassee, Napoli și Jacksonville. Zonele de practică fierbinte includ imigrația, comerțul internațional și divorțul.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de proprietate intelectuală Pasul 20
    7. Voluntar. Chiar dacă sunteți un avocat calificat, este posibil să aveți nevoie de voluntar pentru a vă menține abilitățile ascuțite și pentru a construi un CV. Oportunitățile de voluntariat pot fi postate online, dar puteți trimite, de asemenea, un CV sau să ridicați un telefon și să apelați.
  • Lucrul gratuit poate plăti ora mare. Puteți fi luată în considerare pentru următoarea deschidere care devine disponibilă.
  • Imagine intitulată închiriază un avocat de încercare Pasul 10
    8. Asigurați-vă propriile oportunități. Amintiți-vă, chiar dacă aveți probleme la găsirea unui loc de muncă, sunteți încă un avocat licențiat. Puteți lua cazuri pe cont propriu sau colaborați cu alți avocați. Este posibil să vă puteți plăti facturile cu câțiva clienți de bilete de trafic în fiecare lună. Înainte de mult timp, este posibil să fiți gata să vă deschideți propria practică.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar