Cum să deveniți un avocat în texas

În Texas, practica legii este definită ca pregătire a documentelor juridice, acordând consultanță juridică și care apare în instanță în numele unui client.Pentru a practica legea în Texas, trebuie să fii un avocat licențiat admis la barul de stat. Procedura de licențiere este multi-etapă și poate începe în prima zi a colegiului.

Pași

Partea 1 din 5:
Pregătirea pentru cariera legală
  1. Imagine intitulată Obțineți Licența dvs. imobiliară Texas Pasul 1
1. Alegeți un curs de studii universitare. Școala de drept este un grad absolvent avansat. Pentru a vă califica pentru aplicare, trebuie mai întâi să completați o diplomă de licență de patru ani de la un colegiu recunoscut. Asociația Baroului American (ABA) nu recomandă niciun fel de curs specific de studiu. O diplomă de arte liberale diverse care cuprind istoria, literatura, filozofia și știința politică va oferi o bază solidă pentru educația dvs. juridică.
  • O singură excepție de la cerința de licență este dacă doriți să practicați legea brevetelor. Care necesită o diplomă în știință dificilă, cum ar fi ingineria, asistența medicală, biologia sau chimia.
  • Nu sunteți obligat să obțineți diploma de licență în Texas. Gradul dvs. poate fi de la orice colegiu din Statele Unite care este recunoscut de U.S. Departamentul. de educatie. Gradele din școlile din alte țări pot fi suficiente, dar dacă diploma dvs. este din afara Statelor Unite, transcrierea dvs. poate fi revizuită de o organizație precum Consiliul consultativ al școlii de drept pentru echivalență la o școală internă.
  • Media punctului de calitate superioară este un factor critic în admiterea la școala de drept. Studiați pe scară largă în diverse subiecte pe care le bucurați și credeți că veți reuși.
  • Imagine intitulată scor mai mare pe pasul LSAT 3
    2. Luați examenul de pre-intrare LSAT. Testul de aptitudini al școlii de drept, mai cunoscut sub numele de LSAT, este o parte critică a pachetului de admitere la școala de drept. LSAT este alegerea multiplă, cu cinci secțiuni pe care le aveți câte 35 de minute pentru a finaliza. Scorul dvs. va fi tras din patru secțiuni.
  • Citirea înțelegerii testează capacitatea dvs. de a citi și analiza pasajele lungi de text. Întrebările vor proveni din arte, umaniste și științe grele.
  • Secțiunile privind raționamentul analitic provocări de testare în inferența, raționamentul deductiv și de tragere a relațiilor dintre declarații. Întrebarea analitică clasică începe, "Dacă A este mai înalt decât B, iar C este mai înalt decât D..."
  • Motivul logic nu necesită studiul logicii. Cu toate acestea, întrebările vă vor provoca să identificați părți ale unui argument și să trageți concluzii pe baza unei prezentări a faptelor conexe.
  • Există, de asemenea, un eșantion de scriere care nu este inclus în scorul dvs. LSAT. Cu toate acestea, este oferită școlilor pe care le aplicați.
  • LSAT este oferit de mai multe ori pe an în locații diferite din SUA și la nivel internațional. Există date de testare pentru a găzdui sărbătorile religioase și observațiile Sabatului.
  • Există materiale gratuite de pregătire a testelor, precum și teste de probă pentru cumpărare. Cel puțin, ar trebui să vă simțiți confortabil cu formatul întrebărilor și lucrați în termenele de timp.Materialele comerciale nu sunt necesare, dar pot fi de ajutor.
  • Partea 2 din 5:
    Finalizarea educației juridice
    1. Imaginea intitulată deveni un avocat de brevete Pasul 3
    1. Participați la o școală de drept aprobată ABA. Există nouă școli de drept din Texas.Cu toate acestea, nu trebuie să participați la școala de drept din Texas să practice acolo. O diplomă de doctor juris sau echivalentă, de la una din cele 200 de școli de drept aprobate de Asociația Baroului American (ABA), va îndeplini cerințele pentru a sta la examenul de bare din Texas.
    • Participarea la o școală de drept aprobați ABA oferă multe beneficii. Școala a arătat că îndeplinește un nivel ridicat de standarde profesionale cu privire la facultate și facilități, toate statele vă vor permite să stați la examenul de bare și să aveți în general rate de trecere a barelor.
    • Unele state, în special California, vor permite un absolvent al unei școli de drept care nu a fost aprobat de ABA să ia examenul de bar și să fie autorizat să practice. Verificați cu autoritatea de licențiere a statului pe care o considerați înainte de a participa la o școală de drept care nu este aprobată de ABA.
  • Imaginea intitulată Fii un avocat de succes Pasul 2
    2. Completați toate cerințele pentru absolvire. Școlile de drept variază ușor în cerințe de gradul, dar pentru a satisface standardele ABA, școlile vă vor cere să completați un domeniu de studiu prescris. Cerințele includ în mod obișnuit clase în contracte, delicte, proprietate, drept constituțional, procedură civilă și cercetare juridică. Majoritatea școlilor solicită să absolviți cel puțin 2.Punctul de clasă 0 în cursurile dvs. juridice.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 13
    3. Înscrieți-vă și completați un curs în responsabilitatea profesională. ABA cere ca școlile de drept să ofere instrucțiuni în etica și responsabilitățile profesiei de avocat. Un curs tipic analizează istoria și dezvoltarea eticii juridice și a modului de aplicare a acestor reguli practica legii.
  • Partea 3 din 5:
    Luând examenul Texas Bar
    1. Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 24
    1. Finalizați înregistrarea pentru a lua examenul de bare. Dacă ați participat la Școala de Drept din Texas, puteți completa aplicația în statul.Toți ceilalți solicitanți trebuie să completeze aplicația generală.
  • Imaginea denumită șederea căsătorită cu un avocat pasul 3
    2. Decideți dacă veți lua versiunea de laptop a testului. Texas oferă posibilitatea de a efectua testul de performanță multistrat (MPT) și examenul de eseuri Texas pe laptopul dvs. Trebuie să vă înregistrați separat pentru această procedură, să respectați cerințele hardware și să plătiți taxa de înregistrare separată.
  • Testatorii de laptop trebuie să aducă stilouri albastre sau negre pentru a lua examenul scris manual în cazul unei eșecuri de calculator.
  • Testatorii de laptop trebuie să aducă o putere de putere și / sau o prelungire cu cel puțin opt picioare.
  • Laptopul dvs. nu poate avea CD-uri, DVD-uri, unități USB, dongle sau orice telefon mobil sau dispozitiv WiFi. Nu puteți aduce laptopul într-un caz, acoperire sau sac de calculator.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 32
    3. Stați pentru examenul de bar. Examenul Texas Bar este un test de trei zile oferit de două zile în fiecare an, de obicei în februarie și iulie. Locațiile sunt determinate de Consiliul de Stat al examinatorii de bare. Se compune din MPT (Hârtie cu cerneală neagră sau laptop), secțiunea Procedură și Dovezi (P & E) (hârtie cu cerneală neagră sau laptop), examenul de bare multi-statare (MBE), un test cu mai multe opțiuni luate de creion, și porțiunea eseului (hârtie cu cerneală neagră sau laptop.)
  • Veți avea nevoie de identificare foto și biletul de admitere. Nu aduceți un ceas, cronometru, telefoane mobile, ceasuri inteligente sau alte dispozitive electronice, cu excepția laptopului dvs. aprobat. Nerespectarea poate duce la ejectarea de la site-ul examenului.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de proprietate intelectuală Pasul 16
    4. Realizați un scor de trecere pe examenul de bare. Există 1000 de puncte posibile împărțite între MPT (10%), P & E (10%), MBE (40%) și examenul eseu (40%.) Pentru a trece, trebuie să primiți un minim de 675 de puncte. Rezultatele sunt de obicei disponibile la aproximativ 10 săptămâni după data examenului. Rezultatele sunt postate pe site-ul Consiliului de administrație al Consiliului de Justiție, prin poștă de primă clasă, și postate fizic la școli de drept intern.
  • Partea 4 din 5:
    Aplicarea pentru a fi licențiată pentru a practica legea
    1. Imaginea intitulată Reînnoiți o carte verde Pasul 1
    1. Îndeplinesc cerințele de vârstă și cetățenie din Texas. Dacă doriți să fiți licențiat pentru a practica legea în Texas, trebuie să aveți cel puțin 18 ani. De asemenea, trebuie să puteți dovedi că sunteți un u.S. cetățean sau rezident străin.
    • Dacă v-ați născut în afara Statelor Unite și nu ați primit cetățenia, puteți fi considerat un străin rezident și eligibil să stea pentru bar dacă vi sa acordat o carte verde de la autoritățile imigrației, denotă statutul de rezident permanent.
  • Imaginea intitulată devine un contractorul licențiat Arizona Pasul 11
    2. Demonstrează un caracter moral bun și fitness. Această cerință este satisfăcută de o verificare detaliată a fundalului și de referință. Veți completa formularele care dezvăluie adresele anterioare, cazierele judiciare, tratamentul pentru boli mintale sau abuzul de substanțe și eliberarea înregistrărilor fiscale și a scorurilor de credit.
  • Dacă aveți un cazier judiciar sau o istorie de boli mintale sau abuzul de droguri, aplicația vă va permite să trimiteți o explicație. Fiți cinstiți și concentrați-vă asupra eforturilor pe care le-ați făcut pentru a vă îmbunătăți în anii următori a procedurii.
  • Imaginea intitulată deveni un contractor licențiat Arizona Pasul 12
    3. Trimiteți un set de amprente digitale pentru examinare de către FBI. Rezidenții din Texas își pot prezenta amprentele prin intermediul unei hârtii tradiționale "TEN-CARD" sau electronic prin departament. de siguranță publică. Contactați poliția locală sau biroul șerifului pentru a aranja trimiterea electronică a amprentelor digitale. Dacă locuiți în afara statului, veți fi trimis o cartelă de hârtie pe care trebuie să o completați, de obicei la departamentul șerifului local și să trimiteți în termen de 30 de zile.
  • Imaginea intitulată deveni un contractor licențiat Arizona Pasul 5
    4. Să plătească taxele de aplicare și de licențiere necesare. Taxele dvs. vor fi adresate grefierului Curții Supreme din Texas și Baroului de Stat din Texas. Județul dvs. primar de practică poate solicita, de asemenea, să vă înscrieți în Asociația Baroului Local. Așteptați taxele totale pentru a fi între 300 de dolari și 500 de dolari.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 23
    5. Obțineți un scor de trecere asupra examenului de etică profesională. Examenul de responsabilitate profesională multi-stat (MPREM) este necesar pentru admiterea la Barul Texas. MPPE este o examen de două ore de 60 de întrebări, oferit de trei ori pe an în fiecare an. Veți fi testat în cunoștința dvs. de etică juridică și comportament profesional. Texas cere ca tu să treci cu un scor de 85 de puncte.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 24
    6. Ia jurământul și fii induse în Barul Texas. După ce ați transmis cu succes examenul Bar, trebuie să fiți jurat cu noul jurământ de avocat. În timp ce majoritatea funcționarilor guvernamentali pot administra jurământul, există de obicei o ceremonie de inducție.
  • Partea 5 din 5:
    Licențierea prin aplicații alternative
    1. Imaginea intitulată Găsiți un vehicul
    1. Aplicați pentru a practica în Texas prin canale alternative. În circumstanțe limitate, avocații care sunt licențiați în alte state pot fi licențiați să practice în Texas fără a lua examenul de bar.
    • Aplicați pentru reciprocitate. Avocații care sunt licențiați în alt mod pot fi eligibili să solicite admiterea prin reciprocitate sau admitere prin mișcare. Avocații în orice stat care au fost angajați activ în practica legii pentru cinci ani în ultimii șapte ani se pot aplica prin cererea generală.Această procedură renunță la examenul Texas Bar și, după aprobarea și plata onorariilor, vă acordă dreptul de a practica legea în stat.
    • A fi admis Pro hac vice. Dacă doriți altfel licențiat și trebuie doar să practici în Texas pentru un anumit caz, puteți aplica pentru a fi admis Pro hac vice. Cerințele includ faptul că licența dvs. este în stare bună, fără proceduri disciplinare deschise și că sunteți asociat cu un avocat de Texas licențiat care este dispus să acționeze ca o referință profesională și de caractere. După plata taxei și a aprobării de către Barul Texas, puteți practica în instanțele din Texas, după cum este necesar pentru a finaliza procedura.
    • Să fie admis să practice în Tribunalul Federal Texas. Există patru instanțe federale din Texas și patru instanțe de faliment din Texas. Dacă doriți altfel licențiat, puteți aplica districtului federal specific prin aplicație verificată, care vă jură că nu sunteți în proceduri penale sau disciplinare și plata taxei corespunzătoare. Trebuie să aplicați separat în fiecare raion.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Barul de stat al Texasului necesită avori licențiați să completeze cursuri de educație continuă pentru a menține licențiarea de stat. Avocații trebuie să completeze minimum 15 ore de învățământ juridic continuu în fiecare an, în timp ce sunt licențiate în statul Texas.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar